Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz k-roy90 #26426. hozzászólásáraÉn ügyfélkapus kaptam levelet a hétvégén. Van egy tábla ahol a blokkba(24ha) 0,12 ha tuligenyles van. 3 an vagyunk a blokkba meg kell egyezni hogy ki csökkent és mennyit. De szerintem a 3. fél cseszte el mert most vette a területet és újra kellett rajzolnia, míg a miénk nem változott.
Üdv!
Egy kérdésem lenne, Területalapú támogatásnál, ha túligénylés van, azt hol tudom, melyik internetes felületen megnézni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az állatorvos nem tudott Tuberkulin oltást adni a teheneknek,mert nincs.Felétek mi a helyzet ezzel?Felhívtam a falugazdászt,mi a teendő ilyenkor,azt javasolta,hogy a hatósági állatorvostól kérjek igazolást,ez miatt.Ha nem érkezik be a 3-as mentességről a papír, képesek elutasítani a kérelmet,mert a falugazda szerint,nem tudnak arról,hogy épp nincs oltóanyag.A hatósági állatorvos,adna igazolást,de csak akkor,ha a vérvételi eredmény megjön.Aztán a falugazda beküldené,a kincstárhoz.Csak azért írtam le,hogy ha valakinél hasonló a helyzet,érdeklődjön utána,nehogy baj legyen.
Válasz .!?@ #26414. hozzászólásáraAlsó sor. Új W0212 Adatváltozás Kérelem!
Aztán a változtatandó parcellédat kiválasztod a táblaadatoknál, csinálsz bele egy módosítót és azt engedi szerkeszteni!
Válasz öcsi 1986 #26411. hozzászólásáraSzia! GyMS megye, területalapú maradékot kaptunk valamint a termeléshez kötött anyatehén támogatás teljes összegét.
Most jött a határozat a zöldítés maradékra és a fiatal termelő maradékra, kb jövő héten utalnak majd.
Ami még hiányzik nekünk az az átmeneti nemzeti anyatehén de az általában az utólsó minden évben.
Nem vagyunk nagy gazdák.
Válasz rigás #26406. hozzászólásáraA hármasmentességről szóló igazolást a támogatási kérelemhez nem kell benyújtani, az Államkincstár fogja bekérni az illetékes nébihtől.
Válasz Selvin #26407. hozzászólásáraAz idén már sehogy , az igénylésben nem csak a termeléshez kötöttet x-eled be a 30 db-nál, hanem az összeset a kvótás soron,ezzel igényled , legfeljebb nem kapod(m)!
Válasz Zsolt25 #26399. hozzászólásárahármas mentességről való kérelem tavaly is be lett nyújtva online mint ahogy az idén is kellett?
Csak azért kérdem, mert ismerős gazda most kapott elutasító határozatot ennek hiánya miatt.
Válasz Poni1986 #26402. hozzászólásáraFiatal mezőgazdasági termelőknek nyújtott közvetlen támogatás ez a pontos jogcím. Az ügyfélnyilvátartási rendszerben lehet nyomon követni a dolgokat ami van amikor pontos van hogy kicsit megvan késve...
Válasz Zsolt25 #26399. hozzászólásáraNem ,mert én pl kértem plusz kvótát , és addig míg ki nem osszák a termeléshez kötöttet , nem tudják ,hogy kaphatok-e pluszt , tehát az csak jun 30 után, de szerintem aki nem kér csak a meglévő kvótáját az megkathatja , legalábbis az elmúlt években így volt!
Az elmúlt években nekünk úgy volt területalapúnál és zöldítésnél, hogy döntéshozatal után 4 nappal utaltak... Hát most kíváncsi leszek mert igen mi is utólag kaptuk mindig a határozatot... De a vp-vel se ártana már haladniuk :/
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraNekem a határozat a múlt hèten jött meg mindenről,amibe benne van minden,mit mièrt hogyan.
Igazábol minden kifizetve ,juh,zölditès,stb.
De èn kicsi vagyok
A pènzt meg már elis költötük ,bálázora,trakira.
33530 hozzászólás
Válasz Szalai A P #26429. hozzászólásáraHát ugy valahogy!
Válasz szikszaipeter72 #26428. hozzászólásáraAkkor ez hogy van ki ennyit ki annyit?
Nagy a fejetlenség
Válasz Szalai A P #26425. hozzászólására20345ft/db
Válasz k-roy90 #26426. hozzászólásáraÉn ügyfélkapus kaptam levelet a hétvégén. Van egy tábla ahol a blokkba(24ha) 0,12 ha tuligenyles van. 3 an vagyunk a blokkba meg kell egyezni hogy ki csökkent és mennyit. De szerintem a 3. fél cseszte el mert most vette a területet és újra kellett rajzolnia, míg a miénk nem változott.
Üdv!
Egy kérdésem lenne, Területalapú támogatásnál, ha túligénylés van, azt hol tudom, melyik internetes felületen megnézni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Válasz n.toth #26423. hozzászólására21700ft darabonként nekem
Válasz n.toth #26423. hozzászólásáraNekem 6600 ft/db
Válasz gabriella1213 #26422. hozzászólásáraMennyi lett 1db az összeg?
Átmeneti nemzeti anyatehén mai nappal jóváhagyott, összeg is szerepel.
Válasz Zsolt25 #26420. hozzászólásáraCsak a státuszváltás dátuma változott, "feldolgozás alatt" van...
Válasz Marhajani #26419. hozzászólásáraSzia csak váltot vagy jováhagyot???
Ma status váltás Nemzeti anyatehén nél ,összeg nincs
Natura szintén ugyanez!
Válasz Selymes #26416. hozzászólásáraMég nem. B-A-Z megye
Az állatorvos nem tudott Tuberkulin oltást adni a teheneknek,mert nincs.Felétek mi a helyzet ezzel?Felhívtam a falugazdászt,mi a teendő ilyenkor,azt javasolta,hogy a hatósági állatorvostól kérjek igazolást,ez miatt.Ha nem érkezik be a 3-as mentességről a papír, képesek elutasítani a kérelmet,mert a falugazda szerint,nem tudnak arról,hogy épp nincs oltóanyag.A hatósági állatorvos,adna igazolást,de csak akkor,ha a vérvételi eredmény megjön.Aztán a falugazda beküldené,a kincstárhoz.Csak azért írtam le,hogy ha valakinél hasonló a helyzet,érdeklődjön utána,nehogy baj legyen.
Hello!Átmeneti nemzeti anyatehéntámogatást kapott már valaki?
Válasz .!?@ #26414. hozzászólásáraAlsó sor. Új W0212 Adatváltozás Kérelem!
Aztán a változtatandó parcellédat kiválasztod a táblaadatoknál, csinálsz bele egy módosítót és azt engedi szerkeszteni!
Hogy tudok módosítani ??
AKG , Natura, Nemzeti anyatehén, még hibádzik a kifizetésből!
Válasz öcsi 1986 #26411. hozzászólásáraSzia! GyMS megye, területalapú maradékot kaptunk valamint a termeléshez kötött anyatehén támogatás teljes összegét.
Most jött a határozat a zöldítés maradékra és a fiatal termelő maradékra, kb jövő héten utalnak majd.
Ami még hiányzik nekünk az az átmeneti nemzeti anyatehén de az általában az utólsó minden évben.
Nem vagyunk nagy gazdák.
sziasztok kapot valaki valamit a héten vagy csend van?
Válasz rigás #26406. hozzászólásáraA hármasmentességről szóló igazolást a támogatási kérelemhez nem kell benyújtani, az Államkincstár fogja bekérni az illetékes nébihtől.
Válasz Selvin #26407. hozzászólásáraAz idén már sehogy , az igénylésben nem csak a termeléshez kötöttet x-eled be a 30 db-nál, hanem az összeset a kvótás soron,ezzel igényled , legfeljebb nem kapod(m)!
Nekem is az 50-re van 12-őm!
Válasz rigás #26406. hozzászólásárabocsánat tévedtem!
A nemzetit megkapta, amit írtam az a termeléshez kötöttre vonatkozik.
Válasz kulakman #26400. hozzászólásáraHogy lehet plussz kvótát kérni? Nekem 30 tehénhez 5 a kvótám.
Válasz Zsolt25 #26399. hozzászólásárahármas mentességről való kérelem tavaly is be lett nyújtva online mint ahogy az idén is kellett?
Csak azért kérdem, mert ismerős gazda most kapott elutasító határozatot ennek hiánya miatt.
Szálas fehèrje jóváhagyott összeggel!
Válasz Zsolt25 #26399. hozzászólásáraMég nem kaptuk meg.Márc.26. az utolsó státuszváltás.Tavaly,május 7-én megjött.
Válasz Poni1986 #26402. hozzászólásáraFiatal mezőgazdasági termelőknek nyújtott közvetlen támogatás ez a pontos jogcím. Az ügyfélnyilvátartási rendszerben lehet nyomon követni a dolgokat ami van amikor pontos van hogy kicsit megvan késve...
Milyen fiatal gazda lett jóváhagyott? 10 százalék? Ön hol nézi ezeket ?
Tavaly május 5-én megkaptam én is erre várok hogy tudjam mennyi az annyi jön a takarmány szezon.
Válasz Zsolt25 #26399. hozzászólásáraNem ,mert én pl kértem plusz kvótát , és addig míg ki nem osszák a termeléshez kötöttet , nem tudják ,hogy kaphatok-e pluszt , tehát az csak jun 30 után, de szerintem aki nem kér csak a meglévő kvótáját az megkathatja , legalábbis az elmúlt években így volt!
Sziasztok a Nemzeti anyatehén támogatást fiztek már ?????
Fiatal gazda jóváhagyottra váltott összeggel
Válasz valler #26396. hozzászólásáraNem jól olvastam a határozatot területalapú jött nekem is nem a zöldítés
Válasz Kiss007 #26395. hozzászólásáraHát reméljük hogy már fogják küldeni a többit is
Válasz valler #26394. hozzászólására Reméljük hamarosan jön a többi jogcím is... Vagy csak most ezzel lecsendesítettek minket 1 időre
Válasz Kiss007 #26393. hozzászólásáraNekem pedig a zöldítés!
Reggel megérkezett a területalapú
Válasz Poni1986 #26391. hozzászólásáraÉn még egyáltalán nem kaptam, ott tavaly óta a státusz se váltott :(
Fiatal gazdáknak járó támogatást kapott már valaki? És akinek még nem lett kifizetve a maradék 10 százalék azok kaptak már ebben az évben?
Az elmúlt években nekünk úgy volt területalapúnál és zöldítésnél, hogy döntéshozatal után 4 nappal utaltak... Hát most kíváncsi leszek mert igen mi is utólag kaptuk mindig a határozatot... De a vp-vel se ártana már haladniuk :/
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraHát ezt in is szeretném tudni!? Nekem mindig úgy volt hogy elsőnek utaltak utána a határozat de most fordítva van
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraNekem a határozat a múlt hèten jött meg mindenről,amibe benne van minden,mit mièrt hogyan.
Igazábol minden kifizetve ,juh,zölditès,stb.
De èn kicsi vagyok
A pènzt meg már elis költötük ,bálázora,trakira.
Válasz valler #26386. hozzászólásárahatározatt utan mennyi idöre fizetnek vagy ezt senki nem tudja?
Válasz öcsi 1986 #26384. hozzászólásáraZöldítésről jöt multhéten határozat de még nem utaltak
Válasz öcsi 1986 #26384. hozzászólásáraA Natura nagyon be van ragadva.
sziasztok kapot valaki mostanába pénzt ?
Ma jött zöldítésről határozat az ügyfélkapura!
Válasz öcsi 1986 #26381. hozzászólásáraMa megérkezett a területalapúrol a határozat összeggel.
sziasztok kapot a héten valaki valamit vagy csend van?