Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Dzsondír #24095. hozzászólásáraEzért is írtam, hogy valamelyik toronyeszű nézze már meg az IP címét(feltéve ha nem használ IP váltót) !!!!!
Gyanús, hogy valaki épp a Lengyel meg más támogatásokról írt és ez láss csodát egyből megjelent......
Szerintem valaki kurvara unatkozik......
Válasz szantofold22 #24108. hozzászólására sőt ott van csak élet mert az aki jószágot tart annak ha maga végzi nincs élete csak rabszolgája a jószágainak mindegy milyen számítógépes adagolós etetője van meg prega meg kutyafüle de ha nem látja nem tudja s nő a veszteség ami zsebbe nyúlós téma mert a gazda szemmel hizlal-neveli a jószágot
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáraTévedés! Amiről te beszélsz, hogy nem lesz, az már megtörtént, a múlt. Mindig vannak érdekes statisztikák, hogy a területalapú 70-80%-a pár személyhez vándorol, ha nem lesz eu-s támogatás, én simán el tudom képzelni, hogy lesz majd állami, vagy ha kevesebb lesz az eu-s pénz, akkor az állam kompenzál. Mi csak egy szükséges rossz vagyunk nekik egy hatalmas játékban...
Válasz szantofold22 #24108. hozzászólásárajövőbe látó képességed,és a képzelőerőd nem biztos,hogy beigazolódik.te döntesz a fiad sorsáról?nekem lányom van de ennek ellenére örülnék ha a gazdaságunkban érvényesülne,de nálam az ő döntésén múlik minden,tudod én ezt rá bízom ha jól dönt örülök ha nem abból tanulni fog.soha életemben nem halgattam senkire, hogy mivel foglalkozzak és nem bánom.
Válasz Gumóka #24089. hozzászólására szerintem ez egy kormány troll hogy enyhítse a feszültséget amiért a kifizetések ennyire lemaradtak de olvastam egy cikket az egyik államtitkártól aminek a címe az elmúlt 7 év kifizetései s egy szó nincs az elmúlt hét évről mert 2019 volt amivel kezdte az írást (nem merik még elolvasni sem annyival rosszabb mint az előző 7 év)
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáramár az idén is jól odavágott na nem az Unió hanem a tisztelt kormányunk által vezetett bürokrácia elfelejtik ha mi nem leszünk ők sem kellenek s mehetnek tarlót kaparni hogy betevő falat legyen a szájukba nem tudom miért de az idén lehet 50% ugar lesz a földjeimnek...A közvetlen támogatásokkal kapcsolatban Feldman Zsolt elmondta, hogy 2019. évi kérelme után 166 ezer igénylő, közel ötmillió hektárra hektáronként 75.500 forinthoz jut hozzá. (valahogy mintha ez a szám 10-20 ezerrel kevesebb lenne a tavalyinál =tehát fogyunk erősen)
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáraEz biztos hogy igy lessz.!Csak az a baj hogy akik termelők maradnak megismerik az elszegényedés fogalmát...Nem olyan ez a parasztkodás se mint régen. Vacak beállt árak a foldbérletek viszik a támogatást ,ahogy irod a drága föld is tud 50 e ft ot max hektarja ha marad rajta. A sok bogár gomba most ez most az.... Hatalmas befektetett tőke kell ami majd tudhat annyit mintha valaki kitanul és elhelyezkedik a pénzügyi vegyi mérnöki szakmában.S nem kell vesződni az idővel emberrel kereskedelemmel,bankokkal sem. Attól nem félek hogy üres marad a polc a boltokban.
A terményáraknak mindenképpen nagyobbnak kellene lenniük mert ez támogatás nélkül deficit.Nem követi a világpiaci árakat.Azt se lehet mondani hogy nem tudja a nép megvenni mikor állandóan növeli a munkabér szintjét kötelezöen.Akik alkalmaznak embereket tudják ezt.
Becsuklik az egész mint a kártyavár.
Amerikaban a lakossag 1-5 %a él már ebből .
De nagyon meghatározó lesz a jövőben az időjárás is.
Ezért nem engedem már a fiamat ebbe az irányba. Csak a kiszolgáltatottság van minden téren.
Van élet a mezőgazdaságon kivül is.
2020 után nagyon úgy fest a kép az EU odavág a támogatásoknak itthon meg az államnak nem lesz pénze kipotólni .Lesz itt bonyodalom..
De lesz pozitív hatása is elpárolognak az ügyvédek,haszonlesők,politikusok a mezőgazdaságtól.Nem lesz 3-4 millió egy hektár, büdös életbe nem térül meg.Meg 50 milliós traktorok....
Válasz Szabi. #24090. hozzászólására.Ameryce .włoszech tagrze przy uprawianiu słońca próbowałem przesłać pliki ale nie poszły tylko massge u mnie ma tel automatycznie się tłumaczy .Jak zile to PRZEPRASZAM.
Válasz Szabi. #24090. hozzászólásáraPodaj Messengerze to prześle informację o tym sposobie siewu i korzysiciach technologoa jest powszechna w ukraińskim .Ameryce .włoszech tagrze przy uprawianiu słońca próbowałem przesłać pliki ale nie poszły tylko massge u mnie ma tel automatycznie się tłumaczy .Jak zile to PRZEPRASZAM.
Akkor innentől most már mindenki lengyelül fordítgatva ír, az egyetlen lengyel fórumtag miatt?Nem egyszerűbb lenne ha csak ő fordítaná le magának, ha már nem talált lengyel fórumot?
Válasz Szabi. #24074. hozzászólásáraCześć jestem praktycznie Polakiem a trafiłem na forum w poszukiwaniu informacji o matermacc Twin ale informacji brak komentarzy też .tak tak gogle tłumacz.
Válasz Mihály #24084. hozzászólásáraGondolom, mivel Ők is tagállam, az EU-s támogatás náluk is hasonló elven működik, hiszen az EU egységes szabályzatot ad ki rá.
Aztán, hogy a saját kormányuk, vagyis aki az országban ezzel foglalkozik minisztérium, hogy sakkozik vele, az lehet eltérő.
De ha náluk is kifizetési probléma van, még az is lehet, hogy ez nem országhoz kötött, hanem központi probléma.
Válasz lenio740 #24082. hozzászólására Hogyan érint téged 1 magyar agrártámogatás vagy a fordítás nem ér 1 fabatkát sem de arra kíváncsi lenék hogy nálatok hogy is működik ez az Uniós támogatás kifizetés dátum ,növény,terület,fiatal gazda , pályázati pénz stb
Válasz thomas73 #24071. hozzászólásáraElőbb a sógorok! Aztán a maradékot kiszorják. Bár lesz akinek nem fog jutni és még jövőre is várja. Mint pl én. De nyugi, elnézést és türelmet kérnek
Sziasztok!Tud vki vmit arról hogy a zöldítést és az anyajuh második részét mikor kezdik fizetni?lassan február közepe...mondjuk a jó munkához idő kell...
Válasz bandi0429 #24067. hozzászólásáraA beszélgetés eredménye az lenne hogy jól kiröhögnék a magyart az meg csak felkú..á az agyát. Az egész kib....tt magyar államigazgatás egy nagy rakás fos. Mindenki valakinek a valakije. Senki nem tud semmit. Senki nem mondhat semmit. Mindenki vonogatja a vállát. Tavaly 6 külömböző ellenőrzésem volt. Ebből az egyiknél az én gazdaságomon keresztül ellenőrzését ellenőrizték az mvh-t.
Az állam ellenőrzi az államot! Lóvé sehol, f.sz viszont nagyon ki van!
A mekinél az első mondat amit az eladó megtanul hogy kér-e a paraszt nagy krumplit nagy üccsit?! Mvh- bál meg az hogy: kérelme feldolgozás alatt van a kincstár a döntést rövidesen méghozza szíves türelmüket kérjük.
Ez van ezt kell szeretni! Ezt szavazta meg a magyar nép.
ma vendégeim voltak Erdélyből zsákfalu elnyomott magyar kisebbbség, mutattam nekil a gazdálkodási naplomat , kinevettek 8 éve nem volt llenőrzésük ott senki sem vezet ilyen naplot tudják kéne de senki sem kéri mert az ellnőr azt mondja a nagy sem vezeti a kicsinek meg minek ők 100 ha on gadálkodnak én 20 on
33764 hozzászólás
Válasz Dzsondír #24095. hozzászólásáraEzért is írtam, hogy valamelyik toronyeszű nézze már meg az IP címét(feltéve ha nem használ IP váltót) !!!!!
Gyanús, hogy valaki épp a Lengyel meg más támogatásokról írt és ez láss csodát egyből megjelent......
Szerintem valaki kurvara unatkozik......
Válasz szantofold22 #24108. hozzászólására sőt ott van csak élet mert az aki jószágot tart annak ha maga végzi nincs élete csak rabszolgája a jószágainak mindegy milyen számítógépes adagolós etetője van meg prega meg kutyafüle de ha nem látja nem tudja s nő a veszteség ami zsebbe nyúlós téma mert a gazda szemmel hizlal-neveli a jószágot
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáraTévedés! Amiről te beszélsz, hogy nem lesz, az már megtörtént, a múlt. Mindig vannak érdekes statisztikák, hogy a területalapú 70-80%-a pár személyhez vándorol, ha nem lesz eu-s támogatás, én simán el tudom képzelni, hogy lesz majd állami, vagy ha kevesebb lesz az eu-s pénz, akkor az állam kompenzál. Mi csak egy szükséges rossz vagyunk nekik egy hatalmas játékban...
Válasz szantofold22 #24108. hozzászólásárajövőbe látó képességed,és a képzelőerőd nem biztos,hogy beigazolódik.te döntesz a fiad sorsáról?nekem lányom van de ennek ellenére örülnék ha a gazdaságunkban érvényesülne,de nálam az ő döntésén múlik minden,tudod én ezt rá bízom ha jól dönt örülök ha nem abból tanulni fog.soha életemben nem halgattam senkire, hogy mivel foglalkozzak és nem bánom.
Válasz Gumóka #24089. hozzászólására szerintem ez egy kormány troll hogy enyhítse a feszültséget amiért a kifizetések ennyire lemaradtak de olvastam egy cikket az egyik államtitkártól aminek a címe az elmúlt 7 év kifizetései s egy szó nincs az elmúlt hét évről mert 2019 volt amivel kezdte az írást (nem merik még elolvasni sem annyival rosszabb mint az előző 7 év)![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Gumóka #24085. hozzászólására a google nekem is így fordította![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáramár az idén is jól odavágott na nem az Unió hanem a tisztelt kormányunk által vezetett bürokrácia elfelejtik ha mi nem leszünk ők sem kellenek s mehetnek tarlót kaparni hogy betevő falat legyen a szájukba nem tudom miért de az idén lehet 50% ugar lesz a földjeimnek...A közvetlen támogatásokkal kapcsolatban Feldman Zsolt elmondta, hogy 2019. évi kérelme után 166 ezer igénylő, közel ötmillió hektárra hektáronként 75.500 forinthoz jut hozzá. (valahogy mintha ez a szám 10-20 ezerrel kevesebb lenne a tavalyinál =tehát fogyunk erősen)![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Nyitrai87 #24107. hozzászólásáraEz biztos hogy igy lessz.!Csak az a baj hogy akik termelők maradnak megismerik az elszegényedés fogalmát...Nem olyan ez a parasztkodás se mint régen. Vacak beállt árak a foldbérletek viszik a támogatást ,ahogy irod a drága föld is tud 50 e ft ot max hektarja ha marad rajta. A sok bogár gomba most ez most az.... Hatalmas befektetett tőke kell ami majd tudhat annyit mintha valaki kitanul és elhelyezkedik a pénzügyi vegyi mérnöki szakmában.S nem kell vesződni az idővel emberrel kereskedelemmel,bankokkal sem. Attól nem félek hogy üres marad a polc a boltokban.
A terményáraknak mindenképpen nagyobbnak kellene lenniük mert ez támogatás nélkül deficit.Nem követi a világpiaci árakat.Azt se lehet mondani hogy nem tudja a nép megvenni mikor állandóan növeli a munkabér szintjét kötelezöen.Akik alkalmaznak embereket tudják ezt.
Becsuklik az egész mint a kártyavár.
Amerikaban a lakossag 1-5 %a él már ebből .
De nagyon meghatározó lesz a jövőben az időjárás is.
Ezért nem engedem már a fiamat ebbe az irányba. Csak a kiszolgáltatottság van minden téren.
Van élet a mezőgazdaságon kivül is.
2020 után nagyon úgy fest a kép az EU odavág a támogatásoknak itthon meg az államnak nem lesz pénze kipotólni .Lesz itt bonyodalom.
.
De lesz pozitív hatása is elpárolognak az ügyvédek,haszonlesők,politikusok a mezőgazdaságtól.Nem lesz 3-4 millió egy hektár, büdös életbe nem térül meg.Meg 50 milliós traktorok....
kínomba nevetek. bocs.![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Alkalmazkodni kell![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Amíg nem csicssen mindenikek egyszere a telefon, addig nincs DEMOKRÁCIA.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
De én már lesza.om.
Lehet nem veszitek észre, de aki MEGKAPJA a támogatást kussol (megértem).![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
De mindenkire sor kerül.
Rekesztgetnek minket mint én a vágóbárányt.
Az a BAJ, hogy tűrjük, hogy a kifizetéseket ilyen rendszertelenül utalják.
Válasz kulakman #24098. hozzászólásáraSose gondoltad volna, hogy hiányolni fogod vazult, igaz?![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
我们被锁定为选举羔羊
Válasz Dzsondír #24095. hozzászólásáralenio740@wp.pl
Na ez a fórum megint agyon lett vágva!
Akármilyen barátim is a Lengyelek!
Válasz Szabi. #24090. hozzászólására.Ameryce .włoszech tagrze przy uprawianiu słońca próbowałem przesłać pliki ale nie poszły tylko massge u mnie ma tel automatycznie się tłumaczy .Jak zile to PRZEPRASZAM.
Beírnátok egy lengyel fórumba mindegyik egyből magyarul irkálna? Lónak a f.szát. Amugymeg gyanús nekem hogy nem e magyar... :D
Válasz Szabi. #24090. hozzászólásáraPodaj Messengerze to prześle informację o tym sposobie siewu i korzysiciach technologoa jest powszechna w ukraińskim .Ameryce .włoszech tagrze przy uprawianiu słońca próbowałem przesłać pliki ale nie poszły tylko massge u mnie ma tel automatycznie się tłumaczy .Jak zile to PRZEPRASZAM.
Válasz Hogel #24092. hozzászólásáraEzt én is írni akartam,miért nem ő ír magyarúl?
Akkor innentől most már mindenki lengyelül fordítgatva ír, az egyetlen lengyel fórumtag miatt?Nem egyszerűbb lenne ha csak ő fordítaná le magának, ha már nem talált lengyel fórumot?
Válasz Szabi. #24090. hozzászólásáraTo lemken też próbuje Twin row
Válasz lenio740 #24087. hozzászólásáraCześć. Nic nie wiem oprócz tego, co właśnie zobaczyłem na YouTube.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz lenio740 #24087. hozzászólásáramatermacc twin? Co to jest
Nie rozumiem
"Google translate"
Válasz peter.szabadka #24080. hozzászólásáraSzia! Èn màr Kaptam oktòberben majdnem az egèszet!
Válasz Szabi. #24074. hozzászólásáraCześć jestem praktycznie Polakiem a trafiłem na forum w poszukiwaniu informacji o matermacc Twin ale informacji brak komentarzy też .tak tak gogle tłumacz.
Válasz Mihály #24084. hozzászólásáraGondolom, mivel Ők is tagállam, az EU-s támogatás náluk is hasonló elven működik, hiszen az EU egységes szabályzatot ad ki rá.
Aztán, hogy a saját kormányuk, vagyis aki az országban ezzel foglalkozik minisztérium, hogy sakkozik vele, az lehet eltérő.
De ha náluk is kifizetési probléma van, még az is lehet, hogy ez nem országhoz kötött, hanem központi probléma.
Gondolom én, aztán lehet máshogy is.
Válasz Mihály #24083. hozzászólására"Lengyelországból származom, ez a probléma minket is érint. Szia"
Válasz lenio740 #24082. hozzászólására Hogyan érint téged 1 magyar agrártámogatás vagy a fordítás nem ér 1 fabatkát sem de arra kíváncsi lenék hogy nálatok hogy is működik ez az Uniós támogatás kifizetés dátum ,növény,terület,fiatal gazda , pályázati pénz stb
Válasz lenio740 #24082. hozzászólására Google...![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz Szabolcs80 #24081. hozzászólásáraJestem z Polski nas też dotyczy ten problem
.Cześć
Válasz peter.szabadka #24080. hozzászólásáraNekem utaltak novemberben.
Sziasztok!
Öko támogatást a 2019 év után utaltak már valakinek?
Egy emberről tudok, aki elvileg kapott, de nálunk semmi...még csak egy vizsgálat sem :)
Válasz jung #24078. hozzászólásáraItt is dettó még előleg sem volt.területalapú. fiatal g. Zöldítés egyik jogcímen sem.![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Válasz thomas73 #24071. hozzászólására
még előleget se kaptam nemhogy a második felét.
Válasz csontii #24076. hozzászólásáraKöszönöm az információt! Akkor valami gáz van, mert nem kaptam meg!
Válasz budaianiko63 #24075. hozzászólásáraAzt még december végén kifizették.
Sziasztok! Kapott már valaki Natura 2000 erdő támogatást, 2019-es évre?
Lenio740 elméletileg Lengyel.
Valaki nézze meg az IP címét !!!
Valszeg azért írogat, mert valaki írta, hogy jó lenne felvenni akár Lengyel gazdákkal is kapcsolatot.
Javaslom a Google Translate-t használjátok.
Válasz bandi0429 #24067. hozzászólására
Válasz thomas73 #24071. hozzászólásáraElőbb a sógorok! Aztán a maradékot kiszorják. Bár lesz akinek nem fog jutni és még jövőre is várja. Mint pl én. De nyugi, elnézést és türelmet kérnek
Sziasztok!Tud vki vmit arról hogy a zöldítést és az anyajuh második részét mikor kezdik fizetni?lassan február közepe...mondjuk a jó munkához idő kell...![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Szálas fehérje támogatást megkaptam 20000 ft hektáronként
Az MVH-nál azt mondták márciusban fizetik a Natura 2000-es gyep támogatást egyszerre.
Válasz bandi0429 #24067. hozzászólásáraA beszélgetés eredménye az lenne hogy jól kiröhögnék a magyart az meg csak felkú..á az agyát. Az egész kib....tt magyar államigazgatás egy nagy rakás fos. Mindenki valakinek a valakije. Senki nem tud semmit. Senki nem mondhat semmit. Mindenki vonogatja a vállát. Tavaly 6 külömböző ellenőrzésem volt. Ebből az egyiknél az én gazdaságomon keresztül ellenőrzését ellenőrizték az mvh-t.
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Az állam ellenőrzi az államot! Lóvé sehol, f.sz viszont nagyon ki van!
A mekinél az első mondat amit az eladó megtanul hogy kér-e a paraszt nagy krumplit nagy üccsit?! Mvh- bál meg az hogy: kérelme feldolgozás alatt van a kincstár a döntést rövidesen méghozza szíves türelmüket kérjük.
Ez van ezt kell szeretni! Ezt szavazta meg a magyar nép.
néha jó lenne összeülni lengyel szlovák osztrák szlovén horvát és romániai gazdákkal beszélghetni
ma vendégeim voltak Erdélyből zsákfalu elnyomott magyar kisebbbség, mutattam nekil a gazdálkodási naplomat , kinevettek 8 éve nem volt llenőrzésük ott senki sem vezet ilyen naplot tudják kéne de senki sem kéri mert az ellnőr azt mondja a nagy sem vezeti a kicsinek meg minek ők 100 ha on gadálkodnak én 20 on