Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Manfanatics #13242. hozzászólásáraEngem is ellenőriztek tavaly kértek egy földhasználati lapot, beküldtem. Most a fiatal gazdás pénz kb 10e ft/ha jött, nem valami sok nem tudom hogy jött ki nekik.
nekem sem jött még semmi, fiatal gazdára várok,
tegnap telefonáltam MVH hoz, azt mondta az ügyintéző, hogy most a zöldítéseket fizetik, az fiatal gazdára csak hebeget-habogot, márciust mondott de ez inkább ilyen nyugtatásként szolgáló feltételezés volt a részéről
Válasz jocek26 #13237. hozzászólásáraÉn is így vagyok. Zöldítés nem jött, bár nekem mikor jött földhasználat ellenőrzés, akkor a zöldítést is ellenőrizték. Saps és fiatal gazda jött arra a részre, amit nem ellenőriztek.
SZiasztok nekem még egy fillér se nov jegyző könyv jött mult héten semmi azon kivül.Semmi semmi semmi hát már az uj igénylést kell lassan beadni!!!!Hát mi van itt az borzasztó,de látom többen is vagyunk még igy.És ha nem fizetek tagdijjat én vagyok a bunkó ugye?
Ma kaptunk a családból mindenki támogatást, visszaosztottam az ezidáig kapottat és 65.960-tól 66.645-ig jött a családtagjaimnak a 4 részlet, az Enyém szintén 4 részlet és a visszaosztás után 76.870.- Ft jött ki. Szerintem ennyi nem is jár, értitek ezt? Lehet hogy holnap visszavonnak belőle!
Itt is elkezdték csepegtetni a mai nappal. 23e/Ha jött ma nem tudom zöldítés vagy fiatal gazda de jól jött. Ahhoz képest hogy február vége van, most kaptam először eddig hallgattak. Jöhetne a többi is hamarosan.
Válasz Zleo85 #13218. hozzászólásáraOTP termékszakértővel kb. 2 hete kezdtem el egyeztetni ezzel kapcsolatban. Felterjesztettük, hogy elég legyen a kifizetés 70-90%-ról szóló határozat + a benyújtott területalapú (amit elvileg márciusban be lehet majd adni).
Még rágódnak rajta, de úgy néz ki, hogy (persze ha ők is akarnak finanszírozni) átmegy a dolog, úgyhogy kb. 2-3 hét múlva tudsz finanszíroztatni. (akár 2 évet is előre)
Persze ez még mind feltételezés, de bízom benne, hogy sikerül keresztülvinni a dolgot.
Énis kaptam egy kis alamizsnát:6400ft/ha
Ez már 5- dik utalás.ját kiegészitő támogatás gyümölcsösre,meg zöldségre de idáig öszesen ami járna kb 70%-át kaptam meg! Ezeken eligazodni lehetetlen.
Régen 2xre megkaptuk mértnem volt jó ugy!
Válasz Keksz007 #13216. hozzászólásáraNégy részletben érkezik 66000ft és egy ötödik részlet lesz majd júniusban a maradék.(információ: OTP bank) Ez mind szép és jó csak annyi a baj hogy nincs végleges határozat és az OTP így nem finanszírozza meg előre a jövő évi támogatást....
Válasz kelemate #13215. hozzászólásáraMert ez egyszerű matematika, bárki ki tudja számolni... SAPS 45525 ft, zöldítés 25354 ft. De már annyiszor le volt írva...
Nekem is jött ma fiatal is meg zöldítés is!
Viszont én összeadtam amit eddig küldtek összesen! 66000 pár száz ft kaptam meg eddig! Sztem nem igen fognak már többet küldeni de akkor nem tudom miért mondták hogy 70 ezer sőt felette lesz picivel!
Illetve a fiatal gazda az pontosan hány euro lenne?
Mert arra 19800 at küldtek! De elvileg az is 67 euro volt megadva 311 el :) Ez megint nem annyi! Vagy még a végén majd utalgatnak pár 1000 ft/ hektár?
De érdekes mert olvasom hogy van aki meg 57000/hekinél tart, tehát össze vissza küldözgetik!
Nálam is jött zöldítés , de honnan a fenéből lehet megtudni, hogy várhatunk-e még pénzt ezen felül? Én 810 ezer forint körül járok amit idáig átutaltak, ez 14 hektárra leosztva 57.800 forint körüli összeg, elvileg ugye hektáronként 70 ezret kéne kapni. Tényleg nem értem miért nem lehet érthetően leírni, hogy az ember hány százalékot kapott és mennyire számíthat még.
Nálam is van számított összeg zöldítésre és fiatal gazdára. Bementem ma az MVH-hoz, azt mondták, hogy 2 napon belül a számlámon van a pénz. Ez sem lesz a teljes összeg, kb 93%-a. A maradék később várható. Fiatal gazdára határozat is jött a mai nap elekrtonikus úton. Tehát van remény! Szerintem is holnap lesz sok pitty-pitty. :)
33534 hozzászólás
reggel 2x csipogot kb:46e/h ideje volt
Válasz Manfanatics #13242. hozzászólásáraEngem is ellenőriztek tavaly kértek egy földhasználati lapot, beküldtem. Most a fiatal gazdás pénz kb 10e ft/ha jött, nem valami sok nem tudom hogy jött ki nekik.
nekem sem jött még semmi, fiatal gazdára várok,
tegnap telefonáltam MVH hoz, azt mondta az ügyintéző, hogy most a zöldítéseket fizetik, az fiatal gazdára csak hebeget-habogot, márciust mondott de ez inkább ilyen nyugtatásként szolgáló feltételezés volt a részéről
Válasz jocek26 #13237. hozzászólásáraÉn is így vagyok. Zöldítés nem jött, bár nekem mikor jött földhasználat ellenőrzés, akkor a zöldítést is ellenőrizték. Saps és fiatal gazda jött arra a részre, amit nem ellenőriztek.
Válasz jocek26 #13237. hozzászólásáraDettó. Semmi zöldítés. Ki sincs számolva.
Megkaptam az első részletet, kb. 25e / ha.
Válasz jocek26 #13237. hozzászólásáraVan .....
Hello itt is megjött minden fiatal gazda zöldítés anyajuh
Olyan van még akinek fiatal gazdát utaltak de zöldítést nem?
Válasz T180 #13224. hozzászólásáraNem utalták a teljes zöldítést.
Válasz vinterrikeee #13233. hozzászólásáraNekem sem utaltak még egy fillért sem..... sem ősszel, sem most...vajon most mi lesz ??? Meddig kell még várni ???
Ma nekünk is megérkezett az első részlet, zöldítéssel együtt kb 40e/ha.
SZiasztok nekem még egy fillér se nov jegyző könyv jött mult héten semmi azon kivül.Semmi semmi semmi hát már az uj igénylést kell lassan beadni!!!!Hát mi van itt az borzasztó,de látom többen is vagyunk még igy.És ha nem fizetek tagdijjat én vagyok a bunkó ugye?
Ma végre meg jött a SAPS második részlete és a zöldítés.... összesen 68e/ hektár
Ma kaptunk a családból mindenki támogatást, visszaosztottam az ezidáig kapottat és 65.960-tól 66.645-ig jött a családtagjaimnak a 4 részlet, az Enyém szintén 4 részlet és a visszaosztás után 76.870.- Ft jött ki. Szerintem ennyi nem is jár, értitek ezt? Lehet hogy holnap visszavonnak belőle!
ma kaptam harmadik részletet. Kezd alakulni.
Válasz Tekky #13228 hozzászólá
a baj csak az hogy az az egész nem az első részlet.
Válasz Tamás_15136 #13227. hozzászólásáraHozzánk is ma jött az első részlet, 23e./ha.
Itt is elkezdték csepegtetni a mai nappal. 23e/Ha jött ma nem tudom zöldítés vagy fiatal gazda de jól jött. Ahhoz képest hogy február vége van, most kaptam először eddig hallgattak. Jöhetne a többi is hamarosan.
Válasz pari ati #13225. hozzászólásáraHali zöldítés ma jött kb 12.000 ft/ha, ezen kívül eddig semmi.
Hali.
A zöldités teljes öszegét megkaptátok vagy tartottak visza abból is?
Zöldítés, megjött borsodban. Sajnos a családban a 4 ügyfélből csak 1 kapta meg.
Jó napot kívánok . Lehet tudni a területalapú támogatás idei elsőrészletét mikor fizetik?
Válasz Farmerlány #13221 hozzászólásá
nekem már volt több nekifutásom finanszírozásilag az OTP-nél, de valahogy sose jött össze
Válasz Zleo85 #13218. hozzászólásáraOTP termékszakértővel kb. 2 hete kezdtem el egyeztetni ezzel kapcsolatban. Felterjesztettük, hogy elég legyen a kifizetés 70-90%-ról szóló határozat + a benyújtott területalapú (amit elvileg márciusban be lehet majd adni).
Még rágódnak rajta, de úgy néz ki, hogy (persze ha ők is akarnak finanszírozni) átmegy a dolog, úgyhogy kb. 2-3 hét múlva tudsz finanszíroztatni. (akár 2 évet is előre)
Persze ez még mind feltételezés, de bízom benne, hogy sikerül keresztülvinni a dolgot.
Nálunk is megjött zöldítés meg fiatalgazda.
Énis kaptam egy kis alamizsnát:6400ft/ha
Ez már 5- dik utalás.ját kiegészitő támogatás gyümölcsösre,meg zöldségre de idáig öszesen ami járna kb 70%-át kaptam meg! Ezeken eligazodni lehetetlen.
Régen 2xre megkaptuk mértnem volt jó ugy!
Válasz Keksz007 #13216. hozzászólásáraNégy részletben érkezik 66000ft és egy ötödik részlet lesz majd júniusban a maradék.(információ: OTP bank) Ez mind szép és jó csak annyi a baj hogy nincs végleges határozat és az OTP így nem finanszírozza meg előre a jövő évi támogatást....
Válasz kelemate #13215. hozzászólásáraMert ez egyszerű matematika, bárki ki tudja számolni... SAPS 45525 ft, zöldítés 25354 ft. De már annyiszor le volt írva...
Nekem is jött ma fiatal is meg zöldítés is!
Viszont én összeadtam amit eddig küldtek összesen! 66000 pár száz ft kaptam meg eddig! Sztem nem igen fognak már többet küldeni de akkor nem tudom miért mondták hogy 70 ezer sőt felette lesz picivel!
Illetve a fiatal gazda az pontosan hány euro lenne?
Mert arra 19800 at küldtek! De elvileg az is 67 euro volt megadva 311 el :) Ez megint nem annyi! Vagy még a végén majd utalgatnak pár 1000 ft/ hektár?
De érdekes mert olvasom hogy van aki meg 57000/hekinél tart, tehát össze vissza küldözgetik!
Nálam is jött zöldítés , de honnan a fenéből lehet megtudni, hogy várhatunk-e még pénzt ezen felül? Én 810 ezer forint körül járok amit idáig átutaltak, ez 14 hektárra leosztva 57.800 forint körüli összeg, elvileg ugye hektáronként 70 ezret kéne kapni. Tényleg nem értem miért nem lehet érthetően leírni, hogy az ember hány százalékot kapott és mennyire számíthat még.
Zöldítés+fiatal gazda ma jött. Anyajuhnál is van számított összeg. Az is várható a héten? Kitartást mindenkinek,lassan de biztosan...
Hajdú-Bihar
Válasz preczol #13204. hozzászólásáraAhogy igérték, meg is jött a zöldítés, és a fiatal gazda is. Hamarosan mindenki megkapja.
Zöldítés ide is jött.
Nekünk is megjött ma mind a zöldítés mind pedig a fiatal gazda.
Reméljük hamarosan mindenki megkapja. Addig is kitartást !!!
De jó nektek!!!
Nekem is megérkezett a számlára a zöldítés. (volt számított összegem a tájékoztatási rendszerben és azt az összeget meg is kaptam a számlára.) Szuper!
Zöldítés ide is megjött.
Fiatal gazda és zöldítés most jött
Válasz Cumiló #13201. hozzászólásáraAkkor ti előrébb vagytok, nekünk húshasznú van ugyan, de egy fillér nem jött még.
Válasz Cumiló #13203. hozzászólásárajaa tej az ok
Sziasztok!
Nálam is van számított összeg zöldítésre és fiatal gazdára. Bementem ma az MVH-hoz, azt mondták, hogy 2 napon belül a számlámon van a pénz. Ez sem lesz a teljes összeg, kb 93%-a. A maradék később várható. Fiatal gazdára határozat is jött a mai nap elekrtonikus úton. Tehát van remény! Szerintem is holnap lesz sok pitty-pitty. :)
Válasz Bán Zsolt #13202. hozzászólásáraigen/ db , tejhasznositásu szarvasmarha
Válasz Cumiló #13201. hozzászólására/db?
Válasz ..MZ/X.. #13196. hozzászólásáraa fiam kapott 96400.-ft-ot
Tudja valaki,hogy a fűszerpaprikára lesz-e az idén valami támogatás?
Válasz kisservin10 #13197. hozzászólásáraÚgy legyen
Tessék, milyen jól áll a ktg.vetés:
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/meglepetes_az_allamhaztartasban_sportba_mentek_a_tao-penzek.610576.html
Holnap sokan kapunk zöldítést és fiatal gazdát biztos az infó!
Anyatehén támogatást kapott már valaki? Mennyi jön ki egyedenként?