Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor csak járjatok a Dákóval 100 on zabál 200at , nagy eőben lefolyik a festék és persze az ablaktörlő néha lerepül a legnagyobb fokozaton ... Országosan eladtak vagy 30 at belőle ! Nézz be egy szerelőparkolóba ...és amiből sok áll bent , azt ne vedd meg ....
Tudjátok, a Vw és minden Új autó Nagyon anygot veszít az árából az első három évben !! ..és vannak autók amelyek bizonyos kor után eladhatatlanok ... Ezek nem a Német márkák .
Igazán jó értéálló autót akarsz : Skoda Octavia vagy Fabia !! Ár érték arányban kimerem jelenteni , hogy a VILÁG egyik legjobb autója !!!!
Nekem volt egy Ford orionom 1,6-os szivódízel motorral , hajtottam 16 évig minden nap mert azzal jártunk ki a majorba volt amikor a traki tolta előtte a havat hogy kijussunk vele az istállóhoz van benne 350 e kilóméter de azt még az életben nem kellett vontatni! A 16 év alatt 2*4 izzítógyertyát cseréltem semmi mást 23 éves most tavaly nekiadtam az anyósnak mert nem akartam költeni a kasztnira /neki még pár évig elzörög/ de a motor mégegy kasznit elhasználna!! Úgyhogy nekem senki nem mondja hogy a ford szar! Tavaly vettem egy ford fusiont, olyan terepeken jártam vele ahova a suzuki ignisek meg az öszkerekes sx4-esek elötte mind odaszartak! Én húztam ki az sx4-est!
Tavalyon vásároltam MTZ-82-hez elsőmeghajtás kardánkereszteket. Ez francia gyártmány, 2-5 nap múlva eltört kereszt mindketten! Gondoltam UAZ-bontóból 8 darab keresztet vettem. Még nem problémát!
Nekem Peugeot 306-os 96 évjárat 370 ezer km-re. 325 ezer km először teljes motor felújitás. Egy se rozsda alvázon, Ha nem hisze akkor hozzám. Ez alváz olyan mint újszerű. :D
Nemegy Niváthúztunk már ki az Uazzal, jó gépek de komoly terepen nem sokat érnek és amiért nem kedvelem az az hogy önhordó alvázas húzatásnál nehéz olyan helyet találni rajta ami bírja a ráncigálást.
A Discoról sem túl sok jót tudok írni 1 ismerősnek volt de tényleg rengeteget javították neki (föleg kardán és az osztóművel voltak gondjai el is adta).
Igazad van. Ez Mondeo 2005-ben 7 milló ft újat. 50 ezer km-után szerviz, 2 szer kupófogócsere, 2 szer genetátorcsere, kéziféki berozsdás, több vakrozsdás. 150-200 db kicserélt zárokat!!!!! Ez legtöbb fordiak volt!
Vitatkozhatunk , de azért ezt így nem írom alá !
Én Kb 1000 1200 autót adtam el idáig . és tízszer ennyivel foglalkoztam ....A Ford nem rosszabb mint bármelyik német autó !!!
Vannak túlzó nivás sztorik is. Elvileg a nivának is ez a konstrukciós gondja, hogy csak központi difizárja van és bizonyos esetekben ez nagy hátrány, mert egy első és egy hátsó keréken lediferálhat. Viszont magas rővid és konnyü.
A Nivával ha kemény terepre mész forralja a vizet minta dög . Egyébként jó terepjáró ! A Fordok pedig nem olyan rossz autók ! Ha azok rozsdásodnak nézz meg egy Opelt !!! : )
Nekem van ismerösöm aki sikitva adta el a 95-ős discóját majd egy BMW után ismét vett egy egy 3-as discót mert hiányzott a landi. Most már európa minden landi szervizét ismeri de szereti a gépet.
Nem akarom keverni a kettőt . csak azt mondta, hogy a DEfender volt az amiből később egy ( majdnem ) utcai változatot kialakítottak és ez a Disco ! DE ... nagyon rosszak műszakilag ! Még a Defi nem is annyira de a Disco az totál lejtő !!!
Land Rover Discovery ez nagyon rozsdások. Ez 2- szer csináltam mind felújitás. Ez szar volt. Ford Rancger nem jó ez nagyon kemény ülések, elavult szerkezetiek. Niva 1,7-es kénylemes ülések. Szar Ford fókuszok, fiesták, focusok, mondeók. kb.50-100 autók javitottam. Ez elegem volt Fordiak. Új Fordiak hamar kirozsdások. Már kiléptem karosszériálakatosból.
5003 hozzászólás
Válasz #96. hozzászólásra
alergiás vagyok a skoda márkára,mert mindenki azt veszi,ha kell,ha nem.minden mobiltelóhoz,egy skoda fábia.(fujj)
Válasz #95. hozzászólásra
És mi bajod velük?
Válasz #96. hozzászólásra
Akkor csak járjatok a Dákóval 100 on zabál 200at , nagy eőben lefolyik a festék és persze az ablaktörlő néha lerepül a legnagyobb fokozaton ... Országosan eladtak vagy 30 at belőle ! Nézz be egy szerelőparkolóba ...és amiből sok áll bent , azt ne vedd meg ....
SKODA= MEGBÍZHATÓSÁG, KÍVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #93. hozzászólásra
megveszem,majd irok véleményt,ha nem válik be majd megveszed! :)
Válasz #95. hozzászólásra
Mégis hármat vettetek belőle! :) Akkor mégsem lehet olyan szar! :)
Válasz #89. hozzászólásra
Merecedes Benz 600 SL nagy autó, javitottam 3-4 szer kipufogócsere. Másik szerviznél, 2 szer kerékcsapágycsere. Ez baj volt.
Válasz #90. hozzászólásra
Laci hidd el, hogy nincs az a rover, ami elmenne annyit mint egy új skoda!
Válasz #91. hozzászólásra
Azér mert nekünk három van.
Válasz #84. hozzászólásra
Mondj ellenérveket?
Válasz #85. hozzászólásra
Ha tetszik vedd meg és kész. Én is ezt fogom tenni ha valamelyest tisztázódik náluk a regadó.
Válasz #86. hozzászólásra
06-osig jók! Utánna rakás szar! :)
Oszt mér?
inkább egy új dacia,mint skoda!!
Melyik a jó autó ???????????????????
Válasz #80. hozzászólásra
Ez!!! Forgách metró megállónál. Egyszer voltam karosszéria látogatási. Ez nagyon drága munkadíjat. Sokfelé volt.
Ja ... ez itt a reklám helye ???
Válasz #73. hozzászólásra
Na az a peugeott még egy nagy szar.
Válasz #67. hozzászólásra
itt már utánnanéztem,a töbség dicséri.
Válasz #79. hozzászólásra
Hát én nem merném leirni egyértelmüen hogy a skoda/ vw jó autó.
Válasz #80. hozzászólásra
Irányítószámot kihagytad: 1139 :)
Válasz #74. hozzászólásra
Az Uaz massziv gép.
Válasz #76. hozzászólásra
Na ezzel az utolsó mondatoddal teljesen 1et értek.
Válasz #77. hozzászólásra
Porsche Inter Auto Pest Kft ! Bp, Fáy utca !
A vezérnél !! : )
Válasz #76. hozzászólásra
ŠKODA EGYSZERÜEN NAGYSZERŰ!!! "Simply clever"!!! :)
Válasz #73. hozzászólásra
Peugeot mind egyforma renault, citroén alkarészeket... Másik Ford USA eredeti lehet jó minőségű, Ford nyugatiak nem.
Válasz #38. hozzászólásra
Honnan irsz és melyik porshe márkánál vagy?
Tudjátok, a Vw és minden Új autó Nagyon anygot veszít az árából az első három évben !! ..és vannak autók amelyek bizonyos kor után eladhatatlanok ... Ezek nem a Német márkák .
Igazán jó értéálló autót akarsz : Skoda Octavia vagy Fabia !! Ár érték arányban kimerem jelenteni , hogy a VILÁG egyik legjobb autója !!!!
Válasz #62. hozzászólásra
Nekem volt egy Ford orionom 1,6-os szivódízel motorral , hajtottam 16 évig minden nap mert azzal jártunk ki a majorba volt amikor a traki tolta előtte a havat hogy kijussunk vele az istállóhoz van benne 350 e kilóméter de azt még az életben nem kellett vontatni! A 16 év alatt 2*4 izzítógyertyát cseréltem semmi mást 23 éves most tavaly nekiadtam az anyósnak mert nem akartam költeni a kasztnira /neki még pár évig elzörög/ de a motor mégegy kasznit elhasználna!! Úgyhogy nekem senki nem mondja hogy a ford szar! Tavaly vettem egy ford fusiont, olyan terepeken jártam vele ahova a suzuki ignisek meg az öszkerekes sx4-esek elötte mind odaszartak! Én húztam ki az sx4-est!
Válasz #69. hozzászólásra
Tavalyon vásároltam MTZ-82-hez elsőmeghajtás kardánkereszteket. Ez francia gyártmány, 2-5 nap múlva eltört kereszt mindketten! Gondoltam UAZ-bontóból 8 darab keresztet vettem. Még nem problémát!
Válasz #71. hozzászólásra
Ha azt mondod , hogy a Peugeot jobb kocsi a Fordnál , akkor nagyon nagy a baj ....
Válasz #65. hozzászólásra
Sajnos jó autót én még nem láttam népi áron. Egyiknek ez a gondja a másiknak az.
Nekem Peugeot 306-os 96 évjárat 370 ezer km-re. 325 ezer km először teljes motor felújitás. Egy se rozsda alvázon, Ha nem hisze akkor hozzám. Ez alváz olyan mint újszerű. :D
Válasz #65. hozzászólásra
Mindnél rosszabb. Ha kereskedővagy tudnod kell, hogy milyen gyorsan veszti az árát. Nemis német autó, hanem amerikai tömegcikk.
Válasz #61. hozzászólásra
Sziasztok!
Nemegy Niváthúztunk már ki az Uazzal, jó gépek de komoly terepen nem sokat érnek és amiért nem kedvelem az az hogy önhordó alvázas húzatásnál nehéz olyan helyet találni rajta ami bírja a ráncigálást.
A Discoról sem túl sok jót tudok írni 1 ismerősnek volt de tényleg rengeteget javították neki (föleg kardán és az osztóművel voltak gondjai el is adta).
Tényleg ? Vegyél egy ÚJ tíz millás Mercédeszt vagy egy Bmw t vagy egy Audit és majd beszélgessünk egy év múlva mennyit voltál szervízbe ... : ))))))
Válasz #59. hozzászólásra
Na itt nézz kicsit utána:
http://totalcar.hu/nepitelet/
?op=modell&cat_id=45243
A két sor egybe van tehát egybe másold be.
Válasz #62. hozzászólásra
Igazad van. Ez Mondeo 2005-ben 7 milló ft újat. 50 ezer km-után szerviz, 2 szer kupófogócsere, 2 szer genetátorcsere, kéziféki berozsdás, több vakrozsdás. 150-200 db kicserélt zárokat!!!!! Ez legtöbb fordiak volt!
Válasz #63. hozzászólásra
Vitatkozhatunk , de azért ezt így nem írom alá !
Én Kb 1000 1200 autót adtam el idáig . és tízszer ennyivel foglalkoztam ....A Ford nem rosszabb mint bármelyik német autó !!!
Válasz #61. hozzászólásra
Elbirom képzelni, hogy ez a sztori is "szinesített" némiképp.
Válasz #59. hozzászólásra
teljes szétszereltem, küszöböt, vázok behegeszetett, sárvédők cserélt is. Ez baj rugótartót. Sok munkát voltam.
Válasz #60. hozzászólásra
A ford az egyikk legszarabb nyugati autó!
És az opel se a legjobb.
Válasz #54. hozzászólásra
Vannak túlzó nivás sztorik is. Elvileg a nivának is ez a konstrukciós gondja, hogy csak központi difizárja van és bizonyos esetekben ez nagy hátrány, mert egy első és egy hátsó keréken lediferálhat. Viszont magas rővid és konnyü.
Válasz #56. hozzászólásra
A Nivával ha kemény terepre mész forralja a vizet minta dög . Egyébként jó terepjáró ! A Fordok pedig nem olyan rossz autók ! Ha azok rozsdásodnak nézz meg egy Opelt !!! : )
Válasz #56. hozzászólásra
mért rozsdás?acél alváz,alu kaszni.
Válasz #50. hozzászólásra
Nekem van ismerösöm aki sikitva adta el a 95-ős discóját majd egy BMW után ismét vett egy egy 3-as discót mert hiányzott a landi. Most már európa minden landi szervizét ismeri de szereti a gépet.
Válasz #53. hozzászólásra
Nem akarom keverni a kettőt . csak azt mondta, hogy a DEfender volt az amiből később egy ( majdnem ) utcai változatot kialakítottak és ez a Disco ! DE ... nagyon rosszak műszakilag ! Még a Defi nem is annyira de a Disco az totál lejtő !!!
Land Rover Discovery ez nagyon rozsdások. Ez 2- szer csináltam mind felújitás. Ez szar volt. Ford Rancger nem jó ez nagyon kemény ülések, elavult szerkezetiek. Niva 1,7-es kénylemes ülések. Szar Ford fókuszok, fiesták, focusok, mondeók. kb.50-100 autók javitottam. Ez elegem volt Fordiak. Új Fordiak hamar kirozsdások. Már kiléptem karosszériálakatosból.
Válasz #50. hozzászólásra
minden land roveres azt állitja,olcsóbb az alkatrész,mint a japán terepjárókhoz.
Válasz #39. hozzászólásra
Nekem meg azt mesélték a vadászok, hogy a pajero-t huzogatják a nyvával.