Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..,-:) #27977. hozzászólásáraSzerintem meg értelmezni kéne amit írtam... Írt kettő euro árfolyamot,én meg írtam hogy a 2022 SAPS-ot 422 ft/euro árfolyamon fizetik. Lehet,hogy másik támogatást más árfolyamon,írtam én olyat,hogy nem ?
Vannak támogatások, amik:
- a beadási év január 1.-ei árfolyamán számolják(szóval simán van itt még olyan, aki 2022.01.01.-i árfolyam lesz még kifizetve majd valamikor 2023-ban.......)
- a beadási év szeptember 30.-ai EKB huf/euro árfolyamán számolják
- a kifizetési év január 1.-ei árfolyamon számolják.
" Tájékoztatom, hogy az euró-forint átváltásra a Rendelet 106. cikk (3) bekezdés első albekezdése szerint meghatározott árfolyamot kell alkalmazni.
Az árfolyam mértéke: 422,18 Ft/euró. "
Kedves csoporttagok!!
Nem tudjátok véletlenül h az átmeneti nemzeti támogatádokat, pl: termeléstől elválasztott hizottbika és anyatehén tàmogatásokat tavaly fizették utoljára? Mert nem írnak róla semmit
Válasz kompérka #27954. hozzászólásáraA szaktanácsadóm és az ügyintéző is azt mondta hogy mostmár az uj akgban mindig megfogják várni a január 31et a gazdanapló miatt. Leghamarabb februárban fizetik. Sőt az ügyintéző tavaszt mondott, a natura meg a az akg egyszerre küldik tavasszal állítólag
Válasz kulakman #27953. hozzászólásáraTavaly is jan 31 volt a beérkezés határideje én mégis dec. 29. e körül kaptam AKG-t sőt ez volt 2020 ben is.
Nem szoktam álmodozni és 18 án kaptam 2 tétel támogatást decemberben. Folytatom: soha nem érdeklődtem még támogatás érkezési miatt.
Egy tapasztalatot osztottam meg csupán.
Erre az évre meg tényleg ne várj semmit , dec 15-ig utalnak , az meg már elmúlt , én január közepéig nem is érdeklődnék , nem mintha nem kellene lé , de kivárom!
Válasz csabahegeszt #27941. hozzászólásárapontosan ilyenekre...de annyiban köze van az agrártámogatásokhoz, hogy a közvetlen támogatások rovására csoportosítanak át ezekbe az idiótizmusokba a vidékfejlesztési pillérekbe....egyazon adónkból egyazon tanács az EU-ban...borzalom...
Válasz stamas #27942. hozzászólásáraNekem határozat és pénz is jött: "2022. évi termeléshez kötött anyajuhtartás támogatási kérelme vonatkozásában első részletfizetésként"
Válasz rongyos #27940. hozzászólásáraA fitnesz parkra gondolsz?
Na az volt egy nagy marhaság,talán itt a faluba nem igen próbálta senki se még ki.
Pedig Juliska néni ,meg a többi idős pont ezt várta ,hogy legyen már egy fitnesz park.
Fiatalok inkább terembe járnak edzeni.
Na de ez nem az agrártámogatáshoz való téma
Válasz kulakman #27933. hozzászólásáraerről beszélek, ha valakinek van dolga az ország másik részén, nézze meg nyugodtan....de ha van kedve és ideje érdemes a google maps autóval virtuálisan körbenézni néhány frekventált helyen. Pl. Budaörs, Balatonfelvidék, Villány, Budapest Dunapart, stb. Nem létezik, hogy több tízezer lakásban mind államtitkár lakik...A másik: mindenki látott már a településén, önkormányzat által EU-s pénzen épített jó nagy baromságot, aminek társadalmi hasznossága és üzleti értelme is NULLA...
átk pályázatomra megjött a vég kifizetést jóváhagyó határozat ma tehát még dolgozik a gépezet lehet még karácsonyig meg is kapom. Remélem másnak is lesz hasonló örömteli történése.
Válasz rongyos #27932. hozzászólásáraEz igaz vagy 3 hete elmentünk mi is fürödni egy pár napra , vasárnap délben annyian az autópályán , mintha sose lenne holnap , benzin mizéria akkor még volt!
Válasz holovacssandor #27921. hozzászólásáraa károgók néha ki sem mozdulnak a tyúkszaros udvarból...aki azt mondja, nincs pénz ebben az országban, az nagyon messzire nem ment. Lehet, hogy nekünk a gumicsizmás parasztoknak a szérűn, csak úgy néha csepegtetik...de máshova tolják bele ész nélkül. Lásd, építőipar, kutatás-fejlesztés, szórakoztatóipar, informatika....stb.
33530 hozzászólás
Jo estét van aki még nem.kapott anyajuh támogatást??
Válasz ..,-:) #27977. hozzászólásáraSzerintem meg értelmezni kéne amit írtam... Írt kettő euro árfolyamot,én meg írtam hogy a 2022 SAPS-ot 422 ft/euro árfolyamon fizetik. Lehet,hogy másik támogatást más árfolyamon,írtam én olyat,hogy nem ?
Válasz ..,-:) #27977. hozzászólásáraÍgy van
Válasz Krisz20 #27976. hozzászólásáraKeveritek a Gizikét a gőzekével.........
Vannak támogatások, amik:
- a beadási év január 1.-ei árfolyamán számolják(szóval simán van itt még olyan, aki 2022.01.01.-i árfolyam lesz még kifizetve majd valamikor 2023-ban.......)
- a beadási év szeptember 30.-ai EKB huf/euro árfolyamán számolják
- a kifizetési év január 1.-ei árfolyamon számolják.
Válasz szegecs001 #27975. hozzászólásáraA decemberi SAPS határozatban ...
" Tájékoztatom, hogy az euró-forint átváltásra a Rendelet 106. cikk (3) bekezdés első albekezdése szerint meghatározott árfolyamot kell alkalmazni.
Az árfolyam mértéke: 422,18 Ft/euró. "
2022 évben 369,19 Ft/Euro
2023 évben 400,66 Ft/Euro
Válasz én 11 #27970. hozzászólásáraÜdv.nálam ugyanez a helyzet.
Üdvözlet minden csoporttagnak és Boldog Újévet!
A nemzeti átmeneti támogatások esetleges kifizetéséről bárki bármit tud-e?
Köszönettel
Válasz K__K #27971. hozzászólásáraMegesik. Azért van ez a fórum hogy az információkat megosszuk
Válasz Gofri #27969. hozzászólásáraIgazad van. Én tévedtem, bocsánat.
Válasz K__K #27968. hozzászólására2022 11 hó 23 óta jóváhagyott a biztositási dij támogatás,de utalás még nem történt.
Válasz K__K #27967. hozzászólásáraA felhívásban az van hogy a kifizetési kérelem benyujtásának éve
Valaki tud ezekről valamit:
AKG 2022
Biztosítás díjtámogatás
SAPS+Zöldítés fennmaradó része
Szálas fehérje
???
Válasz m.szabolcsy #27963. hozzászólásáraA kifizetés évében január elsején érvényes MNB középárfolyam (400huf/euro).
Válasz Gofri #27965. hozzászólásáraValószínűleg igen, tavalyi asszem 366 volt
Válasz m.szabolcsy #27963. hozzászólásáraAmi kérelem 22ben lett beadva az szerintem 22 es árfolyamon lesz fizetve
Válasz m.szabolcsy #27963. hozzászólásáraUgyis ők döntenek, de legalább küldenének már valamit.
Válasz Gofri #27960. hozzászólásáraSzia
Mert a 2022 akg
A 2023 január 1. (400ft)
Fogják fizetni? Vagy a 2022 január 1. (369ft) ?
Kedves csoporttagok!!
Nem tudjátok véletlenül h az átmeneti nemzeti támogatádokat, pl: termeléstől elválasztott hizottbika és anyatehén tàmogatásokat tavaly fizették utoljára? Mert nem írnak róla semmit
Válasz Gofri #27960. hozzászólásáraValószinüleg amit nyertünk okt 1-én azt most leadjuk !
400 alatt a forint. Véletlen lenne? Csak január 1.én legyen gyenge a forint utána erősödhet
Válasz Gofri #27957. hozzászólásáraA remény hal meg utoljára :)
Válasz kompérka #27954. hozzászólásáraNyugi én is dec. 27-én kaptam meg a tavalyit.
Válasz kompérka #27954. hozzászólásáraA szaktanácsadóm és az ügyintéző is azt mondta hogy mostmár az uj akgban mindig megfogják várni a január 31et a gazdanapló miatt. Leghamarabb februárban fizetik. Sőt az ügyintéző tavaszt mondott, a natura meg a az akg egyszerre küldik tavasszal állítólag
Válasz kulakman #27955. hozzászólásáraRemélem szilveszter napján megcáfollak
Válasz kompérka #27954. hozzászólásáraNe sértődj meg , én is tapasztalatot és információt osztottam meg , elnézést!
Válasz kulakman #27953. hozzászólásáraTavaly is jan 31 volt a beérkezés határideje én mégis dec. 29. e körül kaptam AKG-t sőt ez volt 2020 ben is.
Nem szoktam álmodozni és 18 án kaptam 2 tétel támogatást decemberben. Folytatom: soha nem érdeklődtem még támogatás érkezési miatt.
Egy tapasztalatot osztottam meg csupán.
Válasz kompérka #27950. hozzászólásáraA gazd napló beérkezési határideje jan 31, addig ne is álmodozz!
Erre az évre meg tényleg ne várj semmit , dec 15-ig utalnak , az meg már elmúlt , én január közepéig nem is érdeklődnék , nem mintha nem kellene lé , de kivárom!
Válasz kompérka #27950. hozzászólásáraTavasszal lesz Akg!
Válasz kompérka #27950. hozzászólásáraJah. Talán Karácsony és pünkösd!
A 2 ünnep között szokták fizetni az AKG-t. Kíváncsi vagyok.......... :)
Válasz vaholics #27948. hozzászólásáraDe jó neked.
Válasz juhaszne #27946. hozzászólásáraMegjött ma a teljes összeg.
Válasz csabahegeszt #27941. hozzászólásárapontosan ilyenekre...de annyiban köze van az agrártámogatásokhoz, hogy a közvetlen támogatások rovására csoportosítanak át ezekbe az idiótizmusokba a vidékfejlesztési pillérekbe....egyazon adónkból egyazon tanács az EU-ban...borzalom...
Válasz vaholics #27945. hozzászólásáraÉn is erre várok, de 11 hó 30 óta nem mozdul sehová
Szabolcs Megye
Tegnap "jóváhagyott állapot", ma pedig levél "Erdősítés támogatása" kifizetési kérelemre.Szabolcs megye
Válasz lajoskam #27943. hozzászólásáraAz jò hìr. Karácsonyi pénz. :)
Válasz stamas #27942. hozzászólásáraNekem határozat és pénz is jött: "2022. évi termeléshez kötött anyajuhtartás támogatási kérelme vonatkozásában első részletfizetésként"
Válasz zsuzsana76 #27936. hozzászólásáraNa kaptatok már juhokra valamit? Én még se papír, se pénz. Lehet a NAV elvitte. ????
Válasz rongyos #27940. hozzászólásáraA fitnesz parkra gondolsz?
Na az volt egy nagy marhaság,talán itt a faluba nem igen próbálta senki se még ki.
Pedig Juliska néni ,meg a többi idős pont ezt várta ,hogy legyen már egy fitnesz park.
Fiatalok inkább terembe járnak edzeni.
Na de ez nem az agrártámogatáshoz való téma
Válasz kulakman #27933. hozzászólásáraerről beszélek, ha valakinek van dolga az ország másik részén, nézze meg nyugodtan....de ha van kedve és ideje érdemes a google maps autóval virtuálisan körbenézni néhány frekventált helyen. Pl. Budaörs, Balatonfelvidék, Villány, Budapest Dunapart, stb. Nem létezik, hogy több tízezer lakásban mind államtitkár lakik...A másik: mindenki látott már a településén, önkormányzat által EU-s pénzen épített jó nagy baromságot, aminek társadalmi hasznossága és üzleti értelme is NULLA...
Válasz zsuzsana76 #27936. hozzászólásáraÉn sem kaptam 1 forintot sem, határozatot sem.
átk pályázatomra megjött a vég kifizetést jóváhagyó határozat ma tehát még dolgozik a gépezet lehet még karácsonyig meg is kapom. Remélem másnak is lesz hasonló örömteli történése.
Válasz zsuzsa.balla56 #27925. hozzászólásáraMán nem azér az instruktor annyi mint a kártya között a tökfilkó csak szólok!
Válasz cyclo-400 #27914. hozzászólásáraszia!ezt úgy érted hogy még semmi támogatást nem kaptál? mert nekem még 1 petákot sem küldtek,de még egy szót sem.
Válasz kulakman #27930. hozzászólásáraKöszönöm szépen válaszod!
Teljesen igazad van!
Kellemes ünnepeket!
Saps 16-án utalva
Válasz rongyos #27932. hozzászólásáraEz igaz vagy 3 hete elmentünk mi is fürödni egy pár napra , vasárnap délben annyian az autópályán , mintha sose lenne holnap , benzin mizéria akkor még volt!
Válasz holovacssandor #27921. hozzászólásáraa károgók néha ki sem mozdulnak a tyúkszaros udvarból...aki azt mondja, nincs pénz ebben az országban, az nagyon messzire nem ment. Lehet, hogy nekünk a gumicsizmás parasztoknak a szérűn, csak úgy néha csepegtetik...de máshova tolják bele ész nélkül. Lásd, építőipar, kutatás-fejlesztés, szórakoztatóipar, informatika....stb.
Öntözési közösségek támogatása és precíziós pályázat kifizetési kérelem jóváhagyottra változott. Remélem, a pénz is megérkezik a héten...