Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gazda001 #13169. hozzászólásáraSzerintem a túligénylés miatt tartanak vissza lóvét. Nem?!
Ha majd marad a kasszában akkor még fizetnek. Tavaly tuti volt, hogy visszatartottak a túligénylés miatt, de aztán ki is fizették.
Válasz öreghörcsög #13165. hozzászólásáraAnyajuh nekem is 6771-/db de nem 7500-at igértek nekem ez kevésnek tünik az előző szezonban az anyajuh és a szerkezetátalakitási juhra sokkal több volt tehát megint felültettek minket???????
Válasz nyuszoka #13097. hozzászólásáraén kérdeztem telefonon mert nekem sem jött semmi, és az elsőkörös ellenőrzésbe voltam és ezért nem kaptam októberbe.Most van a második körös ellenőrzés és ha jó lesz akkor március első felében kapjuk az anyatehén támogatást
Válasz kozod #13161. hozzászólásáraIgen vetni kellene, csak lassan nem lesz miből. Mert még én sem kaptam egy fillért sem. Még a NAV is jobb, mert a gázolaj támogatást már küldte
III. negyedésves (juli-aug- szept) sertés állatjóléti támogatást kapot valaki?
Az ugyanakkor benyújtott kocatámogatás február elején megjött. Az állatjóléti nem.
Illetve területalapú utolsó része mikor várható? Egy részlettel még mindig adós az MVH.
Válasz honorbi #13152. hozzászólásáraAzért nem eszik ám olyan forrón a kását.
Te komolyan gondoltad, hogy egyik nap megjelenik az összeg és másnap már a számládon is van a pénz? Mire a számlára érkezik a pénz az is eltart 3-4-5 napig (főleg, hogy a hétvége is itt van), de ha már megjelent az összeg, akkor te legalább várhatod.
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraNekem 10.22. óta van feldolgozás alatt.A kertészetit leellenőrizték 11.23.-án,és azóta is semmi.Ha nem győzik a papírmunkát,akkor miért nem vesznek fel embereket?
Válasz kozod #13125. hozzászólásáraÉn még reménykedek benne, hogy a tüntetés helyett vetni fogok, de egy új érdekképviselet létrehozása nagyon aktuális lenne már! A meglévőkkel nem sokra megyünk.
Megjelent a zöldítésnél a számított összeg. Visszaszámolva 23.733 Ft. Ennyi jár vagy ebből is vesznek vissza? Határozat nincs, ezért nem tudom, h a teljes igénylésre kiszámították-e. A számlára még nem érkezett meg.
Válasz Tamás_15136 #13146. hozzászólásáraNa ez a nem mindegy....hogy miként áll a hivatal hozzá. De annyira életszerűtlen az algóritmus, hogy sokszor fájdalmas....persze..akinek a halom irat az asztalán annak tök mindegy...hogy éppen az inputanyagot
most 1o%-kal többért, vagy kevesebbért kapod...hogy tudsz-e alkudni a gépre a kiállításon vagy nem. Hogy negyedéves kamatot kifizetsz-e a faktor cégnek vagy nem....be tudsz-e tankolni gázolajjal vagy nem....ez kb. olyan hogy a szerencse dolga...mint mikor véletlenszerűen engedték haza a hadifoglyokat a ruszkik....és még perelni sem tudsz..mert egy csattano válasz hangzik: jun. 3o...ámen..:(
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraUgyanez a "feldolgozás alatt " szöveg nekem is, s még a dátum is stimmel, csakhogy engemet azóta ellenőriztek papíron meg személyesen is..
Válasz Tamás_15136 #13143. hozzászólásáraTavaly egyik barátom életében először vett fel szintén támogatást. Kemény 1,5 hektár saját kis fődjére. Bíztattam, hogy biztosan megkapja októberben a pénzt, mert a kisgazdák általában hamarabb fizetődnek ki.
Errefel ellenőrizték de minden porcikáját és következő évben tavasszal kapta meg azt a csepp kis lóvét basszus.
Permetezési naplót mindent jöttek csekkolni, hihetetlen. Nem is értem! Mekkora csalást tudna ekkora kis területen abszolválni?!?!?!?!!!!! Amennyi energiát elpocsékolnak az ilyen jellegű dolgokra és annyival többet fordítanának a dolgok rugalmas lefolyásának érdekében, semmi baj nem lenne...
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraÉn még egy fillért se kaptam, tavaly adtam be először. Na ennyit arról hogy mennyire támogatják a fiatal gazdákat és a pályakezdőket. Még a kedvüket is elveszik az egésztől
Ma megjelent a zöldítés is 23 ezer párszáz forint. Így a területalapú és a zöldítés együtt 70 ezerre jön ki nekem. :) Hamarosan talán utalják mindenkinek, kitartást!!
Helló mindenkinek! Nálam 2015.11.21.én volt státusz változás és a mai napig feldolgozás alatt van! azóta semmi sem történik és egy fillér sem érkezett!! Valaki jár még ilyen cipőben mint én vagy csak én jártam így??
Az a baj, hogy követhetetlenek az utalások is. A múltkor a területalapú átutalása után kaptam végzést amiben leírták, hogy ez az összeg elvileg csak az első részlet volt, de fogalmam sincs mennyi pénzre számíthatok még és hány százalékot kaptam már meg. Nem tudom miért nem lehet érthetően leírni, hogy ennyit kaptál, ennyire számíthatsz még csók a családnak.
Válasz Zsolesz100 #13126. hozzászólásáraMennyivel mernek szorozni hektáronként a 25 ezer helyett. Csak azért kérdem, mivel kalkuláljunk, ha még is odajutunk, hogy utalnak.
33764 hozzászólás
Zöldítésnél megjelent egy kevés számított összeg![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz gazda001 #13169. hozzászólásáraSzerintem a túligénylés miatt tartanak vissza lóvét. Nem?!
Ha majd marad a kasszában akkor még fizetnek. Tavaly tuti volt, hogy visszatartottak a túligénylés miatt, de aztán ki is fizették.
Válasz rthlaszlo #13168. hozzászólásáraIgen. az előleget már nov.-ben.
Válasz gazda001 #13169. hozzászólásáramármint a 70000 pár száz forinthoz
Válasz öreghörcsög #13165. hozzászólásáraAnyajuh nekem is 6771-/db de nem 7500-at igértek nekem ez kevésnek tünik az előző szezonban az anyajuh és a szerkezetátalakitási juhra sokkal több volt tehát megint felültettek minket???????![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Válasz gazda001 #13169. hozzászólásáraBő 4000Ft híjja van, az ígérthez képest, majdnem 5000!
SAPS 42231 Ft, Zöldítés 23733 Ft /ha. Mintha többet ígértek volna, nem?????![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz öreghörcsög #13165. hozzászólásáraSzia!
Akkor te már az előleget megkaptad és most a második részlet jelent meg?
Válasz Cumiló #13166. hozzászólásáraanyatehén vagy anyajuh?
Válasz nyuszoka #13097. hozzászólásáraén kérdeztem telefonon mert nekem sem jött semmi, és az elsőkörös ellenőrzésbe voltam és ezért nem kaptam októberbe.Most van a második körös ellenőrzés és ha jó lesz akkor március első felében kapjuk az anyatehén támogatást![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Megjelent az előlegen (5033Ft/db) felüli számított összeg az anyajuhra 1738Ft/db. Illetve a zöldítés is (23734Ft/ha).![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz kozod #13161. hozzászólásáraIgen vetni kellene, csak lassan nem lesz miből. Mert még én sem kaptam egy fillért sem. Még a NAV is jobb, mert a gázolaj támogatást már küldte
Válasz variox #13162. hozzászólásáraMi igen, de határozatot nem kaptunk, csak az el.felületen van számított összeg ennél a jogcímnél.
Akiknél megjelent már a zöldítésre a számított összeg, elektronikus kapcsolattartásúak?
Válasz Milou #13154. hozzászólásáraIgen, igazad van, nekünk vetnünk kell! Csak az a baj, hogy nem igazán mi "aratunk"!
III. negyedésves (juli-aug- szept) sertés állatjóléti támogatást kapot valaki?
Az ugyanakkor benyújtott kocatámogatás február elején megjött. Az állatjóléti nem.
Illetve területalapú utolsó része mikor várható? Egy részlettel még mindig adós az MVH.
Válasz Farmerlány #13158. hozzászólásáraElárulom neked volt már hogy bejött, de hogy neked is legyen igazad olyan is volt hogy nem...
Válasz honorbi #13152. hozzászólásáraAzért nem eszik ám olyan forrón a kását.![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Te komolyan gondoltad, hogy egyik nap megjelenik az összeg és másnap már a számládon is van a pénz? Mire a számlára érkezik a pénz az is eltart 3-4-5 napig (főleg, hogy a hétvége is itt van), de ha már megjelent az összeg, akkor te legalább várhatod.
Hányszor, de hányszor megállapításra került már, hogy nem mérvadó amit elektronikusan lehet látni....És még mindig van aki erre hagyatkozik....
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraNekem 10.22. óta van feldolgozás alatt.A kertészetit leellenőrizték 11.23.-án,és azóta is semmi.Ha nem győzik a papírmunkát,akkor miért nem vesznek fel embereket?
Anyjuh támogatásról tudtok valamit?Csak várjuk, és várjuk...![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz kozod #13125. hozzászólásáraÉn még reménykedek benne, hogy a tüntetés helyett vetni fogok, de egy új érdekképviselet létrehozása nagyon aktuális lenne már! A meglévőkkel nem sokra megyünk.
Megjelent a zöldítésnél a számított összeg. Visszaszámolva 23.733 Ft. Ennyi jár vagy ebből is vesznek vissza? Határozat nincs, ezért nem tudom, h a teljes igénylésre kiszámították-e. A számlára még nem érkezett meg.
Izgatottan vártam a ma reggelt, mivel tegnap ugye megjelent néhány jogcímnél a számított összeg. Sajnos hiába, pénz nem jött...
Válasz Tamás_15136 #13146. hozzászólásáraNa ez a nem mindegy....hogy miként áll a hivatal hozzá. De annyira életszerűtlen az algóritmus, hogy sokszor fájdalmas....persze..akinek a halom irat az asztalán annak tök mindegy...hogy éppen az inputanyagot
most 1o%-kal többért, vagy kevesebbért kapod...hogy tudsz-e alkudni a gépre a kiállításon vagy nem. Hogy negyedéves kamatot kifizetsz-e a faktor cégnek vagy nem....be tudsz-e tankolni gázolajjal vagy nem....ez kb. olyan hogy a szerencse dolga...mint mikor véletlenszerűen engedték haza a hadifoglyokat a ruszkik....és még perelni sem tudsz..mert egy csattano válasz hangzik: jun. 3o...ámen..:(
Válasz Kata08 #13149. hozzászólásáraUgyan ez a dátum, ugyan ez a "feldolgozás alatt, pénzt meg még nem küldték nekem sem......![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraDettó, még a dátum is egyezik, november 21 óta feldolgozás alatt, azóta semmi, se előleg, se semmi!
Megjelent itt is a zöldítés!
Válasz Zsolesz100 #13126. hozzászólásáraNekem is megjelent számított összeg a zöldítésnél.
Válasz szanberg #13144. hozzászólásáraNekem azt mondták hogy túligénylés van a blokkban azért nem kapom, csakhogy a szomszédok már megkapták!
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraUgyanez a "feldolgozás alatt " szöveg nekem is, s még a dátum is stimmel, csakhogy engemet azóta ellenőriztek papíron meg személyesen is..![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Tamás_15136 #13143. hozzászólásáraTavaly egyik barátom életében először vett fel szintén támogatást. Kemény 1,5 hektár saját kis fődjére. Bíztattam, hogy biztosan megkapja októberben a pénzt, mert a kisgazdák általában hamarabb fizetődnek ki.
Errefel ellenőrizték de minden porcikáját és következő évben tavasszal kapta meg azt a csepp kis lóvét basszus.
Permetezési naplót mindent jöttek csekkolni, hihetetlen. Nem is értem! Mekkora csalást tudna ekkora kis területen abszolválni?!?!?!?!!!!! Amennyi energiát elpocsékolnak az ilyen jellegű dolgokra és annyival többet fordítanának a dolgok rugalmas lefolyásának érdekében, semmi baj nem lenne...
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraÉn még egy fillért se kaptam, tavaly adtam be először. Na ennyit arról hogy mennyire támogatják a fiatal gazdákat és a pályakezdőket. Még a kedvüket is elveszik az egésztől![smile offtopic](/oldforum/images/smiles/offtopic.gif)
Válasz Zsolesz100 #13140. hozzászólásáraNálam 66443Ft én nem ennyit számoltam, de lehet hogy megint visszatartanak egy kicsit maguknak...
Válasz hunter82 #13136. hozzászólásáraIgen.
Mennyire volt most ígéret hektáronként?
Jól rémlik a 70környéke, vagy felette kellene hogy legyen?
Mi ha megjön a zöldítés, olyan 66körül járnánk.
Ma megjelent a zöldítés is 23 ezer párszáz forint. Így a területalapú és a zöldítés együtt 70 ezerre jön ki nekem. :) Hamarosan talán utalják mindenkinek, kitartást!!
Legalábbis nagyjából, de a 23 ezer elég kevésnek tűnik.
A zöldítés nem 30 000 Ft/ha kellene, hogy legyen?
Helló mindenkinek! Nálam 2015.11.21.én volt státusz változás és a mai napig feldolgozás alatt van! azóta semmi sem történik és egy fillér sem érkezett!! Valaki jár még ilyen cipőben mint én vagy csak én jártam így??
Válasz b.jani71 #13130. hozzászólására23767ft/ha
Válasz kulakman #13129. hozzászólásáraSajnos!
Válasz kulakman #13129. hozzászólásáraSajnos!
Válasz Antikaa #13128. hozzászólásáraNem, persze, hogy nem!De???
Az a baj, hogy követhetetlenek az utalások is. A múltkor a területalapú átutalása után kaptam végzést amiben leírták, hogy ez az összeg elvileg csak az első részlet volt, de fogalmam sincs mennyi pénzre számíthatok még és hány százalékot kaptam már meg. Nem tudom miért nem lehet érthetően leírni, hogy ennyit kaptál, ennyire számíthatsz még csók a családnak.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Zsolesz100 #13126. hozzászólásáraMennyivel mernek szorozni hektáronként a 25 ezer helyett. Csak azért kérdem, mivel kalkuláljunk, ha még is odajutunk, hogy utalnak.
Válasz Zsolesz100 #13126. hozzászólásáraMásnál nem !
Válasz kozod #13125. hozzászólásáraNem te vagy provokatív!
Válasz Traktoros Jani #13123. hozzászólásáraNekem 19704.06444444 forint :D
Ma megjelent a zöldítésnél az utalványozott összeg.
Másnál is?