Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Valaki tud nekem abban segiteni, hogy az MVH-tol ez a szamu (MVT37418361328) milyen fajta támogatás lehet? Tegnap( 2017.04.26.-án) érkezett. Hol tudok utana jarni?
Válasz Akta@ #17124. hozzászólásáraIgen, ezt tudom, hogy ha nem jelölök semmit, nincs pénz. Valószínű ezt jelölöm én is, ha nem válaszolnak a héten, mert már el kéne kezdeni beküldeni a kérelmeket.
Köszönöm.
Válasz Aslan #17122. hozzászólásáraHasonló cipőben járok én is... Úgy vagyok vele, hogy inkább bejelölöm mindenkinek a mikrovállalkozást, mert ha semmi nincs kipipálva, nem kapnak támogatást - ez benne van a hibaüzenetben.
Saját bevallásuk szerint kb. két hónapos csúszásban vannak, és volt is két hónap, mire megkaptuk a sablonválaszt egy emailre...
Válasz Aslan #17122. hozzászólásáraaz viszont problémás eset akkor, ha mégis válaszra méltatnak, mindenképpen ragaszkodj az írásbeli állásfoglaláshoz, mert az később nem sokat ér, hogy valaki tavaly "azt mondta"...
egy a baj, írásbeli állásfoglalást meg senki sem szeret adni az én tapasztalataim szerint, hiába kértem már én is nem egy esetben navtól, mezőgazdasági szakigazgatási hivataltól, stb
Válasz laikus87 #17121. hozzászólásáraKöszi a választ. Ebben csak az a baj, hogy én vagyok a meghatalmazott, kb. 40 embernek csináltam eddig a kérelmét, munkatársaim, nem vagyok falugazdász, sőt még saját kérelmem sincs, nekem nincs földem. Senkivel sem akarok kib@szni ezzel. Legalább így tudom, hogy hiába várom a választ. Ha mégis lenne, megosztom veletek.
Válasz Aslan #17120. hozzászólásáraegy a lényeg, meghatalmazással add be a kérelmed, ha valami baj lesz, tudod hárítani a felelősséget, válaszolni meg nem nagyon fognak, csupa inkompetens ül ezekben az irodákban, csak rendeletekből tudnak részleteket felolvasni, érdemben segíteni nem
Válasz subikiss #17119. hozzászólásáraÉrtem én, de ha minden őstermelő mikrovállalkozó lesz, akkor mindenféle hatóság rászáll ellenőrizni.
Szerintem nem tartozik az őstermelő a törvény hatálya alá, de tudom, hogy a falugazdik bepipálják.
Várom a kincstár válaszát, de nem jön 3 napja. Ha ilyen egyértelmű a válasz, akkor miért nem írják meg?
Lehet, nem jó helyen van a kérdés, de ha tudtok kérlek válaszoljatok. Az alábbi kérdésre az államkincstár 3 napja nem válaszol, egy szaktanácsadó azt írta kérdezzünk jogászt, mert erre nem tud válaszolni. Szóval a kérdés:
"A területalapú támogatások benyújtásának feltétele a KKV kód megadása. A 2004 évi 34. törvény sem fogalmaz egyértelműen az őstermelők KKV minősítéséről, ez lenne a kérdésem, hogy konkrétan a munkaviszony mellett őstermelői tevékenységet végző adószámmal rendelkező őstermelők a KKV törvény hatálya alá tartoznak, vagy sem? Illetve a főállású őstermelő a KKV törvény hatálya alá tartozik, vagy sem? A legtöbb őstermelőnek a 600ezer Ft-ot sem éri el az árbevétele, nem hogy a mikrovállalkozásnál a törvényben szereplő max. 2 millió eurót."
Válasz Milking #17102. hozzászólásáraFgyi megkérdezhetnéd hogy tényleg mindent megcsinálnak e spasot már meg a fiatal gazda is.... mert ha tényleg így lesz akkor már jó lenne tudni!!
Délelőt hívtak az "mvh"ból hiánypotlásal kapcsolatban(eddíg hozám sem szóltak)
hogy bekellene vinnem a földalappalkötetet hasznosítási szeződést.
Azérta mai nappal mert a héten nekik be kell fejezni az elmaradt kifizetéseket.
Reméljük a igazat beszélt
Sziasztok! Régen volt az mvh oldalán egy olyan oldal ahol település,nevek alapján rálehetett keresni ki mennyit miből kapott.De most nem találom sehol.
Tud valaki egy linket adni?
Válasz kulakman #17092. hozzászólásáratudod mi a mondás!? a remény hal meg utoljára. Én csak reménykedni tudok. Pénzt nem látok, így örülök minden carnak már. Erre gondolni sem mertem volna.
Válasz Lurkoo #17089. hozzászólásáraAkkor csak ,mint általában a gép dolgozik, mint megtudtam több olyan dolgot is gép végez amit mi úgy gondolunk,hogy ember végzi, mondjuk a minőségen néha látszik a programozás hiányossága de , egyszer talán végére érnek a munkának , csak jelzem ,hogy az akg kifogásom ma 11 hónapos , 30 napos ügyintézési határidővel , de nem vagyok ideges nem vagyok ideges etc...
Szerintem lassacskán fizetnek. Nekem 23.án vagyis vasárnap jártak az ügyfél tájékoztatómban. Gondolom sürgősre vették a dolgot ha vasárnap is dolgoznak.
Végre valahára ma megkaptam a mg. biztosítási díj támogatásáról a "támogatói okiratot" Rendelkezik támogatási összegről is, de azt nem írja hogy mikor fizetik ki. Kell benyújtani külön kifizetési kérelmet, vagy automatikusan eccercsak jön a lóvé???? Van erről valakinek valamilyen infója???? Megköszönném.
33530 hozzászólás
Sziasztok!
Valaki tud nekem abban segiteni, hogy az MVH-tol ez a szamu (MVT37418361328) milyen fajta támogatás lehet? Tegnap( 2017.04.26.-án) érkezett. Hol tudok utana jarni?
Válasz borda77 (Joe) #17129. hozzászólásáraA zöldítésnél 10 hó 04.
a gyüm term támogatásánál 04. hó 03.
Válasz Aslan #17125. hozzászólására"Mezőgazdasági kistermelői támogatási rendszer"
Ezt kellene jelölni?Mert nem lehet nálam.
Válasz Lurkoo #17128. hozzászólásáraés a dátum az mi mellette???
megjelent a zöldítés összege ma. A gyüm term. támogatás összege meg már vagyy 2 hete. Pénz még nem jelent meg :))) De alakul a dolog :))
Válasz Aslan #17126. hozzászólására
Jogász válaszolt:
"mint mezőgazdasági termeléssel foglalkozó természetes személyek az őstermelők is a KKV körbe tartoznak, mint mikrovállalkozások."
Válasz Akta@ #17124. hozzászólásáraIgen, ezt tudom, hogy ha nem jelölök semmit, nincs pénz. Valószínű ezt jelölöm én is, ha nem válaszolnak a héten, mert már el kéne kezdeni beküldeni a kérelmeket.
Köszönöm.
Válasz Aslan #17122. hozzászólásáraHasonló cipőben járok én is... Úgy vagyok vele, hogy inkább bejelölöm mindenkinek a mikrovállalkozást, mert ha semmi nincs kipipálva, nem kapnak támogatást - ez benne van a hibaüzenetben.
Saját bevallásuk szerint kb. két hónapos csúszásban vannak, és volt is két hónap, mire megkaptuk a sablonválaszt egy emailre...
Válasz Aslan #17122. hozzászólásáraaz viszont problémás eset akkor, ha mégis válaszra méltatnak, mindenképpen ragaszkodj az írásbeli állásfoglaláshoz, mert az később nem sokat ér, hogy valaki tavaly "azt mondta"...
egy a baj, írásbeli állásfoglalást meg senki sem szeret adni az én tapasztalataim szerint, hiába kértem már én is nem egy esetben navtól, mezőgazdasági szakigazgatási hivataltól, stb
Válasz laikus87 #17121. hozzászólásáraKöszi a választ. Ebben csak az a baj, hogy én vagyok a meghatalmazott, kb. 40 embernek csináltam eddig a kérelmét, munkatársaim, nem vagyok falugazdász, sőt még saját kérelmem sincs, nekem nincs földem. Senkivel sem akarok kib@szni ezzel. Legalább így tudom, hogy hiába várom a választ. Ha mégis lenne, megosztom veletek.
Válasz Aslan #17120. hozzászólásáraegy a lényeg, meghatalmazással add be a kérelmed, ha valami baj lesz, tudod hárítani a felelősséget, válaszolni meg nem nagyon fognak, csupa inkompetens ül ezekben az irodákban, csak rendeletekből tudnak részleteket felolvasni, érdemben segíteni nem
Válasz subikiss #17119. hozzászólásáraÉrtem én, de ha minden őstermelő mikrovállalkozó lesz, akkor mindenféle hatóság rászáll ellenőrizni.
Szerintem nem tartozik az őstermelő a törvény hatálya alá, de tudom, hogy a falugazdik bepipálják.
Várom a kincstár válaszát, de nem jön 3 napja. Ha ilyen egyértelmű a válasz, akkor miért nem írják meg?
Válasz Aslan #17118. hozzászólásáraÉs melyik az egyszerűbb megmagyarázni a törvényhozóknak vagy bepipálni?
Válasz subikiss #17117. hozzászólásáraDehogy bonyolult!
De mióta mikrovállalkozás az őstermelő? Még a NAV-nál sem az.
Válasz Aslan #17116. hozzászólásáraBonyolult bepipálni? vagy nem értem a kérdést.
Lehet, nem jó helyen van a kérdés, de ha tudtok kérlek válaszoljatok. Az alábbi kérdésre az államkincstár 3 napja nem válaszol, egy szaktanácsadó azt írta kérdezzünk jogászt, mert erre nem tud válaszolni. Szóval a kérdés:
"A területalapú támogatások benyújtásának feltétele a KKV kód megadása. A 2004 évi 34. törvény sem fogalmaz egyértelműen az őstermelők KKV minősítéséről, ez lenne a kérdésem, hogy konkrétan a munkaviszony mellett őstermelői tevékenységet végző adószámmal rendelkező őstermelők a KKV törvény hatálya alá tartoznak, vagy sem? Illetve a főállású őstermelő a KKV törvény hatálya alá tartozik, vagy sem? A legtöbb őstermelőnek a 600ezer Ft-ot sem éri el az árbevétele, nem hogy a mikrovállalkozásnál a törvényben szereplő max. 2 millió eurót."
Köszönöm előre is. Szép napot!
Válasz Szabolcs80 #17106. hozzászólásáravégre valahára nekem is
Attól hogy nem változik a státusz és a dátum az összeg igen!Anyajuh tegnap részfizetés!!!
Válasz cs.janek #17109. hozzászólásáraSzia 20án váltot egyet de marat feldolgozas alat nem semi nem jön se a tehén se a kat semi ****** meg
Moderátor által módosítva: 2017-04-27 08:24:03
Válasz borda77 (Joe) #17111. hozzászólásáraTegnap voltam ,és leírtam hogy nekika héten be kel fejezniük a adminisztációt.
Válasz Milking #17102. hozzászólásáraVoltál az MVH-ba? Mi van a kifizetésekkel mondtak valamit???
Anyajuh csip-csip
Natura2000 valakinek?
Anyajuh támogatás második része ma érkezett. Hajdú-Bihar
Megérkezett 1,9 hektárra 108000 ft
Megérkezett a biztosítási díj támogatás.
Ma küldték a biztosítási díj támogatásáról a határozatot. Remélem fizetik is
Válasz Milking #17102. hozzászólásáraMA a területalapum 04.25-el időpont változás DE maradt feldolgozás alattra.. és összeg sincsen... :(
Válasz Milking #17102. hozzászólásáraFgyi megkérdezhetnéd hogy tényleg mindent megcsinálnak e spasot már meg a fiatal gazda is.... mert ha tényleg így lesz akkor már jó lenne tudni!!
Délelőt hívtak az "mvh"ból hiánypotlásal kapcsolatban(eddíg hozám sem szóltak)
hogy bekellene vinnem a földalappalkötetet hasznosítási szeződést.
Azérta mai nappal mert a héten nekik be kell fejezni az elmaradt kifizetéseket.
Reméljük a igazat beszélt
Válasz Nagy Főnök #17100. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bakonyi85 #17099. hozzászólásárahttps://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/-/tamogatasi-adatok-a-bizottsag-908-2014-eu-vegrehajtasi-rendelete-alapjan-publication-of-data-according-to-commission-implementing-regulation-no-908-20
Sziasztok! Régen volt az mvh oldalán egy olyan oldal ahol település,nevek alapján rálehetett keresni ki mennyit miből kapott.De most nem találom sehol.
Tud valaki egy linket adni?
sziasztok a 2016 os kerelemnel van e natura sorotok az ügyfélkapun ? elore is koszi
Sziasztok. Valaki tud valamit az Ökológiai támogatás kifizetésekről?
Én már feladtam még jó ,hogy idén se csinálok szinte semmit.1200 öl kuki és vége.A pénz meg egyszer talán meg jön
Válasz Lurkoo #17091. hozzászólásáraMeg látjuk melyikböl lesz előbb pénz
Válasz TYLLA46 #17086. hozzászólásárakösz, várom
Válasz kulakman #17092. hozzászólásáratudod mi a mondás!? a remény hal meg utoljára. Én csak reménykedni tudok. Pénzt nem látok, így örülök minden carnak már. Erre gondolni sem mertem volna.
Válasz Lurkoo #17089. hozzászólásáraAkkor csak ,mint általában a gép dolgozik, mint megtudtam több olyan dolgot is gép végez amit mi úgy gondolunk,hogy ember végzi, mondjuk a minőségen néha látszik a programozás hiányossága de , egyszer talán végére érnek a munkának , csak jelzem ,hogy az akg kifogásom ma 11 hónapos , 30 napos ügyintézési határidővel , de nem vagyok ideges nem vagyok ideges etc...
Válasz én 11 #17090. hozzászólásáranekem meg feldolgozásból státuszba sorolásba :) :) Komolyan.
Válasz Lurkoo #17089. hozzászólásáraNekem is státuszba soroltból feldolgozás alatt ra váltott
Szerintem lassacskán fizetnek. Nekem 23.án vagyis vasárnap jártak az ügyfél tájékoztatómban. Gondolom sürgősre vették a dolgot ha vasárnap is dolgoznak.
Válasz zsolt93 #17087. hozzászólásáranekem sincsen semmi de ha elutasították volna már azt megkaptad volna...
Pest megye semi legaláb irja ki hogy elfogadva vagy elutasitva ne kétejekbe tartsa az embert jol szorakoznak egyesek
Válasz gazda001 #17085. hozzászólására"eccercsak" érkezik, csak figyeld a számlád:))
Végre valahára ma megkaptam a mg. biztosítási díj támogatásáról a "támogatói okiratot" Rendelkezik támogatási összegről is, de azt nem írja hogy mikor fizetik ki. Kell benyújtani külön kifizetési kérelmet, vagy automatikusan eccercsak jön a lóvé???? Van erről valakinek valamilyen infója???? Megköszönném.
Anyajuhnál van számított összeg...
Válasz Mihály-963 #17080. hozzászólásáraLehet hogy nyugtalanul alszanak, mert ha lelép asszonyka, nagyot szakíthat a nevére íratott lopott vagyonokkal .