Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
AKG-val kapcsolatban, aki adott be az év elején területmódosítást, az most melyik rajzzal adja be a kérelmet. Mert nincs feltöltve a módosított rajzom, csak az eredetit ajánlja fel a rendszer.
Baj ha az eredeti szerint igényelek most?
A pufferzónás rendeletmódosítással nem okafogyottá változott ez a területmódosítás?
Válasz largo 01 #17308. hozzászólásáraSzerintem meg nyugodtan aggódhatsz(bocs). Tőlem 10 millát vett el ez a semmi csapat. Bírósági ÍTÉLETEM van róla,hogy JOGSZABÁLYSÉRTŐK VOLTAK. Új eljárásra vannak kötelezve(ítélve )számomra kedvező döntéssel.A mai napig küldik a kincstári tartozásról a visszatartó végzéseket.
Ma ezt a levelet kaptam a MÁK-tól,KAT-ra és Naturára.Mit jelenthet ez konkrétan?
Kezdjek el aggodni?
Tisztelt Támogatást Igénylő !
Értesítem, hogy a(z) Kompenzációs kifizetések természeti hátránnyal érintett területeken című, VP4-13.2.1.-16. kódszámú felhívásra,
2016.05.19 15:36:33 időpontban benyújtott, xxxxxxxx iratazonosító számon nyilvántartott támogatási kérelmének jogosultsági ellenőrzését
elvégeztem.
Tájékoztatom, hogy támogatási kérelme megfelelt a felhívásban meghatározott jogosultsági szempontoknak, ezért támogatási kérelmének
tartalmi értékelése megkezdődik.
Egyúttal tájékoztatom, hogy a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának
rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 58. § (5) bekezdése alapján a felhívásban meghatározott jogosultsági feltételek teljesítése nem
jelent alanyi jogosultságot a támogatásra, arról csak a kiválasztási szempontokra és forrásra tekintettel hozható döntés.
A támogatási kérelméről született döntésről szóló tájékoztató levél megküldése előtt támogatási kérelméről további információt nem áll módomban
megadni. Szíves türelmét ezúton is köszönöm.
Válasz kistomi #17305. hozzászólásáramindegy kérlek, a lényeg, ahogy itt elnézem, nagyon sokan idegileg a végét járják, teljesen indokoltan. Köszönöm a kiigazítást s a magam részéről tényleg remélem, hogy már nem kell sokat várni az első "telefoncsipogásokra"...
Válasz subikiss #17287. hozzászólásáraEz csak előleg lenne, nem a végleges mert több ha-ra kell elosztani az alaptőke összeget, mert beindulhattak az AKG pillangózás is ?
"A BKV számára 2015 az adósrabszolgaságból felszabadulás éve (is) lett: a jelentősen alulfinanszírozott cég 52,3 milliárd forintos adósságát az állam vette át. Ezzel együtt a BKV számára a jövő egyáltalán nem tűnik rózsásnak, ismét az adósság újratermelődése várható. Ennek egyértelmű jele, hogy 2015 októberében ismét fellángolt az állam és a főváros között dúló Leállhat A BKV Hiszti: az állam évről évre csökkenti az állami támogatást, mire a főváros vonalritkításokkal fenyegetőzik, hogy pénzéhez jusson. Az idei epizód szerint az agglomerációs járatok álltak volna le, a BKV-t pedig (persze a BKK nélkül) átadták volna az államnak. 22 milliárd forint átutalásával és a helyi iparűzési adó egy részének a kerületektől a fővároshoz történő átirányításával a probléma megoldását 2016 februárjáig elhalasztották. Pedig az új jegyautomatákra nem lehet panasz: ma már a bevétel fele ezeken keresztül érkezik a BKK-hoz - ezen belül pedig 45% a bankkártyás fizetés aránya. És még csak most indult be a következő lépés, az elektronikus jegyrendszer, azaz a RIGO bevezetése! "
Ez egy felmérés. Mennyi tőkével rendelkezik a paraszt?! Azt tudják, hogy mennyi áthidaló hitelt vesznek vettek fel ez idő alatt területalapú előlegként. Ha keveset akkor tőkeerősek vagyunk és jöhet egy újabb adó.
Én már kénytelen voltam felvenni sajnos.
Ennyi pénzből mindenkinek tudtak volna adni 70% előleget, még a meghirdetett AKG/ÖKo "meglepetéspénzt" is. Mégsem jött. (most ennek a tizedrészére várunk ,10 milliárdra)
Válasz kulakman #17274. hozzászólásáraAz én 2015-ös AKG pályázatomat Lázár nevében 2016 november 3-án utasították el. A szaktanácsadóm a határozatát átvette november 18-án.
Ezt most tudtam meg, amikor utánajártam, miért váltott a státusz 2017 április 26-án feldolgozás alattiból elutasítottra.
Válasz kulakman #17274. hozzászólásáraCsak látod éppen ez az, hogy akkor volt egy működő érdekvédelmi szervezet ami már decemberben kongatta a harangokat, és mivel nem volt eredmény február végén már ment mindenki Pestre... az akkor kb. hektáronként 25000 Ft-ért... most Saps zöldites akg zöldség fiatal gazda összesen kb. 140.000 Ft hektáronként és május van, mégsem történik semmi, és az érdekvédelmi szervezetek leginkább a vezetőik és a kormány érdekeit védik velünk szemben... egy szava nincs senkinek...
A délelőtti JÓVÁHAGYOTT Natura 2000-es gyep ismét FELDOLGOZÁS ALATT-ra változott.
Szerintetek? 3 hete csak a dátumokat váltogatják, így már a délelőtti kis remény is elúszni látszik.
Még egy kis adalék érdekességképpen.
A tsztelt alperes (FM) mai nap sem méltóztatott eljönni a tárgyalásra, amit írásban elküldtek, az majdnem ugyanaz mint az eddigi válaszuk, csak pongyolább megfogalmazásban egy bővített mondat. Egyet hajtanak mint a pereces. Le se tojják a fejünket, de a bíróságra is tesznek. Szóval elnapolva a tárgyalás, gondolom őket megint megsúrolják, a státuszváltást meg mikor nézegetitek, arra gondoljatok, hogy most gyújtik a pénzt a perekre.
Válasz borda77 (Joe) #17268. hozzászólásáraMondjuk van még aki emlékszik ,hogy fletó ellen fel kellett traktorozni,hogy fizessen , ez ,hogy ő időben fizetett nettó hazugság, ezzel nem azt mondom ,hogy most milyen jó , de aki akar az szerintem most is elindulhat, köztük lehet én is mert , nekem még a 2015 jelű akg-pályázatom kifogása is egy év óta áll a 30 napos ügyintézési határidő 11 hónapja letelt , ennyi, nem ,hogy pénz lenne, egyébként 5 jogcímen ellenőrzés alatt vagyunk , lehet ezért nuku pénz!!
Bár az ellenőrzés az ém olvasatomban nem tárt fel hibát, de ki tudja!
Csak egy példa arol hogy mekora hozáértésel birálnak el dolgokat az akg mat madárélöhej gyepre kértem van 30 marhám ugy birálta el hogy azt irta hogy azért utasitja el mert nincs állatlefedetség a földre ez a nagytudásu mvh
33764 hozzászólás
Válasz f.istvan_49795 #17312. hozzászólásáraI. lehetőség, a puffer bevezetés miatt visszavonod a területcsökkenést.
II. lehetőség az új shape állományt betöltöd a tera kérelem térkép nézeténél.
nekem is van natura tegnap néztem jóváhagyott...levél még nem jött! tavaly a vp keretében még emelésről volt szó 22.000/ha nem arról hogy nem fizetik
THÉT-re és Natura 2000-re én is ezt kaptam
tavaly még kicsit máról énekeltek:
http://www.agrotrend.hu/piac/agrarpenzek/veszelybe-kerult-az-agrartamogatasok-kifizetese
Válasz f.istvan_49795 #17312. hozzászólásáraEgy valamit tudsz biztosan! Az az hogy a régi rajzot tudod most beadni
.
Sziasztok.
AKG-val kapcsolatban, aki adott be az év elején területmódosítást, az most melyik rajzzal adja be a kérelmet. Mert nincs feltöltve a módosított rajzom, csak az eredetit ajánlja fel a rendszer.
Baj ha az eredeti szerint igényelek most?
A pufferzónás rendeletmódosítással nem okafogyottá változott ez a területmódosítás?
Hogyan járnék most el most szabályosan?
Köszönöm!
Válasz largo 01 #17308. hozzászólásáraSzia ezt a levelet kaptam én is
Válasz largo 01 #17308. hozzászólásáraSzerintem meg nyugodtan aggódhatsz(bocs). Tőlem 10 millát vett el ez a semmi csapat. Bírósági ÍTÉLETEM van róla,hogy JOGSZABÁLYSÉRTŐK VOLTAK. Új eljárásra vannak kötelezve(ítélve )számomra kedvező döntéssel.A mai napig küldik a kincstári tartozásról a visszatartó végzéseket.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz largo 01 #17308. hozzászólásáraAggódni nem kell, ez az eljárás. Legyél nagyon szivesen nagyon türelmes.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Üdv mindenkinek!
Ma ezt a levelet kaptam a MÁK-tól,KAT-ra és Naturára.Mit jelenthet ez konkrétan?
Kezdjek el aggodni?
Tisztelt Támogatást Igénylő !
Értesítem, hogy a(z) Kompenzációs kifizetések természeti hátránnyal érintett területeken című, VP4-13.2.1.-16. kódszámú felhívásra,
2016.05.19 15:36:33 időpontban benyújtott, xxxxxxxx iratazonosító számon nyilvántartott támogatási kérelmének jogosultsági ellenőrzését
elvégeztem.
Tájékoztatom, hogy támogatási kérelme megfelelt a felhívásban meghatározott jogosultsági szempontoknak, ezért támogatási kérelmének
tartalmi értékelése megkezdődik.
Egyúttal tájékoztatom, hogy a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának
rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 58. § (5) bekezdése alapján a felhívásban meghatározott jogosultsági feltételek teljesítése nem
jelent alanyi jogosultságot a támogatásra, arról csak a kiválasztási szempontokra és forrásra tekintettel hozható döntés.
A támogatási kérelméről született döntésről szóló tájékoztató levél megküldése előtt támogatási kérelméről további információt nem áll módomban
megadni. Szíves türelmét ezúton is köszönöm.
A saját ügyfélkapumon keresztül már nem lehet beadni? Milyen jelszót kell már megint kérni?
Válasz kistomi #17305. hozzászólásáramindegy kérlek, a lényeg, ahogy itt elnézem, nagyon sokan idegileg a végét járják, teljesen indokoltan. Köszönöm a kiigazítást s a magam részéről tényleg remélem, hogy már nem kell sokat várni az első "telefoncsipogásokra"...![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Nagy László 81 #17300. hozzászólásáraA 10 milliárdos ígéret május 2.-án hangzott el és az elmúlt hétre vonatkozott!
GYMS semmi
Hajdú Bihar semmi...
Tolna megye Szintén semmi
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Borsod semmi.
Ha sehol semmi, akkor hol a 10 milliárd, amit fizetniük kéne ezen a héten????
El tudjátok képzelni, hogy mekkora káosz lehet odabent?
Heves megye semmi
Csongrád megye:2016 június 30.óta abszolút semmi!
SZabolcs megye semmi biztositási dijtámogatás státusza változik ami nem jár véletlenül lett be adva![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Pest megye semmi
Válasz Nagy László 81 #17289. hozzászólásáraSomogy megye semmi.
Nálam is semmi Komárom-Esztergom megye![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Nagy László 81 #17289. hozzászólásáraPest megye semi![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Válasz Nagy László 81 #17289. hozzászólásáraPest megye semi![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Melyik megye kapt meg ma!
Válasz subikiss #17287. hozzászólásáraEz csak előleg lenne, nem a végleges mert több ha-ra kell elosztani az alaptőke összeget, mert beindulhattak az AKG pillangózás is ?
Válasz Zoli 63 #17286. hozzászólásáraIgen itt is annyi, de mi a picsaert fizet mar most eloleget rohej
Válasz subikiss #17275. hozzászólásáraNálam 25e/ha jelent meg a mai napon .
Válasz endypapa #17284. hozzászólásáraCsak egy kis szelet belőle. :)
"A BKV számára 2015 az adósrabszolgaságból felszabadulás éve (is) lett: a jelentősen alulfinanszírozott cég 52,3 milliárd forintos adósságát az állam vette át. Ezzel együtt a BKV számára a jövő egyáltalán nem tűnik rózsásnak, ismét az adósság újratermelődése várható. Ennek egyértelmű jele, hogy 2015 októberében ismét fellángolt az állam és a főváros között dúló Leállhat A BKV Hiszti: az állam évről évre csökkenti az állami támogatást, mire a főváros vonalritkításokkal fenyegetőzik, hogy pénzéhez jusson. Az idei epizód szerint az agglomerációs járatok álltak volna le, a BKV-t pedig (persze a BKK nélkül) átadták volna az államnak. 22 milliárd forint átutalásával és a helyi iparűzési adó egy részének a kerületektől a fővároshoz történő átirányításával a probléma megoldását 2016 februárjáig elhalasztották. Pedig az új jegyautomatákra nem lehet panasz: ma már a bevétel fele ezeken keresztül érkezik a BKK-hoz - ezen belül pedig 45% a bankkártyás fizetés aránya. És még csak most indult be a következő lépés, az elektronikus jegyrendszer, azaz a RIGO bevezetése! "
Válasz Mezga Geza #17282. hozzászólásáraJa! Meg pesten a tömegközlekedést mennyivel támogatják.
Ez egy felmérés. Mennyi tőkével rendelkezik a paraszt?! Azt tudják, hogy mennyi áthidaló hitelt vesznek vettek fel ez idő alatt területalapú előlegként. Ha keveset akkor tőkeerősek vagyunk és jöhet egy újabb adó.
Én már kénytelen voltam felvenni sajnos.
Válasz borda77 (Joe) #17266. hozzászólásáraA fenéket... volt pénz. Pont ma olvastam, hogy 118 milliárdot utaltak ki decemberben az egyházaknak.
http://index.hu/gazdasag/2017/05/09/kaptak_az_egyhazak_118_milliardot_titok_hogy_mire/
Ennyi pénzből mindenkinek tudtak volna adni 70% előleget, még a meghirdetett AKG/ÖKo "meglepetéspénzt" is. Mégsem jött. (most ennek a tizedrészére várunk ,10 milliárdra)
Válasz kulakman #17274. hozzászólásáraAz én 2015-ös AKG pályázatomat Lázár nevében 2016 november 3-án utasították el. A szaktanácsadóm a határozatát átvette november 18-án.
Ezt most tudtam meg, amikor utánajártam, miért váltott a státusz 2017 április 26-án feldolgozás alattiból elutasítottra.
Válasz kulakman #17274. hozzászólásáraCsak látod éppen ez az, hogy akkor volt egy működő érdekvédelmi szervezet ami már decemberben kongatta a harangokat, és mivel nem volt eredmény február végén már ment mindenki Pestre... az akkor kb. hektáronként 25000 Ft-ért... most Saps zöldites akg zöldség fiatal gazda összesen kb. 140.000 Ft hektáronként és május van, mégsem történik semmi, és az érdekvédelmi szervezetek leginkább a vezetőik és a kormány érdekeit védik velünk szemben... egy szava nincs senkinek...![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Majd jövő áprilisban lesz...
Válasz molnarka3 #17278. hozzászólásáraAki még nem jött rá arra, hogy a dátumváltozásoknak semmi köze az összeg megjelenéséhez az eléggé figyelmetlen.
A délelőtti JÓVÁHAGYOTT Natura 2000-es gyep ismét FELDOLGOZÁS ALATT-ra változott.
Szerintetek? 3 hete csak a dátumokat váltogatják, így már a délelőtti kis remény is elúszni látszik.
Válasz subikiss #17275. hozzászólásáraHozzáteszem, hogy 11-ből 3 embernél van összeg.
Még egy kis adalék érdekességképpen.
gondoljatok, hogy most gyújtik a pénzt a perekre.
A tsztelt alperes (FM) mai nap sem méltóztatott eljönni a tárgyalásra, amit írásban elküldtek, az majdnem ugyanaz mint az eddigi válaszuk, csak pongyolább megfogalmazásban egy bővített mondat. Egyet hajtanak mint a pereces. Le se tojják a fejünket, de a bíróságra is tesznek. Szóval elnapolva a tárgyalás, gondolom őket megint megsúrolják, a státuszváltást meg mikor nézegetitek, arra
Szálas fehérjénél számított összeg, Természetesen kb. 70%-a a teljes összegnek
Válasz borda77 (Joe) #17268. hozzászólásáraMondjuk van még aki emlékszik ,hogy fletó ellen fel kellett traktorozni,hogy fizessen , ez ,hogy ő időben fizetett nettó hazugság, ezzel nem azt mondom ,hogy most milyen jó , de aki akar az szerintem most is elindulhat, köztük lehet én is mert , nekem még a 2015 jelű akg-pályázatom kifogása is egy év óta áll a 30 napos ügyintézési határidő 11 hónapja letelt , ennyi, nem ,hogy pénz lenne, egyébként 5 jogcímen ellenőrzés alatt vagyunk , lehet ezért nuku pénz!!
Bár az ellenőrzés az ém olvasatomban nem tárt fel hibát, de ki tudja!
Biztosítás ismét státuszba sorsolás alatt.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
2016os évről eddig SEMMI. Se pénz se ellenőrzés se semmi.
Natura mai nap jóváhagyott!!! :) pénz nincs!!!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Csak egy példa arol hogy mekora hozáértésel birálnak el dolgokat az akg mat madárélöhej gyepre kértem van 30 marhám ugy birálta el hogy azt irta hogy azért utasitja el mert nincs állatlefedetség a földre ez a nagytudásu mvh
Legalab a dátumal szorakozna hogy legyen iluziod hogy megkapod ez megalazo medig tür még a nép
Válasz csirke84 #17267. hozzászólásáraAz a baj hogy felhivod öket és szo szerint mosojognak rajtunk
Válasz csirke84 #17267. hozzászólásáraén csomó ismerősömtől kérdeztem nem vagy alig kaptak.. akkor ki az a 97%-k akinek fizettek???
Hazudnak reggel délben és este.... csak ezek nem szólják el magukat mint a fleto anno... mondjuk az legalább időben fizetett..
Válasz zsolt93 #17265. hozzászólásáraNekem is sikerült belépni.Minden a régi. Sajnos !!!!![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)