Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Korgpaa #21562. hozzászólásáraFiatal gazda még nekünk sem jött. Illetve lassan az anyakecskének is jönnie kellene....tavaly már január elején megérkezett.
Sziasztok. Valakinek utaltak a héten valamit??? Multheten jött zöldítés békés megye de még a fiatal gazdabol egy forint sem jött, utaljak folyamatosan vagy megint várni kell 1 2 hónapot 2 jogcím között???
Válasz This_no_all #21546. hozzászólásáraJegyzokonyv alapján nincs gáz. De piros a területek háttere. A helyszinin többet mértek mint a beadott kérelem. De határon belül van az eltérés. Ezt jelezheti pirossal?
Január 31-én zöldítés érkezett majdnem 50 ha-ra.Mi szinte minden támogatást már megkaptunk. Csak kicsi összegek vannak vissza. Tejkvóta húsmarha végkifizetések, terület alapú előleg és rész kifizetés (44.300 Ft-ot már megkaptunk/ha), tejhasznú tehén, hízóbika, szálas fehérje. Nem panaszkodom.
Válasz fehérke #21545. hozzászólásárahelyszíni ellenőrzési jegyzőkönyvet észrevételezhetsz (fékezi a kifizetést) vagy lemondhatsz az észrevételezési jogodról (van rá 8 napod, és elvileg gyorsítja az eljárást)
ha ilyened volt, inkább hívd fel az illetékes megyei korm.hiv agrár- és vidékfejlesztési főosztályát (leánykori nevén MVH) majd elárulják, ha gáz van a kérelmeddel.
Ha jelentettél vis maiort, vagy hagyatéki eljárás fut, esetleg van olyan másodvetésed, aminek a betakarítását/leforgatását még nem végezted és jelentetted, később kapsz pénzt. Továbbá ha volt adategyeztetésed, észrevételezted a helyszíni ellenőrzési jegyzőkönyvet, szintén késleltető tényező.
Aki ilyen "extráktól" mentes, az előbb kap zsetont. Állítólag idén is cél a márc 31-ig történő kifizetés, de a jogszabály júni 30-at ír elő. Türelem, tornaterem.
Válasz fehérke #21542. hozzászólásáraNekem a vizsgálat eredményét, a helyszinen közölték, az irásbelei eredményt jóval később kaptam meg.
Semmi összefüggés nincs a jegyzőkönyv megérkezése és az összegek utalása között.
Vagyis, a jegyzőkönyv megérkezése előtt és után is érkezik támogatás. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Helyszini ellenőrzésről kaptunk jegyzőkönyvet. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Várható még valami a lezárasról vagy ezt a jegyzőkönyvet akkor küldik ki ha már lezárt a vizsgálat? Lezárás után mikor várható a támogatás utalása?
Válasz ermike #21537. hozzászólásáraElméletileg ma 24 óráig lehet ladni, aki nem teljesíti az nem kap tamogatast(gazdálkodási napló egyik része) én ma adtam le mert szóltak!
Válasz krisz19 #21533. hozzászólásáraEz egyáltalán nem így van. Ne keress benne logikát, mert nincs. Sem terület, sem megye, sem névsor,semmi. Mint a szerencsejátékban:így dobja a gép....
Válasz SCHLEPPER #21531. hozzászólásáraEzt meg tudom erősíteni, mármint, hogy 10 ha alattiak kaptak, de 5 ha felett. A családban 2 ember is van, aki 10 ha alatt igényelt, ők megkapták ma. Én meg nagyapám, akik 10 ha felett semmit, de számított összeg sincs, úgyhogy valóban ez lehet a logika benne!
33764 hozzászólás
Válasz Korgpaa #21562. hozzászólásáraFiatal gazda még nekünk sem jött. Illetve lassan az anyakecskének is jönnie kellene....tavaly már január elején megérkezett.
Válasz Korgpaa #21562. hozzászólásáraPénteken zöldítés, tegnap területalapú részfizetés.
Válasz Korgpaa #21562. hozzászólásáraSzálas fehérje támogatás jött. Én még se zöldítést, se fiatal gazdát nem kaptam.
Sziasztok. Valakinek utaltak a héten valamit??? Multheten jött zöldítés békés megye de még a fiatal gazdabol egy forint sem jött, utaljak folyamatosan vagy megint várni kell 1 2 hónapot 2 jogcím között???
Válasz J.D. Borda #21549. hozzászólásáraMi a bajod ?
Válasz kiralyildiko1111 #21555. hozzászólásáraNálam is ugyan ez a helyzet.
Válasz O1Ge.. #21558. hozzászólásáraazt a hülye hirdetőt töröltettem minden topicot szétofffolt.. hamis diploma és társaival..
Válasz J.D. Borda #21549. hozzászólásáraMi a bajod ?
Válasz This_no_all #21546. hozzászólásáraJegyzokonyv alapján nincs gáz. De piros a területek háttere. A helyszinin többet mértek mint a beadott kérelem. De határon belül van az eltérés. Ezt jelezheti pirossal?
Mult héten megtört a
jég.
Válasz barkaspisti #21552. hozzászólásáraMég mi nem pedig a határozat már kijött még decemberben
Válasz e6972 #21550. hozzászólásáraÖrülök neki! Használd fel okosan!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
ma szálas és szemes fehérje jött
Valaki kapot már anyakoca támogatást az éven?
Válasz e6972 #21550. hozzászólására
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Január 31-én zöldítés érkezett majdnem 50 ha-ra.Mi szinte minden támogatást már megkaptunk. Csak kicsi összegek vannak vissza. Tejkvóta húsmarha végkifizetések, terület alapú előleg és rész kifizetés (44.300 Ft-ot már megkaptunk/ha), tejhasznú tehén, hízóbika, szálas fehérje. Nem panaszkodom.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz newboss857 #21548. hozzászólásáraTöröljétek már ezt a szart!
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-02-04 11:44:27
O1G![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz fehérke #21545. hozzászólásárahelyszíni ellenőrzési jegyzőkönyvet észrevételezhetsz (fékezi a kifizetést) vagy lemondhatsz az észrevételezési jogodról (van rá 8 napod, és elvileg gyorsítja az eljárást)
ha ilyened volt, inkább hívd fel az illetékes megyei korm.hiv agrár- és vidékfejlesztési főosztályát (leánykori nevén MVH) majd elárulják, ha gáz van a kérelmeddel.
Válasz This_no_all #21544. hozzászólásáraNincs semmi ilyen
Ha jelentettél vis maiort, vagy hagyatéki eljárás fut, esetleg van olyan másodvetésed, aminek a betakarítását/leforgatását még nem végezted és jelentetted, később kapsz pénzt. Továbbá ha volt adategyeztetésed, észrevételezted a helyszíni ellenőrzési jegyzőkönyvet, szintén késleltető tényező.
Aki ilyen "extráktól" mentes, az előbb kap zsetont. Állítólag idén is cél a márc 31-ig történő kifizetés, de a jogszabály júni 30-at ír elő. Türelem, tornaterem.
Válasz fehérke #21542. hozzászólásáraNekem a vizsgálat eredményét, a helyszinen közölték, az irásbelei eredményt jóval később kaptam meg.
Semmi összefüggés nincs a jegyzőkönyv megérkezése és az összegek utalása között.
Vagyis, a jegyzőkönyv megérkezése előtt és után is érkezik támogatás. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Helyszini ellenőrzésről kaptunk jegyzőkönyvet. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Várható még valami a lezárasról vagy ezt a jegyzőkönyvet akkor küldik ki ha már lezárt a vizsgálat? Lezárás után mikor várható a támogatás utalása?
Á dehogy, mint utólag kiderült teljesen véletlen volt hogy utaltak hétfőn, állítólag nincs benne semmi rendszer, mikor kit dob ki a gép.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz SCHLEPPER #21531. hozzászólásáraMa jött a zöldités,20ha-om van.
Zöldítés érkezett ma! Hajdú-Bihar
natura 2000 jelentést csinált valaki? Ma van a határidő?
Állatjóléti koca támogatást kapott már valaki?
Válasz krisz19 #21533. hozzászólásáraEz egyáltalán nem így van. Ne keress benne logikát, mert nincs. Sem terület, sem megye, sem névsor,semmi. Mint a szerencsejátékban:így dobja a gép....
Válasz krisz19 #21533. hozzászólásáraén 10 felett vagyok és megkaptam, sztem nem azon múlik.
Válasz SCHLEPPER #21531. hozzászólásáraEzt meg tudom erősíteni, mármint, hogy 10 ha alattiak kaptak, de 5 ha felett. A családban 2 ember is van, aki 10 ha alatt igényelt, ők megkapták ma. Én meg nagyapám, akik 10 ha felett semmit, de számított összeg sincs, úgyhogy valóban ez lehet a logika benne!
Válasz SCHLEPPER #21531. hozzászólásáraÉn is megkaptam a zöldítést, 2.8 ha igényelt volt.
Aki kapott zöldítést azok 10 Ha alatt vagy fölött, mert ma mondta a falugazdász hogy az 5 ha alattiakat tolják most? Köszi![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Nekünk is megjött ma a zöldítés. Heves megye.
Válasz gazdag77 #21528. hozzászólásáraTe szándékosan provokálsz bennünket mert te pénzt kaptál?
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz endypapa #21527. hozzászólásáraClass 650 twin 1450000 Ft, kép a hirdetéseknel
Válasz gazdag77 #21526. hozzászólásárakép? ár?
Válasz gazdag77 #21525. hozzászólásáraHa valakit érdekel van egy eladó class nagyteljesitmenyu rendsodróm
Válasz geniusfifa #21524. hozzászólásáraTolna megye csippant a zöldites, kitartást
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz kisserdoditanya #21522. hozzászólásáraKöszi! Remélem nekem is hamarosan küldik! :)
Csongrád megyében nekem is volt 2csip.
Válasz geniusfifa #21519. hozzászólására23.700 körül.
Válasz geniusfifa #21519. hozzászólásáraKb 23e/ha
nálam semmi.
Szuper hírek! Hektáronként mennyit kaptatok most zöldítésre? :)
Ma reggel jött Somogy megye
Ma reggel mi is kaptunk egy kis pénzt.Bács-Kiskun megye![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Zöldítés megérkezett,Borsod megye.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)