Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szabolcs80 #13792. hozzászólásáraÉn sem hiszek nekik, ne gondold :) Nekem is bent van még kb 60 % -a támogatásnak. Igaz én félek mert utoljára a problémás kifizetéseket szokták hagyni. Ma már voltam a templomban is ..... ez komoly :)
Nekem is 28.-án váltott a natura jóváhagyottra, de nálam se határozat se megjelenített összeg. A szemes fehérje viszont mai nappal változott, feldolgozott alattiról ugyanarra , itt viszont van összeg. 49300 Ft körül/ha
Válasz szabvero #13778. hozzászólásáraKöszi , személyesen megyek majd be , számla kivonattal , meg a kitöltött nyomtatvánnyal .
Te is kapsz egy "zenét "
Szerintetek olyan földet leadhatok területalapúra ahol a földhasználó közeli hozzátatozóm? Tavaly mintha erről kijött volna valami törvény ha jól emlékszem. Köszönöm.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraAzt, hogy dolgoznak a kérelmeiden. Semmit nem jelent, csak azt, hogy a kifizetési kérelmek az alaprostán átmentek. pl. az mvh-s adataid rendben vannak.
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraKüldeni kell nekik postán egy három hónapnál nem régebbi igazolást, hogy a bankszámlaszám tényleg a tiéd, de egyidejűleg az adatmódosításnál is (mármint MVH ügyfélkapun) ki kell cserélni az újra a számot.
Az igazolás lehet bankszámlakivonat, vagy kérsz egy igazolást a pénzintézettől.
Vagy eredeti papírt küldj be, vagy a másolaton legyen rajta, hogy "Eredetivel megegyező másolat.", és a dátum. A te aláírásod mindenképpen legyen rajta, akkor is, ha eredeti.
A legközelebbi MVH kirendeltségbe küldd be.
A postacímeket (ha eddig nem kellett) itt találod:
https://www.mvh.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai
Válasz agrolackó #13764. hozzászólására Nagyon ne irigykedj azért, mint láthatod összegnél semmi, de mondom tovább, se szemes fehérjénél,se zöldítésnél se ipari zöldségnél nem mocorog a státusz, a területalapúból kaptam két részletetet és ámen. Remélem nem az lesz mint a szocik idején, hogy volt olyan évem, mikor semmi szankció és mégis július második felében kaptam saps-ot, a jogszabályi kötelezettséget (jún.30) sem tartották. Lehet ezt is megérjük?
ui: Az AKG körüli kínlódásról meg no komment inkább....
Válasz Lurkoo #13758. hozzászólására Szia!Egy ismerősünk nem rég telefonált az illetékesekhez és igen június 30,de még azt is hozzátették,hogy azért hagyják a végére a termelői és a kis gazdálkodói támogatást,mert ami marad a kasszában azt fogják elosztani!Állítólag még azt is megtudta,hogy az ilyen mag támogatás és hasonlókra keresztet lehet vetni!Mi is várjuk személy szerint a kistermelőit még mindig,bár mi már őszintén letettünk róla!Tehát a jövő pozitív kedves gazdatársak!A jó termés és a magas terményárak legyen veletek!Isten áldjon mindenkit!
Köszönöm, sikerült!(Csupán "Kérelem digitális hitelesítési adatai" dokumentumot kaptam)nincs ez túlbonyolítva egy kicsit sem. én meg már az ÁNYK-val próbáltam megnyitogatni :D Következő kérdésem az volna, hogy sokan írogatjátok, hogy a kérelme feldolgozás alatt, meg kifizetve stb. Azt hol tudom megnézni, hogy az enyém vajon hogy áll?
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia.
Töltsd le.
Az mvh ügyfélkapus rendszerén keresztül belépsz.
Ott az ,,Általános Ügyintézés,, azon belül KR dokumentum nyomtatása. Oda feltöltöd a file-t...
Majdan megengedi "olvasható" formában letölteni.
https://www.mvh.gov.hu/e-ugyintezes
Ui: úgy látom belépés nélkül is ke lehet nyomtatni
Válasz tinca1231 #13745. hozzászólásáraPersze, ezt azért csinálják, hogy egyrészt addig bevan fektetve nekik ez a lóvé, te meg faktoráltasd be hagy pörögjön a bank biznisz, aztán fizessed a kemény kamatokat úgyis megélsz valahogy...
Menjenek a .........-ba, még egy előleget sem képesek fizetni...
Válasz A visszatérő #13756. hozzászólásáraHa van rakodógéped vagy terepjáród a vállalkozásban akkor azoknak a norma alapjáni fogyasztásaira először vedd ki a gázolaj számlákat és csak a fennmaradóval kezd számolni a hektáronként 95 literedet.
33743 hozzászólás
Válasz Lurkoo #13794. hozzászólásáraTartok tőle hogy ehhez már a templom is kevés
Válasz Szabolcs80 #13792. hozzászólásáraÉn sem hiszek nekik, ne gondold :) Nekem is bent van még kb 60 % -a támogatásnak. Igaz én félek mert utoljára a problémás kifizetéseket szokták hagyni. Ma már voltam a templomban is ..... ez komoly :)
Juh támogatásról tud valaki valamit? Mikorra várható a kifizetés,amit még nem utaltak?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraÉs aki még semmit nem kapott? Az is megkapja a "maradékot"?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraNem tudtad hogy szeretnek poénkondi?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraRemélem így lesz
Válasz szilvi0670 #13787. hozzászólásáraVoltam tegnap egy fórumon és az Mvh megyei elnöke azt igérte, hogy május második felében a maradékokat kifizetik.
Nem volt mostanában senkinek..csip-csip???ki váratják velünk a jún.30.-át???Vagy mi lesz?
Nekem is 28.-án váltott a natura jóváhagyottra, de nálam se határozat se megjelenített összeg. A szemes fehérje viszont mai nappal változott, feldolgozott alattiról ugyanarra , itt viszont van összeg. 49300 Ft körül/ha
Válasz szabvero #13778. hozzászólásáraKöszi , személyesen megyek majd be , számla kivonattal , meg a kitöltött nyomtatvánnyal .
Te is kapsz egy "zenét "
https://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks
Naturáról jött a helyt adó határozat nagyjából 11800 ft/ha összeggel, a státuszváltás pedig 04.28.volt.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraNálunk változtak a dátumok, meg van ami jóváhagyott lett, de összeget nem írtak sehová. Valami talán lesz már...
Üdv!
Szerintetek olyan földet leadhatok területalapúra ahol a földhasználó közeli hozzátatozóm? Tavaly mintha erről kijött volna valami törvény ha jól emlékszem. Köszönöm.
Válasz Manfanatics #13779. hozzászólásáraAzt, hogy dolgoznak a kérelmeiden. Semmit nem jelent, csak azt, hogy a kifizetési kérelmek az alaprostán átmentek. pl. az mvh-s adataid rendben vannak.
Válasz gazda001 #13777. hozzászólásáraTudod a remény hal meg utóljára!
Ha az egységes kérelmem jóváhagyottá vált, viszont a jogcímek még feldolgozás alattiak az mit jelent?
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraKüldeni kell nekik postán egy három hónapnál nem régebbi igazolást, hogy a bankszámlaszám tényleg a tiéd, de egyidejűleg az adatmódosításnál is (mármint MVH ügyfélkapun) ki kell cserélni az újra a számot.
Az igazolás lehet bankszámlakivonat, vagy kérsz egy igazolást a pénzintézettől.
Vagy eredeti papírt küldj be, vagy a másolaton legyen rajta, hogy "Eredetivel megegyező másolat.", és a dátum. A te aláírásod mindenképpen legyen rajta, akkor is, ha eredeti.
A legközelebbi MVH kirendeltségbe küldd be.
A postacímeket (ha eddig nem kellett) itt találod:
https://www.mvh.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai
Válasz roman #13768. hozzászólásáraMikor?
Válasz Északi #13775. hozzászólására
Válasz boncso #13774. hozzászólásáraKöszönöm , kapsz cserébe egy "zenét"
https://www.youtube.com/watch?v=Kq4OtRsdXls
Válasz Északi #13773. hozzászólásáraMVHhoz az adatbejelentős nyomtatványon.
Sziasztok , bankszámla változást a falugazdinál elég jelenteni , a támogatás kérésénél , vagy az Mvhhoz kell zarándokolni ?
Válasz Szabolcs80 #13771. hozzászólásáraesetleg az SZJA bevallások után van remény......
Válasz laci44 #13770. hozzászólásáraÉn nem is tételeztem fel a hivatalról hogy ez a kifizetést jelentené jelentené
Június 30 körül várom. (ha kapok)
Válasz Szabolcs80 #13767. hozzászólásáraA jóváhagyás egy dolog.Én április elején kaptam egy jóváhagyást,és még eddig semmi.
Válasz roman #13768. hozzászólásáraitt is szerdán,de még feldolgozás alatt van a 3 részletre bontott tételből, 2 tétel .
Kár idegeskedni. Megjött a zőldités szerdán. ahogy ígérték .Még a fehérje ( szójabab) nem de azt is megkapjuk.
Mai nappal jóváhagyottá vált a támogatási kérelem, a kifizetési még nem. Eddig még egy fillért sem kaptam
Válasz agrolackó #13764. hozzászólására Nagyon ne irigykedj azért, mint láthatod összegnél semmi, de mondom tovább, se szemes fehérjénél,se zöldítésnél se ipari zöldségnél nem mocorog a státusz, a területalapúból kaptam két részletetet és ámen. Remélem nem az lesz mint a szocik idején, hogy volt olyan évem, mikor semmi szankció és mégis július második felében kaptam saps-ot, a jogszabályi kötelezettséget (jún.30) sem tartották. Lehet ezt is megérjük?
ui: Az AKG körüli kínlódásról meg no komment inkább....
Válasz agrolackó #13761. hozzászólásáraItt semmi. Két emberét követem, de még egy határozat se, nemhogy pénz.
Válasz SzFefe #13763. hozzászólásáraJó neked nekünk a KAT is járna, de ugye elfogyott rá a pénz,ennek a jogcímnek is dec 31 volt a határideje.
Natura2000 tegnapi dátummal jóváhagyottra váltott, összegnél semmi.
Ezek szerint járni jár, de nem jut.
Válasz agrolackó #13761. hozzászólásáraÉn is ezt próbálnám kideríteni, de semmi a tavalyi előleg óta!
Van valaki aki kapott mostanába kifizetést az MVH-tól?
Válasz csami1982 #13759. hozzászólásáraköszi a választ. Nem valami jó a hír de legalább többet tudok.:)
Válasz Lurkoo #13758. hozzászólására Szia!Egy ismerősünk nem rég telefonált az illetékesekhez és igen június 30,de még azt is hozzátették,hogy azért hagyják a végére a termelői és a kis gazdálkodói támogatást,mert ami marad a kasszában azt fogják elosztani!Állítólag még azt is megtudta,hogy az ilyen mag támogatás és hasonlókra keresztet lehet vetni!Mi is várjuk személy szerint a kistermelőit még mindig,bár mi már őszintén letettünk róla!Tehát a jövő pozitív kedves gazdatársak!A jó termés és a magas terményárak legyen veletek!Isten áldjon mindenkit!
termeléshez kötöttről tudtok valamit? Vagy várjak juni 30 ig ?
Válasz szanberg #13752. hozzászólásáraÍgy van ahogy mondod!!!!!!
Válasz Mr.TotyA #13755. hozzászólásáraUgfyanaz a menü csak nem a KR dokumentum nyomtatása, hanem eggyel lejjebb
ügyféltájékoztatási rendszer.
Ezen belül mindet látod!
Üdv
Köszönöm, sikerült!(Csupán "Kérelem digitális hitelesítési adatai" dokumentumot kaptam)nincs ez túlbonyolítva egy kicsit sem. én meg már az ÁNYK-val próbáltam megnyitogatni :D Következő kérdésem az volna, hogy sokan írogatjátok, hogy a kérelme feldolgozás alatt, meg kifizetve stb. Azt hol tudom megnézni, hogy az enyém vajon hogy áll?
Köszönöm szépen a segítséget!
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia.
Töltsd le.
Az mvh ügyfélkapus rendszerén keresztül belépsz.
Ott az ,,Általános Ügyintézés,, azon belül KR dokumentum nyomtatása. Oda feltöltöd a file-t...
Majdan megengedi "olvasható" formában letölteni.
https://www.mvh.gov.hu/e-ugyintezes
Ui: úgy látom belépés nélkül is ke lehet nyomtatni
Válasz tinca1231 #13745. hozzászólásáraPersze, ezt azért csinálják, hogy egyrészt addig bevan fektetve nekik ez a lóvé, te meg faktoráltasd be hagy pörögjön a bank biznisz, aztán fizessed a kemény kamatokat úgyis megélsz valahogy...
Menjenek a .........-ba, még egy előleget sem képesek fizetni...
Válasz Mr.TotyA #13750. hozzászólásáraSzia Mr. Totya!
Letöltöd aztán belépsz az MVH honlapjára.
Elektronikus ügyintézés.
Általános ügyintézés.
KR dokumentum nyomtatása, ahol kiválasztod a letöltött fájlt.
Aztán meglátod mi az amit kaptál.
kép lemaradt
Sziasztok! Valaki elárulhatná, hogy mi a manót küldött az MVH, mert én ezt megnyitni nem tudom. Más is kapott ilyet?
Válasz gubuca #13757. hozzászólásáraÉrtem. Köszi! Csak egy traktor van!
Válasz A visszatérő #13756. hozzászólásáraHa van rakodógéped vagy terepjáród a vállalkozásban akkor azoknak a norma alapjáni fogyasztásaira először vedd ki a gázolaj számlákat és csak a fennmaradóval kezd számolni a hektáronként 95 literedet.
Válasz John Deere Power Shift #13744. hozzászólásáraOké. Köszi!