Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz katizldin5 #11399. hozzászólásáraSemmit nem jelent,szerdán beszéltem a falugazdásszal azt mondta, mindegy hogy milyen alapon van igényelve,folyamatos a feldolgozás és a kifizetés, ilyenről meg nem is hallottak hogy csak decemberben lenne annak a kifizetése,se ők,se bent a kamaránál.
Itt sincs semmi változás ,2015 eltűnt. Hétfőn árverések kezdődnek az vehet akinek van nem is akármennyi a bankszámlán. A rendes parasztnak még annyi sincs ,hogy a letétet lerakja."Földet a gazdáknak"
Éljenek a milliárdosok és a gazdapárti kormány!
Jó reggelt! Nem lehet, hogy azért várunk hiába, mert sokan bepipálták a kérelmen a "kistermelő"-t. Mert azok állitólag decemberbe kapják egy összegben.
Engem nem az zavar a legjobban,hogy még mindig nem kaptunk semmit, hanem hogy aki kapott az mi alapján? Kalapból húztak pár nevet? Ha egyszer elkezdik utalni a juh támogatást miért nem lehet mindenkinek?????? Területalapú miért nem egyszerre mindenkinek??? De szerdán a zöldségpiacon mindenki a gazdákat szidta, idézem: Milliárdokat kapnak mégis sír a szájuk... Ki kapott és mit??? Engem nagyon bosszant,hogy így szivatnak,majd ekkor majd akkor,de nekem le sem jár a NAK tagsági már itt a levél hogy be felejtsem befizetni...
Kedveskéim!
Nem kell félni, csak az MVH szervere omlott össze. 1997-es konstrukció, miért is kellene egy számítástechnikai korszerűsítést végezni rajta, még éppen csak nagykorú!
Örvendjetek, mert a remény hal meg utoljára! De ez azt is jelenti, hogy mi még előtte!!!
Jaaa hogy a földeladási ill inkább szerzési mizéria van mögötte!!?? Akkor aki ellenfél és nem a csapathoz tartozik az majd jővőre és aki "benne van" az meg megkapja időben hogy legyen ereje licitálni!!?? Ezeknek az új birtokOKOSOKNAK Uugy sem lenne semmije "saját erőből" !!? Erre gondolsz? Ugye ugye milyen egyszerű a "világ" osság...
Válasz Handan #11361. hozzászólásáraEmberek mindenki vegye észre több oka is van annak hogy nem utalnak véleményem szerint benne van az is hogy nincs pénz majd az állami föld eladások összegéből utalnak a másik pedig az amire gondolok hogy számos olyan embert aki a támogatásból akart volna állami föld előleget fizetni ezzel a húzással kiütik innen nincs lové nem tud elöleget sem letenni és a liciten részt venni!
Válasz Mummy #11358. hozzászólásáraSzia. Mára nekem is eltűnt, tegnap még meg volt a 2015. éves kérelmem, amire ha ráklikkeltem, felhozta az öszes kifizetési kérelmemet. Mára 2015. évből csak az átmeneti anyatehén van meg azon a lapon, amin az előző évi kérelmek vannak. Fogalmam sincs, miért tűnt el. Valami informatikai gubbanc lehet, hogy így keverednek a felületen látható jogcímek. Jó lenne, ha egyérteműen kiírnának valami tájékoztatást erről, mert mindenki csak találgat, ami felesleges hangulatfokozó.Néha úgy érzem, jobb lenne, ha nem lenne ez a felület, mert teljesen követhetetlen, félre informál stb.
Válasz boncso #11322. hozzászólásáraNem nyit ez meg sehonnan semmit, úgy eltűnt a 2015-ös év, mintha ott se lett volna. Ráadásul újabb kéknyelv-eset miatt megint benn vagyunk a 20km-ben, pedig holnap ért volna véget a zárlat. Most meghosszabbították december elejéig megint. A guta üt meg!!!
33743 hozzászólás
Válasz katizldin5 #11399. hozzászólásáraSemmit nem jelent,szerdán beszéltem a falugazdásszal azt mondta, mindegy hogy milyen alapon van igényelve,folyamatos a feldolgozás és a kifizetés, ilyenről meg nem is hallottak hogy csak decemberben lenne annak a kifizetése,se ők,se bent a kamaránál.
Itt sincs semmi változás ,2015 eltűnt. Hétfőn árverések kezdődnek az vehet akinek van nem is akármennyi a bankszámlán. A rendes parasztnak még annyi sincs ,hogy a letétet lerakja."Földet a gazdáknak"
Éljenek a milliárdosok és a gazdapárti kormány!
Válasz heki #11372. hozzászólásáraHát, ez a tipp nem jött be! Legalábbis se nálam nem jött semmi, sem itt a fórum nem írja senki a csipogást!
Jó reggelt! Nem lehet, hogy azért várunk hiába, mert sokan bepipálták a kérelmen a "kistermelő"-t. Mert azok állitólag decemberbe kapják egy összegben.
Válasz szabika #11395. hozzászólásáraMost épp sehol!
Amúgy az MVH oldalán normál esetben
Válasz mmariann #11396. hozzászólásáraMajd levonják a területalapúdból, minek kapkodsz?
Egyébként nem tudni az okát, miért kapott aki kapott, és miért nem aki nem.
Engem nem az zavar a legjobban,hogy még mindig nem kaptunk semmit, hanem hogy aki kapott az mi alapján? Kalapból húztak pár nevet? Ha egyszer elkezdik utalni a juh támogatást miért nem lehet mindenkinek?????? Területalapú miért nem egyszerre mindenkinek??? De szerdán a zöldségpiacon mindenki a gazdákat szidta, idézem: Milliárdokat kapnak mégis sír a szájuk... Ki kapott és mit??? Engem nagyon bosszant,hogy így szivatnak,majd ekkor majd akkor,de nekem le sem jár a NAK tagsági már itt a levél hogy be felejtsem befizetni...
Sziasztok!
Hol lehet megnézni, hogy hogyan is áll a kifizetésem?
dobjatok be eggy linket már!
2015. nekünk is eltűnt minden! Reméljük, nem örökre!
Kiemlékszik Sapsira??? korrekinfóivoltak! Hála néhány tulbuzgó Ba..ro....a itt tőlünk! Kirugták! Korekt infóivoltak! Köszönöm néhány fórumozó "Nagyágyu kollégának!"!!!
Válasz BAZ #11391. hozzászólására2015 tűnjön is.16 xraBB lehet.
2015 minden eltünt
Nekünk is minden eltűnt saps fehérje zöldítés de a biztosítás jóváhagyottra vált
Válasz mjm #11386. hozzászólásáraigen Saps
Válasz fattyú #11376. hozzászólásáraMegdöglött a reményhal, új kedvenc a szarokrája.
Nekem okt. végén telefonon azt mondták, hogy nov. vége felé fognak csak fizetni. Úgy látom, be is tartják.
Válasz safegateglobalfinancehome #11382. hozzászólásáralegalább alkalmazzatok egy magyar tolmácsot aki tud magyarul , és itt rossz helyen reklámozzátok hiteleteket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz vilcsi87 #11384. hozzászólásárabiztos hogy saps volt , nem juh vagy tehén ???????????????????
nekünk is eltünt , a fél családé tegnap , a másik felének ma . egyre újabb trükkel dolgoznak.
SAPS határozat egy hete, pénz ma megjött, beléptem az mvh-ra minden eltűnt!
MODik,előző idiómának tíz hirdetése van!
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-12 13:17:20
Válasz fecee #11379. hozzászólásáraBoccs, nem november 15., pontosítom, november első fele, bár az nov 1-15., szerintem
http://www.mvh.gov.hu/fooldal/-/content/VLfqQiCLy40T/gyuricza-csaba-a-mezogazdasagi-tamogatasokrol-nyilatkozott/maximized
Reggelre az enyém is eltünt Erre már kíváncsi leszek.
Válasz Belarus24 #11362. hozzászólásáranovember 15-ét ígértek? Nálam a feldolgozás alatt státuszból átváltott beadottra:)
Csak eltűnt az enyém is! Hol árulják a klubtagságit?
Na jövök én is lejelenteni: nálam is eltűnt a 2015-ös év..
Kedveskéim!
Nem kell félni, csak az MVH szervere omlott össze. 1997-es konstrukció, miért is kellene egy számítástechnikai korszerűsítést végezni rajta, még éppen csak nagykorú!
Örvendjetek, mert a remény hal meg utoljára! De ez azt is jelenti, hogy mi még előtte!!!
Most nézem,2015 szőrén-szálán eltűnt!!!
"Hekiˇ" miből gondolod hogy holnap fizetnek?
Válasz heki #11372. hozzászólásáraSzerintem is
Holnap kinyitnak egy kicsi csapot és pénteken várható valami a többi jövőhéten!
Az enyém még megvan, kíváncsi leszek ki jár jobban a végén
Válasz Belarus24 #11369. hozzászólásáraÉs nekem is eltűnt!
Na nekem most tűnt el a 2015 évem, kb. egy órája még megvolt! :) Nagyon remélem, már úgy kerül vissza, hogy látom az összeget!!!
Válasz kisservin10 #11363. hozzászólásáralátom, van baj elég nálad!
Jaaa hogy a földeladási ill inkább szerzési mizéria van mögötte!!?? Akkor aki ellenfél és nem a csapathoz tartozik az majd jővőre és aki "benne van" az meg megkapja időben hogy legyen ereje licitálni!!?? Ezeknek az új birtokOKOSOKNAK Uugy sem lenne semmije "saját erőből" !!? Erre gondolsz? Ugye ugye milyen egyszerű a "világ" osság...
Válasz kisservin10 #11363. hozzászólásáraEz hülyeség.
Válasz kisservin10 #11363. hozzászólásáraAzon nem gondolkodtál el, hogy ez uniós forrás?
Megnyugodtam, látom nem csak nekem tűnt el 2015.... huh....
Válasz Handan #11361. hozzászólásáraEmberek mindenki vegye észre több oka is van annak hogy nem utalnak véleményem szerint benne van az is hogy nincs pénz majd az állami föld eladások összegéből utalnak a másik pedig az amire gondolok hogy számos olyan embert aki a támogatásból akart volna állami föld előleget fizetni ezzel a húzással kiütik innen nincs lové nem tud elöleget sem letenni és a liciten részt venni!
Hát látszik, hogy a beígért 15-e közeleg. Össze-vissza kapkodnak, nyomkodják a gombokat!
Nálam megvan a 2015-ös kérelem, sőt,lett még egy sor, amelyben szerepel. Az egyik 09.15-ével jóváhagyott, a másik 05.11-ével beadott..
Válasz Mummy #11358. hozzászólásáraSzia. Mára nekem is eltűnt, tegnap még meg volt a 2015. éves kérelmem, amire ha ráklikkeltem, felhozta az öszes kifizetési kérelmemet. Mára 2015. évből csak az átmeneti anyatehén van meg azon a lapon, amin az előző évi kérelmek vannak. Fogalmam sincs, miért tűnt el. Valami informatikai gubbanc lehet, hogy így keverednek a felületen látható jogcímek. Jó lenne, ha egyérteműen kiírnának valami tájékoztatást erről, mert mindenki csak találgat, ami felesleges hangulatfokozó.Néha úgy érzem, jobb lenne, ha nem lenne ez a felület, mert teljesen követhetetlen, félre informál stb.
Szerintem itt a ----gombnyomás---- félresikerült... Enter helyett lehet,hogy a delete billentyüt piszkálta a bácsi....
Válasz boncso #11322. hozzászólásáraNem nyit ez meg sehonnan semmit, úgy eltűnt a 2015-ös év, mintha ott se lett volna. Ráadásul újabb kéknyelv-eset miatt megint benn vagyunk a 20km-ben, pedig holnap ért volna véget a zárlat. Most meghosszabbították december elejéig megint. A guta üt meg!!!
Válasz lala #11352. hozzászólásáraMiénk is eltűnt!!! Miért???
Teljes KO ssz"!
Válasz lala #11352. hozzászólásáraNekem is eltűnt
Valaki tud valami informáciot miert nem utalják a föld alapút?