Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tenyészbika támogatást látnom kellene a kérelmek között? Anyatehén ott van (mind az átmeneti, mind a nemzeti), ter. alapú, öko, de tenyészbika nincs. Azt sem tudom, befogadták-e...
Válasz nemerdőmérnök #22761. hozzászólásáraÉn előre kikötöttem a módosításban mikor aláírtuk, hogy 2020 végéig ennyi, és a következő SAPS összeg függvényében újratárgyaljuk. Szerintem így korrekt mindkét fél számára.
Válasz nemerdőmérnök #22761. hozzászólásáraÉs kíváncsi vagyok mi lesz a THÉT-es meg NATURÁs területekkel ha lecsökken a támogatás. Nem lehet művelni a gyepet, akkor mi fogja kompenzálni? Szerintem igazábol még csak terv van rá de hogy fog e működni abban lehet a vezetők sem hisznek.
Válasz geniusfifa #22760. hozzászólásáraEngem főleg a bérleti díjak miatt érdekel a dolog, mert minden tulaj arra hivatkozik, hogy 75.000 Ft-os támogatás mellett ilyen meg olyan díjat kell fizetni (mikor kibéreltem volt vagy 20.000 Ft a területalapú). Ha csökken, vajon mi lesz a szöveg?
Válasz nemerdőmérnök #22759. hozzászólásáraNekünk az egyetemen 1-2 éve is hasonlót mondták már, olyan tanár, aki elég közel van a tűzhöz... Ő olyan 50 ezer/ha összeget mondott.
Kicsit OFF:ez a terv jelenleg (változhat, de az irány ez lesz):
Eközben a közös agrárpolitikai támogatások a GNI 1,5 százalékáról 0,93 százalékára csökkennének, míg a kohéziós alapokból a GNI 1,6 százaléka folyna be a hamarosan záruló ciklusban folyósított 2,75 százalék helyett.
Válasz Stabi #22744. hozzászólásáraPár évvel ezelőtt azt az elvet hallottam , hogy a vitatott terület dupláját tartják vissza, ebből kifolyólag ha , mint nálam is 140 ha az igénylés és 0.8 ha az általuk feltárt hiba akkor mivégre nem küld egy fillért sem , sőt 17-18- ról is van pl öko gyep elmaradásom jócskán amit a megyei vezetők is elismertek ,hogy már hol kellene járniuk a kifizetésben , csak én nem látom a mozgást , személyes megfigyelésem , azért nem fizetnek időben mert a pesti hivatalban nincs elég munkaerő , ami van az is állandóan változik , nincs aki a kifizetésekért felelősséggel viseltetne!
Válasz Manfanatics #22741. hozzászólásáraSzerintem meg van.elvileg nem kellene, hogy köze legyen hozzá!!
Ugyan is ez előleg és a vég kifizetésnél kompenzálják, ha valami nem jó!! Hiszen akkor már készen kellene lenniük az egész ellenőrzéssel és jóváhagyott státusz lenne azoknál akik kaptak előleget és olyan meg nincsen senkinek!!!
Válasz Joooooji #22734. hozzászólásáraAzt is várok. Én úgy tudom anyajuht még nem utaltak senkinek. De az államkincstár hírközleménye szerint nov.30 ig kiutalják az anyajuh előleget. Bár még a 2018 as ból sem kaptam egy forintot sem
Válasz nsetelka #22731. hozzászólására7 jogcímből még én sem kaptam egy forintot sem. De érdekes hogy vasárnap van és ma volt zöldítés státusz váltás. Ezt nem értem
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraTeljes mértékben igazad van!!! Hiszen csak még kell nézni az eddigi hozzászólásait!Nincsen élete és ezért itt szájkaratézik!!!
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraHelyes a megláttás.
Van itt ez a világ baját magán érző vazvazul,azt gondolja hogy mindenki provokátor stb,holott ő provokál vitát.
De ne válaszoljon neki senki és rá jön,hogy nem tudd idegesiteni senkit.
Azt mondják az idősek h....re rá kell hagyni.
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraA számból vetted ki a szót,most akartam írni,hogy ehhez a hangnemhez nem vagyunk szokva itt a fórumon,inkább segíteni próbálunk egymásnak.
Hej agroinform üzemeltetők , ha nem b@sszátok ki ezt jellemtelen vazvazult , hírdetők tömegei fognak elfordulni , mert egy ilyen istentelen barom miatt csökken a kattintás szám, mert szétbarmolja a topicot , nem azért jövünk ide ,hogy őt lássuk hanem egymást akik információkat osztunk meg egymással!!!
Ébresztő!
Emiatt förtelem miatt pl én is feleztem azt az időt amit az agroinformmal töltök!
Válasz vazvazul #22716. hozzászólásáraJó nagy pofád van így név meg arc nélkül...
Ha nincs kit baszogatnod, vegyél egy guminőt, azzal vezesd le a feszültséget.
33560 hozzászólás
Válasz Stabi #22738. hozzászólásáraKörülöttem is sokan, de még én sem. Még a tavalyi öko sincs kifizetve...
Tenyészbika támogatást látnom kellene a kérelmek között? Anyatehén ott van (mind az átmeneti, mind a nemzeti), ter. alapú, öko, de tenyészbika nincs. Azt sem tudom, befogadták-e...
Válasz Pintér Zoltán #22756. hozzászólásáraEz így volna jó!!
Válasz nemerdőmérnök #22761. hozzászólásáraÉn előre kikötöttem a módosításban mikor aláírtuk, hogy 2020 végéig ennyi, és a következő SAPS összeg függvényében újratárgyaljuk. Szerintem így korrekt mindkét fél számára.
Válasz nemerdőmérnök #22761. hozzászólásáraÉs kíváncsi vagyok mi lesz a THÉT-es meg NATURÁs területekkel ha lecsökken a támogatás. Nem lehet művelni a gyepet, akkor mi fogja kompenzálni? Szerintem igazábol még csak terv van rá de hogy fog e működni abban lehet a vezetők sem hisznek.
Válasz geniusfifa #22760. hozzászólásáraEngem főleg a bérleti díjak miatt érdekel a dolog, mert minden tulaj arra hivatkozik, hogy 75.000 Ft-os támogatás mellett ilyen meg olyan díjat kell fizetni (mikor kibéreltem volt vagy 20.000 Ft a területalapú). Ha csökken, vajon mi lesz a szöveg?
Válasz nemerdőmérnök #22759. hozzászólásáraNekünk az egyetemen 1-2 éve is hasonlót mondták már, olyan tanár, aki elég közel van a tűzhöz... Ő olyan 50 ezer/ha összeget mondott.
Válasz Manfanatics #22758. hozzászólásáraMáshol is min. 20%-os csökkentést írnak a közvetlen kifizetések tekintetében, az pedig a SAPS.
Válasz nemerdőmérnök #22757. hozzászólásáraEz igazából nem jelent jelenleg semmit sem.
A források csökkenése sem feltétlenül jelent rosszat. Nem a területalapút fogja érinteni.
Kicsit OFF:ez a terv jelenleg (változhat, de az irány ez lesz):
Eközben a közös agrárpolitikai támogatások a GNI 1,5 százalékáról 0,93 százalékára csökkennének, míg a kohéziós alapokból a GNI 1,6 százaléka folyna be a hamarosan záruló ciklusban folyósított 2,75 százalék helyett.
https://index.hu/kulfold/eurologus/2019/11/05/eu_keretkoltsegvetes_magyarorszag_felmillard_tobbet_fizet/#
Szervusztok, még kiírva nincs semmi sajnos. Jobb lenne ha mi direktbe kapnánk az EU-tól ezt a támogatást. Sok vízfej kiesne.
Válasz vazvazul #22754. hozzászólásáraTe az éven pengőbe leszel fizetve.
Válasz Stabi #22738. hozzászólásáraÉn sem kaptam még semmilyen előleget, az 5 jogcímből..
mészáros már utalt a beteg kisfiúnak belőle,tehát tőlünk lopta ,igy mi is támogattuk(igaz én még külön számlán is)
3rtz
Nálam extenzív gyümölcstermesztés státuszváltás volt a napokban. Összeg még nincs.
Zöldítési összeg megjelent de még nem utalták! Viszont akg-s adategyeztetőm volt amire másnap már reagáltunk is. De akg még mindig semmi
Válasz Stabi #22744. hozzászólásáraPár évvel ezelőtt azt az elvet hallottam , hogy a vitatott terület dupláját tartják vissza, ebből kifolyólag ha , mint nálam is 140 ha az igénylés és 0.8 ha az általuk feltárt hiba akkor mivégre nem küld egy fillért sem , sőt 17-18- ról is van pl öko gyep elmaradásom jócskán amit a megyei vezetők is elismertek ,hogy már hol kellene járniuk a kifizetésben , csak én nem látom a mozgást , személyes megfigyelésem , azért nem fizetnek időben mert a pesti hivatalban nincs elég munkaerő , ami van az is állandóan változik , nincs aki a kifizetésekért felelősséggel viseltetne!
Előleget nem, de részfizetést nov.30 után már illene kapni
Válasz Manfanatics #22745. hozzászólásáraÉn is ezt tapasztaltam.
Válasz Stabi #22744. hozzászólásáraEz az elv. Szerintem sem kellene, hogy fogja. Én kaptam adategyeztetőt 800 négyzetméter miatt.
A gyakorlat meg az, hogy akinek kiküldenek valami hiánypótlást, akkor annak nem kell előleget fizetni, hivatkozva az adategyeztetésre.
Válasz Manfanatics #22741. hozzászólásáraSzerintem meg van.elvileg nem kellene, hogy köze legyen hozzá!!
Ugyan is ez előleg és a vég kifizetésnél kompenzálják, ha valami nem jó!! Hiszen akkor már készen kellene lenniük az egész ellenőrzéssel és jóváhagyott státusz lenne azoknál akik kaptak előleget és olyan meg nincsen senkinek!!!
Mi sem kaptunk semmit.
Válasz agrárproletár #22739. hozzászólásáraIgen, ez így van. Se én se a család, se a barátaim nem kaptak semmit, pedig adategyeztetőt sem kaptak.
Válasz Mittudomén #22740. hozzászólásáraSzerintem olyan nincsen.
Van itt olyan aki kapott adategyeztetőt és előleget is kapott?
Válasz Stabi #22738. hozzászólásáraValószínűleg többen nem kaptak, mint igen, csak nem írja be ide mindenki naponta, hogy mi a helyzet.
Nagy a csend!? Vagy már mindenki megkapta az előleget??!!! Csak én nem!!!!!!
Válasz Joooooji #22734. hozzászólásáraElvileg november közepén kezdik el kifelé fizetni az anya juh előleg et azt mondták a Nyíregyházi MVHban
Válasz Joooooji #22734. hozzászólásáraMég én sem kaptam.....
Válasz Joooooji #22734. hozzászólásáraAzt is várok. Én úgy tudom anyajuht még nem utaltak senkinek. De az államkincstár hírközleménye szerint nov.30 ig kiutalják az anyajuh előleget. Bár még a 2018 as ból sem kaptam egy forintot sem
Anya juh támogatàsról tud valaki valamit?Mikor akarják fizetni?
Válasz Mittudomén #22732. hozzászólásáraNekem tavaly vasárnap jelent meg a számított összeg
Válasz nsetelka #22731. hozzászólására7 jogcímből még én sem kaptam egy forintot sem. De érdekes hogy vasárnap van és ma volt zöldítés státusz váltás. Ezt nem értem
Vajon a héten lesz kifizetés?Én még nem kaptam egy fillér előleget sem.5 jogcímből várom.
Válasz Antikaa #22729. hozzászólásáraÉn nem kaptam, pedig én még számítottam is rà.
Nem is számítottam rá...
AKG-t utaltak 90%-ot 10.31.-én!
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraTeljes mértékben igazad van!!! Hiszen csak még kell nézni az eddigi hozzászólásait!Nincsen élete és ezért itt szájkaratézik!!!
Válasz sörhas #22725. hozzászólásáraEz az gazdatárs, ez a helyes hozzáálás.
Ez a Kulák ezt nem ismeri.
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraHelyes a megláttás.
Van itt ez a világ baját magán érző vazvazul,azt gondolja hogy mindenki provokátor stb,holott ő provokál vitát.
De ne válaszoljon neki senki és rá jön,hogy nem tudd idegesiteni senkit.
Azt mondják az idősek h....re rá kell hagyni.
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraA számból vetted ki a szót,most akartam írni,hogy ehhez a hangnemhez nem vagyunk szokva itt a fórumon,inkább segíteni próbálunk egymásnak.
Válasz kulakman #22721. hozzászólásáraKulák, legyél szerényebb, hiszen 1 Kulák vagy.
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-11-11 09:07:01
Hej agroinform üzemeltetők , ha nem b@sszátok ki ezt jellemtelen vazvazult , hírdetők tömegei fognak elfordulni , mert egy ilyen istentelen barom miatt csökken a kattintás szám, mert szétbarmolja a topicot , nem azért jövünk ide ,hogy őt lássuk hanem egymást akik információkat osztunk meg egymással!!!
Ébresztő!
Emiatt förtelem miatt pl én is feleztem azt az időt amit az agroinformmal töltök!
Csak jóindulatúlag szólok!
Válasz vazvazul #22716. hozzászólásáraJó nagy pofád van így név meg arc nélkül...
Ha nincs kit baszogatnod, vegyél egy guminőt, azzal vezesd le a feszültséget.
Válasz barkaspisti #22706. hozzászólásáraPedig jó lenne ha küldenék, megyünk a Bahamákra búvárkodni, minden forint számít.
Válasz 5465 #22712. hozzászólásáraTe ennyire átlátszó vagy, de inkább kretén, fideSS Patkány.
Válasz fehérke #22713. hozzászólásáraNyugi fideSS, sivalkodsz!
Ökö támogatás előlegről jött ma határozat. kb 65000ft/ha
Válasz 5465 #22712. hozzászólásáraHa igen akkor sajnálom szegényt.kicsit belefáradt az életbe