Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedves Fórumozók!
Az lenne a kérdésem hogy van e valakinek tapasztalata abban, hogy ha elutasították valamelyik évre járó földalapú támogatását (nálam a bankszámlaszám utólagos beadása) és fellebbezett a másodfokról mennyi idő múlva küldenek választ? én már júliusban beadtam az ügyem másodfokra és azóta se semmi és nem tudom hova fordulhatnék
Válasz oprita #18429. hozzászólásáraAnnak akinek (talán)2000 euro feletti a támogatása , mivel ezt tőle egyébként levonták, ja és nem érkezett meg ma , de a folyószámla kivonaton 10 hó 05-el ki van utalva!
Válasz avm #18382. hozzászólásáraÜDV. Nem vagyok az elején.A ket -re meg annyit,hogy a minisztériumi jogorvoslati főosztály pénzbírságra ítélte őket a KET megsértése miatt! Érted? Az állam a saját csaló hivatalát bünteti pénzbírsággal !!! Tiszta káosz.Ja majdnem elfelejtettem : KAPJÁK BE!!!"nem hajlok semmi szélre..."
Válasz Ken #18415. hozzászólásáraAz őshonosod attól függ,hogy beadtad e idén májusban rá a kifizetés-kérelmedet,ha beadtad rá akkor 2018.06.30-ig kell,hogy megkapd.Az AKG-ra is ez vonatkozik.
Válasz Luffy #18416. hozzászólásáraEzt értem, de így , hogy tavaly lett beadva és idén nyáron megnyerve akkor még ebben az évben lehet pénzre számolni?
Valaki tudna nekem linkelni egy összefoglalót a földalapú támogatásokkal kapcsolatban? Mekkora összeg jár/járt éves szinten? A saps támogatás és a földalapú támogatás egy és ugyan az?
A magyar közlönyben (2016 okt 13 (70448)) 31000 forintot írtak előlegként de mi az amit utólag kap az ember?
Nem találtam erről értelmes összefoglaló leírást az interneten.
Válasz Pilátus #18405. hozzászólásáraNem csak úgy engedte, hanem csak figyelmeztetett. Ezáltal valószínűleg még így is rajzoltak sokan a szomszédra. Illetve, ha mepar váltvez. kérelem volt és elutasították, akkor máris ráfedéses a tábla és túligényelt a blokk.
Válasz szakadtgepard #18404. hozzászólásáraMilyne fasszság adategyeztetés!!!!!!!!!!!!?
Mi a kurvaanyjukat akarnak amikor mindenkinek centire pontosan átfedés nélkül lehetet ill csak így engedte a rendszer!!!
Ha csak ezt megint megpróbálják mint ami a idei kifizetéssel volt olyan balhét kapnak amilyent még nem láttak!
Válasz Btib #18393. hozzászólásáraSajnos nem igazán tudok semmit, csak annyit,hogy tömeges elutasításra lehet számítani!Bízom benne,hogy csoportosítanak át még pénzt és akkor többen nyerhetnénk.
Lehet az zavarta meg őket ,hogy a terület egy részét , idén tudtuk megvenni és ami tavaly kevesebb volt , kb egy tized hektárral az most több lett egy féllel, meg ,hogy nem egyezett a használat lejárta egy hr számon belül , várom ,hogy mire jutnak , tavaly ellenőrzések közepette , el tudtam érni ,hogy néhány tized hektár bukóm volt , remélem most is így lesz, azaz nem zárnak ki területeket, hozzátéve ,hogy akg és öko szinte az összes területem!
Bár a földhivatalban nekik is azt kellene látniuk amit én pénzért kikértem!
Nemrég beszéltem a hivatalvezetővel, szerinte októberben előlegfizetés szinte minden jogcímen,mondtam örülök neki,saját véleményem , hogy mégiscsak választások jönnek!
Válasz Gatti #18395. hozzászólásáraNem küldhetnek ki felszólítást szerintem mert a rendszer nem is engedte hogy átrajzolj a másikban, ha meg igen akkor az csak megint időhúzás lesz...
Azt tudja valaki mikor kezdik el kiküldeni a ráfedéssel kapcsolatos infókat? Szerintem megint sokan fognak ez miatt szívni van egy olyan érzésem , lehet mi is , tavaly is volt 2 tábla ahol a szomszéd átművelt és ezért mi szívtunk.
Válasz anyóka #18391. hozzászólásáraNekem egy hete volt státusz váltás. Egyes infók szerint október vége felé talán határozatok is lesznek. Voltak akik hiánypótlást kaptak, én semmit.
33540 hozzászólás
Válasz Btib #18441. hozzászólásáraAblakon ki dobott pénz.
http://www.portfolio.hu/unios-forrasok/uzletfejlesztes/mar-a-felvideki-gazdalkodok-is-raugorhatnak-az-magyar-ingyenpenzre.264463.html?_es_kapu_linkek
Válasz cfan01 #18437. hozzászólásáraNekem is...
Igen, ma ide is érkezett pár ezer. Mikor jön már a rendes, idén beadott...
Kedves Fórumozók!
Az lenne a kérdésem hogy van e valakinek tapasztalata abban, hogy ha elutasították valamelyik évre járó földalapú támogatását (nálam a bankszámlaszám utólagos beadása) és fellebbezett a másodfokról mennyi idő múlva küldenek választ? én már júliusban beadtam az ügyem másodfokra és azóta se semmi és nem tudom hova fordulhatnék
köszönöm
Megérkezett nekem is a "pénzügyi fegyelmes" . Kevéssel több mint 900Ft/ha.
Válasz IH-race #18435. hozzászólásáraNekem is utaltak,hálistennek.Nem számítottam rá,két napra elég Auchanos gázolajra...
Ma reggel érkezett:3550Ft.!!!
Válasz kulakman #18433. hozzászólásáraNem fizették még ezt?
Válasz oprita #18429. hozzászólásáraAnnak akinek (talán)2000 euro feletti a támogatása , mivel ezt tőle egyébként levonták, ja és nem érkezett meg ma , de a folyószámla kivonaton 10 hó 05-el ki van utalva!
Szia ha jol tudom csak a csányi meg a bandája kapta meg a kisparaszt meg had szopjon
Kollégák
Nemzeti anyatehéntartás támogatást kapot már valaki?
Válasz Ken #18423. hozzászólásáraNekem is így.
Válasz kulakman #18426. hozzászólásáraKinek?
Válasz nagypistivagyok2 #18427. hozzászólásáraA mi ügyünk még 2009-es
Válasz avm #18425. hozzászólásáraHI HI. Ne felejtsél rájuk szavazni jövőre.
Holnap érkezik néhány forint a "pénzügyi fegyelem ... címszó alatt!
Válasz nagypistivagyok2 #18424. hozzászólásáraA bírság nálunk is megvolt, ha jól emlékszem 6000 ft-ra büntették magukat.
Válasz avm #18382. hozzászólásáraÜDV. Nem vagyok az elején.A ket -re meg annyit,hogy a minisztériumi jogorvoslati főosztály pénzbírságra ítélte őket a KET megsértése miatt! Érted? Az állam a saját csaló hivatalát bünteti pénzbírsággal !!! Tiszta káosz.Ja majdnem elfelejtettem : KAPJÁK BE!!!"nem hajlok semmi szélre..."
Válasz Micimami
Megnézheted persze. De nekem még a tavalyi státusza is feldolgozás alatt van. Pedig kifizettek mindent.
☺
https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/webform/utr/utrMain.xhtml
Sziasztok!Hol nézhettem meg a támogatási beadás stb.Az mvh.gov.hu elektromikus oldalon semmit nem csinál?,
Válasz anyóka #18418. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz Ken #18415. hozzászólásáraAz őshonosod attól függ,hogy beadtad e idén májusban rá a kifizetés-kérelmedet,ha beadtad rá akkor 2018.06.30-ig kell,hogy megkapd.Az AKG-ra is ez vonatkozik.
Válasz Luffy #18416. hozzászólásáraEzt értem, de így , hogy tavaly lett beadva és idén nyáron megnyerve akkor még ebben az évben lehet pénzre számolni?
Válasz Ken #18415. hozzászólásáratavaly ültetvény akg 11.30-án jött nekünk.
Sziasztok. Visszaolvastam amennyire tudtam. Kerdésem. 2016.02 hónapban beadott és idén márciusban jóváhagyott őshonost mikor fizetik. Még idén?
Tavaly novemberben beadott, idén júniusban jóváhagyott agk-t mikor fizetik?
Ha jól olvastam, akkor a földalapút talán októberben.
Köszönettel.
Válasz adoksz #18412. hozzászólásáraIlyen térképet miért nem tudnak országosan megcsinálni?
Válasz adoksz #18412. hozzászólásáraAz Egységes Kérelem felületen rákérheted a kataszteri fedvényt.
Ha nagyon pontos rajzokra van szükség, akkor a MEPAR-ban meg kellene jeleniteni a katasztert. pl így: www.kincsekanapalatt.hu/kataszter
Válasz Szmarton #18410. hozzászólásáraNem érnek rá 2016 április 28 adtam be nincs hiány pótlásom se anyatehénnél jó döntésnek idő kel !!!
Válasz olivia.simon #18408. hozzászólásáraAnyatehénnél még nekem se semmi...
Válasz illesymarci #18407. hozzászólásáraCa. 69000 Ft, SAPS + Zöldítés.
Válasz illesymarci #18407. hozzászólásáraAz előleg mindig éppen annyi amennyit ŐK ott fent gondolnak, vagy amennyire épp futja....
Van aki tud már valamit a visszatartott átmeneti anyatehén támogatásról? Hiánypótlás óta 08.17-én váltott utoljára feldolgozás alattra...
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy összefoglalót a földalapú támogatásokkal kapcsolatban? Mekkora összeg jár/járt éves szinten? A saps támogatás és a földalapú támogatás egy és ugyan az?
A magyar közlönyben (2016 okt 13 (70448)) 31000 forintot írtak előlegként de mi az amit utólag kap az ember?
Nem találtam erről értelmes összefoglaló leírást az interneten.
Válasz Pilátus #18405. hozzászólásáraNem csak úgy engedte, hanem csak figyelmeztetett. Ezáltal valószínűleg még így is rajzoltak sokan a szomszédra. Illetve, ha mepar váltvez. kérelem volt és elutasították, akkor máris ráfedéses a tábla és túligényelt a blokk.
Válasz szakadtgepard #18404. hozzászólásáraMilyne fasszság adategyeztetés!!!!!!!!!!!!?
Mi a kurvaanyjukat akarnak amikor mindenkinek centire pontosan átfedés nélkül lehetet ill csak így engedte a rendszer!!!
Ha csak ezt megint megpróbálják mint ami a idei kifizetéssel volt olyan balhét kapnak amilyent még nem láttak!
Adategyeztetés és előleg fizetés is októberben várható állítólag.
Válasz n.toth #18402. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz avm #18401. hozzászólásáraEzeket mind elfogják utasítani.
Válasz Btib #18388. hozzászólásáraÉn is.
De sok lesz az elutasítás, van olyan hrsz. amin 40 pályázó van bejelentve.
állítólag
Válasz Btib #18393. hozzászólásáraSajnos nem igazán tudok semmit, csak annyit,hogy tömeges elutasításra lehet számítani!Bízom benne,hogy csoportosítanak át még pénzt és akkor többen nyerhetnénk.
Válasz Pilátus #18397. hozzászólásáraértem , remélem akkor gördülékenyebben megy majd a dolog mint tavaly :)
Válasz n.toth #18394. hozzászólásáraNem hiánypótlást kaptam ,hanem felszólítást arra ,hogy igazoljam a földhasználatomat.
Lehet az zavarta meg őket ,hogy a terület egy részét , idén tudtuk megvenni és ami tavaly kevesebb volt , kb egy tized hektárral az most több lett egy féllel, meg ,hogy nem egyezett a használat lejárta egy hr számon belül , várom ,hogy mire jutnak , tavaly ellenőrzések közepette , el tudtam érni ,hogy néhány tized hektár bukóm volt , remélem most is így lesz, azaz nem zárnak ki területeket, hozzátéve ,hogy akg és öko szinte az összes területem!
Bár a földhivatalban nekik is azt kellene látniuk amit én pénzért kikértem!
Nemrég beszéltem a hivatalvezetővel, szerinte októberben előlegfizetés szinte minden jogcímen,mondtam örülök neki,saját véleményem , hogy mégiscsak választások jönnek!
Válasz Gatti #18395. hozzászólásáraNem küldhetnek ki felszólítást szerintem mert a rendszer nem is engedte hogy átrajzolj a másikban, ha meg igen akkor az csak megint időhúzás lesz...
Válasz n.toth #18394. hozzászólásáraMindenféle fórumot olvasok ebben az ügyben, valamelyikben írták ezt.
Azt tudja valaki mikor kezdik el kiküldeni a ráfedéssel kapcsolatos infókat? Szerintem megint sokan fognak ez miatt szívni van egy olyan érzésem , lehet mi is , tavaly is volt 2 tábla ahol a szomszéd átművelt és ezért mi szívtunk.
Válasz Btib #18393. hozzászólásáraTe tudsz olyat aki kapott hiánypótlást?
Válasz anyóka #18391. hozzászólásáraNekem egy hete volt státusz váltás. Egyes infók szerint október vége felé talán határozatok is lesznek. Voltak akik hiánypótlást kaptak, én semmit.