Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Minden agrárminiszter monjon le. Annyi lóvé nincs kifizetve hogy családok élhetnének meg belőle. Türelmet kérnek... Teli vele a padlás már. Ja de a áfát kifizetni 8 napon belöl meg a havi járulékot minden hónap 12.ig.
Nem olyan jó az hogy ezen az áron lesznek fizetve... Mindenkinek kell hogy jusson. Mindegy :D ugyis lesz vagy karácsony mire előleget kapunk, mivel még az ügyfélkapura sem került fel a 19-es kérelem és holnap okt.1
Sziaztok
Segítség kellene. Gázolaj de-minimis-t nem kaptam meg az idén. Hova kell fordulni ez ügyben, hol kell érdeklődnöm?
Előre is köszi a segítséget :)
Válasz Mittudomén #22263. hozzászólásáraSajnos nálunk is ez a helyzet. Egy évig hitegettek, hogy minden rendben, most pedig nem kapjuk meg valószínű a megítélt támogatást. Az összes tartalékot beleöltük..most mehetünk alkalmazottnak, hogy a család megéljen :-(
Az tuti emberek hogy októberben nem lesz területalapú előleg fizetés. Ne legyen igazam, de ahogy haladnak a dolgok nagyon úgy néz ki. Csak szöveg az hogy az ország gazdaságilag milyen jól teljesít, igazság szerint az egész ország el van adósodva, nincs pénz az államkasszában persze hogy nem tudnak fizetni. Van amivel csak 1 éve tartoznak de van amivel már 3 éve. Jó pár millióval. Amivel eddig eltudtam tartani a családom mostmár nem tudom mert semmit nem fizetnek ki. Nembaj lett másodállás így napi 16 óra munkával már csak sikerül megélni. Azmár az én bajom hogy 50 évesen majd 80 nak nézek ki
Válasz n.toth #22236. hozzászólásáraNekünk a 2019es támogatásnál még semmi se kérelem se semmi. Azt mondták türelem. Nem tudom mi lesz belőle hogy egyáltalán kapunk e terület alapú.
Válasz eva670209 #22255. hozzászólásáraÓóóhh....én 2016ban adtam be....2 év után kitalálták, hogy egy észrevételezésem valami "hiba" miatt nem jutott tovább Pestig...vicc az egész.....
Egy év után végre reagáltak..hogy 5 nappal túlléptem az első pénzlehívásom,számlám leadásának határidejét..(amit meg sem kaptam még) ezért nincs kifizetés. Eddig végig azt mondták minden rendben. Nekik nincs határidő?? Akkor most semmit nem fizetnek??
Gyerekek! Őrület ami itt megy! Pénteken megjelent 09.24. utakással a 19.-es támogatás része, de mivel volt szankcóm 14.-ben, azt most áthozták, és így majdnem viszik is, az egészet./ szankciót akkor megfellebeztük! mai napig hír nincsen róla!!!/van viszont egy 2018.-as határozat, hogy a kincstár felé a lejárt, illetve követelhető tartozásom feléjük, illetve ő nekik velem szemben nulla forint! ...csak gondoltam megosztom Veletek eme kis szösszenetet...
Idén natura 2000 nagyon kevés járt. Meg THÉT is szintén jóval kevesebb járt mint járni szokott. Szerintem ezaz év nagyon gázos ami a kifizetéseket illeti. Amikor választás volt, márciusban már minden végkifizetve volt :D érdekes
A natura 2000 jogcímen tavaj 09.17 én volt utolsó státusz váltás azóta semi pedig ellenőrzés sem volt az AKG már 3 határozat is jött de a kifizetés az halott.
Nemrég örököltem 7ha Nyemesnyaras erdőt ami 2 év múlva vágásérett lesz!
Kérdésem az lenne hogy erre a területre tudok igényelni területalapú támogatást?
Nektek mit hazudnak amikor érdeklődtök hogy mikor várható már kifizetés? Mert hogy juni 30 elmult... Nekem aztmondták ma hogy nem tudnak pontos dátumot, türelmét kérjük. Multhéten azt hazudták hogy más határidős munkákat végeznek de ősszel lesznek kifizetések.
33530 hozzászólás
Tud valaki valamit a pénzügyi fegyelem miatt visszatartott pénzről?Vajon fizetnek terület alapút 13.-a előtt?
Válasz farmtasi #22279. hozzászólásáraMàr kèt hete làthatò!
Tényleg szóljatok, ha valakinek megjelenik a 2019-es támogatási kérelem az ügyféloldalán, mert eddig sehol semmi....és lassan itt a Karácsony
Ez a kormány mindent, de mindent ellop, kérlek továbbra is szavazzatok rájuk, szeressétek a tolvajokat, hiszen tőletek lopnak.
Minden agrárminiszter monjon le. Annyi lóvé nincs kifizetve hogy családok élhetnének meg belőle. Türelmet kérnek... Teli vele a padlás már. Ja de a áfát kifizetni 8 napon belöl meg a havi járulékot minden hónap 12.ig.
ló (kanca) támogatás 2016-tól 0 ft 4 év elmaradás
Üdv. Tud valaki valamit a tenyészbika támogatásról? Mikor döntenek és fizetik?
19 es a 18 as sem nincs kifizetve teljesen!
Válasz agrogal #22271. hozzászólásáraAzon túl vagyok. NAV nál azt mondták: talán az MGSZH hoz továbbították.
Válasz cfan01 #22269. hozzászólásáraTavaj 324 volt,ha jól émlékszem? Remélem most is lesz előleg fizetés okt 16.-tol! Bár elég nagy a csend!
Válasz kompérka #22268. hozzászólásáraAhová beadtad.NAV
Nem olyan jó az hogy ezen az áron lesznek fizetve... Mindenkinek kell hogy jusson. Mindegy :D ugyis lesz vagy karácsony mire előleget kapunk, mivel még az ügyfélkapura sem került fel a 19-es kérelem és holnap okt.1
334.83 Ft., az euro mai ecb árfolyama. Ezen az árfolyamon lesznek fizetve a támogatások .
Sziaztok
Segítség kellene. Gázolaj de-minimis-t nem kaptam meg az idén. Hova kell fordulni ez ügyben, hol kell érdeklődnöm?
Előre is köszi a segítséget :)
Válasz 5465 #22265. hozzászólásáraAz van hogy október 12 az szombat :D bár lehet igazad lesz és 2020 október 12.-én utalnak legközelebb :D
Válasz Mittudomén #22263. hozzászólásáraSajnos nálunk is ez a helyzet. Egy évig hitegettek, hogy minden rendben, most pedig nem kapjuk meg valószínű a megítélt támogatást. Az összes tartalékot beleöltük..most mehetünk alkalmazottnak, hogy a család megéljen :-(
Válasz Mittudomén #22263. hozzászólásáraSzerintem október 12-én utalnak
Válasz t.gungel #22261. hozzászólásáraFel sem vitték még
Az tuti emberek hogy októberben nem lesz területalapú előleg fizetés. Ne legyen igazam, de ahogy haladnak a dolgok nagyon úgy néz ki. Csak szöveg az hogy az ország gazdaságilag milyen jól teljesít, igazság szerint az egész ország el van adósodva, nincs pénz az államkasszában persze hogy nem tudnak fizetni. Van amivel csak 1 éve tartoznak de van amivel már 3 éve. Jó pár millióval. Amivel eddig eltudtam tartani a családom mostmár nem tudom mert semmit nem fizetnek ki. Nembaj lett másodállás így napi 16 óra munkával már csak sikerül megélni. Azmár az én bajom hogy 50 évesen majd 80 nak nézek ki
Válasz t.gungel #22261. hozzászólásáraNálunk ugyanez a helyzet.
Válasz n.toth #22236. hozzászólásáraNekünk a 2019es támogatásnál még semmi se kérelem se semmi. Azt mondták türelem. Nem tudom mi lesz belőle hogy egyáltalán kapunk e terület alapú.
Válasz Igor1220 #22259. hozzászólásáraSzintén zenész.
2018 anyatehén még mindig semmi!
Válasz eva670209 #22255. hozzászólásáraÓóóhh....én 2016ban adtam be....2 év után kitalálták, hogy egy észrevételezésem valami "hiba" miatt nem jutott tovább Pestig...vicc az egész.....
Válasz barkaspisti #22256. hozzászólásáraMezőgazdasági kisüzem fejlesztése 2017 pályázat.
Válasz eva670209 #22255. hozzászólásáraEz milyen támogatás?
Egy év után végre reagáltak..hogy 5 nappal túlléptem az első pénzlehívásom,számlám leadásának határidejét..(amit meg sem kaptam még) ezért nincs kifizetés. Eddig végig azt mondták minden rendben. Nekik nincs határidő?? Akkor most semmit nem fizetnek??
Gyerekek! Őrület ami itt megy! Pénteken megjelent 09.24. utakással a 19.-es támogatás része, de mivel volt szankcóm 14.-ben, azt most áthozták, és így majdnem viszik is, az egészet./ szankciót akkor megfellebeztük! mai napig hír nincsen róla!!!/van viszont egy 2018.-as határozat, hogy a kincstár felé a lejárt, illetve követelhető tartozásom feléjük, illetve ő nekik velem szemben nulla forint! ...csak gondoltam megosztom Veletek eme kis szösszenetet...
Válasz oprita #22227. hozzászólására Nekem sincs.
vp erdő 2018-as kifizetési kérelem.utalás ma reggel,még a régi összegekel nem az emeltel.De legalább már neki álltak fizetni.
Válasz kulakman #22249. hozzászólására1,5hónapja volt, már megjött a jegyzőkönyv.
Válasz Romek Ervin #22248. hozzászólásáraBiztos mert nálam pl ma volt km ellenőrzés anyatehén vonalon!
Válasz Vietnámi #22247. hozzászólására2018-as?
Termeléshez kötött anyatehén számlán.
Biztos vártak a kárenyhítés befizetésekre.
Idén natura 2000 nagyon kevés járt. Meg THÉT is szintén jóval kevesebb járt mint járni szokott. Szerintem ezaz év nagyon gázos ami a kifizetéseket illeti. Amikor választás volt, márciusban már minden végkifizetve volt :D érdekes
A natura 2000 jogcímen tavaj 09.17 én volt utolsó státusz váltás azóta semi pedig ellenőrzés sem volt az AKG már 3 határozat is jött de a kifizetés az halott.
Válasz Málnásember #22243. hozzászólásáraAkkor nem tudom hogy mire várnak. 13.-a óta áll.
Válasz Acsusz #22242. hozzászólásáraPedig pénteken 13-án 2 ismerősömnek is jóváhagyotra váltott.
Válasz Málnásember #22238. hozzászólásáraMég nem vettem észre mert péntek óta hozzá se nyúltak.
Válasz T-150 Zoli #22239. hozzászólásáraNem.
Válasz T-150 Zoli #22239. hozzászólásáraCsak ha NATURA-s a terület. De az nem terület alapú támogatás.
Sziasztok!
Nemrég örököltem 7ha Nyemesnyaras erdőt ami 2 év múlva vágásérett lesz!
Kérdésem az lenne hogy erre a területre tudok igényelni területalapú támogatást?
Élip-2 vagyis a "MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÉRTÉKNÖVELÉSE A FELDOLGOZÁSBAN" pályázati eredményeket elkezdték kihirdetni.
Nektek mit hazudnak amikor érdeklődtök hogy mikor várható már kifizetés? Mert hogy juni 30 elmult... Nekem aztmondták ma hogy nem tudnak pontos dátumot, türelmét kérjük. Multhéten azt hazudták hogy más határidős munkákat végeznek de ősszel lesznek kifizetések.
2019 egységes kérelmet még nem látom az ügyfél tájakoztatási rendszerben.
Valakinek felvitték már?
Válasz Gergo55 #22234. hozzászólásáraCsak még nem jut belőle nekem az anyatehénre.
Megjött a pénz a zeutól...
http://m.atv.hu/belfold/20190914-kozel-500-milliard-forintnyi-eu-s-tamogatast-utaltak-at-a-magyar-allamnak
Csütörtökön számított összeg anyatehén, jó rég volt már június 30!!!!
Válasz Mittudomén #22231. hozzászólásáraMég a tavalyi évből sem volt semmi kifizetés..előleg sem.