Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ez igy igaz!! Babodon is volt egy srác!!Az meg is mutata a töbinek.. Csak hát a javitgatásokra panaszkodnak.. no meg a tankolásnál!! Nekem is volt egy hasonló szitum.. a honan nekem elég volt kijöni.. ott a niva szépen elment!! jó terepjáró képeségü az biztos.. biztos hogy ök találták ki??
a hortobágyra évtizedek óta járnak külföldi vadászok... nissan patrol és társai , elakadtak valmi nem rég megolvadt területen ( ugy 1989 környékén ), a kisérőkocsi Niva szaladt be a gazdaságba Rábáért , hogy mentsék a menthetőt
a Niva mint a szöcske ugy ment a terepen, az olaszok meg csak lestek
A Mi környékünkön simán lehetne tesztelni a terepjáró képeséget..Az idö és a terep ép megfelelö.. Egy kis off rood kedvemre való lene!! Szivesen megnézném azt a sok városi használatra gyártot terepjáronak csufolt valamit amikor a rába cibálná a sárban!!
Sokba. Túl sokba. :-(
Viszont előnye, hogy utána alig van költsége: fogyasztása elhanyagolható, kopóalkatrésze szinte nincs, ezért el se romlik, zöld rendszámmal használható, és van diffizáras 4x4-es és 6x6-os kivitele akár fülkével is. Tőlünk nyugatabbra a vadászok és a lovastanyások használják előszeretettel.
Amúgy nagyon jó vele a sárban bohóckodni. Tapasztalat (c:
Akkor annyira mégsem volt szaki, mi a vizes akácot (6-8q)hortuk vele tavaly télen és nem ment szét, de volt már JD hátsó súllybol 21 mázsa benne és azt is kibirta. Az erdész cimbi visz tölünk is rendszeresen diffit, de ö le sem szedi a hidat a cserénél, na gondolhatod ott milyen a csapágyhézag. Motor tényleg olyan amilyen, de egy jóminőségű karbi sokat segít rajta. Nekünk a kuplung a gyenge láncszem évente 1szer cserés, de nem egész 1 napos munka, a többi része örökös mint a nyomorúság.
Én autószerelő koromban olyan helyen dolgoztam ahol a főnök fővadász volt, akkor még nem voltak samuraiok nagyon elterjedve. Uaz uaz hátán az összes vadászhaverjának én javítottam. Látni se akarok többet uazt. Brrr... kiráz tőle a hideg még most is. A difiket (hidakat) kompletten hozták cseredarabért. De volt velük xopás bőven így is. És minden egyébbel... kuplung, fékek, féltengelyek, függőcsapszegek, gyujtás, karburálás, fogyasztás...
Válasz #628. hozzászólásra
Itt volt egy faszinak parancsnoki platósra alakítva pirosrendszámos de kétszer is kiment a difije pedig olyan javította aki ért hozzá . Az öreg 4 mázsánál többel soha nem vitt a géppel .
A billencs platósokról ne is beszéljünk akik túlteherrel járnak ott havonta egy difi javítás valamelyiken a kettő közül .
Nekem volt olyan hogy átmentem egy bombatölcséren, az ülés alatt lévő whiszkis pohárba egy csíbor bogár pörgött... fennakadt benne mikor apadni kezdett a víz a kaszniba. :) Aztán utána 10percel forrni kezdett a hűtővizem, már kezdtem izgulni hogy odabaxtam a motornak valahogy... motorház felnyit. Hát a ventilátor keresztülszívta a hínárt meg az algát a hűtőn... erdő közepén 40fok melegbe augusztusba szétettek a szúnyogok mire kis ágdarabbal kipiszkáltuk a hínárt a hűtő lamellái közül. :)
Nekünk nem szokott gallyramenni, de azt hozzáteszem 1 hidat 1 nap becsülettel kihézagolni. Egyébként idén kapott újakat elöl hátul portálost, + 1 f*szán felújított merga mocit, mondjuk megszolgálta.
Olyan vizekben jártam vele a küszöbön folyt be majdnem de ment a Samu . Nincs neki akadály , könnyű de súlyához képest van rő benne főleg az 1.3-asok .
1108 ccm-es injektoros, már a Puntó motor.
Alapból az első kereket hajtja, az első ülések között, karral kapcsolom a hátsókerékhajtást.
Felező, difi nincs, de rövidek a fokozatok.
Elinduláskor, sík terepen 2-al lazán lehet indulni.
A hátsó hídat az olaszok az osztrákoktól vették, rajta is a felirat hátul: Steyr&Puck.
Mióta az elnökasszonnyal összevitatkoztam,nagyívbe kerülöm őket.Tudtom nélkül kiállítottak egy számlát,és üzent,menjek be fizessem ki.Küldözgette a levelet,fenyegetőzött a bírósági feljelentéssel.Én a 3. levele után küldtem neki eggyet,a számlakiállítás hogyanis történhet,bemásolva a paragrafust,azóta csend van.
Válasz #606. hozzászólásra
Rádobtam ezeket a terepgumikat, megemeltem az elejét egy keveset, kapott haspáncélt, ennyi!
Még nem akadtam el vele sehol, úgy hogy vontatni kellett volna.
Előnye a keskeny nyomtáv, keskeny kerék, könnyű kaszni, erős pörgős motor.
Általában csak az egyik oldala jár a kitaposott traktorcsapásban, a másik fele fennt a keményen.
5003 hozzászólás
Válasz #653. hozzászólásra
ez igy igaz!! Babodon is volt egy srác!!Az meg is mutata a töbinek.. Csak hát a javitgatásokra panaszkodnak.. no meg a tankolásnál!! Nekem is volt egy hasonló szitum.. a honan nekem elég volt kijöni.. ott a niva szépen elment!! jó terepjáró képeségü az biztos.. biztos hogy ök találták ki??
Válasz #652. hozzászólásra
hááát, valamit valamiért
a hortobágyra évtizedek óta járnak külföldi vadászok... nissan patrol és társai , elakadtak valmi nem rég megolvadt területen ( ugy 1989 környékén ), a kisérőkocsi Niva szaladt be a gazdaságba Rábáért , hogy mentsék a menthetőt
a Niva mint a szöcske ugy ment a terepen, az olaszok meg csak lestek
Úgy bizony.Ezzel legyaláztam már sok Német,Osztrák vadász menö Mitsuját,Toyotáját.Csak az a baja hogy nem lehet bele sokat rakni.
Válasz #650. hozzászólásra
ez egy tökönpaszulyon menő gép! kevés fogyasztás, kis helyigény.. samurai-ok jól kitalált gépek
Ez a gépem.
Válasz #646. hozzászólásra
Mert ilyet találtam egyenlőre.Még keresgélek.
A Mi környékünkön simán lehetne tesztelni a terepjáró képeséget..Az idö és a terep ép megfelelö.. Egy kis off rood kedvemre való lene!! Szivesen megnézném azt a sok városi használatra gyártot terepjáronak csufolt valamit amikor a rába cibálná a sárban!!
Válasz #642. hozzászólásra
Nekem volt ilyen gumim, nem rossz, de a BF jobb guma.
üdv
kisspé
Szia!
Cserélhető, kb 6-8%-ot fog csalni utánna.
Miért cserélnéd kisebre?
üdv
kisspé
Válasz #644. hozzászólásra
Hali!
autogumibolt.hu
A föoldal off road gumi akcio!
A 205/70 R15 -ös gumik 17890-töl vannak akcióba!
BUÉK!
Válasz #643. hozzászólásra
Azt írta,nem ajánlott.
számold ki
225/75R16-os gumi,cserélhető 215/70R16-ra??
TopGear Dél-Amerikai út (csak angolul!)
RangeRover - LandCruiser - Samurai
Válasz #637. hozzászólásra
Debrecenben ilyenek takaritják a havat. Legalábbis láttam egyet mult télen.
Válasz #638. hozzászólásra
Sokba. Túl sokba. :-(
Viszont előnye, hogy utána alig van költsége: fogyasztása elhanyagolható, kopóalkatrésze szinte nincs, ezért el se romlik, zöld rendszámmal használható, és van diffizáras 4x4-es és 6x6-os kivitele akár fülkével is. Tőlünk nyugatabbra a vadászok és a lovastanyások használják előszeretettel.
Amúgy nagyon jó vele a sárban bohóckodni. Tapasztalat (c:
Válasz #637. hozzászólásra
na és az ilyen milyen árba lehet?
A videán volt vegyetek inkább ilyet.
szólj hozzá: John Deere Gator járművek
Válasz #634. hozzászólásra
Ja igen, féknél csak ruszki gumigyűrű és munkehenger+ fékpofa, mert a magyar az lekvár, felrakni sem szabad,a gyárival viszont sokat elmegy nálunk.
Válasz #633. hozzászólásra
ez már lehet nem akadna fel a hungária körúton
Válasz #630. hozzászólásra
Akkor annyira mégsem volt szaki, mi a vizes akácot (6-8q)hortuk vele tavaly télen és nem ment szét, de volt már JD hátsó súllybol 21 mázsa benne és azt is kibirta. Az erdész cimbi visz tölünk is rendszeresen diffit, de ö le sem szedi a hidat a cserénél, na gondolhatod ott milyen a csapágyhézag. Motor tényleg olyan amilyen, de egy jóminőségű karbi sokat segít rajta. Nekünk a kuplung a gyenge láncszem évente 1szer cserés, de nem egész 1 napos munka, a többi része örökös mint a nyomorúság.
ez se gyenge állat
Válasz #630. hozzászólásra
Én autószerelő koromban olyan helyen dolgoztam ahol a főnök fővadász volt, akkor még nem voltak samuraiok nagyon elterjedve. Uaz uaz hátán az összes vadászhaverjának én javítottam. Látni se akarok többet uazt. Brrr... kiráz tőle a hideg még most is. A difiket (hidakat) kompletten hozták cseredarabért. De volt velük xopás bőven így is. És minden egyébbel... kuplung, fékek, féltengelyek, függőcsapszegek, gyujtás, karburálás, fogyasztás...
Válasz #629. hozzászólásra
Válasz #628. hozzászólásra
Itt volt egy faszinak parancsnoki platósra alakítva pirosrendszámos de kétszer is kiment a difije pedig olyan javította aki ért hozzá . Az öreg 4 mázsánál többel soha nem vitt a géppel .
A billencs platósokról ne is beszéljünk akik túlteherrel járnak ott havonta egy difi javítás valamelyiken a kettő közül .
Válasz #627. hozzászólásra
Nekem volt olyan hogy átmentem egy bombatölcséren, az ülés alatt lévő whiszkis pohárba egy csíbor bogár pörgött... fennakadt benne mikor apadni kezdett a víz a kaszniba. :) Aztán utána 10percel forrni kezdett a hűtővizem, már kezdtem izgulni hogy odabaxtam a motornak valahogy... motorház felnyit. Hát a ventilátor keresztülszívta a hínárt meg az algát a hűtőn... erdő közepén 40fok melegbe augusztusba szétettek a szúnyogok mire kis ágdarabbal kipiszkáltuk a hínárt a hűtő lamellái közül. :)
Válasz #623. hozzászólásra
Nekünk nem szokott gallyramenni, de azt hozzáteszem 1 hidat 1 nap becsülettel kihézagolni. Egyébként idén kapott újakat elöl hátul portálost, + 1 f*szán felújított merga mocit, mondjuk megszolgálta.
Válasz #626. hozzászólásra
Olyan vizekben jártam vele a küszöbön folyt be majdnem de ment a Samu . Nincs neki akadály , könnyű de súlyához képest van rő benne főleg az 1.3-asok .
Válasz #624. hozzászólásra
Egyetértünk! :)
Válasz #624. hozzászólásra
Azt elfelejtettem hogy friss műzsakis lesz a gép .
Válasz #622. hozzászólásra
Samurai-nál jobb nem kell kispénzű parasztnak . Nekem lessz Február körül egy eladő 1000 köbcentis .
Válasz #620. hozzászólásra
Meg ha van hozzá pár difid .
Válasz #569. hozzászólásra
Vitara az városi terepjáró.... egy bolygón se lehet említeni a samuraival.
Válasz #620. hozzászólásra
Válasz #619. hozzászólásra
Szerintem + az Uaz, ha nehéz terpen is redszeresen akarsz mozogni, és "csomagod" is van.
haliho a NIVA a legjobb, főleg kispénzű embereknek.
Válasz #617. hozzászólásra
Utána nézek.
Válasz #616. hozzászólásra
Van valami internet címed?
Válasz #614. hozzászólásra
Internetes veb áruházba vettem 2éve 18000/db.
Válasz #614. hozzászólásra
Én futózottat veszek a gyártótól.
Zöld Bárók Kótaj
Válasz #612. hozzászólásra
Terep gumikat hol lehet olcsón kapni?
Válasz #612. hozzászólásra
Ez se semmi!!!
GEO TRACT
Válasz #609. hozzászólásra
1108 ccm-es injektoros, már a Puntó motor.
Alapból az első kereket hajtja, az első ülések között, karral kapcsolom a hátsókerékhajtást.
Felező, difi nincs, de rövidek a fokozatok.
Elinduláskor, sík terepen 2-al lazán lehet indulni.
A hátsó hídat az olaszok az osztrákoktól vették, rajta is a felirat hátul: Steyr&Puck.
413-as SAMU+GRIZZLY+POLARIS
Válasz #607. hozzászólásra
mekkora a motor??
milyen a hajtáslánc???
diffizár???
Válasz #568. hozzászólásra
Mióta az elnökasszonnyal összevitatkoztam,nagyívbe kerülöm őket.Tudtom nélkül kiállítottak egy számlát,és üzent,menjek be fizessem ki.Küldözgette a levelet,fenyegetőzött a bírósági feljelentéssel.Én a 3. levele után küldtem neki eggyet,a számlakiállítás hogyanis történhet,bemásolva a paragrafust,azóta csend van.
Válasz #606. hozzászólásra
Rádobtam ezeket a terepgumikat, megemeltem az elejét egy keveset, kapott haspáncélt, ennyi!
Még nem akadtam el vele sehol, úgy hogy vontatni kellett volna.
Előnye a keskeny nyomtáv, keskeny kerék, könnyű kaszni, erős pörgős motor.
Általában csak az egyik oldala jár a kitaposott traktorcsapásban, a másik fele fennt a keményen.
Válasz #604. hozzászólásra
és hogy viselkedik terepen???
Válasz #604. hozzászólásra
baba