Hirdetés
Fórum
HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi
Létrehozta: Traktoros Jani , 2009-06-28 20:42:38
Kedvencekhez
Segítség
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Kukorica terményárak új
- Állategészségügy új
- Kukorica és napraforgó vetése új
- Milyen bálacsomagolot vegyek??? új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- AKG támogatás új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló

1416 hozzászólás
Válasz #567. hozzászólásra Ha három oldalra billenőst akarsz csinálni inkább hk pótkocsit alakítsd át azt sokkal könnyebb mert az gyárilag 1 munkahengeres, ezek sokkal olcsóbbak mint a hw6011
Válasz #563. hozzászólásra
3,5-4 Bar.
Jó napot kívánok!
Érdeklődnék, hogy csinált-e már valaki 6011-ből hátrafelé is billentő pótkocsit, és mi a tapasztalat?
Válasz #564. hozzászólásra ne a szélességet ,hanem a magasságot figyeld,mert az első billentőfül belevág a gumiba,nekem 11,00 X20-as van rajta éppen elfér,próbára kérj egy kereket kőlcsön és meglátod
Válasz #564. hozzászólásra
nekem 365 55 22.5 van allata
hw 6011-re elférne a hw 8011-es ballonos gyári kerék? vagy mi a legszélesebb gumi ami elférne?
Mekkora nyomás /BAR/ kell a 16R20 gumikba a HW-knál?
Orgoványi és az Izsáki kocsiknak semmi köze egymáshoz.
Gyári Hw 8011 leírás.

Adattábla készítéshez:
Sziasztok!
Ezekbe a széles terepes 12,5 vagy 16 (8011-nél) gumikba hány bar nyomást szoktatok tenni?
Válasz #556. hozzászólásra
Egyforma csak az eladó más!!Egy helyen készül!
Válasz #552. hozzászólásra
Nem szoktam az enyémet nézegetni, de ha nincs törés sehol, akkor természetes. Az Mbp csak addig formatartó, míg le nem terheled. Csak a sok merevítés miatt nem egészséges neki a tekeredés. Ezért törik. Mondjuk az MBP tervezőjétől megkérdezném, hogy hogyan gondolta, gyárilag 3 lemezt egymásra hegeszteni, mit tippelt, mitől nem fog az ott elrohadni... A DDR-es mérnökök rájöttek, hogy jobb ha minden kerék mindig leér a talajra, és a váz anyaga a rugalmassági határon belül deformálódik, így tartós és repedésmentes szerkezet lesz...
Válasz #556. hozzászólásra
nekem izsákon újítottak fel 2db.-ot.
a másikat nem láttam még
Válasz #555. hozzászólásra
és melyik a jobb?
Válasz #553. hozzászólásra
nem haverok,ugyanis az orgoványi az izsákinál kezdte
Válasz #553. hozzászólásra
Lehet hogy közigazgatásilag izsákon voltunk de 8 kmre izsáktol orgovany határában voltunk.
Válasz #550. hozzászólásra
miért írja az izsáki, hogy nem orgoványi. gond lehet az orgoványi komával?
Válasz #551. hozzászólásra
Szóval akkor természetes jelenség így súly nélkül is a csavarodás?
MBP tényleg sokkal masszívabb, formatartó szerkezet.
Válasz #546. hozzászólásra
Ezért a tulajdonságáért nem törik úgy a váza, mint az Mbp-nek.
Válasz #549. hozzászólásra
Hát mi közelebb voltunk orgovanyhoz mint izsakhoz mikor kint voltunk. Igaz izsák van a hirdetésben. Kulsore nagyon hasonló a két kocsi.
Válasz #548. hozzászólásra
orgoványi
Végigolvastam a topicot, ti a 2 kocsit sztem. Izsákról vettétek. Izsákon és Orgoványon is foglalkoznak ezzel (szomszéd települések) az izsákinak most is van fenn hirdetése, az orgoványinak nem találok most, még decemberben hirdette és lementettem az oldalt és onnan tudom.
izsáki
Válasz #547. hozzászólásra
Orgovany környékén többen is foglalkoztak ezzel. Ha a hirdetést belinkeled akkor tudni fogom hogy mi ott vettük e.
Üdv.!
Orgoványon felújított 80-11-es pótkocsikról kérnék véleményeket, ha valaki vett már onnan ilyen pótkocsit, kérem írja le a véleményét privátban vagy akár itt a fórumon is!
Minden észrevétel érdekel.
Sziasztok!
Nem pont HW, hanem fixes Ifa pótnál olyat látni, hogy mikor egyenletlen terepen megy akkor a váz elmozdul, szinte követi a talajt.
Ez normális lenne?
Köszönöm a segítségeket!
Válasz #541. hozzászólásra

Mi a lengyelektől lestük a technikát. Lett pár selejt, de a végére már belejöttünk.
Válasz #542. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/egyeb/egyeb/acelcsarnok-csarnok-gabona-gep-termeny-tarolo-szin-trapezlemez-szendvicspanel/h_465558?ref=30a3ecb0
Válasz #541. hozzászólásra
Tessék!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/potkocsi-utanfuto-alkatreszek/ujhajlitott-trapezlemez-felepitmenyekhez-elado/h_6501332?ref=30a3ecb0
Szép estét kívánok Mindenkinek!

Pótkocsi felújítás előtt állunk és olyan kérdésem lenne hogy trapézlemezt Hajdú Biharban hol lehet hengereltetni vagy hajlítani? 2 kép amire gondolok.
Segítséget előre is köszönöm!
Válasz #535. hozzászólásra
JEGELVE.
Válasz #538. hozzászólásra
Írtam e-mailt! Remélem megkapta?!?!
Válasz #536. hozzászólásra
Neked már van egy feleslegbe.
Akinek tényleg kell saját részre...
Válasz #535. hozzászólásra
Helo engem érdekelne mikor nézhető meg?? telefon számom 06303752720
ÜdV! engem érdekelne a pótkocsi!
Ha valakit érdekel egy HW8011 1 mill.-ért Pest megyében az írjon rám egy elérhetőséget, hogy megadjam a címet.
Azt hiszem ez a 8011-as típus lesz, mert hosszú a platója, billenős. Gyári plató. Magasító is van hozzá elvileg. 5 jó széles gumi. Rendszám nélkül, de még az árba elméletileg adják frissen rend számoztatva.
Ár Fix. Azt mondták kupecokat ne küldjek.
Válasz #533. hozzászólásra

Ahhoz nekünk másfajta volt:
Válasz #528. hozzászólásra
Utb-3,5-t húzták ezzel a fejjel,de ott be kellett rakni a biztosító csapokat, mert az fixálta le a gumibakot, ha jól tudom.
Válasz #531. hozzászólásra

Az 1982-es kiadású MTZ gépkönyvben is ez van:
Válasz #528. hozzászólásra

Áhh megint okosabb lettem.
Eddig ilyet nem láttam, tsz-ből vannak a mieink is, de az mind ACV.
Válasz #526. hozzászólásra
Lefelé kell állnia. Ha meg tudod fordítani akkor tedd azt, jobb lesz.
Találtam egy képet, így kellene felrakni:LINK
Válasz #527. hozzászólásra
Nem hiszel nekünk??
Válasz #525. hozzászólásra

Először ilyeneket adtak hozzá, BK-63 a típusjele, (original Web Fahrzeugwerk DDR) nekem is ilyen van (tsz-es). A mostanában kapható ACV tábláján meg Miskolci mezőgép van írva gyártónak.
Hali!
Még azt ajánlották hogy fordítsam meg a vonófejet! Mert így felfelé megy a pótkocsi rúdja és jobban rángat, és felakasztáskor egyenesen kell állnia!
Hali!
Az enyém akkor nagyon lefelé áll? Akkor nekem egy másik tartó konzol kellene és a vonórészt meg a gumi ágyat átrakni bele!
Válasz #524. hozzászólásra
Ez nem gyári ACV vonófej, vagyis a tartókonzolja nem az.
A gyári így néz ki:LINK
Ez lefelé áll nem ennyire fent.
Hali!
Hw 6011-s pótkocsihoz nektek is így van feltéve az automata vonófej? Be lett perselyezve a vonószem alig akar felfelé akadni! A gépen a vonófej nektek is bukik hátrafelé?
Válasz #515. hozzászólásra
Én erre a célra hütőházi szalagfüggönyt vettem
Válasz #521. hozzászólásra

Veszel hidraulika csövet és roppantó gyűrűvel már tudsz is csatlakozni. A hidraulika vagy nagyobb traktor boltban biztos segíteni fognak
Hali!
A két munkahenger összekötő vascsövet szeretném kicserélni újra mert hátul enged a kúpnál!
Az új vascsőre csatlakozót csak lánghegesztéssel tudnék rá tenni vagy milyen megoldás lenne?
Válasz #506. hozzászólásra
Magamból indultam ki,ha 1 nél többért hirdetnék itt,meg se nyitnám a hirdetést.