Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz hellojoevagyok #31560. hozzászólásáraIgen ez sajnos így van, nem a bevételt nézik, hanem az őstermelői nyilvántartást. "A haverom haverjának a haverjától hallottam" hogy ezt új lehetett kikerülni, hogy mondjuk egy évre visszaadtad/töröltetted magad az mvh/őstermelői nyilvántartásból és utána újra visszaregisztráltad magad "újként".
Válasz nils holgerson #31562. hozzászólásáraIgen van sajnos!De a miniszter úr szerint csak az nem kapta meg a támogatást aki jogtalanul igényelt!Mi sajnos vagyunk olyan becsületesek hogy jogosan várnánk,és ellenőrzött is volt!Amúgy nem csak AKG nem lett kifizetve családi körben,más is hiányzik.
Január -e óta feldolgozás alatti státuszú EMVA-Mezőgazdasági területek erdősítése kifizetési kérelmemre ma délután negyed 2-kor rákérdeztem, hogy mikor akarják kifizetni. 15:47-kor jött a válasz, hogy egy héten belül várhatom a pénzt. Ránézet az ügyfél-tájékoztatásra, és mit ad isten, jóváhagyott ott is a kérelmem. Emberek vannak csodák!!!!
Most jött a fiatal gazda elutasító határozat miszerint 2016-2021 között önálló őstermelői tevékenységet végeztem. (Utána öcsg tag voltam). Járt így más is? Bevételem a beadást megelőző évben volt csak , (támogatásbeadási időszak után), mivel édesapám meghalt....
Kicsit elkeseredtem, hogy ez ilyenkor derül ki....
Arról is küld határozatot egyébként , ha lett volna pénzmozgás. Hova milyen jogcímen vezette át.
Valamint a folyoszámla adatblokban 1-2 napos csúszásban ezek eddig nyomon követhetők voltak.
Zárásként a tények a számok alapján : a tavalyi összes kifizetésnél idén + 11 %-kal több pénz jött, ugyanazokra a területekre és állományra (9 jogcím).
+/- eltérés (pl. EUR árfolyam miatt) van köztük de a total végösszeg magasabb. Október 14-én újra kezdődik a fórum lényegi részre, addig jó munkát mindenkinek :D.
Sziasztok! Én 29én kamptam határozatot AÖP részfizetésről, alaptámogatást még nem kaptam.
A felülethez nem nyúltak státusz máj6
ápr 6. Azért írtam hogy a státusz nem számít.
Válasz Füle #31539. hozzászólásáraNem. Már volt jóváhagyott utána feldolgozásalatt majd jóváhagyott. Jött határozat 2/3 összegről majd szombaton 1/3 összegről és az éjszaka utalásról. De közben jött határozat hogy az első határozatot tekintsem tárgytalannak. De a lényeg hogy meg jött.
Válasz Füle #31539. hozzászólásáraA felületnek(esetemben) köze nincs a valósághoz……de azért mindenki kattintgatja……csak is az utalt összeg stimmel és dátuma.
AKG kifizetés 2/3 meg jött az éjszaka, és jóváhagyott lett az egy harmada. Dolgos emberek vannak a kincstárban még szombat éjszaka is dolgoznak. De a lényeg hogy meg jött.
Nekünk sem sikerült 7 hónap alatt ügyintézni az AKG-t.Pedig hogy ígérte miniszter úr egy facebookos bejegyzésre reagálva egy hozzászólására,hogy ki lesz fizetve május 31-én,nekem hidjen,úgy lesz!Nem lett úgy!Következő dátum június 30.Várunk.
Válasz tinca12311 #31530. hozzászólásáraNekünk sem jött semmi A tévesen kiküldött határozatrol csak annyit hogy nekünk pontosan az az összeg hiányzik ami fel volt tüntetve és ugye azt írta hogy számlájára átutalom akkor mi ebben a téves na mostmár nem értek semmit várom az újabb határozatot
Válasz trikolor5 #31526. hozzászólásáraNem kívánok vitába szállni , de tény eddig a tavalyi összeg 120%-át kaptuk meg, remélem azért mert nincs gond a beadott kérelmemben!
csak az anyatehén bázis alapú hiányzik , ma megérkezett a tartáshoz kötött, nem aggódok!
Itt se jött meg a teljes összeg aöp-böl. Mekkora baj lehet már a költségvetésben, ha már választási évben sem tudnak fizetni? Rossz belegondolni mi lesz itt következő évben. Üres államkassza mellett mit fognak kitalálni vajon, hogy ne kelljen fizetniük..?
Válasz hulyetermelo #31502. hozzászólásáraha így fizetnének kamatot a befektetőknek pl. a bank vagy a pénzügyi szektorban....már megnyomták volna a piros gombot Tel-Avivban...
Válasz hulyetermelo #31521. hozzászólásáraSzerintem a pénzügyi keret határozza meg. Először meg kapták a nagyok több ezer ha-ra. Mert..... meg a nagyon kicsik mert nekik nem sokat kell fizetni. Most meg kapják a többiek mert jön a választás. Legalábbis a tapasztalat szerint.
Egyébként ma jött egyszerre a határozat és a lé.
Ha ezt a rendszer generálja akkor minek kell hozzá 1 év????? Egy XT pc is megcsinálná 1 hónap alatt az összes határozatot. Kicsit ellentmondásos a dolog... H a automatizált akkor miért lassú a kifizetés, ha nem akkor meg ez a kamu....
Egyébként miért nem transzparens az egész rendszer, miért nem áll ki valaki , és mondja el , hogy ilyen és ilyen szisztéma alapján fizetünk, ekkor meg ekkor. Annó sapsifülest ezért rúgták ki az MVH ból mert az kb 2 hónapra előre megmondta mit mikor fizetnek!! Ezért rúgták ki, holott ennek így kéne működni. Tisztán átláthatóan, tervezhetően. De takargatni valójuk van , az egészet átszövi a korrupció.
Holott ezelőtt 7-8 évvel már ennyire tervezett volt akkor most minek ez a hülyítés állandóan......
Válasz Igazi Földönfutó #31518. hozzászólásáraSzia én úgy gondolom hogy egy normális esetben már négy öt ember rég menesztve lett volna. Mi az hogy a rendszer bizonyos vegyszert tiltottnak vett? A lucerna földekemen? Honnan vette? Ki írta a programot? Hova lett 7,5 milliárd amiből készült? Három évig fejlesztették, és meg kaptam az összeg kétharmadát. Kaptam emailt sablon szöveggel és ha nem fellebezel honnét tudod hogy te is jóváírást kapsz? Nem személyesen nekem szólt hanem úgy általában mindenkinek. Szóval szégyen rám erőltetik és én iszom meg a levét.
33764 hozzászólás
Válasz hellojoevagyok #31560. hozzászólásáraIgen ez sajnos így van, nem a bevételt nézik, hanem az őstermelői nyilvántartást. "A haverom haverjának a haverjától hallottam"
hogy ezt új lehetett kikerülni, hogy mondjuk egy évre visszaadtad/töröltetted magad az mvh/őstermelői nyilvántartásból és utána újra visszaregisztráltad magad "újként". ![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz nils holgerson #31562. hozzászólásáraIgen van sajnos!De a miniszter úr szerint csak az nem kapta meg a támogatást aki jogtalanul igényelt!Mi sajnos vagyunk olyan becsületesek hogy jogosan várnánk,és ellenőrzött is volt!Amúgy nem csak AKG nem lett kifizetve családi körben,más is hiányzik.
Náunk kettő AKG még mindíg 04.29 feldolgozás alatt, semmi nem történt..... más is van így AKG-val???
Január -e óta feldolgozás alatti státuszú EMVA-Mezőgazdasági területek erdősítése kifizetési kérelmemre ma délután negyed 2-kor rákérdeztem, hogy mikor akarják kifizetni. 15:47-kor jött a válasz, hogy egy héten belül várhatom a pénzt. Ránézet az ügyfél-tájékoztatásra, és mit ad isten, jóváhagyott ott is a kérelmem. Emberek vannak csodák!!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Most jött a fiatal gazda elutasító határozat miszerint 2016-2021 között önálló őstermelői tevékenységet végeztem. (Utána öcsg tag voltam). Járt így más is? Bevételem a beadást megelőző évben volt csak , (támogatásbeadási időszak után), mivel édesapám meghalt....![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Kicsit elkeseredtem, hogy ez ilyenkor derül ki....
Válasz Pumukli94 #31558. hozzászólására:
Arról is küld határozatot egyébként , ha lett volna pénzmozgás. Hova milyen jogcímen vezette át.
Valamint a folyoszámla adatblokban 1-2 napos csúszásban ezek eddig nyomon követhetők voltak.
Válasz barnatanya2019 #31557. hozzászólásáraKöszönöm szépen a választ![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz Pumukli94 #31556. hozzászólásáraNem tudom, más oka nem nagyon lehet ha van határozat összeggel együtt.
Válasz barnatanya2019 #31553. hozzászólásáraEzt most úgy érzed hogy adótartozás miatt tarják vissza?![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz barnatanya2019 #31553. hozzászólására:
Nagyon sokkal pluszban van az adószámlám, meg az már látszana a folyószámla adatoknál...
Zárásként a tények a számok alapján : a tavalyi összes kifizetésnél idén + 11 %-kal több pénz jött, ugyanazokra a területekre és állományra (9 jogcím).
+/- eltérés (pl. EUR árfolyam miatt) van köztük de a total végösszeg magasabb. Október 14-én újra kezdődik a fórum lényegi részre, addig jó munkát mindenkinek :D.
Válasz kuszi1 #31551. hozzászólásáraAz adólevonás lehet.
Válasz kuszi1 #31551. hozzászólására:
Nálunk is ugyanez határozatok megjöttek, pénz sehol...
Boltban nem fogadják el a határozatot :D :D
Sziasztok tud valaki valamit már 7 ikén kaptam határozatot bisst pár nappal később crist és semmi még
Sziasztok! Én 29én kamptam határozatot AÖP részfizetésről, alaptámogatást még nem kaptam.
A felülethez nem nyúltak státusz máj6
ápr 6. Azért írtam hogy a státusz nem számít.
Válasz Füle #31548. hozzászólásáraAöp, biss még hiányzik de majd jön.
Válasz Koczka József #31543. hozzászólásáraAkkor legalább már rendben vagy ezen a téren!
Válasz szolo001 #31545. hozzászólásáraKöszönöm válaszod! Akkor még van remény![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Ezt a AKG/Aöp Facebook csoportban láttam !Valaki olvasott ilyet a határozatában?![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240602143247_img_20240602_143016.jpg)
Válasz szakalneirenke83 #31537. hozzászólásáraValamikor hajnalban!
Válasz Balu86 #31536. hozzászólásáraValamikor hajnaban!
Válasz Füle #31539. hozzászólásáraNem. Már volt jóváhagyott utána feldolgozásalatt majd jóváhagyott. Jött határozat 2/3 összegről majd szombaton 1/3 összegről és az éjszaka utalásról. De közben jött határozat hogy az első határozatot tekintsem tárgytalannak. De a lényeg hogy meg jött.
Válasz Dns8 #31540. hozzászólásáraVessük már le azt a kibaxott napszemcsit……adjuk már meg a minimum tiszteletet……![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz Füle #31539. hozzászólásáraA felületnek(esetemben) köze nincs a valósághoz……de azért mindenki kattintgatja……csak is az utalt összeg stimmel és dátuma.
Köszönjük miniszter úr az áldozatos munkáját.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240602113627_1000070147.jpg)
Válasz Koczka József #31538. hozzászólásáraEddig feldolgozás alatt volt,éjszaka meg jóváhagyott lett??
AKG kifizetés 2/3 meg jött az éjszaka, és jóváhagyott lett az egy harmada. Dolgos emberek vannak a kincstárban még szombat éjszaka is dolgoznak. De a lényeg hogy meg jött.
Válasz szolo001 #31535. hozzászólásáraMeg kerdezhetem mikor utaltak? Én is bízom benne hogy hétfőn hátha megkezdik a kifizetést újból![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz szolo001 #31535. hozzászólásáraVégre jó hír. Mikor utaltak?
Válasz Füle #31533. hozzászólásáraNekem megjött az AKG-s pénz!Hurrá!Már a szüret nem is izgat!
Válasz szakalneirenke83 #31531. hozzászólásáraÉn is így voltam és két nap múlva jött másik határozat nagyobb összegről és a kifizetés. KITARTÁS
Nekünk sem sikerült 7 hónap alatt ügyintézni az AKG-t.Pedig hogy ígérte miniszter úr egy facebookos bejegyzésre reagálva egy hozzászólására,hogy ki lesz fizetve május 31-én,nekem hidjen,úgy lesz!Nem lett úgy!Következő dátum június 30.Várunk.
Válasz rongyos #31528. hozzászólásáraKétszer ennyit fogunk kapni,eljő a Kánaán.
Válasz tinca12311 #31530. hozzászólásáraNekünk sem jött semmi
A tévesen kiküldött határozatrol csak annyit hogy nekünk pontosan az az összeg hiányzik ami fel volt tüntetve és ugye azt írta hogy számlájára átutalom
akkor mi ebben a téves
na mostmár nem értek semmit várom az újabb határozatot![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz trikolor5 #31526. hozzászólásáraIgen igazad van
sajnos semmi nem mozdult meg
https://agrokep.vg.hu/penz/tevesek-lehetnek-az-agrar-kornyezetgazdalkodasi-akg-kerelmekrol-kikuldott-kifizetesi-dontesek-36530/
Válasz trikolor5 #31526. hozzászólásáramajd gyün magyar péter és rendbe teszi a dolgokat...úgy fog jönni a pénz a csövön, mint a ló dereka...
Válasz trikolor5 #31526. hozzászólásáraNem kívánok vitába szállni , de tény eddig a tavalyi összeg 120%-át kaptuk meg, remélem azért mert nincs gond a beadott kérelmemben!
csak az anyatehén bázis alapú hiányzik , ma megérkezett a tartáshoz kötött, nem aggódok!
Itt se jött meg a teljes összeg aöp-böl. Mekkora baj lehet már a költségvetésben, ha már választási évben sem tudnak fizetni? Rossz belegondolni mi lesz itt következő évben. Üres államkassza mellett mit fognak kitalálni vajon, hogy ne kelljen fizetniük..?
Nagy 0! Kb 10% van eddig kifizetve.... Pistám! Nem erre tettem az x-et anno...
Hát én ezt nem értem se Aöp se végkifizetések nem jöttek a családba sajnos …05.31. ……………..
Válasz hulyetermelo #31502. hozzászólásáraha így fizetnének kamatot a befektetőknek pl. a bank vagy a pénzügyi szektorban....már megnyomták volna a piros gombot Tel-Avivban...
Válasz hulyetermelo #31521. hozzászólásáraSzerintem a pénzügyi keret határozza meg. Először meg kapták a nagyok több ezer ha-ra. Mert..... meg a nagyon kicsik mert nekik nem sokat kell fizetni. Most meg kapják a többiek mert jön a választás. Legalábbis a tapasztalat szerint.
Egyébként ma jött egyszerre a határozat és a lé.
Válasz Igazi Földönfutó #31518. hozzászólására:
Ha ezt a rendszer generálja akkor minek kell hozzá 1 év????? Egy XT pc is megcsinálná 1 hónap alatt az összes határozatot. Kicsit ellentmondásos a dolog... H a automatizált akkor miért lassú a kifizetés, ha nem akkor meg ez a kamu....
Egyébként miért nem transzparens az egész rendszer, miért nem áll ki valaki , és mondja el , hogy ilyen és ilyen szisztéma alapján fizetünk, ekkor meg ekkor. Annó sapsifülest ezért rúgták ki az MVH ból mert az kb 2 hónapra előre megmondta mit mikor fizetnek!! Ezért rúgták ki, holott ennek így kéne működni. Tisztán átláthatóan, tervezhetően. De takargatni valójuk van , az egészet átszövi a korrupció.
Holott ezelőtt 7-8 évvel már ennyire tervezett volt akkor most minek ez a hülyítés állandóan......
Válasz Koczka József #31519. hozzászólásáraEz valószínüleg programhiba,de ilyen nem fordulhatna elő.
Válasz Igazi Földönfutó #31518. hozzászólásáraSzia én úgy gondolom hogy egy normális esetben már négy öt ember rég menesztve lett volna. Mi az hogy a rendszer bizonyos vegyszert tiltottnak vett? A lucerna földekemen? Honnan vette? Ki írta a programot? Hova lett 7,5 milliárd amiből készült? Három évig fejlesztették, és meg kaptam az összeg kétharmadát. Kaptam emailt sablon szöveggel és ha nem fellebezel honnét tudod hogy te is jóváírást kapsz? Nem személyesen nekem szólt hanem úgy általában mindenkinek. Szóval szégyen rám erőltetik és én iszom meg a levét.
Válasz nils holgerson #31424. hozzászólásáraMeg lesz a teljes összeg,a rendszer bizonyos növ,védő szereket tiltottnak érzékelt,azért szankcionált.
Válasz k.kriszty #31506. hozzászólásáraIgen az AKG-t kaptam így.
Válasz bigfeco88 #31515. hozzászólásáraSajnos nálam is ugyan ez![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
MEGJÖTT a kedvem, hogy leírjam, semmi sem jött, ezek csak igérni tudnak! Pénz járni jár, de nem jut.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)