Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem anyi jön le az egészből, hogy húzgálják a mézesmadzagot. S közben az ember máraz éhhalállal küzd. A kisgazdákat megakarják ölni! Az egyetlen gyerekemet kell kivenem az egyetemről/ utolsó féléve/, mert majd ők eldöntik, hogyan éljek, csak dolgozzak látástól vakulásig. Ebbe bele kell őrülni. Egy árva forintot nem sikerült utalniuk október közepe óta.Reményvesztett, megalázott,, megnyomorított lelkű embert csinálnak belőlünk. Egy kétségbeesett anya!
Válasz bodi.robert512 #16425. hozzászólásáraIgen,csak tudod az a gusztustalan amikor bejelentik az utalás kezdetét ,na majd akkorfogja küldeni az adat egyeztetést. egy vasat nem kaptam de nemis küldtek semmi "papírt" de, lesz pofájuk majd fizetés hejet adategyeztetést kérni.Akkor mia f.... csináltak eddig,mert senki nem írogat ,hogy kapotvolna ilyen-olyan adategyeztetésre felszólítást.
Nekem is 9.30 a változás azóta semmi.
A státusz még mindig feldolgozás alatt. Nem tudom mi lehet a hiba
Lehet hogy adategyeztetés miatt nem csinálnak semmit?
Nekünk tavaly februárban jött az első. 8 részletben utaltak, júniusban jött az ucso. Idén volt terület és napló számlák ellenőrzés október végén. November elején és dec elején utaltak kb 40/ha. Az ellenőrzésről papírt nem kaptam idáig.
Válasz meszijuli #16409. hozzászólásáraElőször is nézd meg az ügyfeltájékoztatási rendszeredet hogy mi van számolva benne és hogy mi a státusza az ügyeknek.....
Válasz balazs1155 #16402. hozzászólására
Pályázatnál a 2013,2014,2015 és 2015 években ha földről beszélünk akkor adott az érték a táblázat alapján, de ha forintról akkor minden évben más és más az érték. Kisüzemi pályázat?
Válasz Lurkoo #16418. hozzászólásáraNeked, de volt akinek hamarabb, és volt olyan gazda, akinek június 30-ig húzták.
Reméljük beindul a gépezet hamarosan...
Válasz balazs1155 #16402. hozzászólásáraA támogatási kiírás mellékletében van egy táblázat, hogy mennyi az egyes kultúrák sfh értéke, azt felszorzod a beadott területalapú értékeivel, és visszaosztod 275,15-el, annyi EUR lesz.
Ha valaki tisztába van azzal hogy hogyan van számolva az STE és elmagyarázná azt nagyon megköszönném. Ugyanis megkaptam az elutasitó határozatot az egyik pályázatról és azzal van gond hogy az ő számításuk alapján kevés az üem méret.
Válasz tilati #16388. hozzászólásáraenyhén negatív vagy, ha nem haragszol meg, hogy ezt mondom de én soha nem szeretnék ennyire befordulni "barátom" !!!!!
A várható dolgoktól rettegő Sperandeo a King World News-nak elmondta, „Az emberek alábecsülik, mi fog történni Hollandiában március 15-én. Egy hónappal később pedig Franciaországban tartanak általános választásokat.”
Azt mondta: „Egy abszolút, ki...ott káoszt látunk majd világszerte”.
Kifejtette: Geert Wilders fogja nyerni a választásokat Hollandiában és országát ki fogja vezetni az Európai Unióból.
Ami pedig Franciaországot illeti: Marine Le Pen lesz Franciaország elnöke, és ő is ki fogja vezetni országát az EU-ból. Ami ezután következik, mondta, az teljes káosz és depresszió lesz.
Válasz Myrrdin #16385. hozzászólására Nem is tudtam hogy van ilyen osztályharc már pedig ha van akkor azt a tetves fidesz élezi , egyébként a mondandómat próbáld megfelelően értelmezni és akkor fel tudsz készülni a jöven DŐLÉSRE .
33532 hozzászólás
Válasz elizakisangel #16430. hozzászólásáraTeljesen egyetértek még az egyetemmel kapcsolatban is. Csak az én esetemben egy reményvesztett apa lett volna az aláírás.
Nekünk nincsenek számított összegeink (csak a zöldítésnél 28007 Ft, amit még novemberbe utaltak), akkor sok jóra ne számítsunk?
Válasz balazs1155 #16431. hozzászólásáraén is egyet kell értse,sajnos..
Válasz elizakisangel #16430. hozzászólására100 % ban egyet értek a véleményeddel és egyáltalán nem túloztál semmiben tudom miről beszélsz és igazad van!
Nekem anyi jön le az egészből, hogy húzgálják a mézesmadzagot. S közben az ember máraz éhhalállal küzd. A kisgazdákat megakarják ölni! Az egyetlen gyerekemet kell kivenem az egyetemről/ utolsó féléve/, mert majd ők eldöntik, hogyan éljek, csak dolgozzak látástól vakulásig. Ebbe bele kell őrülni. Egy árva forintot nem sikerült utalniuk október közepe óta.Reményvesztett, megalázott,, megnyomorított lelkű embert csinálnak belőlünk. Egy kétségbeesett anya!
Válasz fulemule21 #16428. hozzászólásárahogy a jogcímen van e számított összeg
Válasz balazs1155 #16427. hozzászólásáraMilyen számítottra gondolsz?
Válasz fulemule21 #16424. hozzászólásáravan számított összeg?
Válasz bodi.robert512 #16425. hozzászólásáraIgen,csak tudod az a gusztustalan amikor bejelentik az utalás kezdetét ,na majd akkorfogja küldeni az adat egyeztetést. egy vasat nem kaptam de nemis küldtek semmi "papírt" de, lesz pofájuk majd fizetés hejet adategyeztetést kérni.Akkor mia f.... csináltak eddig,mert senki nem írogat ,hogy kapotvolna ilyen-olyan adategyeztetésre felszólítást.
Nekem is 9.30 a változás azóta semmi.
A státusz még mindig feldolgozás alatt. Nem tudom mi lehet a hiba
Lehet hogy adategyeztetés miatt nem csinálnak semmit?
Válasz balazs1155 #16422. hozzászólásáraMegnéztem a státust, az van benne, hogy "lezárva". Ez mit jelent?
Nekünk tavaly februárban jött az első. 8 részletben utaltak, júniusban jött az ucso. Idén volt terület és napló számlák ellenőrzés október végén. November elején és dec elején utaltak kb 40/ha. Az ellenőrzésről papírt nem kaptam idáig.
Válasz meszijuli #16409. hozzászólásáraElőször is nézd meg az ügyfeltájékoztatási rendszeredet hogy mi van számolva benne és hogy mi a státusza az ügyeknek.....
Válasz Acsusz #16420. hozzászólásáratrágya tároló építése pályázat volt.....
Válasz balazs1155 #16402. hozzászólására
Pályázatnál a 2013,2014,2015 és 2015 években ha földről beszélünk akkor adott az érték a táblázat alapján, de ha forintról akkor minden évben más és más az érték. Kisüzemi pályázat?
Válasz Lurkoo #16418. hozzászólásáraNeked, de volt akinek hamarabb, és volt olyan gazda, akinek június 30-ig húzták.
Reméljük beindul a gépezet hamarosan...
bennem az élteti a reményt, hogy tavaly február 24.-én fizettek 2. részletet.
Engem az érdekel, hogy legalább a döntést kapjuk meg minél előbb.
Akkor most mikor várható hogy fizetnek valamit???
Válasz sixx #16414. hozzászólásáraAz faxa lenne még...remélem téved és jövő héten kezdenek valamit magukkal.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #16413. hozzászólásáraEgészen pontosan március-áprilist mondott,de a gyakorlatban ez szerintem áprilist jelent..
Válasz sixx #16410. hozzászólásáraAzért ez szomorú ha így lessz
Válasz meszijuli #16409. hozzászólásáraÉn sem kaptam semmit
Válasz meszijuli #16409. hozzászólásáraÉn sem kaptam semmit
Válasz F-A-R-M-E-R \ #16405. hozzászólásáraMa mondta a főosztályvezető...
Tisztelt Fórum!
Megtudná valaki mondani,hogy hol lehet érdeklődni a támogatás ügyben.(MVH) vagy Államkincstár.
Mert még nem kaptam 2016-ra egy fillért sem.
Köszönöm.
Válasz ferenc27 #16393. hozzászólásáraLassan éves pályázat...lendületben az ország.
Még hogy semmilyen kifizetést nem fog zavarni az átállás...
Válasz balazs1155 #16402. hozzászólásáraA támogatási kiírás mellékletében van egy táblázat, hogy mennyi az egyes kultúrák sfh értéke, azt felszorzod a beadott területalapú értékeivel, és visszaosztod 275,15-el, annyi EUR lesz.
Válasz balazs1155 #16402. hozzászólásárahttps://www.nak.hu/ste-kalkulator
Ezzen a linken megtalálod
Válasz sixx #16397. hozzászólásáraMondták itt már mindent, Jan.tòl-Jun.ig. Ezt mire alapozod?
boccs nem ebbe a témába akartam ........
Válasz Moderátor #16401. hozzászólásáraLátom szépen kimoderáltak........ Ezt tudják zek csak
Ha valaki tisztába van azzal hogy hogyan van számolva az STE és elmagyarázná azt nagyon megköszönném. Ugyanis megkaptam az elutasitó határozatot az egyik pályázatról és azzal van gond hogy az ő számításuk alapján kevés az üem méret.
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-02-10 16:42:14
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-02-10 16:42:24
Válasz sixx #16397. hozzászólásáraEzt biztos forrásból tudod?
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-02-10 16:42:34
Válasz Barbi1991 #16396. hozzászólásáraÁprilisban kezdik leghamarabb a kifizetéseket...
Válasz Milou #16395. hozzászólásáraIgen tavaly is 20-án kezdték meg a kifizetést..
Mindjárt SZJA bevallás. Hátha csorog egy kis pénz a tátongóan üres államkasszába. És akkor kaphatunk megint 1/8-ad zöldítést.
Sokan kaptak már egy keveset, de az igazság ez,...
a valami is több, mint a semmi és a béke is jobb rabszolgaságban, mint egy háború szabadon .
Sziasztok
VP2-6.3.1-16 Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázatról kapott már valaki eredményt? Nekem feldolgozás alatt 01,27-es dátummal.
Válasz vazvazul #16380. hozzászólására2013. hiányos! detto.
Válasz tilati #16390. hozzászólásáraAzt kell, hogy mondjam: sajnos igazad van.
Válasz Lurkoo #16389. hozzászólására Gondolod a nem szeretnék-en fog múlni, kigyelmed szerin ez a világ van ?
Válasz tilati #16388. hozzászólásáraenyhén negatív vagy, ha nem haragszol meg, hogy ezt mondom de én soha nem szeretnék ennyire befordulni "barátom" !!!!!
Válasz Lurkoo #16387. hozzászólására hát hol élsz Te barátom ? hogy csipognak e no ez az olvasd !
A várható dolgoktól rettegő Sperandeo a King World News-nak elmondta, „Az emberek alábecsülik, mi fog történni Hollandiában március 15-én. Egy hónappal később pedig Franciaországban tartanak általános választásokat.”
Azt mondta: „Egy abszolút, ki...ott káoszt látunk majd világszerte”.
Kifejtette: Geert Wilders fogja nyerni a választásokat Hollandiában és országát ki fogja vezetni az Európai Unióból.
Ami pedig Franciaországot illeti: Marine Le Pen lesz Franciaország elnöke, és ő is ki fogja vezetni országát az EU-ból. Ami ezután következik, mondta, az teljes káosz és depresszió lesz.
Moderátor által módosítva: 2017-03-24 13:17:36
ettől a vitatkozástól szívesebben olvasnám, hogy itt is ott is csipogtak a telefonok
Válasz Myrrdin #16385. hozzászólására Nem is tudtam hogy van ilyen osztályharc már pedig ha van akkor azt a tetves fidesz élezi , egyébként a mondandómat próbáld megfelelően értelmezni és akkor fel tudsz készülni a jöven DŐLÉSRE .
Válasz tilati #16374. hozzászólásáraAzért nem kellene a kisgazda-nagygazda osztályharcot élezni