Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Profilváltás, ill. kellő mennyiségű alapanyag hiánya miatt eladó a képen látható, szinte új JM-006-os ágdaráló, az új ár 70 %-ért. Teljesítményigénye 14-20 LE, kapacitás - alapanyagtól függően - 5-10 m3/óra apríték ( YouTube Wood Chipper JM-006 )
Nekem bobr 75 transportom van,2 év alatt visszahozta az árát. A legjobban az tetszik benne, hogy nem kell a földről felszedni az aprítékot, az elevátor utánfutóra tölti, leborítom és kész. Készítettünk dupla zsákolót is hozzá, így zsákostul mehet a kazánba, vagy gyújtósként elosztogatom az apraját. Sajnos nem sok időm van aprítani, pedig vár egy 1200 köbméteres homogén rakás. Ha érdekel valakit, tudok normális áron beszerezni.
Válasz #649. hozzászólásra
Üdv! Vágókések tekintetben az anyagismeretem nulla, én csak felhívtam a céget, azt mondták, hogy már többen érdeklődtek, sőt vettek is a 400-asból ilyen célra.
Válasz #647. hozzászólásra
Üdv! Úgy tudom, hogy a 400-as. Ára 9800 Ft/m, azonban az "éle" 3 mm-es, ezért élesre kell lemaratni, illetve síkköszörültetni.
Sziasztok A famonál kapható vágóélek közül, melyik alkalmas szerintetek aprító késnek? a 250es a 400as vagy az 500as? Vagy csináltassak inkább féderből?
Válasz #644. hozzászólásra Üdv pár képet nekemis küldhetne. Megszeretném kérdezni hány le traktorhoz lett csinálva az aprító és hány centis arítékot készít.palek66@citromail.hu
Kicsiben ne gondolkozz,nagyon nagyon sok gondolkodás fúrás faragás, pár köbméter darálék után meg rájön az ember, h nem akarom egyenként rakosgatni az ágakat, és megpróbálod eladni és kezdheted előröl. Én dobos 3 késes darálót építek mert jobban tetszik mint a tárcsás.Hobbi szinten téli elfoglaltságként.képeket tudok küldeni de méretezni nem szeretném. Hátha még levédetem olyan jól sikerül. Bandit - model-1890_18zoll_drum-chippers You-tube Itt Nézd meg Hasonló elven működik. csak kisebb. Küldj elérhetőséget.
Milyen daráló? Mi a különbség az ágdaráló és az ágaprító között?
Traktor után függesztettet, 50-80 le gép után. Vigye a 8 cm ágakat is. 5-7 cm-es darabokat készítsen.
Miket csináltok, hogy alakítjátok át? Fénykép, hirdetés valahol?
Az aprítódobra fel lehetne tenni még két kést, a helye megvan, de nem volt hozzá.
Lucernára így is jó, de ágnál lehet jobb lenne, ha lenne még benne kés. (keresgélek, de eddig még nem találtam késtartót hozzá, mert kést az tudok gyártatni győrben)
Nálam is az volt a fő szempont a döntésnél, hogy gyári.
Mi a különbség a 900-as és a 903-as között?
Hirdetnek 4 késest is, az gyári lehet vagy hozzábarkácsoltak még kettőt?
Én inkább kukoricaszecskázónak gondolnám ezt a gépet eredeti funkciója szerint, de ha viszi az ágakat akkor az csak jó.
Nekem egy függesztett ágdaráló szimpatikusabb lenne, de a maszek, kicsit kókány gyártmányokért is annyit kérnek mint egy ilyen gyári dologért.
Készíteni én sem akarok, valami készet keresek, csak nem tudom milyen lenne a jó.
Nekem egy 903-as van, 2 késes.
Év elején vettem csak pár köbméternyi anyag ment rajt át.
Kis lucernabálákat aprítottam vele a marháknak, tökéletes munkát végzett.
Ágaprításra is használtam száraz dióból is a csuklónyit még vitte, de igazándiból arra az ágra tökéletes amit már kinnthagyna az ember az erdőn.
Az ágdarálék nem annyira homogén, tehát eladásra, vagy gépi adagolásra nem alkalmas. Én lapáttal adagolom a lébényi bálás kazánba.
Ajkán vettem, a srác itt is hirdet, több darab volt akkor nála.
Ebben a gépben az fogott meg, hogy az aprítótér háza már meg volt erősítve egy 3mm vastag lemezzel.
Mert akaratlanul is kerül be kavics, és a ventilátor végigtolja a lemezen, az meg nyúlik kifelé.
Én egy Régi kisfergusonnal hajtom (4 hengeres perkins motoros) gyönyörűen viszi. Az eladó 30 ló körüli teljesítményt mondott minimumnak.
Egy hátránya eddig a gyári kerekei (konténeres kuka kerék méret) kicsik és vékonyak, csak udvaron mozgatásra jók, de már csináltattam tengelycsonkakat és autókerekek mennek fel, így már ki lehet vinni az erdőre.
Háztáji használatra tökéletes, meg elég olcsó is, ha úgy vesszük. 255 volt az enyém, ekkora teljesítményűt nem hoztam volna ki ennyiből ha magam állok neki megcsinálni, meg egy rakás idő is elment volna rá.
Üdv mindenkinek lenne egy négykéses tárcsás ágaprítóm fődarabjai eladó vagy csere is érdekelne tz4k után egy urbán féle gallyapritó értékeggyeztetéssel ami nekem van ugynézki a tárcsa mint az optigép által gyártott ágdaráló.
Sziasztok eladásra kinálnék pár fogaskereket. A fogaskerekek 40-es bordás tengejre valok az összes méreteik :kicsi 68,71,80,86 nagybol 2 van mindegyikböl :150,155,175
Képet sajnos nem tudok fölrakni. A kicsi 3000Ft/db a nyagy 10000Ft/pár + postakötség.Akit érdekel imélben el tudom küldeni a képet.
Meg nem hinném hogy olcsóbb lenne megedzetni kiegyenesítettni mint az öregtől vennni... Felénk a kovácsok nagyon drágák féder lapot 10000-ért hajlítottak vissza ugy hogy mind a két fele párhuzamos volt a közepébe meg volt egy 15 cm-es rádiuszú félkör, szorult helyzet volt trakinak kellett ülésrugónak
Helló!
Azt kérdezném,hogy fédert kilágyítva megmunkálva,újraedzeni és vérlúgsóval kezelni 2-3X,
jó lenne-e? Az ugye üvegkemény réteget alkot.
Most kezdek egy géphez és a drága gyári helyett gondoltam erre.
Üdv.: László
Válasz #617. hozzászólásra
Én is köszönöm az infót! Nekiláttam egy 2 tengelyes, 8 késes aprítónak, csak azon aggódtam én is, hogy a 8 LE-s Briggs motor fogja-e bírni. Ha a 3 LE-s motorod bírta, akkor megnyugodtam. Üdvözlettel: GV
Válasz #614. hozzászólásra
Üdv! Ha komolyan érdekel a dolog, kattints az alábbi linkre, itt szerintem találsz olyat, aki "legyártja" a gépet, esetleg eladja a sajátját. Üdv: tubyca
2360 hozzászólás
Válasz #659. hozzászólásra
2 késes, plusz állókés, 600-as tárcsa. A YouTubon műkodés közben látható ( JM-006 Wood Chipper )
Válasz #657. hozzászólásra
kalapácsos vagy késes?
Válasz #656. hozzászólásra Te mennyit szeretnél adni érte ?
Válasz #656. hozzászólásra
350-et szeretnék kapni érte.
Válasz #655. hozzászólásra
Üdvözlet mennyi az ára a gépnek?
Profilváltás, ill. kellő mennyiségű alapanyag hiánya miatt eladó a képen látható, szinte új JM-006-os ágdaráló, az új ár 70 %-ért. Teljesítményigénye 14-20 LE, kapacitás - alapanyagtól függően - 5-10 m3/óra apríték ( YouTube Wood Chipper JM-006 )
Nekem bobr 75 transportom van,2 év alatt visszahozta az árát. A legjobban az tetszik benne, hogy nem kell a földről felszedni az aprítékot, az elevátor utánfutóra tölti, leborítom és kész. Készítettünk dupla zsákolót is hozzá, így zsákostul mehet a kazánba, vagy gyújtósként elosztogatom az apraját. Sajnos nem sok időm van aprítani, pedig vár egy 1200 köbméteres homogén rakás. Ha érdekel valakit, tudok normális áron beszerezni.
Válasz #650. hozzászólásra
Oké! Köszi szépen!
haló ide megpróbálom fel tenni.
Válasz #649. hozzászólásra
Üdv! Vágókések tekintetben az anyagismeretem nulla, én csak felhívtam a céget, azt mondták, hogy már többen érdeklődtek, sőt vettek is a 400-asból ilyen célra.
Válasz #648. hozzászólásra
Szia És a 400-as megfelel erre a célra?
Válasz #647. hozzászólásra
Üdv! Úgy tudom, hogy a 400-as. Ára 9800 Ft/m, azonban az "éle" 3 mm-es, ezért élesre kell lemaratni, illetve síkköszörültetni.
Sziasztok A famonál kapható vágóélek közül, melyik alkalmas szerintetek aprító késnek? a 250es a 400as vagy az 500as? Vagy csináltassak inkább féderből?
Válasz #644. hozzászólásra Üdv pár képet nekemis küldhetne. Megszeretném kérdezni hány le traktorhoz lett csinálva az aprító és hány centis arítékot készít.palek66@citromail.hu
Válasz #644. hozzászólásra
Ez a bandit ige-igen brutál! wital kukac freemail pont hu, ide küldj képet.
Válasz #641. hozzászólásra
Kicsiben ne gondolkozz,nagyon nagyon sok gondolkodás fúrás faragás, pár köbméter darálék után meg rájön az ember, h nem akarom egyenként rakosgatni az ágakat, és megpróbálod eladni és kezdheted előröl. Én dobos 3 késes darálót építek mert jobban tetszik mint a tárcsás.Hobbi szinten téli elfoglaltságként.képeket tudok küldeni de méretezni nem szeretném. Hátha még levédetem olyan jól sikerül. Bandit - model-1890_18zoll_drum-chippers You-tube Itt Nézd meg Hasonló elven működik. csak kisebb. Küldj elérhetőséget.
Válasz #639. hozzászólásra
Üdv! Inkább itt kéne késnek valót venni:
http://www.famo.hu/termekek/vagoel-30.html
féderből
Válasz #638. hozzászólásra
Milyen daráló? Mi a különbség az ágdaráló és az ágaprító között?
Traktor után függesztettet, 50-80 le gép után. Vigye a 8 cm ágakat is. 5-7 cm-es darabokat készítsen.
Miket csináltok, hogy alakítjátok át? Fénykép, hirdetés valahol?
szarból is lehet várat mégsem csinálják.
Keménynek kemény, de nem alkalmas késnek.
hali
ekevasból lehetne készíteni ágaprítóhóz kést??
elvileg az is kemény anyagból van
Silózóból darálót, lehet! ,típus függő! gyártok saját fejlesztésűt is. De már alakítottunk is átt. milyen darálékot és mekkora teljesítményűt akarsz ?
Valaki írta régebben, hogy silózót lehetne átalakítani ágaprítóra. Használ ilyet valaki? Tapasztalat?
Válasz #620. hozzászólásra
az előző egy kép lett volna,de valószínűleg túl nagy és azért nem ment el.Megpróbálom még egyszer.
Válasz #620. hozzászólásra
Válasz #632. hozzászólásra
Nem tudom a különbséget.
Az aprítódobra fel lehetne tenni még két kést, a helye megvan, de nem volt hozzá.
Lucernára így is jó, de ágnál lehet jobb lenne, ha lenne még benne kés. (keresgélek, de eddig még nem találtam késtartót hozzá, mert kést az tudok gyártatni győrben)
Nálam is az volt a fő szempont a döntésnél, hogy gyári.
Válasz #631. hozzászólásra
Köszi!
Mi a különbség a 900-as és a 903-as között?
Hirdetnek 4 késest is, az gyári lehet vagy hozzábarkácsoltak még kettőt?
Én inkább kukoricaszecskázónak gondolnám ezt a gépet eredeti funkciója szerint, de ha viszi az ágakat akkor az csak jó.
Nekem egy függesztett ágdaráló szimpatikusabb lenne, de a maszek, kicsit kókány gyártmányokért is annyit kérnek mint egy ilyen gyári dologért.
Készíteni én sem akarok, valami készet keresek, csak nem tudom milyen lenne a jó.
Válasz #629. hozzászólásra
Nekem egy 903-as van, 2 késes.
Év elején vettem csak pár köbméternyi anyag ment rajt át.
Kis lucernabálákat aprítottam vele a marháknak, tökéletes munkát végzett.
Ágaprításra is használtam száraz dióból is a csuklónyit még vitte, de igazándiból arra az ágra tökéletes amit már kinnthagyna az ember az erdőn.
Az ágdarálék nem annyira homogén, tehát eladásra, vagy gépi adagolásra nem alkalmas. Én lapáttal adagolom a lébényi bálás kazánba.
Ajkán vettem, a srác itt is hirdet, több darab volt akkor nála.
Ebben a gépben az fogott meg, hogy az aprítótér háza már meg volt erősítve egy 3mm vastag lemezzel.
Mert akaratlanul is kerül be kavics, és a ventilátor végigtolja a lemezen, az meg nyúlik kifelé.
Én egy Régi kisfergusonnal hajtom (4 hengeres perkins motoros) gyönyörűen viszi. Az eladó 30 ló körüli teljesítményt mondott minimumnak.
Egy hátránya eddig a gyári kerekei (konténeres kuka kerék méret) kicsik és vékonyak, csak udvaron mozgatásra jók, de már csináltattam tengelycsonkakat és autókerekek mennek fel, így már ki lehet vinni az erdőre.
Háztáji használatra tökéletes, meg elég olcsó is, ha úgy vesszük. 255 volt az enyém, ekkora teljesítményűt nem hoztam volna ki ennyiből ha magam állok neki megcsinálni, meg egy rakás idő is elment volna rá.
Üdv mindenkinek lenne egy négykéses tárcsás ágaprítóm fődarabjai eladó vagy csere is érdekelne tz4k után egy urbán féle gallyapritó értékeggyeztetéssel ami nekem van ugynézki a tárcsa mint az optigép által gyártott ágdaráló.
Használtban mi a véleményetek a EPPLE BLASIUS aprítókról?
Milyet érdemes esetleg venni traktor hajtásút, behúzósat?
Válasz #627. hozzászólásra
Úgy, hogy elkéred a telefonszámomat.
30/536-2769. Hívjál.
Szeretnék kést venni A zöregtől. Valaki segítsen, hogy érem el Őt?
Válasz #625. hozzászólásra
10 nút van mindegyiken.
Válasz #612. hozzászólásra
Érdeklödnék hogy hány nut van a késen?
Sziasztok eladásra kinálnék pár fogaskereket. A fogaskerekek 40-es bordás tengejre valok az összes méreteik :kicsi 68,71,80,86 nagybol 2 van mindegyikböl :150,155,175
Képet sajnos nem tudok fölrakni. A kicsi 3000Ft/db a nyagy 10000Ft/pár + postakötség.Akit érdekel imélben el tudom küldeni a képet.
Válasz #621. hozzászólásra
Meg nem hinném hogy olcsóbb lenne megedzetni kiegyenesítettni mint az öregtől vennni... Felénk a kovácsok nagyon drágák féder lapot 10000-ért hajlítottak vissza ugy hogy mind a két fele párhuzamos volt a közepébe meg volt egy 15 cm-es rádiuszú félkör, szorult helyzet volt trakinak kellett ülésrugónak
Válasz #621. hozzászólásra Szerintem ne kisérletezzél vele, sokan megbánták már.
Helló!
Azt kérdezném,hogy fédert kilágyítva megmunkálva,újraedzeni és vérlúgsóval kezelni 2-3X,
jó lenne-e? Az ugye üvegkemény réteget alkot.
Most kezdek egy géphez és a drága gyári helyett gondoltam erre.
Üdv.: László
köszi az infót haduba!még olyan kérdésem volna nincs képed vagy rajzod a hajtésról?köszi
Én is köszönöm az infót! Nekiláttam egy 2 tengelyes, 8 késes aprítónak, csak azon aggódtam én is, hogy a 8 LE-s Briggs motor fogja-e bírni. Ha a 3 LE-s motorod bírta, akkor megnyugodtam. Üdvözlettel: GV
Válasz #584. hozzászólásra
szevasz K tis
nekem volt 3 lóerős motorral hajtott aprítóm és nyugodtan mondhatom,hogy elvágta az 5cm-es akácot is.
Válasz #615. hozzászólásra
űdv. nem értem mi a neve ? kőszi a segitőkészségedet
Válasz #614. hozzászólásra
Üdv! Ha komolyan érdekel a dolog, kattints az alábbi linkre, itt szerintem találsz olyat, aki "legyártja" a gépet, esetleg eladja a sajátját. Üdv: tubyca
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198137&la=117425311
üdv mindenkinek ágapritot szeretnék csináltatni 4-6 cm vastag ágat vágna 8-10cm hosszra benzinmotor hajtással megfelelő szakembert keresem referenciával sűrgős jferenc74@gmail-ra várom a jelentkezőt kőszőnőm
Kedveskéim!
Van 1 ha területem, ami arra vár, hogy a rajta levő gallyat, max 5 cm letakarítsa valaki.
Égetés, darálás, meggyújtás, stb.
A lényeg, hogy minél kisebb legyen a ráfizetésem.
A tuskó kiszedésre és annak ingyenes elvitelére már van jelentkező, és kialakult ár. (350 000 Ft)
Szántés kb. mennyi lesz?
Milyen növényt érdemes vetni a volt erdőbe???
A terület Hajdúszoboszló, Nagyhegyes és Debrecen közigazgatási határán van.
Válasz #611. hozzászólásra 10 mm-ről indul, 20 mm-es nútok, nútközép 100 mm.
Válasz #610. hozzászólásra
A kések lyuk közeit szeretném még megkérdezni!Mert akkort tudok számolni hogy hány db jön ki egyböl és hány szál kell!elöre is köszönöm