Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz s.adamkam #27129. hozzászólásáraMég szép!
Az egy objektív, független és mindig igazat mondó médium.
Ezt még egy hülye is tudja /: Bayer:/
Vicceltem
Amúgy tényleg bemondták.
Válasz beladak68 #27123. hozzászólásárahttps://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/ oldalon
Elektronikus ügyintézés gomb
Alkalmazás megnyitása gomb
Bejelentkezés/Ügyfélkapun keresztül
Általános ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
Ott lehet látni az ügyeket, a folyószámla fülön a pénzügyi teljesítéseket.
Válasz nemerdőmérnök #27125. hozzászólásáraIgen, mèg mindig semmi, nekem is azt mondták ma .Június 30 ig kifizetik, mèg ellenőrizni kell a területet adminisztratív ès fizikailag
Válasz .Feco. #27124. hozzászólásáraEgy büdös fillér nem jött még nekem a 2021-es saps+zöldítésből. Mivel mindenki a minisztériumból azt szajkózta, hogy március 31-ig mindent kifizetnek, felhívtam az MVH-t a héten. A válasz: igen látjuk, de június 30 a határidő. Ja, és ne aggódjak, sokan vannak még ebben a helyzetben.
Én nem igen fogom megérni, hogy bármelyik kormány ügyfélbarát hatóságokat működtessen.
Nehéz lett volna közelebb vinni a választásokhoz a kifizetést...
magét legalább kicsit gazdabarátnak hívó kormány törekedne december 1-én kifizetni mindent amit lehet, előtte meg elvégezni minden ellenőrzést, ami ahhoz kell hogy ezt meg lehessen tenni. Nem egész tavasszal hitegetni meg hazudozni aztán egy kis népszerűségért "nagy kegyet gyakorolni" hogy a saját pénzünket megkapjuk...
Sziasztok zöldités, és egységes kérelemre, még nem jött semmi, mennyit adnak hektáronként?Zöldítésnél már volt státuszváltás, az egységesnél még semmi.
Válasz jann #27106. hozzászólásáraEgyrészt azért fontos a ponthatár, mert ha két eltérő vállaláscsomagot adtál be, és csak az egyik nyert, azaz ha csak részben jóváhagyott akkor is jóváhagyottként szerepel az ügyfél-tájékoztatási rendszerben.
Egyébként az enyém alföldi madárban 57,8 ponttal lett jóváhagyott. A pont egyelőre saját számítás!!!
Sziasztok. Aszálykár fizetést kapott már valaki,illetve határozatot mennyi a kifizetés összege???Úgytudom Március végéig ki fizetik !köszönöm a válaszokat. Békés megye.
Jó napot,sziasztok!
Érdeklődnék,hogy esetleg vki kapott e már anyajuh támogatást.?
2021.03.17 jóváhagyták azóta se semmi.
Esetleg vki?
Köszönöm a válaszokat.
Válasz szantoneszj #27091. hozzászólásáraNézd meg milyen jogcímeken jöttek eddig. Valószínű már megkaptad csak a végkifizetés határozatát küldték ki. Maximum párezres tétel jöhet amivel elmaradásuk van. Nekem is így volt. A lényeg, hogy fejben neh elköltsd előre..
Sziasztok! Én viszonylag kezdő vagyok támogatások terén, tudnátok esetleg segíteni? Október, november körül kaptam már utalásokat. Most, az elmút héten két határozat érkezett, benne az áll, hogy az ott szereplő összegeket a megadott bankszámlaszámra rendelik átutalni. Akkor ezeket még átutalás előtt állnak, kvázi azokra az összegekre még számíthatok? A határozatok múlt héten érkeztek, de utalást nem kaptam még azóta. Előre is köszönöm a kommenteket!
Még nem kaptuk meg a határozatot, de azt hiszem rájöttem miért utasították el, most így átolvasva a rendeletet. A fiatal gazda támogatást 5 évig adják, de beleszámít az az év is amikor ezt a típusú támogatást nem adtad be, csak mondjuk a területalapút. Mi 2016-ban adtunk be először területalapő támogatást, bár akkor még nem igényeltük a fiatal gazdát, azt csak 2017-ben kértük először. A rendelet viszont úgy fogalmaz, hogy az első év a mezőgazdasági tevékenység megkezdésének évétől számít. Mondjuk ezt a falugazdász is benézte.....
Válasz Laliahegyről #27079. hozzászólásáraElutasításra került a fiatal gazda (területalapú alapján számolt) kifizetésünk. Kíváncsian várom miért. Elméletileg 5 évig kaphatjuk, nem? 2017-ben adtuk be először....szerintem még ez lett volna az utolsó évünk, de a határozatból majd kiderül az elutasítás oka.
33530 hozzászólás
Válasz s.adamkam #27129. hozzászólásáraMég szép!
Az egy objektív, független és mindig igazat mondó médium.
Ezt még egy hülye is tudja /: Bayer:/
Vicceltem
Amúgy tényleg bemondták.
Válasz 5465 #27127. hozzászólásáraTe hiszel az M1-nek? Elég naív lehetsz akkor!
Válasz beladak68 #27123. hozzászólásárahttps://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/ oldalon
Elektronikus ügyintézés gomb
Alkalmazás megnyitása gomb
Bejelentkezés/Ügyfélkapun keresztül
Általános ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
Ott lehet látni az ügyeket, a folyószámla fülön a pénzügyi teljesítéseket.
Válasz Mimóci #27126. hozzászólásáraMost mondta be az M1, hogy mindenkinek ki lett fizetve, a kincstár túlteljesítette a feladatát.
Válasz nemerdőmérnök #27125. hozzászólásáraIgen, mèg mindig semmi, nekem is azt mondták ma .Június 30 ig kifizetik, mèg ellenőrizni kell a területet adminisztratív ès fizikailag
Válasz .Feco. #27124. hozzászólásáraEgy büdös fillér nem jött még nekem a 2021-es saps+zöldítésből. Mivel mindenki a minisztériumból azt szajkózta, hogy március 31-ig mindent kifizetnek, felhívtam az MVH-t a héten. A válasz: igen látjuk, de június 30 a határidő. Ja, és ne aggódjak, sokan vannak még ebben a helyzetben.
Én nem igen fogom megérni, hogy bármelyik kormány ügyfélbarát hatóságokat működtessen.
Nehéz lett volna közelebb vinni a választásokhoz a kifizetést...
magét legalább kicsit gazdabarátnak hívó kormány törekedne december 1-én kifizetni mindent amit lehet, előtte meg elvégezni minden ellenőrzést, ami ahhoz kell hogy ezt meg lehessen tenni. Nem egész tavasszal hitegetni meg hazudozni aztán egy kis népszerűségért "nagy kegyet gyakorolni" hogy a saját pénzünket megkapjuk...
szánalmas...
Tudna segíteni valaki? Az Ügyfélkapun hogyan tudom az agrártámogatások kifizetését követni?
Köszönöm szépen!
https://www.agrotrend.hu/piac/elelmiszergazdasag/iden-mar-az-egyseges-kerelem-feluleten-kell-megadni-a-gazdalkodoknak-a-novenyvedelmi-szakiranyitoik-adatait
Válasz Korgpaa #27110. hozzászólásáraTegnap kaptunk.
Válasz John Deere Power Shift #27119. hozzászólásáraKöszi szépen
Zöldítésre 27500-27750,két embernek kétféle,de nagyságrendileg egyforma, területalapú pedig 50500,- ft.végkifizetés megtörtént,tehát esetünkben ez már nem változik :) Válasz juhaszne #27118. hozzászólására
Sziasztok zöldités, és egységes kérelemre, még nem jött semmi, mennyit adnak hektáronként?Zöldítésnél már volt státuszváltás, az egységesnél még semmi.
Köszi " hege"...az elég jól hangzik....
Válasz Harlil #27113. hozzászólásáraSzia, én sem azt, sem AKG. Bár volt 2020 novemberében akg ellenőrzésem, gondolom amiatt csúszik.
Válasz Korgpaa #27110. hozzászólásáraJó kérdés. Ez engem is érdekelne.
Nálam az Öko pályázat még feldolgozás alatt,03.18. státusz váltással.
Van még aki nem kapta meg a 2021.évi fiatal gazda támogatást?
Válasz jann #27106. hozzászólásáraEgyrészt azért fontos a ponthatár, mert ha két eltérő vállaláscsomagot adtál be, és csak az egyik nyert, azaz ha csak részben jóváhagyott akkor is jóváhagyottként szerepel az ügyfél-tájékoztatási rendszerben.
Egyébként az enyém alföldi madárban 57,8 ponttal lett jóváhagyott. A pont egyelőre saját számítás!!!
Válasz John Deere Power Shift #27099. hozzászólásáraSzámításaim szerint 23952 ft/ha
Sziasztok. Aszálykár fizetést kapott már valaki,illetve határozatot mennyi a kifizetés összege???Úgytudom Március végéig ki fizetik !köszönöm a válaszokat. Békés megye.
Válasz Anyú 1130 #27102. hozzászólásáraIgen!
Válasz jann #27106. hozzászólásáraNincs jelentősége a ponthatárnak ha nyertél. Amúgy eddig az összes ismerősöm nyert kb. az alap vállalásokkal is.
Mert még nem minden család tagnak váltott!
Üdv jóváhagyott lett az akg ! Ilyenkor miért fontos a ponthatár ? Ha mar jóváhagyott lett.Most nyertem
Először ezért kérdem
Véletlenül nem tudja valaki az akg ponthatárt?
Új akg mai nap nekem is jóváhagyva
Ma jóváhagyott lett az új akg és az öko gyep, na meg a szálas pillangós 2021-es csak haladnak!
Válasz vizilola #27101. hozzászólásáraJó reggelt az egész pénzt megkapta??
Anyajuh támogatás 12 után megérkezett!
Válasz vikusz8710 #27098. hozzászólásáraMost kaptam meg! ????
Válasz hege21 #27081. hozzászólásáraÖrülök, hogy te már megkaptad mi még várjuk....mennyi a hektáronkénti összeg, lehet tudni?
Sziasztok tud valaki valamit az anyajuh támogatás kifizetésről??
Határozat után kb1 héten belül szokott jönni!
Üdv.
Válasz jegeskinga12 #27094. hozzászólásáraJó napot!
19.-én jött határozat ügyfélkapura.
Azóta még semmi. Péntekig szerintem elutalják.
Válasz jegeskinga12 #27094. hozzászólásáraNekem is ugyanez van. De még utalás nem jött? Kisüzemi pályázatról tud valaki valami infót?
Bocsánat 2022.03.17. a helyes dátum ????
Jó napot,sziasztok!
Érdeklődnék,hogy esetleg vki kapott e már anyajuh támogatást.?
2021.03.17 jóváhagyták azóta se semmi.
Esetleg vki?
Köszönöm a válaszokat.
Válasz szantoneszj #27091. hozzászólásáraNézd meg milyen jogcímeken jöttek eddig. Valószínű már megkaptad csak a végkifizetés határozatát küldték ki. Maximum párezres tétel jöhet amivel elmaradásuk van. Nekem is így volt. A lényeg, hogy fejben neh elköltsd előre..
Sziasztok! Én viszonylag kezdő vagyok támogatások terén, tudnátok esetleg segíteni? Október, november körül kaptam már utalásokat. Most, az elmút héten két határozat érkezett, benne az áll, hogy az ott szereplő összegeket a megadott bankszámlaszámra rendelik átutalni. Akkor ezeket még átutalás előtt állnak, kvázi azokra az összegekre még számíthatok? A határozatok múlt héten érkeztek, de utalást nem kaptam még azóta. Előre is köszönöm a kommenteket!
Még nem kaptuk meg a határozatot, de azt hiszem rájöttem miért utasították el, most így átolvasva a rendeletet. A fiatal gazda támogatást 5 évig adják, de beleszámít az az év is amikor ezt a típusú támogatást nem adtad be, csak mondjuk a területalapút. Mi 2016-ban adtunk be először területalapő támogatást, bár akkor még nem igényeltük a fiatal gazdát, azt csak 2017-ben kértük először. A rendelet viszont úgy fogalmaz, hogy az első év a mezőgazdasági tevékenység megkezdésének évétől számít. Mondjuk ezt a falugazdász is benézte.....
Válasz Háromágú villa #27088. hozzászólásáraHa nem x-elte volna be, elutasítót se kapott volna.
Biztos be lett x-elve?
Válasz Gofri #27085. hozzászólásáraIgen
Válasz Gofri #27084. hozzászólásáraHa 2017-ben adtak be akkor 2018-ban kaptak az első FiG-et, így idén még járna Nekik
Válasz Laliahegyről #27083. hozzászólásáraVagy a 2021es lett elutasitva?
Válasz Laliahegyről #27083. hozzászólására2017-2018-2019-2020-2021 így 5 év. 2022 van, ez már a 6.ik lenne, és csak 5 évig jár. Szerintem egyértelmű
Válasz Laliahegyről #27079. hozzászólásáraElutasításra került a fiatal gazda (területalapú alapján számolt) kifizetésünk. Kíváncsian várom miért. Elméletileg 5 évig kaphatjuk, nem? 2017-ben adtuk be először....szerintem még ez lett volna az utolsó évünk, de a határozatból majd kiderül az elutasítás oka.
Válasz barazdabetyar. #27078. hozzászólásáraA falugazdász szerint március végén lesz belőle pénz.
Válasz John Deere Power Shift #27068. hozzászólásáraMa este kaptam meg a határozatot!