Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én minden nap belépek. Nekem működik mindig. Csak a 2021 es még nincs fent. Viszont tavaly is előleg fizetés után egy héttel jelent meg az ügyféltájékoztatási rendszerben
Válasz Cumiló #26525. hozzászólásáraBe
lehet lépni viszont tegnap este nem lehetett megnézni az ügyeket a beadott kérelmeket viszont igen.Esetleg nem járt le a jelszavad?2 évente meg kel változtatni azt hiszem.
Na ezt ki próbálom a benzin kúton.
Be megyek tankolni és amikor fizetni kéne csak annyit mondok Én is a kutasnak ,hogy türelem....
Mert végülis Én is fizethetek ott egy év múlva nincs határidő szabva. Mikor mondják majd hogy "ideje lenne már fizetni" Én is benyom ezt a szöveget hogy "Türelem" előre borítékolható, hogy mi lenne
Nekemis az a tapasztalat hogy a helyszíni ellenőr teljesen korrekt, segítőkész. De ők csak jegyzőkönyvet irnak. Akik döntenek lassuak és szemetek. Semmi méltányosság
Válasz Dzsondír #26512. hozzászólásáraÉn birkàval jártam így, júniusbsn voltak ellenörizni, minden rendben volt és jövő augusztusban kaptam meg a lóvét. 14 hónapot ültek rajta.
Válasz Dzsondír #26518. hozzászólásáraEllenőrizték a permetezési naplót és a gazdálkodási naplót is (nitrát érzékeny területen gazdálkodom).
Ami a bosszantó volt, hogy októberben egy szerda délután felhívtak, hogy jönnek (pont szántottam) másnap tíz órára.
Na volt kapkodás, hogy a papírok is rendben legyenek. Egyébként a kér Úr korrekt és segítőkész volt.
Na onnantól álltak le a dolgok. Hiába hívogattam a megyei MVH ők azt mondták, hogy nem látják az ügyirataimat, mert Pesten vannak. Idén tavasszal próbálkoztam érdeklődni az illetékes Pesti hivatalban, de ők mindig elhajtottak.
Válasz Ohaza63 #26517. hozzászólásáraDe ha csak a zöldítést ellenőrizték legalább a többit küldték volna akkor. Nem lett volna elég ha csak a zöldítést küldik később? Mocsok banda ez. Kamatoztatják a pénzed közbemeg te használnád de nem tudod.
Válasz Dzsondír #26512. hozzászólásáraTavaly nekem zöldítés ellenőrzésem volt júniusban. Utólag tudtam meg, mert októberben jelentkeztek hivatalosan. Mindent rendben találtak, de támogatást csak idén kaptam. Azt is április 30.-án.
Ahányszor érdeklődtem, csak annyit mondtak, hogy türelem.
Ha július végén volt helyszíni területalapú ellenőrzésem, (legelő) minden megfelelt a jegyzőkönyv szerint, jár szerintetek előleg? Mert eddig úgy tudtam hogy akit ellenőriznek az nem kap előleget. Akkorse ha minden megfelelt?
Azt szeretném kérdezni, ti beletudtok menni az ÁLLAMKINCSTÁRBA ?? nekem nem enged már a bejelentkezésnél elutasít, rendszerhiba ???? köszi a válaszokat előre is.
Válasz betty199303 #26504. hozzászólásáraAnnak nagyon kell örülni, ha valaki megkapja előlegként októberben a 70%-ot.
Nagyon sokan csak következő év juni 3o körül...egyben az egészet.
Sziasztok. Nagyon új vagyok es segítséget kérnék. Kereken 3 hektár földet örököltem 2 éve.
Napraforgoval volt elvetve ebben az évben jövőre búzával lesz.
Már nem emlékszem a falugazdasz mit mondott csak voltam bent igényelni támogatást. Azt tudom hogy ebben a hónapban kapjuk a területalapú és zoldites. Ez mennyi lesz pontosan? Saccper kB? :)
Sziasztok. Nagyon új vagyok es segítséget kérnék. Kereken 3 hektár földet örököltem 2 éve.
Már nem emlékszem a falugazdasz mit mondott csak voltam bent igényelni támogatást. Azt tudom hogy ebben a hónapban kapjuk a területalapú és zoldites. Ez mennyi lesz pontosan? Saccper kB? :)
Válasz Agrárman #26495. hozzászólására2020-as EUR átváltási árfolyam:364,65 ft. volt.
Elvileg nem sokkal lessz kevesebb, a hektárra vetített támogatás a tavalyinál, szerintem.
Válasz tusergabi #26469. hozzászólásáraNem kötelező magot aratni, a támogatás összege az árfolyamtól függ,de ha megvan a min,80%-os borítottság akkor figyelembe vehető a zölditésnél, és jár támogatás rá.
Válasz Dzsondír #26483. hozzászólásáraSajnos ezzel az emelkedéssel minden emelkedik! A gépeket már nem arany áron adják hanem GYÉMÁNT áron, meg ne is beszéljünk az input anyagok árairól! Nálam most kezdődik a szar fosóhomok vagy vízállásos más tulajdonában lévő földek visszaadása!
Válasz Ares 826 #26482. hozzászólásáraHát nagy forint erősödésre már nemnagyon lehet számitani. Ami persze támogatásoknál nemjön rosszul. Egyébbként meg nagyon gáz hogy ilyen gyenge
33530 hozzászólás
Válasz Dzsondír #26529. hozzászólásáraÉn is viszont tegnap szarakodott ma este működik
Én minden nap belépek. Nekem működik mindig. Csak a 2021 es még nincs fent. Viszont tavaly is előleg fizetés után egy héttel jelent meg az ügyféltájékoztatási rendszerben
2021 egységes kérelmet vitték már fel a felületre?
Válasz Cumiló #26525. hozzászólásáraBe
lehet lépni viszont tegnap este nem lehetett megnézni az ügyeket a beadott kérelmeket viszont igen.Esetleg nem járt le a jelszavad?2 évente meg kel változtatni azt hiszem.
Válasz Selymes #26515. hozzászólásáraSe tegnap, se ma nem engedett be, nem tudod hová kell jelenteni ? köszi előre is a választ.
Válasz n.toth #26514. hozzászólásáraMa megint nem engedett belépni, kinek kell ezt jelenteni ???
Válasz Zsolt25 #26523. hozzászólásáraEngem se, egy napig beengedett aztán se tegnap se ma nem, kinek kell ezt jelenteni ???
Nem enged belépés a rendszer
Válasz Ohaza63 #26517. hozzászólására"Ahányszor érdeklődtem, csak annyit mondtak, hogy türelem."
Na ezt ki próbálom a benzin kúton.
Be megyek tankolni és amikor fizetni kéne csak annyit mondok Én is a kutasnak ,hogy türelem....
Mert végülis Én is fizethetek ott egy év múlva nincs határidő szabva. Mikor mondják majd hogy "ideje lenne már fizetni" Én is benyom ezt a szöveget hogy "Türelem" előre borítékolható, hogy mi lenne
Nekemis az a tapasztalat hogy a helyszíni ellenőr teljesen korrekt, segítőkész. De ők csak jegyzőkönyvet irnak. Akik döntenek lassuak és szemetek. Semmi méltányosság
Válasz Dzsondír #26512. hozzászólásáraÉn birkàval jártam így, júniusbsn voltak ellenörizni, minden rendben volt és jövő augusztusban kaptam meg a lóvét. 14 hónapot ültek rajta.
Válasz Dzsondír #26518. hozzászólásáraEllenőrizték a permetezési naplót és a gazdálkodási naplót is (nitrát érzékeny területen gazdálkodom).
Ami a bosszantó volt, hogy októberben egy szerda délután felhívtak, hogy jönnek (pont szántottam) másnap tíz órára.
Na volt kapkodás, hogy a papírok is rendben legyenek. Egyébként a kér Úr korrekt és segítőkész volt.
Na onnantól álltak le a dolgok. Hiába hívogattam a megyei MVH ők azt mondták, hogy nem látják az ügyirataimat, mert Pesten vannak. Idén tavasszal próbálkoztam érdeklődni az illetékes Pesti hivatalban, de ők mindig elhajtottak.
Válasz Ohaza63 #26517. hozzászólásáraDe ha csak a zöldítést ellenőrizték legalább a többit küldték volna akkor. Nem lett volna elég ha csak a zöldítést küldik később? Mocsok banda ez. Kamatoztatják a pénzed közbemeg te használnád de nem tudod.
Válasz Dzsondír #26512. hozzászólásáraTavaly nekem zöldítés ellenőrzésem volt júniusban. Utólag tudtam meg, mert októberben jelentkeztek hivatalosan. Mindent rendben találtak, de támogatást csak idén kaptam. Azt is április 30.-án.
Ahányszor érdeklődtem, csak annyit mondtak, hogy türelem.
Válasz packhams #26478. hozzászólásáraIgen
Válasz Cumiló #26510. hozzászólásáraMost voltam benn.A pénzügyi fegyelemről szóló info, az utolsó mozgás nálam.
Válasz Cumiló #26510. hozzászólásáraBe lehet lépni
Válasz Cumiló #26510. hozzászólásáraBe lehet lépni
Ha július végén volt helyszíni területalapú ellenőrzésem, (legelő) minden megfelelt a jegyzőkönyv szerint, jár szerintetek előleg? Mert eddig úgy tudtam hogy akit ellenőriznek az nem kap előleget. Akkorse ha minden megfelelt?
Válasz Cumiló #26510. hozzászólásáraÉn egy tankal mennék bele legszivesebben....
Azt szeretném kérdezni, ti beletudtok menni az ÁLLAMKINCSTÁRBA ?? nekem nem enged már a bejelentkezésnél elutasít, rendszerhiba ???? köszi a válaszokat előre is.
Válasz betty199303 #26504. hozzászólásáraMeg attól is függ, hogy kis gazdaságként adtátok be a kérelmet, vagy normálként.
Válasz betty199303 #26504. hozzászólásáraAnnak nagyon kell örülni, ha valaki megkapja előlegként októberben a 70%-ot.
Nagyon sokan csak következő év juni 3o körül...egyben az egészet.
Válasz betty199303 #26504. hozzászólásáraA teljes támogatás 2020-ban 82 ezer ft volt. Az összeg ca. 70% át utalják október 15-től előlegként.
Válasz betty199303 #26504. hozzászólásáraAsszem olyan 74000-75000 Ft/ha között, az előleg arányát még nem határozták meg a tudorok.
Válasz Zoli3 #26498. hozzászólásáraTe csókos lehetsz! Nekünk kemény 1500 ft jött összesen.
Válasz cyclo-400 #26496. hozzászólására2020 szept 30 EKB 365.56 Ft/Eu- 2021 szept 30 EKB 360,19 Ft/Eu
Válasz búzavirág59 #26500. hozzászólásáraPedig az lesz az!
Válasz Zoli3 #26498. hozzászólásáraA kód alapján nem az, hanem amit írtam.
Nekem is most jött.
Pénzügyi fegyelem visszatérítés 773Ft/ha
MVT 370-es kóddal jött ma 588,62 Ft/ha (Új vidékfejlesztési Program Technikai segítségnyújtás)
Ez konkrétan mi ?
Válasz Agrárman #26495. hozzászólására2020-as EUR átváltási árfolyam:364,65 ft. volt.
Elvileg nem sokkal lessz kevesebb, a hektárra vetített támogatás a tavalyinál, szerintem.
Válasz cyclo-400 #26490. hozzászólásáraSzia! És az elmúlt évben mennyi volt?
Válasz tusergabi #26469. hozzászólásáraNem kötelező magot aratni, a támogatás összege az árfolyamtól függ,de ha megvan a min,80%-os borítottság akkor figyelembe vehető a zölditésnél, és jár támogatás rá.
Válasz erzsii408 #26491. hozzászólásáraCsak a kárenyhítési, mert az fontos volt
Válasz erzsii408 #26491. hozzászólásáraCsak a kárenyhítési, mert az fontos volt
Sziasztok!
Esetleg valakinek megjelent már a 2021-es kérelme a felületen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
A mai EKB EUR/HUF árfolyam:
360,19 ft, tehát ez az átváltási árfolyam a 2021-es
támogatások kifizetésénél.
Válasz s.adamkam #26484. hozzászólásáravalamikor novemberben igen, elvileg....
Válasz cyclo-400 #26487. hozzászólásáralegyen úgy.
Válasz Wilde #26486. hozzászólásáraJól tudja, 2021.09.30.-i
EUR/HUF középárfolyam!
Válasz Ares 826 #26482. hozzászólásáraszerintem nem jól tudod.augusztusi árfolyam van.
Válasz Dzsondír #26483. hozzászólásáraSajnos ezzel az emelkedéssel minden emelkedik! A gépeket már nem arany áron adják hanem GYÉMÁNT áron, meg ne is beszéljünk az input anyagok árairól! Nálam most kezdődik a szar fosóhomok vagy vízállásos más tulajdonában lévő földek visszaadása!
Üdvözlök Mindenkit!
Tud abban valaki segíteni hogy idén is lesz előleg kifizetés az anyaju támogatásban?
Köszönöm a válaszokat!
Válasz Ares 826 #26482. hozzászólásáraHát nagy forint erősödésre már nemnagyon lehet számitani. Ami persze támogatásoknál nemjön rosszul. Egyébbként meg nagyon gáz hogy ilyen gyenge
Válasz Dzsondír #26481. hozzászólásáraAz akkori évi szept. vége az árfolyam, azzal számolnak, ha jól tudom.
Válasz n.toth #26479. hozzászólásáraÉn tudom rosszul hogy a kifizetési árfolyam mindig az előző év szeptember 30?