Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kulakman #26326. hozzászólásáraEz a legjobb megoldás,én már nagyon régen így csináltatom,mindig minden időben megjön,semmi nincs elfelejtve.Megéri a ráfordítást.
Válasz Mihály #26320. hozzászólásáraÚgy értettem, hogy a megitélt összeg a határozat után kb 10 ra jött, s itt a felebezésnek nics a kifizetésre halasztó hatálya!(de nem is felebeztem) Nekem általában az
AKG a vesző paripájuk ott mindig húzgálják a blokk
Határokat s valami soha nem ok! Ki szokta fizetni de volt hogy a 2019 et admin egybemülés néven elkaszálta az egész évet meg bünti!
Ma jelent meg végre a rendszerben,hogy a termeléshez kötött anyatehén támogatás jóváhagyott lett,19-én.
Összegről még szó sem esett,de végre látni valamit.
Válasz Marhajani #26319. hozzászólásáraS tavaly mit hoztak fel mentségükre mert nekem volt olyan hogy levágtam a fasort amit EFA területként évek óta be van adva s a mühold képen változást észleltek s nem fogadta el át írtam táblaszegéynek s úgy már jó lett de ezért szinte az útólsó napon kaptam a zsét
Válasz Mihály #26318. hozzászólásáraA határozaton is van összeg sőt a ügyfélrendszeren is látható! Nav tartozásom nincs Bank tartozás nincs! De ezt tavalyi évben ugyan így elszórakozták
230 db!
Válasz Marhajani #26316. hozzászólásáraAz agrérunióban olvastam hogy a hús és tejhasznú szarvasmarha tartók megkapták a héten a kifizetéseket.....tehát ha nincs összeg akkor lépni kell mert késsőbb még nehezebb
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraÉn már határozatot is kaptam a mult héten, de pénz sehol! Egyik család tag 5 marhára ,se határozat se státusz kapott 248 e Ft ot! Szóval ahogy látom az aprót fizetik! De logikát ne is keressünk!!
Válasz balazs1155 #26311. hozzászólásáraA nővéreméknek én kezelem és nekik állandóan 1 évet el van maradva az ügyfél tájékoztatási rendszer. Az enyém hetek hónapok de nagyjából van értelme nézegetni. Nem tudom miért van ez.
Az ügyfélkapura viszont kapták most ők is a határozatokat.
Válasz Selymes #26307. hozzászólásáraNekem is pontosan így van a rendszer egy forintot nem ér.
Amit már rég ki fizettek egész pontosan a zöldités, nekem pl az ma váltott jováhagyottra.
Válasz petsudo #26310. hozzászólására
Hát hidd el nekem hogy nem hülyeséget irok.. Lehet a te ügyfelkapud hibátlan de csak mondom hogy nekem ma váltott státuszt olyan jogcím amit már ki fizettek decemberben
Szerinted akkor helyén van?
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraHülyeségeket ne írj már! Fent a mák oldalán megtudod nézni, meg a tárhelyen a határozatot!Egyébként most kezdik fizetni a termeléshez kötöttet, nekem is a hét elején jóváhagyottra váltott!
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraTegnap érdeklődtem itt,hogy másnál mi a helyzet.Nekünk,tavaly volt 05.30-án az utolsó státuszváltásunk.Azóta semmi,eligazodni nem lehet a felületen.Azt sem tudjuk jóváhagyják -e,vagy épp elutasítanak,mert feltüntetve sehol nincs semmi.
Termeléshez kötött és Átmeneti anyatehén tartás támogatást várok.Erre ma reggel kapok 983 forintot és 13 ezer forintot. Vicc az egész.....
A Kincstár ügyféltájékoztatási rendszer kuka... semmit nem lehet nyomon követni rajta.
Státusz meg se mozdult 03.14 óta. Ügyfélszolgálat magyarázata folyamatban van minden de nem lát semmit...
Valaki kapott már esetleg.?
Üdv!Több helyen olvastam,hogy voltak státuszváltások.Nálunk,tavaly július óta nem jelez semmit.A termeléshez kötött anyatehén támogatás kapcsán,sincs semmi információ.Ez vajon rosszat jelent?Másnál is van hasonló helyzet?Köszi a válaszokat.
Válasz valler #26288. hozzászólásárasemmi nem volt csak nem jutot még pénz 1,5 honapja hivtam az mvh t hogy valami gond van e hogy nem kaptam azt mondtak semmi legyek turelemel ne idegeskedjek majd küldik azota is várok
Válasz öcsi 1986 #26287. hozzászólásáraVolt neked elenörzésed vagy művelési ág váltás? Nekem azt monták hogy erdőtelepítésem volt és művelésiág váltás volt. És ijenkor mindig a végére kerülnek azok.
Reggel jött területalapú maradék. Megnyugtattak volna, ha a zöldítésből utalnak picit, ugyanis még abból egy fillér sem jött. Honnan lehet tudni, hogy rendben van-e a zöldítésem, ha a területalapú mind megjött? Járt már valaki így ?
33530 hozzászólás
Üdv! Semmi...
03.02.én volt státusz váltásunk azóta semmi, remélem hamarosan történik valami. H. B. Megye
Zöldítés határozat most jött, dolgozik a rendszer.
FIG jóváhagyott lett 04.24-el
Válasz kulakman #26326. hozzászólásáraEz a legjobb megoldás,én már nagyon régen így csináltatom,mindig minden időben megjön,semmi nincs elfelejtve.Megéri a ráfordítást.
Sziasztok
Fiatalgazda, vp. erdős jogcímen kapott valaki pénzt?
Előre is köszönöm a válaszokat
Válasz handsup #26324. hozzászólásáraBocs de nem, mert egy ideje szaktanácsadóval készíttetem el mert , egy hibázásom sokba került!
Ma jött zöldítés vég elszámolás,a maradék 2700ft/ha,jövő héten itt lesz.
Válasz kulakman #26217. hozzászólására
Tudtok segíteni,hogy mit célszerű megadni?
Válasz Mihály #26320. hozzászólásáraÚgy értettem, hogy a megitélt összeg a határozat után kb 10 ra jött, s itt a felebezésnek nics a kifizetésre halasztó hatálya!(de nem is felebeztem) Nekem általában az
AKG a vesző paripájuk ott mindig húzgálják a blokk
Határokat s valami soha nem ok! Ki szokta fizetni de volt hogy a 2019 et admin egybemülés néven elkaszálta az egész évet meg bünti!
Ma jelent meg végre a rendszerben,hogy a termeléshez kötött anyatehén támogatás jóváhagyott lett,19-én.
Összegről még szó sem esett,de végre látni valamit.
Válasz Mihály #26318. hozzászólásáraCsak a hízott bika meg a tejhasznú lett kifizetve eddig.
Válasz Marhajani #26319. hozzászólásáraS tavaly mit hoztak fel mentségükre mert nekem volt olyan hogy levágtam a fasort amit EFA területként évek óta be van adva s a mühold képen változást észleltek s nem fogadta el át írtam táblaszegéynek s úgy már jó lett de ezért szinte az útólsó napon kaptam a zsét
Válasz Mihály #26318. hozzászólásáraA határozaton is van összeg sőt a ügyfélrendszeren is látható! Nav tartozásom nincs Bank tartozás nincs! De ezt tavalyi évben ugyan így elszórakozták
230 db!
Válasz Marhajani #26316. hozzászólásáraAz agrérunióban olvastam hogy a hús és tejhasznú szarvasmarha tartók megkapták a héten a kifizetéseket.....tehát ha nincs összeg akkor lépni kell mert késsőbb még nehezebb
Válasz gabriella1213 #26315. hozzászólásáraNekem van összeg is feltüntetve.....
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraÉn már határozatot is kaptam a mult héten, de pénz sehol! Egyik család tag 5 marhára ,se határozat se státusz kapott 248 e Ft ot! Szóval ahogy látom az aprót fizetik! De logikát ne is keressünk!!
Válasz petsudo #26310. hozzászólásáraTárhelyre egyetlen határozat érkezett. Az eddig kifizetett jogcímeknél nincsenek feltüntetve az összegek.
Válasz balazs1155 #26311. hozzászólásáraA nővéreméknek én kezelem és nekik állandóan 1 évet el van maradva az ügyfél tájékoztatási rendszer. Az enyém hetek hónapok de nagyjából van értelme nézegetni. Nem tudom miért van ez.
Az ügyfélkapura viszont kapták most ők is a határozatokat.
Válasz stamas #26309. hozzászólásáraSajnos ismerős a dolog... 2019es évem így telt...
Az utolsó forintig...
Válasz Selymes #26307. hozzászólásáraNekem is pontosan így van a rendszer egy forintot nem ér.
Amit már rég ki fizettek egész pontosan a zöldités, nekem pl az ma váltott jováhagyottra.
Válasz petsudo #26310. hozzászólására
Hát hidd el nekem hogy nem hülyeséget irok.. Lehet a te ügyfelkapud hibátlan de csak mondom hogy nekem ma váltott státuszt olyan jogcím amit már ki fizettek decemberben
Szerinted akkor helyén van?
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraHülyeségeket ne írj már! Fent a mák oldalán megtudod nézni, meg a tárhelyen a határozatot!Egyébként most kezdik fizetni a termeléshez kötöttet, nekem is a hét elején jóváhagyottra váltott!
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraKaptam. Határozatot, hogy elvitte az összeset a NAV! ????????
Valahol lehet már látni a 2021-es egységes területalapú támogatásokat úgy, hogy mire mennyi fog kb járni !?
Válasz balazs1155 #26306. hozzászólásáraTegnap érdeklődtem itt,hogy másnál mi a helyzet.Nekünk,tavaly volt 05.30-án az utolsó státuszváltásunk.Azóta semmi,eligazodni nem lehet a felületen.Azt sem tudjuk jóváhagyják -e,vagy épp elutasítanak,mert feltüntetve sehol nincs semmi.
Termeléshez kötött és Átmeneti anyatehén tartás támogatást várok.Erre ma reggel kapok 983 forintot és 13 ezer forintot. Vicc az egész.....
A Kincstár ügyféltájékoztatási rendszer kuka... semmit nem lehet nyomon követni rajta.
Státusz meg se mozdult 03.14 óta. Ügyfélszolgálat magyarázata folyamatban van minden de nem lát semmit...
Valaki kapott már esetleg.?
Válasz Szabi. #26304. hozzászólásáraA Magyar nemzet ennyivel támogatja darabonként a juh ágazatot! ☝️
???????????? Hogy baszn.k meg!????
Anyajuhnál mi az a 18 Ft és pár fillér/egyedre számolt összeg ?
Válasz Selymes #26302. hozzászólásáraNincs mit! Legyen szép napod!????
Válasz gabriella1213 #26300. hozzászólásáraHívom a falugazdászt, mert rosszat sejtek.Köszönöm a válaszodat.
Válasz rakita.monika #26299. hozzászólásáraMost néztem rá, jóváhagyott, összeg is szerepel...
Válasz rakita.monika #26299. hozzászólásáraNálunk egymás után 3-szor volt státuszváltás, legutóbb tegnap...
Üdv!Több helyen olvastam,hogy voltak státuszváltások.Nálunk,tavaly július óta nem jelez semmit.A termeléshez kötött anyatehén támogatás kapcsán,sincs semmi információ.Ez vajon rosszat jelent?Másnál is van hasonló helyzet?Köszi a válaszokat.
Válasz csontii #26295. hozzászólásáraSzintén
Válasz barkaspisti #26296. hozzászólásáraSzia a 3.negyed èvi kifizetèsről nem tudsz valamit? mert mi mèg nem kaptuk meg utoljára decemberben kaptunk
Válasz Anyú 1130 #26294. hozzászólásáraÉn igen.
Termeléshez kötött anyatehén jóváhagyott mai mappal.
Rèszesül itt valaki álatjolèti koca tàmogatásban???
Válasz valler #26286. hozzászólásáraApának küldtek kb 10% át a 2020-as támogatásból. Nekem kb a 70 % át , nem kapkodják el az biztos!
Válasz öcsi 1986 #26291. hozzászólásáraElméletileg juni 30.-ig van kifüzetési határidő
Válasz valler #26290. hozzászólására6 honapot már vártam mi az a 2 ö :D
Válasz öcsi 1986 #26289. hozzászólásáraHát már csak nem kell sokat várni max 2honapot juni30-ig.
Válasz valler #26288. hozzászólásárasemmi nem volt csak nem jutot még pénz 1,5 honapja hivtam az mvh t hogy valami gond van e hogy nem kaptam azt mondtak semmi legyek turelemel ne idegeskedjek majd küldik azota is várok
Válasz öcsi 1986 #26287. hozzászólásáraVolt neked elenörzésed vagy művelési ág váltás? Nekem azt monták hogy erdőtelepítésem volt és művelésiág váltás volt. És ijenkor mindig a végére kerülnek azok.
Válasz valler #26286. hozzászólásárajelen:( még várom a csodát de már kezdem azt hinni hogy nincsen
Van még olyan aki nem kapot semi támogatást a 2020-bol?
Szintén megjött a SAPS maradék.
Válasz Leni87 #26282. hozzászólásáraSzia nekünk is ma reggel jött köszönöm szépen hogy szóltál
Reggel jött területalapú maradék. Megnyugtattak volna, ha a zöldítésből utalnak picit, ugyanis még abból egy fillér sem jött. Honnan lehet tudni, hogy rendben van-e a zöldítésem, ha a területalapú mind megjött? Járt már valaki így ?
Válasz Kiralyildiko1130 #26246. hozzászólásáraMa pontban 7 kor koppant az összeg a számlán!
Viszont határozat sehol!