Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A 40*40 az kicsi, inkább 50*50 vagy ettől nagyobb.
A képen a bordázott tengelyvégen van. Úgy látom nem igazán néztél végig a cseh honlapon, minden infót meg lehet találni, csak időbe telik mint írtam régebben és több kifejezést is használnak. Azt is írtam
A lendítő kereket hova tegyem nem láttam a képeken videókon. Szőlő gyümölcs hulladékom lesz na meg bokor bozót ágak. Max 5 cm-es ágakat vágnék mert a többi fűrészelhető. A zúzó kést megszereztem lassú fordulaton fúrható állványossal csak szerintem az élét még kéne edzeni pedig hő kezelt állítólag… A 4 + 4 késesben is gondolkozom 40x40-es négyszög anyaggal.
Hova akarod a tárcsákat hegeszteni?Egyébként a szárzúzókést kovácsfuróval vízzel hűtve ki birod furni.Én a késeket busz féderböl csináltam.Ezt a tipusú darálót a legegyszerűbb megépíteni egy kis műszaki érzék kell hozzá, a meglévő anyagoktol függően.A lágy szárú vékony ágakat mint például a japán akác vagy gyalog akác nem vágja el de egyebként használható. Egy jó tanács-lendítő kereket föltétlen tegyél rá mert különben a vastag ágak darálásakor szét tudja verni a fogaskerekeket a gép váltójában.
Tervezés alatt a faaprító és volna pár kérdés. A szárzúzó fix kése elég masszívnak tűnik. Valaki csinálta már vele mennyire lehet megmunkálni (fúrni marózni) vagy marad a heggesztés. A képen látott megoldást szeretném és még a tengely két végére tányért ha heggeszteni kell. Ha tudtok segítsetek köszi t.gabi272@citromail.hu
Tervezés alatt a faaprító és volna pár kérdés. A szárzúzó fix kése elég masszívnak tűnik. Valaki csinálta már vele mennyire lehet megmunkálni (fúrni marózni) vagy marad a heggesztés. A képen látott megoldást szeretném és még a tengely két végére tányért ha heggeszteni kell. Ha tudtok segítsetek köszi t.gabi272@citromail.hu
Igazából a szembeforgó 4 - 4 késest szeretnénk megcsinálni hogy kb 6-8 cm-esre aprítsa a 0-5 cm-es vesszőket gallyakat apróra nem szeretném mert nem olyan a kazán és betárolva befülledne. Elképzelés már van szerintem a busz féder jó késnek. ja a 14A tzkán 4fokozatban járathato a kardánt.
Válasz #198. hozzászólásra
Ha megnézed azt az oldalt ami a letöltésben szerepel akkor látni fogsz egy pár videót amit a cseh emberek raktak fel és ott láthatod, hogy az apró gallyat is elvágja az aprító. Na van a tárcsás aprítógép az is elvágja, ha jó a kések és az ellenkés közötti távolság. Nem írtad melyikre gondoltál.
Szép jó napot! engem is érdekelne az ágaprító készítése és kérdezném hogy valaki aprított e már metszési hulladékot szőlővessző ágak stb ezeket is elvágja vagy csak a vastagabb gallyakat? Amúgy tzk-val hajtanám és kérdezném hogy melyik megoldás a legegyszerűbb mert a rajzokon 3 félét láttam. ha valaki tud segíteni a t.gabi272@citromail.hu ra írhat köszi
Na, dBase fórumtársunk jóvoltából az általam összeszedett
képek és rajzok felkerültek a http://data.hu/get/3390864/aprito.zip
Majd klikk a lassú letöltés feliratra, mert az az ingyenes.
Sok sikert mindenkinek, persze aki jut valamire az majd, ossza meg a tapasztalatokat.
ZT-323 kaptál email-t vagy nem?? Néma embernek az anyja sem érti a szavát, ha kell én küldöm, meg küldtem is, de nem jelez vissza senki, hogy mi a hézag.!!
Válasz #183. hozzászólásra
Tisztelt Kelemen úr!Szeretném megkérni,ha van rá mód és lehetőség akkor szeretném arra megkérni,hogy nekem is megküldje a rajzokat.
baloghattilapeter@citromail.hu
Előre is köszönöm.
Tisztelt Kelemen úr! Én is gondolkodom egy ágapritó készitésében, ha megkérhetem küldje el nekem is a leirást. Előre is köszönöm! Email:nagyzoli13@citromail.hu
Ezt kaptam emailen vissza amikor elküldtem neked:
Angolról fordított szöveg: ""Ez egy automatikusan generált kézbesítési állapotra vonatkozó értesítést.
Válasz #164. hozzászólásra
Küldöm, csak nehezen tölt fel a gépem. Majd kérek egy visszajelzést, hogy mi ment el.
Még mindig lehet venni motoros fűkaszához lengőkéses adaptert. Már tuti, hogy megjött a támogatás.
Nagyon jó eszköz és biztonságosan lehet vele dolgozni.
Kelemen Úr! Ágaprítót szeretnék készíteni, a földem vége tele van kökénnyel, a földhivatal felszólított szedjem ki, ha ledarálnám valami haszna is lenne. Kérem küldje el nekem is a rajzokat. szaszga@gmail.com köszönettel.
Válasz #162. hozzászólásra
Én az URBAN félét csináltam meg és használom is. A késeket busz féderlapbol csináltam és teljesen tökéletesek.Letudtam volna gyártatni egy Domaszéki kovácsműhelyben is őket, 2000 forintért darabonként, de így nem kerültek pénzbe.Egyébként a szárzúzó állókései is jók lettek volna hozzá amik itt nálunk a boltban 1300 forintba kerülnek.
nekem is mewg kell generálozni az aprítóm mert kukorica szárt akartm vele aprítani de vizes vilt és mindenhol elakadt eltömte a gépet először azt hittem én hegesztettem rosszul elnyírta a kardánt ( nem gardán) újból hegesztettem most a kuplungtárcsa szakadt szét .Tehát amikor a kardán szét ment rá kellett volna jönnöm ezzel ezt nem kell eröltetni
2360 hozzászólás
Válasz #209. hozzászólásra
A 40*40 az kicsi, inkább 50*50 vagy ettől nagyobb.
A képen a bordázott tengelyvégen van. Úgy látom nem igazán néztél végig a cseh honlapon, minden infót meg lehet találni, csak időbe telik mint írtam régebben és több kifejezést is használnak. Azt is írtam
A lendítő kereket hova tegyem nem láttam a képeken videókon. Szőlő gyümölcs hulladékom lesz na meg bokor bozót ágak. Max 5 cm-es ágakat vágnék mert a többi fűrészelhető. A zúzó kést megszereztem lassú fordulaton fúrható állványossal csak szerintem az élét még kéne edzeni pedig hő kezelt állítólag… A 4 + 4 késesben is gondolkozom 40x40-es négyszög anyaggal.
Hova akarod a tárcsákat hegeszteni?Egyébként a szárzúzókést kovácsfuróval vízzel hűtve ki birod furni.Én a késeket busz féderböl csináltam.Ezt a tipusú darálót a legegyszerűbb megépíteni egy kis műszaki érzék kell hozzá, a meglévő anyagoktol függően.A lágy szárú vékony ágakat mint például a japán akác vagy gyalog akác nem vágja el de egyebként használható. Egy jó tanács-lendítő kereket föltétlen tegyél rá mert különben a vastag ágak darálásakor szét tudja verni a fogaskerekeket a gép váltójában.
na
Na még 1x
Kép lemaradt
Fával kapcsolatos, www.fagyuri.eoldal.hu érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek!
Tessék végignézni mindent, még egy jó esztergályos és hajrá.
Igazából a szembeforgó 4 - 4 késest szeretnénk megcsinálni hogy kb 6-8 cm-esre aprítsa a 0-5 cm-es vesszőket gallyakat apróra nem szeretném mert nem olyan a kazán és betárolva befülledne. Elképzelés már van szerintem a busz féder jó késnek. ja a 14A tzkán 4fokozatban járathato a kardánt.
Válasz #198. hozzászólásra
Ha megnézed azt az oldalt ami a letöltésben szerepel akkor látni fogsz egy pár videót amit a cseh emberek raktak fel és ott láthatod, hogy az apró gallyat is elvágja az aprító. Na van a tárcsás aprítógép az is elvágja, ha jó a kések és az ellenkés közötti távolság. Nem írtad melyikre gondoltál.
Szép jó napot! engem is érdekelne az ágaprító készítése és kérdezném hogy valaki aprított e már metszési hulladékot szőlővessző ágak stb ezeket is elvágja vagy csak a vastagabb gallyakat? Amúgy tzk-val hajtanám és kérdezném hogy melyik megoldás a legegyszerűbb mert a rajzokon 3 félét láttam. ha valaki tud segíteni a t.gabi272@citromail.hu ra írhat köszi
dolgozik az eszterga, meg a marógép,azt mondták.
Emberek senki nem csinál semit az apritogép körül? Most még van idö a sufniba mokolni, mert ha jön a jo idö irány a határba a földekre.
Na, dBase fórumtársunk jóvoltából az általam összeszedett
képek és rajzok felkerültek a http://data.hu/get/3390864/aprito.zip
Majd klikk a lassú letöltés feliratra, mert az az ingyenes.
Sok sikert mindenkinek, persze aki jut valamire az majd, ossza meg a tapasztalatokat.
Kelemen Úr! Megkaptam a rajzokat, de csak 6 darabot. Ennyi az összes? Köszönettel: Nagy Zoltán
Gyerekek ne kinlódjatok már.Valaki küldje el nekem is, és felrakom olyan helyre ahonnan bárki letöltheti.
dbasekukactvnetwork.hu
Válasz #191. hozzászólásra
Ide is leírom megkaptam köszönöm szépen!
Van az adatlapomon email cím is, oda is lehet válaszolni!!
ZT-323 kaptál email-t vagy nem?? Néma embernek az anyja sem érti a szavát, ha kell én küldöm, meg küldtem is, de nem jelez vissza senki, hogy mi a hézag.!!
Mindenki esztergál, meg köszörül?
Lengőkéses adapter?HE???
Válasz #187. hozzászólásra
Elküldtem újra.
Válasz #180. hozzászólásra
Sajnos nem kaptam meg.
Na, megkaptátok?? Nézzetek már be ide is.
Válasz #184. hozzászólásra
Hajrá, tessék aprítani.!
Válasz #183. hozzászólásra
Tisztelt Kelemen úr!Szeretném megkérni,ha van rá mód és lehetőség akkor szeretném arra megkérni,hogy nekem is megküldje a rajzokat.
baloghattilapeter@citromail.hu
Előre is köszönöm.
Válasz #182. hozzászólásra
Elment.
Tisztelt Kelemen úr! Én is gondolkodom egy ágapritó készitésében, ha megkérhetem küldje el nekem is a leirást. Előre is köszönöm! Email:nagyzoli13@citromail.hu
Össz. 24 melléklet, írj vissza, hogy elment-e, mert érdekes üzit kaptam a mail. szolgáltatótól.
Válasz #179. hozzászólásra
Elküldve.
Válasz #177. hozzászólásra
Tisztelt Kelemen Úr!
Ha lehet szeretném én is megkérni Önt hogy nekem is küldje el a rajzokat. Szívességét előre is köszönöm.
Tisztelettel:Plenter Zoltán
plenter.zoltan@citromail.hu
Megkaptam nagyon szépe köszönöm.Tisztelettel Laci
Válasz #176. hozzászólásra
Teljesítve a kérésed! A válasz ne maradjon el. / hány db. /
Tisztelt Kelmen Gyula úr
Szeretném megkérni, hogy küldje el részemre is a rajzokat. laciciipd@freemail.hu Köszönettel: Molnár László
Válasz #174. hozzászólásra
Kérelem teljesítve!
Tisztelt Kelmen Gyula úr
Szeretném megkérni, hogy küldje el részemre is a rajzokat.
petrojana@freemail.hu
Köszönettel
Petró János
Válasz #172. hozzászólásra
Én pedig megkaptam, köszönöm!
Válasz #171. hozzászólásra
Elküldtem!
Válasz #165. hozzászólásra
Kelemen úr!
Szeretném én is megkapni lacsi166@gmail.com
Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen megkaptam.
Ezt kaptam emailen vissza amikor elküldtem neked:
Angolról fordított szöveg: ""Ez egy automatikusan generált kézbesítési állapotra vonatkozó értesítést.
Szállítás az alábbi címzettek hibásak.
anikiki@citromail.hu""
Válasz #167. hozzászólásra
Elment. Rajzok+képek+vidi.
Kérek visszaigazolást, ha mind megérkezett.
Kellemes Ünnepeket kívánok minden fórumozónak és családjának!
Tisztelt Kelemen Gyula úr
Ha lehetséges én is szeretném ha elküldené a rajzokat:anikiki@citromail.hu-ra
Előre is köszönöm.
Krisztián
köszönöm megjöttek a levelek
Válasz #164. hozzászólásra
Küldöm, csak nehezen tölt fel a gépem. Majd kérek egy visszajelzést, hogy mi ment el.
Még mindig lehet venni motoros fűkaszához lengőkéses adaptert. Már tuti, hogy megjött a támogatás.
Nagyon jó eszköz és biztonságosan lehet vele dolgozni.
http://www.youtube.com/watch?v=qm-6A9Tj8dk
Kelemen Úr! Ágaprítót szeretnék készíteni, a földem vége tele van kökénnyel, a földhivatal felszólított szedjem ki, ha ledarálnám valami haszna is lenne. Kérem küldje el nekem is a rajzokat. szaszga@gmail.com köszönettel.
Válasz #162. hozzászólásra
Én az URBAN félét csináltam meg és használom is. A késeket busz féderlapbol csináltam és teljesen tökéletesek.Letudtam volna gyártatni egy Domaszéki kovácsműhelyben is őket, 2000 forintért darabonként, de így nem kerültek pénzbe.Egyébként a szárzúzó állókései is jók lettek volna hozzá amik itt nálunk a boltban 1300 forintba kerülnek.
Hali!
Tud valaki ócsós helyet hol lehet az aprítóhoz késeket beszerezni?
Kösz előre is!
Üdv!
nekem is mewg kell generálozni az aprítóm mert kukorica szárt akartm vele aprítani de vizes vilt és mindenhol elakadt eltömte a gépet először azt hittem én hegesztettem rosszul elnyírta a kardánt ( nem gardán) újból hegesztettem most a kuplungtárcsa szakadt szét .Tehát amikor a kardán szét ment rá kellett volna jönnöm ezzel ezt nem kell eröltetni