Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Marhajani #20329. hozzászólásáraMa lett nálunk is "teljes a kép".
Még nekem is kifizettek mindent, levonások nélkül. Az elmúlt 12 évben nem volt ilyen.
Kész enyi volt a 2017 minden fizetve s még az AKG is megoldódott szankció mentesen,no ez sem volt még hogy,az anyatehén + termeléshez kötött áprilisban végkifizetve.Sajnálom viszont ahogy olvasom sok gazdatársam még nem kapott együtt érzek ,voltam hasonló helyzetben. Sok sikert mindeninek a 2018 hoz.
Kezdek be sokallni hogy nem bírják ki fizetni az anyajuh támogatást be van fagyva a státusz se számított összeg se semmi...április 8.án választás biztos kell a pénz kampányra na arra használja a pénzt amire gondolok.....
Ha 2012-ben adtam be az elsö területalapú támogatásom, akkor szerintetek jár-e még 2017 -es évre a fiatal mezőgazdasági termelőnek nyújtandó támogatás?
Válasz Scipio #20301. hozzászólásáraIgazad van.
Helyesebben fogalmazva: az elmúlt pár évhez képest én úgy érzem, hogy most sokkal, de sokkal hamarabb megkaptam, illetve az ügyfeleim is sokkal, de sokkal hamarabb megkapták a támogatásokat, külön - személyre szabott - szivatások nélkül.
Persze minden viszonyítás kérdése, tavaly (SAPS'2016) vért izzadva, állandó ide-oda szaladgálások nyomán, nagy nehezen, sok-sok idegeskedés, és persze támogatás-visszatartás után sikerült nagy nehezen szeptemberben az ÖKO-támogatásokat, októberben a zöldítési támogatást, novemberben a Natura2000 gyep támogatást megkapnom. És nem a végkifizetést, hanem a támogatások teljes összegét (már, amit nem tartottak vissza). Rendesek voltak, mert a területalapút kifizették még júniusban...
Ehhez képest számomra a március 31. egy "megvalósult álom".
Ja és négyzetméterre ugyanaz a támogatási kérelem - se több, se kevesebb nem lett, ugyanazok a területek.
Válasz Zoli 63 #20297. hozzászólásáraAkkor hozzáfűzném azt is, hogy külön köszönöm Hódmezővásárhely szavazóinak.
Ha erre van szükség, akkor legyen minden évben időközi választás...
De hogy MIÉRT van erre szükség???
Válasz mtarka #20294. hozzászólására" egyúttal - ezúton is - köszönöm és azt kívánom, hogy a jövőben is tartsa meg ezt a jószokását az "illetékes". " Köszönetből kimaradt, Hódmezővásárhely szavazói, akik dupla turbót rakattak fentről, az intézkedő gépezetre, mert ezelőtti években, még a kéziféket is behúzogatták !
Továbbra is tartom, hogy soha nem látott gyorsasággal és pontosággal fizették ki idén az Egységes Kérelemben szereplő támogatásokat. Én örülök ennek, egyúttal - ezúton is - köszönöm és azt kívánom, hogy a jövőben is tartsa meg ezt a jószokását az "illetékes".
Nálunk mindenkinek "jóváhagyott" státuszra váltott minden támogatás (területalapú, zödítés, Natura2000 gyep, ÖKO-szántó, ÖKO-zöldség, ÖKO-kaszáló, ÖKO-legelő, termeléshez kötött ipari zöldség, szálas takarmány, anyatehén, tejhasznú tehén, fiatal mg-i termelő), sőt a kérelmezők többségének már ki is utalták a pénzt.
A korábbi évek szemét módon történő szivatása idén elmaradt.
33732 hozzászólás
Válasz szakacs.barbara1999 #20330. hozzászólására2018.03.31
Válasz Marhajani #20329. hozzászólásáraMa lett nálunk is "teljes a kép".
Még nekem is kifizettek mindent, levonások nélkül. Az elmúlt 12 évben nem volt ilyen.
Válasz szakacs.barbara1999 #20330. hozzászólásáraÁhh, ráér még, majd 2019. március 31.
Sziasztok! A nitrát jelentésnek meddig van a határideje?
Kész enyi volt a 2017 minden fizetve s még az AKG is megoldódott szankció mentesen,no ez sem volt még hogy,az anyatehén + termeléshez kötött áprilisban végkifizetve.Sajnálom viszont ahogy olvasom sok gazdatársam még nem kapott együtt érzek ,voltam hasonló helyzetben. Sok sikert mindeninek a 2018 hoz.
Kezdek be sokallni hogy nem bírják ki fizetni az anyajuh támogatást be van fagyva a státusz se számított összeg se semmi...április 8.án választás biztos kell a pénz kampányra na arra használja a pénzt amire gondolok.....
Dejó ma reggelre megjött a szemes fehérje támogatás 49500Ft/ha
Válasz nagyetelkagreta #20325. hozzászólásáraNem bérlegeltetés sajátra kaptam.
Üdv Öko gyep bérlegeltetés????És megkapta eddig úgy tudtam senki sem kapott.
Válasz nagyetelkagrNekem is gyep van múlt héten utalták teljes összeget,szomszéd decemberben megkapta.eta #20323. hozzászólására
Nos most tudtam meg hogy ne is "számítsak "öko gyep támogatásra amit 2015-ben nyertem meg.Esetleh májusban érdeklődjek.Megőrülök.
Válasz Hogel #20316. hozzászólásáraNuku nálam is, ahogy az Öko és a Natura is.....
Válasz Simon123 #20320. hozzászólásáraEzt nem akarják kifizetni választásig?
Válasz Hogel #20316. hozzászólásáraIgen, én sem kaptam még előleget sem
Válasz Olív* #20315. hozzászólásáraKöszi megjött nekünk is
Válasz zoltan.kovacs198454 #20317. hozzászólásáraNem, 5 évig járt volna.
Ha 2012-ben adtam be az elsö területalapú támogatásom, akkor szerintetek jár-e még 2017 -es évre a fiatal mezőgazdasági termelőnek nyújtandó támogatás?
Van valaki még rajtam kívül aki egy fillér AKG -t sem kapott?
Válasz figo25 #20300. hozzászólásáraSzia. Úgy 1 hete megkaptuk a termeléshez kötöttet és az átmeneti nemzetit is. GyMS megye.
Válasz borda77 (Joe) #20266. hozzászólásáraMennyi egy hektárra ha nem titok....?
A mai nappal minden megérkezett
Ma Natura jött. Van számított ö. az őshonosnál.
Hajdú-Bihar
Válasz balazs1155 #20310. hozzászólásáraMa THÉT jött.
Hatalmas a csend ma nem kapott senki semmit nem volt változás sem? vagy mar mindneki meg kapott mindent?
sziasztok! Ugye holnaptól kezdődik az egységes kérelem beadási időszak?
Válasz balazs1155 #20307. hozzászólásáraA teljes összeget 400 db -ra
Válasz Nyitrai87 #20304. hozzászólásáraMekkora részét kaptad meg?
Válasz luradpunk #20305. hozzászólásáraModi takarítást kérünk!
Moderálási elveink miatt törölve: 2018-04-02 10:54:55
Válasz balazs1155 #20303. hozzászólásáraÉn megkaptam mindent anyajuhot is kivéve thét és natura.
Anyajuh támogatást meg kapta mindenki hogy ilyen nagy a csend?
Aki kapott milyen százalékban kapta?
Válasz Scipio #20301. hozzászólásáraIgazad van.
Helyesebben fogalmazva: az elmúlt pár évhez képest én úgy érzem, hogy most sokkal, de sokkal hamarabb megkaptam, illetve az ügyfeleim is sokkal, de sokkal hamarabb megkapták a támogatásokat, külön - személyre szabott - szivatások nélkül.
Persze minden viszonyítás kérdése, tavaly (SAPS'2016) vért izzadva, állandó ide-oda szaladgálások nyomán, nagy nehezen, sok-sok idegeskedés, és persze támogatás-visszatartás után sikerült nagy nehezen szeptemberben az ÖKO-támogatásokat, októberben a zöldítési támogatást, novemberben a Natura2000 gyep támogatást megkapnom. És nem a végkifizetést, hanem a támogatások teljes összegét (már, amit nem tartottak vissza). Rendesek voltak, mert a területalapút kifizették még júniusban...
Ehhez képest számomra a március 31. egy "megvalósult álom".
Ja és négyzetméterre ugyanaz a támogatási kérelem - se több, se kevesebb nem lett, ugyanazok a területek.
Válasz mtarka #20294. hozzászólására"Tartom továbbra is" helyett álljon itt egy TERA végkifizetés - dátum lista (letölthető a felületről xls formában)
2006 2007-02-26
2007 2008-01-08
2008 2008-12-18
2009 2009-12-29
2010 2010-12-22
2011 2012-01-19
2012 2013-01-09
2013 2014-04-04
2014 2015-02-24
2015 2016-06-28
2016 2017-06-15
2018 2018-03-08
plusz zöldítés:
2015 2016-06-28
2016 2017-06-14
2017 2018-03-26
Most csak azért tűnik olyan gyorsnak a kifizetés, mert 2015 és 2016 években az utolsó napokig húzták. 2008-2009-2010 az adott évben végkifizetés volt.
Valaki kapott már anyatehén tamogatast nem igazodok el rajta
Válasz mtarka #20298. hozzászólásáraNincs rá szükség.
Válasz Zoli 63 #20297. hozzászólásáraAkkor hozzáfűzném azt is, hogy külön köszönöm Hódmezővásárhely szavazóinak.
Ha erre van szükség, akkor legyen minden évben időközi választás...
De hogy MIÉRT van erre szükség???
Válasz mtarka #20294. hozzászólására" egyúttal - ezúton is - köszönöm és azt kívánom, hogy a jövőben is tartsa meg ezt a jószokását az "illetékes". " Köszönetből kimaradt, Hódmezővásárhely szavazói, akik dupla turbót rakattak fentről, az intézkedő gépezetre, mert ezelőtti években, még a kéziféket is behúzogatták !
Válasz karoczkaimercedesz #20295. hozzászólásáraA dohányra most a termeléstől elválasztott támogatást fízetnék, de még semmi. Tavaly februárban kaptuk.
Burley dohány terület alapú támogatást kapott már valaki?
Továbbra is tartom, hogy soha nem látott gyorsasággal és pontosággal fizették ki idén az Egységes Kérelemben szereplő támogatásokat. Én örülök ennek, egyúttal - ezúton is - köszönöm és azt kívánom, hogy a jövőben is tartsa meg ezt a jószokását az "illetékes".
Nálunk mindenkinek "jóváhagyott" státuszra váltott minden támogatás (területalapú, zödítés, Natura2000 gyep, ÖKO-szántó, ÖKO-zöldség, ÖKO-kaszáló, ÖKO-legelő, termeléshez kötött ipari zöldség, szálas takarmány, anyatehén, tejhasznú tehén, fiatal mg-i termelő), sőt a kérelmezők többségének már ki is utalták a pénzt.
A korábbi évek szemét módon történő szivatása idén elmaradt.
Válasz jann #20290. hozzászólásáraA Natura2000 támogatás (69 EUR) nálunk minden kérelmezőnél 21.412.- Ft/ha körüli összegekre jött ki.
Válasz balazs1155 #20285. hozzászólásáraNem
Válasz jann #20290. hozzászólására69 euro
Valaki tudja mennyi jár a naturára kb?
Válasz ellenőr #20286. hozzászólására Nyugi, visszakapjuk majd.
ÖKO szántó..pipa! Somogy
Natura2000-en kívűl mindent kifizettek.
Minden évben kellene választás
Válasz szakadtgepard #20283. hozzászólásáraJa, ez az igazi demokrácia! Egyenlő jogok és egyenlő kötelezettségek!
Válasz ildikokiraly1130 #20279. hozzászólásáraAz ügyfélkapun látszik ?
Válasz nagyetelkagreta #20282. hozzászólásáraMi az,hogy bérlegeltetés?Nálam egy brossúra lemaradhatott...