Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kulakman #24528. hozzászólásáraEz pontosan így van végig futatnak rajta lezáró programot ahol engedi nincs vele problma (bár mi lehet) akkor lezárja s a kincstár fizet ezért látni a státusz váltást !
Válasz anyóka #24524. hozzászólásáraSőt a termeléshez kötött anyatehénnel is molyoltak valamit mert a státusz az mai, tehát ez az egész úgy megy ,hogy időnként - parancsra - egy algoritmust átfuttatnak , és lesz pénz is hamar , pl az akg 25-el váltott státuszt és 27 én már jött mani, egyébként a natura az egyik öko gyep az jóváhagyott lett , ilyenkor az a legjobb ha jóváhagyottra vált mert akkor ez az év (2019)le lesz zárva.
Válasz Agravivar #24514. hozzászólására24502 Hsz utolsó sora eltévedt a poénokhoz kívánkozik, itt a segítség, mint mindig . " Bármely kérdés esetén, a MAGOSZ részéről változatlanul állunk rendelkezésre! "
Elmegy ez az IGAZMONDÓJUHÁSZ a vasporos pi..ába!
Eddig kaptam bammeg 4237 Ft/ha-t
aztán most még majd nagykegyesen kifizetik TALÁN a fennmaradó részeket, és még én leszek a statisztikailag koronavírus válság alatt megmentett paraszt!?
Hányok ezektől.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraEz ebben a formában igen mókás. Mondjuk fizetnék ki április végéig, vagy mint a választások előtt március végéig...
Adtak a sz*rnak egy pofont, de legalább jól hangzik.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraEzigen! Ígyis úgyis 3 hónap maradt! Megint telefújják a nép meg hőbörög hogy megint a gazdák kapnak pénzt! Meg amugy előző évi kérelmekkel kapcsolatban. Tehát akinek 2-3-4-5 ével ezelőttről tartoznak az megint nem kapja meg. Qrva jó.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraVan itt gondoskodás, előre látták ezt a nehéz időszakot, és akinek évekre van elmaradás, azt csak félre tették nekik, nehogy elköltsék idő előtt .
Meggyorsítja a támogatások kifizetését az Agrárminisztérium
A következő három hónapban 122 milliárd forint kifizetésére számíthatnak a magyar mezőgazdasági termelők a tavalyi kérelmeikhez kapcsolódóan. Az agrártárca ezzel is hozzá kíván járulni a koronavírus okozta negatív ágazati hatások kezeléséhez.
ezt írják,hangoztatják.de hát a következő három hónap van már csak vissza a kifizetési határidő UTOLSÓ NAPJÁIG.EZ ÁM A NAGY SEGÍTSÉG.A GYORSÍTÁS AZT JELENTI,A LEHETSÉGES UTOLSÓ NAPON AKÁR.SZÓVAL ÉN UGY LÁTOM NEM GYORSÍTANAK HANEM AZ UTOLSÓ PILLANATIG VISSZATARTJÁK.SZÉP MUNKA, GONDOLOM EHHEZ KELLLET A VIDEÓKONFERENCIA IS.BRAVÓ
Nálam AKG-nál megjelent új számított összeg. Ez lesz a második ilyen jogcímű utalásuk. Valószínűleg végkifizetés lesz, vagy nagyon kevés marad fent.
Kitartást mindenkinek!
Válasz papszi06 #24502. hozzászólásáracsak a felesleges ellenörzéseket függesztitek fel?
egyébként vannak felesleges ellenőrzések?feltételes módban va ez a felfüggesztés?kinek van ráhatása erre az ellenőrzésdire?az lenne a valamire való közlemény hogy azonnali hatállyal kifizettek minden tartozást.direct használtam azt hogy kifizetitek,hamár azt írtad függesszük fel a.....
Itt is AKG jóváhagyott 03.25-el, számítot összeg megemelkedve, plusz ipari zöldség 03.13-al, megjelent a számított összeg, ezen felül sasp-nál is státuszváltás 03.20-al, de ott nem nyílik meg sem a sor, szokás szerint... pénz sehol... pedig nagyon várjuk!
Válasz Csaba50 #24499. hozzászólásáraHát ez elég nagy baj lessz mert aki már mindent megkapott s nem is termel, az előnyhöz jut ha nem is mezőgazdaságban hanem az országúton az uj Q7 el s jót nevet rajtunk. Nálunk nem mozdult semmi.
Ha dúrvul a helyzet áprilisban amire nagy esély van itt pènz nem lesz szerintem a válasz az lesz kölcsönösen kell mindenkinek vállalni a terheket el lesz tolva a kifizetès mint az olimpia határozatlan ideig
Termeléshez kötött anyatehén 03.24 figyelgették
Nemzeti anyatehén 03.24. Figyelgették
Tejhasznú tehén 03.25. Figyelgették
Zölditést 03.18. Figyelgették
Akg 03.25 figyelgették.
Terület alapú 02.16 figyelgették
Anyajuhot 02.16. Figyelgették.
Hát már rohadtúl unom hogy az össz támogatásom kb 30%-át kaptam meg még oktoberben. Mostmár eltudnám viselni az utalásukat!!! Kicsit kezd nehèz lenni a helyzet, nincs export, a bárányok meg a bikák is itt vannak majdnem teljesen kész állapotban. De remélem májusban minden helyre ál. Akkor kitőmhetik a felvásárlók meg az állam is a zsebemet.
Válasz Dzsondír #24486. hozzászólására egyedül nincs esélyük de illő volna már 1 igazi koalíciós kormányt adni ennek az országnak ahol nem párt államtitkárok hanem szakemberek irányítanák a tárcákat
Válasz Mihály #24485. hozzászólásáraEgyik kormány se volt jobb! Ez a kormány nagyon szar. Az előző kormány meg nagyon fos volt. 2 párt dobálják egymásnak a kormányzást 30 éve. Én dúró dóriéknak adnék egy esélyt...
Válasz veszelka #24483. hozzászólására hát én nem értem olvastad te a Bibliát ????? -ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel ha arcul csap az élet balról tartsd oda másik felét is a jót tett helyébe jót ne várj ..... stb had ne soroljam a keresztény kormányunk jó téteményeit
Válasz rongyos #24461. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintetek,kaptunk mi valaha is köszönetet?
Nézték valaha is valamibe a munkánkat?
90óta,amibe csak lehetett igyekeztek a munkánkat-megélhetésünket-ellehetetleníteni.
Arra aztán lehet várni,hogy itt mikor fognak a gazdáknak köszönetet mondani...
Ha itt valamivel segítenék a munkánkat,akkor előnybe részesítenék a munkánkat,megtermelt árúinkat a külföldi mérgekkel szemben...
33530 hozzászólás
Így lesz légi fotó !
Válasz kulakman #24528. hozzászólásáraEz pontosan így van végig futatnak rajta lezáró programot ahol engedi nincs vele problma (bár mi lehet) akkor lezárja s a kincstár fizet ezért látni a státusz váltást !
Válasz kulakman #24528. hozzászólásáraNálam is hozzá nyúltak a tehénhez és a juhoz is! A zölditésemnél viszont semmi változás.
Válasz anyóka #24524. hozzászólásáraSőt a termeléshez kötött anyatehénnel is molyoltak valamit mert a státusz az mai, tehát ez az egész úgy megy ,hogy időnként - parancsra - egy algoritmust átfuttatnak , és lesz pénz is hamar , pl az akg 25-el váltott státuszt és 27 én már jött mani, egyébként a natura az egyik öko gyep az jóváhagyott lett , ilyenkor az a legjobb ha jóváhagyottra vált mert akkor ez az év (2019)le lesz zárva.
Válasz Mesy0730 #24526. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz anyóka #24524. hozzászólásáraVp öko termelèshez kötött extenziv gyüm tàmigatàs saps jòvàhagyott! Összeg nincs!
Válasz erik18 #24522. hozzászólására Semmi.
Natura és öko jóváhagyott,de számított összegem az nincs!Nektek van számított összeg?
Válasz erik18 #24522. hozzászólásáraEgy büdös vast sem
Zöldítést vagy fiatal g. Kapott már valaki az éven?
Válasz nsetelka #24520. hozzászólásáraLegutóbb 4 munkanapra jött meg a pénz onnantól hogy jóváhagyott lett
Válasz Dzsondír #24518. hozzászólásáraSzia nálam is jóváhagyott a natura pénz kb mikorra várható?Köszi.
Válasz Dzsondír #24518. hozzászólásáraMajd megjön a papir vagy 2 hét múlva.Nem is gondoltam,hogy még kapok.
Válasz Földönfuto #24517. hozzászólásáraVagy öko vagy akgt kaphattál. Amugy a NATURA és a THÉT jóváhagyottra váltott
Ma kaptam 11500ft/ha összeget,nemtudom mire.
Válasz Agravivar #24514. hozzászólására24502 Hsz utolsó sora eltévedt a poénokhoz kívánkozik, itt a segítség, mint mindig . " Bármely kérdés esetén, a MAGOSZ részéről változatlanul állunk rendelkezésre! "
Válasz Agravivar #24514. hozzászólására
Elmegy ez az IGAZMONDÓJUHÁSZ a vasporos pi..ába!
Eddig kaptam bammeg 4237 Ft/ha-t
aztán most még majd nagykegyesen kifizetik TALÁN a fennmaradó részeket, és még én leszek a statisztikailag koronavírus válság alatt megmentett paraszt!?
Hányok ezektől.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraEz ebben a formában igen mókás. Mondjuk fizetnék ki április végéig, vagy mint a választások előtt március végéig...
Adtak a sz*rnak egy pofont, de legalább jól hangzik.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraEzigen! Ígyis úgyis 3 hónap maradt! Megint telefújják a nép meg hőbörög hogy megint a gazdák kapnak pénzt! Meg amugy előző évi kérelmekkel kapcsolatban. Tehát akinek 2-3-4-5 ével ezelőttről tartoznak az megint nem kapja meg. Qrva jó.
Válasz Wilde #24509. hozzászólásáraVan itt gondoskodás, előre látták ezt a nehéz időszakot, és akinek évekre van elmaradás, azt csak félre tették nekik, nehogy elköltsék idő előtt .
Válasz Wilde #24509. hozzászólására
Meggyorsítja a támogatások kifizetését az Agrárminisztérium
A következő három hónapban 122 milliárd forint kifizetésére számíthatnak a magyar mezőgazdasági termelők a tavalyi kérelmeikhez kapcsolódóan. Az agrártárca ezzel is hozzá kíván járulni a koronavírus okozta negatív ágazati hatások kezeléséhez.
ezt írják,hangoztatják.de hát a következő három hónap van már csak vissza a kifizetési határidő UTOLSÓ NAPJÁIG.EZ ÁM A NAGY SEGÍTSÉG.A GYORSÍTÁS AZT JELENTI,A LEHETSÉGES UTOLSÓ NAPON AKÁR.SZÓVAL ÉN UGY LÁTOM NEM GYORSÍTANAK HANEM AZ UTOLSÓ PILLANATIG VISSZATARTJÁK.SZÉP MUNKA, GONDOLOM EHHEZ KELLLET A VIDEÓKONFERENCIA IS.BRAVÓ
Nálam AKG-nál megjelent új számított összeg. Ez lesz a második ilyen jogcímű utalásuk. Valószínűleg végkifizetés lesz, vagy nagyon kevés marad fent.
Kitartást mindenkinek!
Válasz Wilde #24506. hozzászólására
Válasz Mihály #24505. hozzászólásáraígy van .attól ,hogy nincs válasz még tudjuk mi az igazság.
Válasz Wilde #24504. hozzászólására van néhány kérdés amire valószínű soha sem kapunk választ...
Válasz papszi06 #24502. hozzászólásáracsak a felesleges ellenörzéseket függesztitek fel?
egyébként vannak felesleges ellenőrzések?feltételes módban va ez a felfüggesztés?kinek van ráhatása erre az ellenőrzésdire?az lenne a valamire való közlemény hogy azonnali hatállyal kifizettek minden tartozást.direct használtam azt hogy kifizetitek,hamár azt írtad függesszük fel a.....
Válasz papszi06 #24502. hozzászólására ez a minimum lenne
KORONAVÍRUS: FELGYORSUL A TÁMOGATÁSOK KIFIZETÉSE!
MENTESÍTSÜK A GAZDÁT: FÜGGESSZÜK FEL A FELESLEGES ELLENŐRZÉSEKET!
Működik az uniós zöldfolyosó: élelmiszerexportunk és az inputanyag behozatala nem állhat le a határok lezárása miatt, a szállítás folyamatos.
Most mindennél nagyobb szükség van a helyi összefogásra, mivel a munkaerő kiesése esetén komplett gazdaságok állhatnak le.
Vészhelyzetben a közmunkások igénybevétele is indokolt lehet.
Bármely kérdés esetén, a MAGOSZ részéről változatlanul állunk rendelkezésre!
Itt is AKG jóváhagyott 03.25-el, számítot összeg megemelkedve, plusz ipari zöldség 03.13-al, megjelent a számított összeg, ezen felül sasp-nál is státuszváltás 03.20-al, de ott nem nyílik meg sem a sor, szokás szerint... pénz sehol... pedig nagyon várjuk!
Válasz Csaba50 #24499. hozzászólásáraHát ez elég nagy baj lessz mert aki már mindent megkapott s nem is termel, az előnyhöz jut ha nem is mezőgazdaságban hanem az országúton az uj Q7 el s jót nevet rajtunk. Nálunk nem mozdult semmi.
Ha dúrvul a helyzet áprilisban amire nagy esély van itt pènz nem lesz szerintem a válasz az lesz kölcsönösen kell mindenkinek vállalni a terheket el lesz tolva a kifizetès mint az olimpia határozatlan ideig
Nekem 15% al kevesebb akg jár mint tavaj. Másis érzékelte? Volt ellenőrzésem. 2 jegyzőkönyvet küldtek minden rendben volt.
Mostanában kapott valaki ökot,vagy naturát?
Válasz Jago #24495. hozzászólásáraÉn most adtam oda 950 ért a 20-24 et. Nem régen 1150 ért ugyanezt
Válasz Dzsondír #24494. hozzászólásáraHát pedig muszály leszek oda adni. Ahoz sok van hogy meghagyam. De legalább vinnek már!
Válasz Jago #24493. hozzászólásáraA bárány ára szépen csökken
Termeléshez kötött anyatehén 03.24 figyelgették
Nemzeti anyatehén 03.24. Figyelgették
Tejhasznú tehén 03.25. Figyelgették
Zölditést 03.18. Figyelgették
Akg 03.25 figyelgették.
Terület alapú 02.16 figyelgették
Anyajuhot 02.16. Figyelgették.
Hát már rohadtúl unom hogy az össz támogatásom kb 30%-át kaptam meg még oktoberben. Mostmár eltudnám viselni az utalásukat!!! Kicsit kezd nehèz lenni a helyzet, nincs export, a bárányok meg a bikák is itt vannak majdnem teljesen kész állapotban. De remélem májusban minden helyre ál. Akkor kitőmhetik a felvásárlók meg az állam is a zsebemet.
Válasz Hogel #24491. hozzászólásáraKösz ez jólesett!
Jóváhagyottra váltva!
AKG összeget nézegessétek!
Tejhasznú tehén státusz változott. 03.25 Viszont az összeg nem.
Tejhasznú tehén státusz változott. 03.25 Viszont az összeg nem.
Válasz Dzsondír #24486. hozzászólására egyedül nincs esélyük de illő volna már 1 igazi koalíciós kormányt adni ennek az országnak ahol nem párt államtitkárok hanem szakemberek irányítanák a tárcákat
Válasz Kémlelő #24481. hozzászólásáraEz igaz. :) Viszont a KRÉTA rendszert is csak azok a gyakorló szülők ismerik, akiknek van iskolás korú gyerekük.
Válasz Mihály #24485. hozzászólásáraEgyik kormány se volt jobb! Ez a kormány nagyon szar. Az előző kormány meg nagyon fos volt. 2 párt dobálják egymásnak a kormányzást 30 éve. Én dúró dóriéknak adnék egy esélyt...
Válasz veszelka #24483. hozzászólására hát én nem értem olvastad te a Bibliát ????? -ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel ha arcul csap az élet balról tartsd oda másik felét is a jót tett helyébe jót ne várj ..... stb had ne soroljam a keresztény kormányunk jó téteményeit
Válasz veszelka #24483. hozzászólásáraOtt a pont. Így igaz
Válasz rongyos #24461. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintetek,kaptunk mi valaha is köszönetet?
Nézték valaha is valamibe a munkánkat?
90óta,amibe csak lehetett igyekeztek a munkánkat-megélhetésünket-ellehetetleníteni.
Arra aztán lehet várni,hogy itt mikor fognak a gazdáknak köszönetet mondani...
Ha itt valamivel segítenék a munkánkat,akkor előnybe részesítenék a munkánkat,megtermelt árúinkat a külföldi mérgekkel szemben...
Válasz Kémlelő #24481. hozzászólásáraÉn hülye vagyok a informatikához azt tudom