Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedves Szabi!
Békülj meg a gondolattal, hogy vannak liberósok, meg liberó nélküliek az országban...talán olyanok is, akiknek gyerekkorukban sem volt, aztán meg felnőtten mégis csak lett... Nem tudom ez jó kompromisszum-e, vagy folytatjuk tovább az árnyékbokszot?
Apropó azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a Mobile-n levő rengeteg és nagyon olcsó L 200-asról. A sárkányos motivumok az oldalukon, a nagy kromozott hátsó lökháritók érdekesek. Nem valami kinai utánzatról vane szó?
Hát pedig ez a Z rendszám után olyan MAGYAR rendszámot kapott hogy csak úgy virít rajta ... vagyis csak virított mert már két hónap után egy nagy sártenger az egész : )))
Egy liberóról akarsz értelmesen beszélni? Ember ébredj már fel itt mindenki praktikus ember(engem kivéve) az kb annyit jelent, hogy ha vesz valamit azt azért teszi mert használni akarja. Na most a te hobbi célu liberóidat mégis mire lehetne használni?
Szokni kell minket testvér! :-)
Aki nem tud megszokni az szökik! Ez van.
Van itt minden témában vita, ez is egy ilyen, ebben PARÁZS vita alakulhat ki. .-))))
Azért van ez mert az egész LR family egy hulladék ugy ahogy van. Nekem is csak a stilusuk miat lellene mert a minőség az hogy is mondjam csak 0. Remélem a TATA rendbe szedi őket.
5003 hozzászólás
BT ha erre jársz akkor nézz már légyszi után hogy egy 2004-es gártású de 2005-ös üzembe helyezésű TATA crewcab 4x4 mennyit ér nálatok ?
Válasz #349. hozzászólásra
Fan te ismered a Jupiter meg Szaturnusz ekéket
Válasz #346. hozzászólásra
remélem nem hittétek el
Válasz #341. hozzászólásra
A dacik hazajöttek majd a roncsprogrammal a roncstelepre. Nekünk volt vagy 6 db Dacia cégautónk de én enm kivánom senkinek.
de őszre csak 3-at hagysz meg
Azt is megunod egyszer... :)
Válasz #344. hozzászólásra
Látom kezdődik a buli. :-)))
Válasz #342. hozzászólásra
nekem volt 1 de eladtam és vettem helyette Lamborghinit de meguntam azt is és most veszek 6 db. 208-as Megát
Vettél már tárcsát Józsitol?
Én láttam nálatok Ferrarit
Válasz #340. hozzászólásra
Jó megbékélek a liberó létezésének gondolatával kedves Gábor.
Válasz #341. hozzászólásra
Itt ugyanez a helyzet a Ferrarival!
Hip hopp sehol 1 darab! :-)
Válasz #339. hozzászólásra
Nálunk meg a dacia-k :) De tényleg, hip-hop és sehol.
Válasz #318. hozzászólásra
Kedves Szabi!
Békülj meg a gondolattal, hogy vannak liberósok, meg liberó nélküliek az országban...talán olyanok is, akiknek gyerekkorukban sem volt, aztán meg felnőtten mégis csak lett... Nem tudom ez jó kompromisszum-e, vagy folytatjuk tovább az árnyékbokszot?
Válasz #338. hozzászólásra
Nálunk egy csapásra eltüntek
Válasz #335. hozzászólásra
Nekem arról is a büdös jut eszembe...
Válasz #330. hozzászólásra
Az tuti! Ha ha jól meghzatják semmi nemlátszik belöle, de még az útból se sok:))
Válasz #334. hozzászólásra
szeva jó8 !!!!
Válasz #332. hozzászólásra
A trabit szerettem. Lehet hogy azért mert sosem volt nekünk de a hangját imádtam.
Na mentem ! Szevasztok !!!
Válasz #328. hozzászólásra
Lehet mert másik haver dolgozik egy magyar cégnek irakban és ott is pont iyeneket használnak.
Válasz #326. hozzászólásra
Meg az én trabantom ! Na az fasza gép ! egy drótdarab elég egy motorgenerálhoz : )))
Válasz #327. hozzászólásra
Néha azért nem árt ám a belsejét is kitakarítani Te Jani!!! :-))))
Válasz #327. hozzászólásra
Az nem büdös hanem álcázóművész.
Válasz #325. hozzászólásra
asszem a LIBERÓS fickó megpattant kár érte
Válasz #324. hozzászólásra
Arabok hirdetik
Válasz #326. hozzászólásra
Csak az nagyon büdös....
ÁÁ, nem tudjátok Ti mi a jó, WARTBURG az igazi...
Válasz #324. hozzászólásra
Mondtam hogy vedd meg a miénket ! Tipp -topp állapotú ! Tutkeráj vétel !!!!
Válasz #323. hozzászólásra
Haver járt egy nálunk kapható fapados L 200-al de azon nem volt az az ocsmány hátsó lökháritó és jóval drágább is volt. Nem értem
Válasz #321. hozzászólásra
A LADA VFTS : )))))))))))
Válasz #315. hozzászólásra
Apropó azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a Mobile-n levő rengeteg és nagyon olcsó L 200-asról. A sárkányos motivumok az oldalukon, a nagy kromozott hátsó lökháritók érdekesek. Nem valami kinai utánzatról vane szó?
Válasz #319. hozzászólásra
Szerintem inkább vitatkozzunk azon melyik a jobb a Micu evo12 vagy a Sub Impr wrx sti
Válasz #315. hozzászólásra
Hát pedig ez a Z rendszám után olyan MAGYAR rendszámot kapott hogy csak úgy virít rajta ... vagyis csak virított mert már két hónap után egy nagy sártenger az egész : )))
Válasz #310. hozzászólásra
Egy liberóról akarsz értelmesen beszélni? Ember ébredj már fel itt mindenki praktikus ember(engem kivéve) az kb annyit jelent, hogy ha vesz valamit azt azért teszi mert használni akarja. Na most a te hobbi célu liberóidat mégis mire lehetne használni?
Válasz #310. hozzászólásra
Szokni kell minket testvér! :-)
Aki nem tud megszokni az szökik! Ez van.
Van itt minden témában vita, ez is egy ilyen, ebben PARÁZS vita alakulhat ki. .-))))
Válasz #314. hozzászólásra
van egy volt osztálytársam, aki nagyon gazdag tüzépes, most vett egyett
mondtam is neki, hogy nem irigylem a nagy vagyonát, de a mocijára irigy vagyok
Válasz #313. hozzászólásra
Én már eladtam egy két Discot meg Range Rovert is ( az újakból is ) de pénzt nem adnék értük , mert egy rakás kaki az egész !
Válasz #312. hozzászólásra
igen de azok nem eurosak és azokatnem lehet beirni nálunk a mobile.de tele van olyan Toyotákkal amiket nem lehet beirni az únióban
Válasz #309. hozzászólásra
Akkor 1 az izlésünk én elektára sporolok
Válasz #308. hozzászólásra
Azért van ez mert az egész LR family egy hulladék ugy ahogy van. Nekem is csak a stilusuk miat lellene mert a minőség az hogy is mondjam csak 0. Remélem a TATA rendbe szedi őket.
Válasz #305. hozzászólásra
Pedig van !!! Én se láttam korábban ! Olyan igazi puritán mint a defender ... azt hiszem Afrikában van nagy sikere !!!
Itt a péknek van liberoja.
De már az sem süt becsődölt szegény. :-(
Válasz #303. hozzászólásra
Hát öreg erre csak azt tudom mondani, hogy nem csak hülye, hanem elég sötét is vagy, ha igy itélkezel.
Nem értem minek is jöttem ide, azt hittem értelmes emberek értelmes módon tudnak beszélgetni érdekes dolgokról.
Én nem fikázom a te autódat, gépedet, mivel nem próbáltam, elvárom, hogy te sem tedd az én autoimmal, amig nem tapasztalod meg mit tud.
Sajnálom az időt amit erre pazaroltam.
Válasz #301. hozzászólásra
nekem egy Harley-re fáj a fogam nagyon
jövőre hozatok is egyet amcsiból, most úgy is szar a dollárjuk
a hugom most jön haza, ő kint él 12 éve
Válasz #304. hozzászólásra
Azt gondolom tudjátok hogy a TATA megvette a LAnd Rovert és a JAguárt is ! ??? Nem tudom mit akarnak , de ezeket mindenki csak lepasszolja ....
Válasz #305. hozzászólásra
K.Pisti keni vágja ez az igazi!
Válasz #302. hozzászólásra
Nagygazdáknak nem jó mert két TSZ elnők nem fér bele.
Válasz #300. hozzászólásra
milyen az a platós Landcruiser ???T Tundrárol, Tacumárol hallotam de platós L.C .röl nem?????????
Válasz #303. hozzászólásra
...és azon is röhögtél ???