Hős vezetőink,megint harcolnak az Eu-nál a 70%-os előleg kifizetésért!
Ezért,ha sikerül gondoskodjon mindenki az őszi munkákhoz szükséges anyagokról,mert,ha megint elhisszük és várujuk,rácseszünk,mint tavaly.
Válasz seawater1 #13913. hozzászólásáraA jogszabály kötelezte december 31-ig a mi esetünkben,még se utalt!A legszörnyűbb,hogy senki semmit nem tud tenni az ügy érdekében!Az kellene tenni mint Francia országban,itt talán csak egy össznépi tiltakozás érne valamit!
Válasz seawater1 #13913. hozzászólásáraMegmondta az emberünk, nem késnek a kifizetések, hanem, új ütemben érkeznek! mvh nyilatkozat
Ezúton is gratulálok ha ez az új gazdabarát mvh akkor inkább maradt volna a régi.
Szégyelljék magukat és még finom voltam.
Beszéltem az MVH egyik ügyintézőjével, csak hebeget-habogot.
Kérdeztem, hogy akkor jun 30 ig fizetnek e.
Na erre se tudott konkrét választ adni, csak annyit hogy jogszabályilag kötelesek nekünk fizetni. De nem volt meggyőző a hangja
Válasz boncso #13909. hozzászólásáraNekem csak kb32.500 ft. részösszeg, mint itt másnak is. ' tábláról van szó, számomra ez egy kérdőjel, miként számolnak!
Megkaptam a végzést a szálas fehérjéről. Ez alapján az 52.543ft/ha az első részlet! Azt nem tudom, ha még most is csak részletet fizetnek, akkor jún.30-ig hogyan fogják az összes jogcímre a végkifizetéseket megcsinálni?!
Szálas fehérje nálam van számított összeg, 32.543 Ft/ha. Ez az összeg akkor valós, ha a teljes beadott területre megkaptam. Határozat és utalás még nincs. 06.01. nappal volt a státuszváltás.:)
Sziasztok!
A termeléshez kötött zöldség támogatásról tud valaki valamit? Mármint arra gondolok, hogy mikor fizetik, mert azt tudom, hogy csak a felét adják a beígértnek de azt is mikor már??????
Válasz rongyos #13884. hozzászólásáraAzon már én is elgondolkodtam hogyha kiraknék egy szép táblát a kapura és rá írnám hogy ez a vállalkozás fennállásának 25 éve alatt 7-8 ból, 0 pályázatot nyert és még a "járandóságért" is állandóan könyörögni kellett, vajon mit szólnának hozzá???
Válasz BélaNB #13881. hozzászólásáraSzokott mindenhol lenni, néhány pökhendi zsírozsnyakú paraszt....aki általában azt szajkózza, hogy aki a támogatásból próbál gazdálkodni, az húzza le magát a klozeton. Igaz...a telephelye tele van még az előző kúúrmányok vidékfejlesztési virtusát hirdető táblákkal...UMVP...Széchényi...stb. Itt 2o mill...ott 34...amott 183.....
Jah...jelentem.....európai gazdák nagy része ebből profitál....nem abból, hogy 3ooo méter tengerszint feletti magasságban milyen a pioneer kukorica...Ott már csak mutatóban van minden...rájöttek, hogy az USA van...és Ukrajnával öngyilkosság versenyezni...
Tudjátok,és szerintem mindenki így van vele.Le van tójva,hogy mikor fizetik de,hogy hazudoznak össze vissza nem tartják a határidőket,közben papolnak a gazdák versenyképességéről,nevetséges!És,hogy mért számítunk erre az összegre,mert még jár nekünk,minden ember tervez vele,füllent aki nem!Ha tudom,hogy nem kapjuk meg csak Őszre akkor kevesebbet vállalok idénre és akkor mi hülyék most nem lennénk a ganéban benne nyakig!
Van egy jó hírem azoknak akik még várják a pénzüket a júni 30 az a határidő amíg meg kell hozzák a határozatot hogy mennyi pénz jár, tehát ha mondjuk júni 27.-én átveszed a határozatot onnan van 8 napod megjegyzést tenni, ha nem teszel akkor indul a 30 nap amíg az mvh kiutalja. Több ismerősöm is vár még velem együtt pénzt, nagy szívatások vannak itt.
Sziasztok!
Tud már valaki valamit a terület alapú támogatásról? Utaltak már valakinek?
Nagyon telik a pohár már.... Valamit léphetnének most már az Mvh-nál...
Válasz washabi07 #13878. hozzászólásáraTehát, 2015. évben az idöjárás miatt nov31.-ig
az MVH-hoz, postai uton termeléshez kötött gazdálkodási napló és min 1 to/ha-ról szóló felvásárlási jegy másolatát.
33923 hozzászólás
Dátum változott de összeg nem ( zöldítés)

Válasz csontii #13923 hozzászólásá

Ma megjött a NATURA-s pénz.
Újabb hét..,újra reménykedhetünk...
Válasz BélaNB #13920. hozzászólására
Válasz Joooooji #13917. hozzászólásáraIgen, részkifizetést kb. a felét mint ami jár.
Hős vezetőink,megint harcolnak az Eu-nál a 70%-os előleg kifizetésért!
Ezért,ha sikerül gondoskodjon mindenki az őszi munkákhoz szükséges anyagokról,mert,ha megint elhisszük és várujuk,rácseszünk,mint tavaly.
Minden hülye monnyon le !
Zöldítést utaltak már valakinek????
Válasz seawater1 #13913. hozzászólásáraA jogszabály kötelezte december 31-ig a mi esetünkben,még se utalt!A legszörnyűbb,hogy senki semmit nem tud tenni az ügy érdekében!Az kellene tenni mint Francia országban,itt talán csak egy össznépi tiltakozás érne valamit!
Tudja esetleg valaki,hogy a zöldítés előleg kifizetésénél hány százalékát utalták el a teljes összegnek????
Válasz seawater1 #13913. hozzászólásáraMegmondta az emberünk, nem késnek a kifizetések, hanem, új ütemben érkeznek!
mvh nyilatkozat
Ezúton is gratulálok ha ez az új gazdabarát mvh akkor inkább maradt volna a régi.
Szégyelljék magukat és még finom voltam.
Beszéltem az MVH egyik ügyintézőjével, csak hebeget-habogot.
Kérdeztem, hogy akkor jun 30 ig fizetnek e.
Na erre se tudott konkrét választ adni, csak annyit hogy jogszabályilag kötelesek nekünk fizetni. De nem volt meggyőző a hangja
VIcc ez az egész amit itt művelnek
Szálas fehérje számított összeg és státuszváltás 06.01., végzés ma reggel, 33027 Ft/ha, pénz még nincs.
Válasz boncso #13907 hozzászólás

az már haladás! hátha megkapjuk lassan
Válasz boncso #13909. hozzászólásáraNekem csak kb32.500 ft. részösszeg, mint itt másnak is. ' tábláról van szó, számomra ez egy kérdőjel, miként számolnak!
Megkaptam a végzést a szálas fehérjéről. Ez alapján az 52.543ft/ha az első részlet! Azt nem tudom, ha még most is csak részletet fizetnek, akkor jún.30-ig hogyan fogják az összes jogcímre a végkifizetéseket megcsinálni?!
Válasz boncso #13907. hozzászólásáraNálam szintúgy,összeg dátum is stimmel.
Szálas fehérje nálam van számított összeg, 32.543 Ft/ha. Ez az összeg akkor valós, ha a teljes beadott területre megkaptam. Határozat és utalás még nincs. 06.01. nappal volt a státuszváltás.:)
Majd hátha ma.....

Válasz Szabolcs80 #13872. hozzászólásáraVan már valami fejlemény???????

Válasz kulakman #13902. hozzászólásáraSőt utalás van , csak nem emlékszem a hektáromra , a kérelmet meg nem adja be, majd ha pontosítani tudok írok!
Emlékeim szerint 33 eft-ra jön ki
NATURA -ról megjött a határozat,de mani nyista,még számított összeg sincs.
Válasz öcsi 1986 #13899. hozzászólásáraA szálas pillangós átesett egy státuszváltáson , ez is valami!!
Nov 12 helyett jun 01
Válasz tinca1231 #13900. hozzászólásárasemmi!
Valahol vmi???
lesz ebböl fizetes valamikor egyáltalán? juni 1 van es sehol semmi
Válasz zt tomi #13895. hozzászólásáraaz állas 1:1 mert nekem is.....
Sziasztok!

A termeléshez kötött zöldség támogatásról tud valaki valamit? Mármint arra gondolok, hogy mikor fizetik, mert azt tudom, hogy csak a felét adják a beígértnek de azt is mikor már??????
Válasz rongyos #13894. hozzászólásáraHa van rajtad kalap, azért, ha nincs akkor meg azért....
Válasz .Feco. #13889. hozzászólásáraAkkor én nyertem nekem 2015 10.22. óta feldolgozás alatt.
Válasz Josku #13892. hozzászólásáraÉn ezt fogom kirakni....
Nem nyertem és nem nyerek fiatal gazdát!
Eddig az volt a bűnöm, hogy 2ooo óta van közöm az agráriumhoz...
Most meg az a bűnöm, hogy 75 ös vagyok.....tehát kiöregedtem...hogy csesszék meg!!
Válasz Keksz007 #13890. hozzászólásárazöldborsó
Válasz rongyos #13884. hozzászólásáraAzon már én is elgondolkodtam hogyha kiraknék egy szép táblát a kapura és rá írnám hogy ez a vállalkozás fennállásának 25 éve alatt 7-8 ból, 0 pályázatot nyert és még a "járandóságért" is állandóan könyörögni kellett, vajon mit szólnának hozzá???
Válasz Julius #13886. hozzászólásáravetéskor 52 /ha volt hirdetve, (előtte tavasszal 60) a többi hova lett??? Elvitteakiscica

Válasz .Feco. #13889. hozzászólásáraIpari zöldség alatt te olajtök miatt várnál támogatást?
Válasz Julius #13886. hozzászólásáraAz már fél siker, az ipari zöldségnél utolsó státuszváltás 2015.11.04...
Eszméletlen ez a várakozás!

SZEMES FEHÉRJE SZÁMÍTOTT ÖSSZEG 49398FT/HA,DE MÉG PÉNZ NINCS UTALVA.
Válasz BélaNB #13881. hozzászólásáraSzokott mindenhol lenni, néhány pökhendi zsírozsnyakú paraszt....aki általában azt szajkózza, hogy aki a támogatásból próbál gazdálkodni, az húzza le magát a klozeton. Igaz...a telephelye tele van még az előző kúúrmányok vidékfejlesztési virtusát hirdető táblákkal...UMVP...Széchényi...stb. Itt 2o mill...ott 34...amott 183.....

Jah...jelentem.....európai gazdák nagy része ebből profitál....nem abból, hogy 3ooo méter tengerszint feletti magasságban milyen a pioneer kukorica...Ott már csak mutatóban van minden...rájöttek, hogy az USA van...és Ukrajnával öngyilkosság versenyezni...
Válasz BélaNB #13881. hozzászólásáraIgen ez így van, annyi kiegészítéssel, hogy belső utasításra az utalás 60 nappal meghosszabbítható.
Nem tudom hogy így van e de egy csomó hivatalnál belefutottam már ilyenbe, úgyhogy itt sem csodálkoznék nagyon.
Elvetettem a füves lucernát, beadtam a kérelmet, erre most a mai nap kiírják, hogy füves lucernára nem jár term. kötött.Itt bármi megtörténhet.
Tudjátok,és szerintem mindenki így van vele.Le van tójva,hogy mikor fizetik de,hogy hazudoznak össze vissza nem tartják a határidőket,közben papolnak a gazdák versenyképességéről,nevetséges!És,hogy mért számítunk erre az összegre,mert még jár nekünk,minden ember tervez vele,füllent aki nem!Ha tudom,hogy nem kapjuk meg csak Őszre akkor kevesebbet vállalok idénre és akkor mi hülyék most nem lennénk a ganéban benne nyakig!

Van egy jó hírem azoknak akik még várják a pénzüket a júni 30 az a határidő amíg meg kell hozzák a határozatot hogy mennyi pénz jár, tehát ha mondjuk júni 27.-én átveszed a határozatot onnan van 8 napod megjegyzést tenni, ha nem teszel akkor indul a 30 nap amíg az mvh kiutalja. Több ismerősöm is vár még velem együtt pénzt, nagy szívatások vannak itt.
Sziasztok!
Tud már valaki valamit a terület alapú támogatásról? Utaltak már valakinek?
Nagyon telik a pohár már.... Valamit léphetnének most már az Mvh-nál...
Válasz washabi07 #13878. hozzászólásáraTehát, 2015. évben az idöjárás miatt nov31.-ig
az MVH-hoz, postai uton termeléshez kötött gazdálkodási napló és min 1 to/ha-ról szóló felvásárlási jegy másolatát.
Válasz cyclo-400 #13876. hozzászólásáraHova ?
Válasz cyclo-400 #13876. hozzászólásáraHova ?
Válasz Szabolcs80 #13872. hozzászólására
Postai uton elküldted a term. kötött gazdálkodási naplót a felv jeggyel eggyütt?