Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ebben csak az a furcsa, (nem akarok összeesküvés elméletet gyártani) de érdekes módon amikor nem érkezik meg időben a pénz , akkor a bankok keresnek meg ajánlattal hogy ők addig amíg megkapom megfinanszírozzák, megelőlegezik.
Ez nem lehet véletlen.
A tavalyi esztendőre most kaptuk meg a területalapú támogatást a minap. Hihetetlen.
Se előleg se semmi.
Gond volt ez már, mivel volt faktorálva kb. a 60%-a és az is lejár 30-án, ha pedig nemtudjuk visszafizetni akkor kerülsz a bar listára rögvest és a folyamatban lévő beruházásomhoz való 2,5-öst sem kapom meg miattuk.Nomeg ha megjött volna mondjuk novemberbe a fele akkor lett volna 2-3havi kamat, ígymeg lett 10havi összesen had ne mondjam... Szóval nem egyszerű dolgok történnek, xarnak az ember fejére.
Ja és mindezt úgy, hogy semmi ellenőrzésünk nemvolt, semmi adategyeztetés semmi rárajzolás, minden maximálisan rendben!!!
Ha adják adjonak rendesen mindenkinek vazzeg! Így hogy tervezzen a dolgozó ember!?!?!?!?
Sziasztok! Nálam megjelent a számított összeg az anyatehénnél, de elég siralmas! 26220ft/egyed. Sehol nem találok semmit, hogy mennyinek kellene lennie. Tud valaki valamit???
Válasz anyóka #10709. hozzászólásáraAzt a mindenit!!!! Eddig milyen státuszban volt? Ellenőrzés alatti, vagy jóváhagyott? Az enyém március óta jóváhagyott, de még mindig semmi.
Válasz csontii #10696. hozzászólásáraSzia! Nálad van már fejlemény az anyatehén támogatással kapcsolatban? Nálam még számított összeg sincs, pedig már 25-e van!
Válasz kulakman #10698. hozzászólásáraIgen van, nemhogy ezeket nem kaptam meg, de a földalapú támogatást sem, sőt a kifizetett előleget vissza kell fizetnem, mert 2015-ben módosult a blokktérképem és megállapították visszamenőleg 2014-re, hogy a területemen sok volt a bokor/gyepről van szó/.Mindamellett Áprilisban azt mondták, hogy minden rendbe van.
Azóta hazudoznak,mint a vízfolyás.
Válasz BorsodGazda #10697. hozzászólásáranincs ügyfélkapum és attól hogy itt pötyögök nem vagyok egy hacker,afalugazdászom nézte,sehol semmi pénzem nincs még.de kaptam egy levelet hogy eleget tettem a szerkezet átalakításnak.köszönöm a figyelmed majd referálok a többiről azonnal.
Válasz tehenes gazda #10692. hozzászólásáraSzia! Az mvh.gov.hu oldalon ügyféltájékoztatási-rendszer. Ügyfélkapu szükséges hozzá. Azzal tudsz az mvh oldalán belépni az ügyféltájékoztatóba. Ha beléptél akkor általános ügyintézés fül alatt "ügyfél tájékoztatási rendszer".
Rajtam kívül van még valaki közöttetek, akinek a MVH tartozik a 2014. évi területalapúval vagy erdészeti támogatással?
A Natura és KAT támogatásokat is megkapta már mindenki?
Válasz smart #10672. hozzászólásáraAz amit te írtál az euroárfolyamra van!Pl:2015-2020 között lesz ez 43???,amit az euro fog változatatni csak.Eddig 17??? körül volt.Magyarán te most a 2013-2014-es lóvét kapod ami17??? körül van,és 2016-bqn kapod a 2014-2015 évét!
Sziasztok! Több hozzászólásra írnám válaszként, hogy a szm. extenzifikációs támogatás (2014. évi) összegét április végén megkaptuk, ami 43.540 Ft /db, a határozatban is ennyi szerepel!
Válasz heves1980 #10671. hozzászólásáraajjajjaj... nagy lyuk lehet a büdzsén. ha a novemberben megadott "legfeljebb" 43540 ft-ot le kellett vinni 17000 ft-ra
Válasz vilcsi87 #10655. hozzászólásáraHa van számitott és jóváhagyott összeged a kkor ne titkold mennyi az annyi jó lenne tudni az 1jogosultságra eső lét mert azMVH nem mond semmit.Extenziv,Szerkezetátalakitás?
33659 hozzászólás
Válasz BorsodGazda #10714. hozzászólásáraMegjelent a támogatási összeg: 12292/egyed!!!?
/tavaly:35400/
Biztos van magyarázat,csak még nam tudom.
Talán a moduláció miatt?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-27 12:15:14
Válasz szanberg #10716. hozzászólásáraSzia Szanberg
Ebben csak az a furcsa, (nem akarok összeesküvés elméletet gyártani) de érdekes módon amikor nem érkezik meg időben a pénz , akkor a bankok keresnek meg ajánlattal hogy ők addig amíg megkapom megfinanszírozzák, megelőlegezik.
Ez nem lehet véletlen.
A tavalyi esztendőre most kaptuk meg a területalapú támogatást a minap. Hihetetlen.
Se előleg se semmi.
Gond volt ez már, mivel volt faktorálva kb. a 60%-a és az is lejár 30-án, ha pedig nemtudjuk visszafizetni akkor kerülsz a bar listára rögvest és a folyamatban lévő beruházásomhoz való 2,5-öst sem kapom meg miattuk.Nomeg ha megjött volna mondjuk novemberbe a fele akkor lett volna 2-3havi kamat, ígymeg lett 10havi összesen had ne mondjam... Szóval nem egyszerű dolgok történnek, xarnak az ember fejére.
Ja és mindezt úgy, hogy semmi ellenőrzésünk nemvolt, semmi adategyeztetés semmi rárajzolás, minden maximálisan rendben!!!
Ha adják adjonak rendesen mindenkinek vazzeg! Így hogy tervezzen a dolgozó ember!?!?!?!?
Válasz BorsodGazda #10714. hozzászólásáraakkor te még jó vagy , mert nálam csak 23000
Sziasztok! Nálam megjelent a számított összeg az anyatehénnél, de elég siralmas! 26220ft/egyed. Sehol nem találok semmit, hogy mennyinek kellene lennie. Tud valaki valamit???
Eddig jóváhagyott volt!
Nálam sincs számított összeg, sem az anyatehénnél, sem a kérődzőknél!! Erre aztán lehet alapozni!
nálam is jóváhagyott már hónapok óta, változás semmi, összeg szintén semmi!!! álasz BorsodGazda #10710 hozzászólására
Válasz anyóka #10709. hozzászólásáraAzt a mindenit!!!! Eddig milyen státuszban volt? Ellenőrzés alatti, vagy jóváhagyott? Az enyém március óta jóváhagyott, de még mindig semmi.
Ma elutasították az anyatehén támogatásomat,kíváncsian várom a határozatomat hogy miért.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-27 09:04:11
Válasz nyuszoka #10706. hozzászólásáraNálam sincs még semmi!
Nálunk sincs még számított összeg sem, de látom nem vagyok egyedül ebben,sajnos !!Válasz BorsodGazda #10705. hozzászólására
Válasz csontii #10696. hozzászólásáraSzia! Nálad van már fejlemény az anyatehén támogatással kapcsolatban? Nálam még számított összeg sincs, pedig már 25-e van!
Válasz kulakman #10698. hozzászólásáraIgen van, nemhogy ezeket nem kaptam meg, de a földalapú támogatást sem, sőt a kifizetett előleget vissza kell fizetnem, mert 2015-ben módosult a blokktérképem és megállapították visszamenőleg 2014-re, hogy a területemen sok volt a bokor/gyepről van szó/.Mindamellett Áprilisban azt mondták, hogy minden rendbe van.
Azóta hazudoznak,mint a vízfolyás.
Ritka egy hülye vagy magosSS paraszt,..te bugris !!!
Válasz BorsodGazda #10697. hozzászólásáranincs ügyfélkapum és attól hogy itt pötyögök nem vagyok egy hacker,afalugazdászom nézte,sehol semmi pénzem nincs még.de kaptam egy levelet hogy eleget tettem a szerkezet átalakításnak.köszönöm a figyelmed majd referálok a többiről azonnal.
Van még valakinél számított összeg az anyatehén támogatásra? Nálam sincs még!
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-18 09:53:54
Válasz kulakman #10698. hozzászólásáraanyatehén támogatást még nem kaptunk, számított összeg sincs
Mármost, hogy szinte mindenki megkapta az anyatehén + szerkezeti pénzét , kérdezem van-e még olyan sorstársam aki várja a fent körülírt lóvét???
Válasz tehenes gazda #10695. hozzászólásáraIgazán nics mit! Sikerült megnézni?
Anyatehén támogatásnál megjelent a számított összeg. Nagyon siralmas 14700/db
Válasz BorsodGazda #10694. hozzászólásáraköszönöm szépen a tájékoztatást.
Válasz tehenes gazda #10692. hozzászólásáraSzia! Az mvh.gov.hu oldalon ügyféltájékoztatási-rendszer. Ügyfélkapu szükséges hozzá. Azzal tudsz az mvh oldalán belépni az ügyféltájékoztatóba. Ha beléptél akkor általános ügyintézés fül alatt "ügyfél tájékoztatási rendszer".
Válasz tehenes gazda #10692. hozzászólásáraA forum előző oldalain megtalálod többször is!
segíségeteket kérném.mely internet elérhetőségen tudom az anyatehénállományom támogatásának fázisait lekövetni?előre is köszönöm.
Válasz fattyú #10687. hozzászólásáraMi se kaptuk még meg a területalapú második felét :S ezen a héten vagy jövő héten talán megkapjuk :S
Válasz Girantus #10688. hozzászólásáraAnyatehénre van már számított összeged?
Válasz fattyú #10687. hozzászólásáraerdészetire még én is várok
Szerkezet megjött!!!
Anyatehén jövőhét!!!
Üdv Bajtársak!
Rajtam kívül van még valaki közöttetek, akinek a MVH tartozik a 2014. évi területalapúval vagy erdészeti támogatással?
A Natura és KAT támogatásokat is megkapta már mindenki?
Válasz Csábi 5751 #10684. hozzászólásáraNekem csak 24000-re jött ki.
Ma utalták a szerkezetátalakítási támogatást, juhra, szarvasmarhára.
Válasz BorsodGazda #10683. hozzászólásáramegjött a szerkezti anyatehéntámogatás,47500ra jött ki nekem db
Sziasztok! Az anyatehén szerkezetátalakítási összeg megérkezett!
A szerkezetátalakítási támogatási jogosultságokról az MVH által vezetett nyilvántartás szerint az ügyfél rendelkezésére álló szerkezetátalakítási
támogatási jogosultságok egységértékét a 2014. évre az alábbiak szerint állapítom meg:
Anyajuh szerkezetátalakítási jogosultság fajlagos értéke: 10.2 euró/db
Anyajuh kiegészítő többletjogosultság fajlagos értéke: 6.28 euró/db
Anyatehén szerkezetátalakítási jogosultság fajlagos értéke: 156.94 euró/db
Hízottbika szerkezetátalakítási jogosultság fajlagos értéke: 69.05 euró/db
Szarvasmarha extenzifikációs többletjogosultság fajlagos értéke: 54.93 euró/db
Az átváltási árfolyam: 310,57 Ft/Euro.
Válasz csokifarago #10679. hozzászólásáraÉs az anyatehén támogatás mennyi lesz?
Most van aki 43-at kapott extenzifikációt?amit áprilisban kaptunk az történelmi bázis év volt!
Ha jól tudom!!
igen 21 ezer lesz utalva a szerkezettre
Válasz petsudo #10677. hozzászólásáraDe ha rosszul tudom elnézést kérek! :-)
Válasz smart #10672. hozzászólásáraAz amit te írtál az euroárfolyamra van!Pl:2015-2020 között lesz ez 43???,amit az euro fog változatatni csak.Eddig 17??? körül volt.Magyarán te most a 2013-2014-es lóvét kapod ami17??? körül van,és 2016-bqn kapod a 2014-2015 évét!
Sziasztok! Több hozzászólásra írnám válaszként, hogy a szm. extenzifikációs támogatás (2014. évi) összegét április végén megkaptuk, ami 43.540 Ft /db, a határozatban is ennyi szerepel!
Válasz vilcsi87 #10674. hozzászólásáraüdv,21000 a szerekezeti hízottbika,?
Válasz Lacibá59 #10670. hozzászólásáranem voltam gép közelben. most kiszámoltam: 17000 és 21000 jött ki nekem is
Válasz heves1980 #10671. hozzászólásáraajjajjaj... nagy lyuk lehet a büdzsén. ha a novemberben megadott "legfeljebb" 43540 ft-ot le kellett vinni 17000 ft-ra
Válasz petsudo #10669. hozzászólásáraJós nem vagyok. Az átmeneti nemzeti támogatások 2015. évi összegét majd november-december tájékán határozzák meg.
sziasztok!A kérődző szerkezeti db*ja 21400,az extenzifikáció 17000ft.Mvh-val beszéltem!
Válasz vilcsi87 #10655. hozzászólásáraHa van számitott és jóváhagyott összeged a kkor ne titkold mennyi az annyi jó lenne tudni az 1jogosultságra eső lét mert azMVH nem mond semmit.Extenziv,Szerkezetátalakitás?