Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az "Egységes" visszatért a semmiből, nov.15.-i dátummal még mindig feldolgozás alatti státuszban. Az összes többi jogcím eltűnt, mint szürke szamár a ködben!!
A múlthéten voltam egy fejtágítón, ott azt mondták, hogy nov 15-től a hónap végéig lesz a kifizetési dömping és mindenkit kifizetnek, akinek nincs vaj a fején. Év végéig a teljes kifizetés nagy részét is utalják.
Írjon már valaki egy linket, ahonnan letölthetem a komplett gazdasági napló stócot.
Még mindig ellenőriznek ma reggel 9-kor Kazincbarcika mellett ott ált az MVH-s Dacia Duster a napraforgótábla szélén és az úr a gps-t bűvölte!!!!
Gondolom elvannak havazva ha még vasárnap is dolgoznak!
Sztem hétfőtől fogják küldeni akinek most váltott 11.13 dátummal!
Nekem jóváhagyott a kérelem és az egységes változott 13. feldolgozozás alattra!
A zöldítés és a fiatal gazda az maradt 10.22!
Válasz haver6911 #11422. hozzászólásáraHa van sdótartozàs akkor meg kell állapodni a nav-al részlezfizetésben vagy halasztásban... akkor nem nyúl a támogatáshoz... egyébként elviszi
2hete megkaptam a tejhasznú előleget a terület alapút és zöldítést nem az utóbbi kettő nem járta volna ki az NAV tartozásomat
lehet hogy tartozás miatt kaptam azt is meg 80000 ft tartoztam .Halottam hogy kaptak terület alapút akinek volt tartozása.
nem rég a hírekben volt hogy A NAV rengeteg adó tartozást szedett be ezt közvetlen támogatásom után volt.Lehet hogy csak azok kaptak akiknek adó tartozások volt.
Üdv! Érdeklődnék hogy Borsodban kapott mar valaki terület alapu tamogatast? Mert előző években mindig október végén kaptam és most még semmi!!!!
Előre is köszönöm az infót!!
Válasz Ildcsi #11410. hozzászólásáraElőző évekből személyes tapasztalatom, hogy a kifizetési kérelem csak végkifizetés esetén vált jóváhagyott státuszra.
Nálam is megjelent újra a 2015-ös sor, minden feldolgozás alatti státuszban, még a támogatási kérelem sor is. Zöldítésnél nem volt dátum módosulás.
Válasz katizldin5 #11399. hozzászólásáraSemmit nem jelent,szerdán beszéltem a falugazdásszal azt mondta, mindegy hogy milyen alapon van igényelve,folyamatos a feldolgozás és a kifizetés, ilyenről meg nem is hallottak hogy csak decemberben lenne annak a kifizetése,se ők,se bent a kamaránál.
Itt sincs semmi változás ,2015 eltűnt. Hétfőn árverések kezdődnek az vehet akinek van nem is akármennyi a bankszámlán. A rendes parasztnak még annyi sincs ,hogy a letétet lerakja."Földet a gazdáknak"
Éljenek a milliárdosok és a gazdapárti kormány!
Jó reggelt! Nem lehet, hogy azért várunk hiába, mert sokan bepipálták a kérelmen a "kistermelő"-t. Mert azok állitólag decemberbe kapják egy összegben.
Engem nem az zavar a legjobban,hogy még mindig nem kaptunk semmit, hanem hogy aki kapott az mi alapján? Kalapból húztak pár nevet? Ha egyszer elkezdik utalni a juh támogatást miért nem lehet mindenkinek?????? Területalapú miért nem egyszerre mindenkinek??? De szerdán a zöldségpiacon mindenki a gazdákat szidta, idézem: Milliárdokat kapnak mégis sír a szájuk... Ki kapott és mit??? Engem nagyon bosszant,hogy így szivatnak,majd ekkor majd akkor,de nekem le sem jár a NAK tagsági már itt a levél hogy be felejtsem befizetni...
33533 hozzászólás
Válasz Mummy #11442. hozzászólásáraSzintén.! Teljesen így mint Neked
Az "Egységes" visszatért a semmiből, nov.15.-i dátummal még mindig feldolgozás alatti státuszban. Az összes többi jogcím eltűnt, mint szürke szamár a ködben!!
A múlthéten voltam egy fejtágítón, ott azt mondták, hogy nov 15-től a hónap végéig lesz a kifizetési dömping és mindenkit kifizetnek, akinek nincs vaj a fején. Év végéig a teljes kifizetés nagy részét is utalják.
Írjon már valaki egy linket, ahonnan letölthetem a komplett gazdasági napló stócot.
Nem értem miért nem lehet elkezdeni végre a kifizetéseket.
Megy fel a kukorica ára, de nekem értékesítenem kell, mert az MVH nem képes időben utalni. Gratulálok minden érintettnek, nagyon szuperül csinálják!
Válasz heki #11438. hozzászólásáraNem karcag!!!!!!!!!!!!!!
Még mindig ellenőriznek ma reggel 9-kor Kazincbarcika mellett ott ált az MVH-s Dacia Duster a napraforgótábla szélén és az úr a gps-t bűvölte!!!!
Gondolom elvannak havazva ha még vasárnap is dolgoznak!
Már a területalapú volt 2* jóváhagyott most megint feldolgozás alatt 11.15 megint statuszt váltott...Egyszer így egyszer úgy..
http://www.agroinform.com/palyazatok/3-milliarddal-tobbet-kapnak-a-fiatal-gazdak-25231-001
nekem 11.13 és maradt feldolgozás alatt a fiatal gazdám meg szintén feldolgozás alatt ki érti ezeket.
Nálam is pontosan így alakult, várom, hátha hétfőn csipp-csipp!!Válasz Keksz007 #11433. hozzászólására
Sztem hétfőtől fogják küldeni akinek most váltott 11.13 dátummal!
Nekem jóváhagyott a kérelem és az egységes változott 13. feldolgozozás alattra!
A zöldítés és a fiatal gazda az maradt 10.22!
Nekem meg a feldolgozott meg 11.13. Szintén feldolgozattá, kiérti ezt
Tegnap váltott megint:Feldolgozás alatt,jováhagyva a másik.Ki érti ezt????Én nem!
Nekünk is váltott kíváncsi leszek mikor kezdik küldeni ..
Válasz Szabolcs80 #11428. hozzászólásáraDettó!
Jóváhagyottra váltott tegnapi dátummal a kérelem, feldolgozás alattira a tkt igénylés. Haladunk lassan
Válasz májki #11425. hozzászólásáraEz romániában van.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-14 09:58:15
https://www.youtube.com/watch?v=MmtkYeEFo2w
Ez a legfrisebb infó
Válasz haver6911 #11422. hozzászólásáraHa van sdótartozàs akkor meg kell állapodni a nav-al részlezfizetésben vagy halasztásban... akkor nem nyúl a támogatáshoz... egyébként elviszi
2hete megkaptam a tejhasznú előleget a terület alapút és zöldítést nem az utóbbi kettő nem járta volna ki az NAV tartozásomat
lehet hogy tartozás miatt kaptam azt is meg 80000 ft tartoztam .Halottam hogy kaptak terület alapút akinek volt tartozása.
nem rég a hírekben volt hogy A NAV rengeteg adó tartozást szedett be ezt közvetlen támogatásom után volt.Lehet hogy csak azok kaptak akiknek adó tartozások volt.
Én olyat hallottam,hogy decemberbe kapumk földalapút. Valakinek vigaszatalób infoja?
Válasz Fekete K #11415. hozzászólásáraNekünk IS!
Válasz rea25 #11416. hozzászólásáraDetto
Üdv! Érdeklődnék hogy Borsodban kapott mar valaki terület alapu tamogatast? Mert előző években mindig október végén kaptam és most még semmi!!!!
Előre is köszönöm az infót!!
Nekem CSAK anyajuh járna de az mvh oldalon megjelent Egységes területalapú... Na ez mi??? Nem is igényeltem. Ja és persze az anyajuh nincs ott...
Sziasztok nekünk is most került vissza ugyanúgy feldolgozás alattal 11.11.-én
Nekünk is 11 .11 feldolgozás alatt
Válasz nyuszoka #11413. hozzászólására Dettó....
Nálam is most jött vissza dálután, 11.11. dátummal !! de legalább mozog !!Válasz barbara.4 #11411. hozzászólására
Válasz Ildcsi #11410. hozzászólásáraElőző évekből személyes tapasztalatom, hogy a kifizetési kérelem csak végkifizetés esetén vált jóváhagyott státuszra.
Nálam is megjelent újra a 2015-ös sor, minden feldolgozás alatti státuszban, még a támogatási kérelem sor is. Zöldítésnél nem volt dátum módosulás.
Neken is de ami jóváhagyott volt most feldolgozás alatt meg statuszt váltott 11.11 ....
Válasz Lajos76 #11405. hozzászólásáraVisszajött, és továbbra is feldolgozás alatt!!
Válasz Lajos76 #11405. hozzászólására Úgy legyen!
Válasz Lajos76 #11405. hozzászólásáraLegyen igazad!
Válasz katizldin5 #11399. hozzászólásáraA kistermelők nem csak az előleget kapják decemberben? Nálam egy kistermelőnek is eltünt a 2015-ös év.
Azt nem lehet hogy az MVH "tűnjön el"?? Azt a "programot" én is nagyon támogatnám
MVH-s ismerősöm szerint jót jelent ha eltűnik a kérelem mert akkor lezárják és legközelebb jóváhagyott ként jelenik meg. Remélem.
Nekünk is eltűnt 2015,év na akkor most mi van??,
Válasz katizldin5 #11399. hozzászólásáraSemmit nem jelent,szerdán beszéltem a falugazdásszal azt mondta, mindegy hogy milyen alapon van igényelve,folyamatos a feldolgozás és a kifizetés, ilyenről meg nem is hallottak hogy csak decemberben lenne annak a kifizetése,se ők,se bent a kamaránál.
Itt sincs semmi változás ,2015 eltűnt. Hétfőn árverések kezdődnek az vehet akinek van nem is akármennyi a bankszámlán. A rendes parasztnak még annyi sincs ,hogy a letétet lerakja."Földet a gazdáknak"
Éljenek a milliárdosok és a gazdapárti kormány!
Válasz heki #11372. hozzászólásáraHát, ez a tipp nem jött be! Legalábbis se nálam nem jött semmi, sem itt a fórum nem írja senki a csipogást!
Jó reggelt! Nem lehet, hogy azért várunk hiába, mert sokan bepipálták a kérelmen a "kistermelő"-t. Mert azok állitólag decemberbe kapják egy összegben.
Válasz szabika #11395. hozzászólásáraMost épp sehol!
Amúgy az MVH oldalán normál esetben
Válasz mmariann #11396. hozzászólásáraMajd levonják a területalapúdból, minek kapkodsz?
Egyébként nem tudni az okát, miért kapott aki kapott, és miért nem aki nem.
Engem nem az zavar a legjobban,hogy még mindig nem kaptunk semmit, hanem hogy aki kapott az mi alapján? Kalapból húztak pár nevet? Ha egyszer elkezdik utalni a juh támogatást miért nem lehet mindenkinek?????? Területalapú miért nem egyszerre mindenkinek??? De szerdán a zöldségpiacon mindenki a gazdákat szidta, idézem: Milliárdokat kapnak mégis sír a szájuk... Ki kapott és mit??? Engem nagyon bosszant,hogy így szivatnak,majd ekkor majd akkor,de nekem le sem jár a NAK tagsági már itt a levél hogy be felejtsem befizetni...
Sziasztok!
Hol lehet megnézni, hogy hogyan is áll a kifizetésem?
dobjatok be eggy linket már!
2015. nekünk is eltűnt minden! Reméljük, nem örökre!