Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Koczka József #31173. hozzászólásáraAz előbb kaptam egy utalást,az összegről ítélve az Akg lehet,mindenféle előzetes határozat és értesítés nélkül.És nem a kincstár,hanem valami KTM utalás.
Válasz p.szandika092 #31172. hozzászólásáraŐsszel voltak bodzat elleneorìzni kora tavasszal szölőt minden oke (akg)de azóta is semmi de nyugi lentebb leirtak kicsit megcsúztak (persze ha én nem fizetek be időre vlmt akkor meghurcolnak)
Akinek ellenőrzése volt kapott már valaki Akg? Nekünk 1hónapja befejeződött az ellenörzés megkaptuk a jegyzőkönyvet is róla! Vissza kaptuk a beadott papírokat is mindent rendben találtak,de még mindig semmi! Feldolgozás alatt!
- várhatóan hektáronként 139 euró/ha a végösszege a tavalyi kérelmekkel igényelt alaptámogatásnak,
- 61 euró lesz az Agro-ökológiai Programban egy hektárra jutó támogatás,
- 82 euró/hektár jut jelenlegi állás szerint az újraelosztó támogatás keretei között az első 10 hektár után és 45,5 euró/hektár a 10 és 150 hektár közötti területekhez kapcsolódva.
- a FIG 82 euro/ha körül lesz várhatóan.
Válasz Juliska887 #31162. hozzászólásáraNem értem! A 2024 területalaput még fel sem töltötték a ügyintézési felületre! A 23 kérelemre egy lapos forintot sem kaptam.
Válasz mihaszna #31160. hozzászólásáraVissza kérdeztem én is biztos a 2024est? Igen amit most adtunk be kapod is :D
Köszönöm a válaszokat. Én a 2023as vegkifizetest is megkaptam mindenre. Igaz 2 hektárról beszélünk:D
Sziasztok!
Mennyi lesz 2024-ben a földalapú támogatás?
Illetve aki vállalt Aöpöt 2pontot?
Mennyi pluszt adnak aki fiatal gazda? Falugazdász azt mondta ezt hektáronként adják 5 évig. Összegekről nem beszéltünk.
Válasz nils holgerson #31155. hozzászólásárameg termeléshez kötöttekből, meg állatosokból se.
totál üres lehet a kassza, mondom, áfát se fizettek, múlt péntek volt a határidő, még ma sem. picsa pár tízmilliárdokkal baszakodnak. emlékeztek 2006ra? akkor is eu-s választás volt nyár elején, és ugye ekkor hangzott el az a híres hazudtunk éjjel meg nappal, hogy titokban tartsuk, hogy mi a valóság. nincs új a nap alatt...
Mint egy isteni szikra én csak most jöttem rá az állam nagy húzására....hogy én mennyire naív és hülye vagyok... Bejelentés egy hónapja hogy rendkívüli átszervezés, némi csepegtetés és mindenki ki lesz fizetve május31ig. Hát persze, május20 áfa május21 szja.... fizet majd a sok marha az államnak, lesz pénz, lesz miből kifizetni, aki meg nem tudja majd az szja-t kifizetni azt majd levonják az utalandóból 31ig Ördögi egy terv, de működik nekik. Ide a rozsdás bökőt hogy 21ig senki nem fog kapni nagyobb összeget akból és aöpből!
Válasz K__K #31151. hozzászólásáraNem tudom hogyan jött ki ennyire valószínűleg a többi része már elöbb megjött ez csak a végkifizetés.
Javaslom a kifizetéseknél összeadni tavaly október óta ezen a jogcímen mennyit utaltak.
Ma megjött a BISS végkifizetés. 245HUF/Ha. Kettőszáz negyvenöt magyar királyi forint. Szívesen odaadtam volna az anyukájuknak koszorúra.
Az AÖP az cakli-pakk mennyi pénz lesz? Vagy az is egy meglepetés téma, hogy a 21.000ft/ha az összes, vagy adnak még alamizsnát?
A CRISS is hasonlóan 250Ft/ha?
Lájkolom! Brüsszel bekaphassa, és csak a fideSS 9-én!
Válasz nils holgerson #31145. hozzászólásáraNálunk úgyan ez pénteken váltott státusz, Akg ma úgy szint! De még mindig feldolgozás alatt! Pénteken kaptunk terület alapura utalást! 2337ft????????
Válasz apuci #31140. hozzászólásáraAlapból június 10 a beadási határidő. Még ha a választások miatt utalni akarnának se tudnának. Örüljünk, ha decemberig kapunk valamennyit.
Sziasztok. Segítségeteket kérném. A falugazdász azt mondta hogy a 2024es támogatást is kifizetik most május 31.ig. Igaz ez? Mindig utólag október környékén szoktuk kapni.
Köszönöm a válaszokat
Olyan személy vagyok, aki nemzetközi kölcsönöket kínál.
A magánszemélyek közötti 2000-5000000 eurós rövid és hosszú távú kölcsönök tőkéjének birtokában minden komoly rászoruló személy részére a kamat mértéke évi 3%. "pénzügyi kölcsönök, ingatlanhitelek, beruházási kölcsönök, autóhitelek, személyi kölcsönök nyújtása. A kérdőív kézhezvételétől számított maximum 1 napon belül készséggel állok rendelkezésére ügyfeleim kielégítésére.
33530 hozzászólás
Válasz Precgazd2022 #31169. hozzászólásáraÉrtem.
Köszönöm!
Válasz p.szandika092 #31172. hozzászólásáraEllenörizés nélkül se kaptunk semmit
Válasz Igazi Földönfutó #31175. hozzászólásáraNálam pontosan ugyanez.
Válasz Koczka József #31176. hozzászólásáraLehet de a zsozsó a zsebben az valódi.
Válasz Igazi Földönfutó #31175. hozzászólásáraAz a KTM az nem a kitudja mit utaltak hivatal ?
Válasz Koczka József #31173. hozzászólásáraAz előbb kaptam egy utalást,az összegről ítélve az Akg lehet,mindenféle előzetes határozat és értesítés nélkül.És nem a kincstár,hanem valami KTM utalás.
Válasz p.szandika092 #31172. hozzászólásáraŐsszel voltak bodzat elleneorìzni kora tavasszal szölőt minden oke (akg)de azóta is semmi de nyugi lentebb leirtak kicsit megcsúztak (persze ha én nem fizetek be időre vlmt akkor meghurcolnak)
Válasz p.szandika092 #31172. hozzászólásáraMég ellenőrzés nélkül sem kaptunk itt egy páran semmit.
Akinek ellenőrzése volt kapott már valaki Akg? Nekünk 1hónapja befejeződött az ellenörzés megkaptuk a jegyzőkönyvet is róla! Vissza kaptuk a beadott papírokat is mindent rendben találtak,de még mindig semmi! Feldolgozás alatt!
Valakinek a crissről valami infó mert még határozat nem jött csak bissről
Anyajuh a számlán!!
Válasz Devyd #31158. hozzászólásáraSzia, KAP-os előadásból idézem:
- várhatóan hektáronként 139 euró/ha a végösszege a tavalyi kérelmekkel igényelt alaptámogatásnak,
- 61 euró lesz az Agro-ökológiai Programban egy hektárra jutó támogatás,
- 82 euró/hektár jut jelenlegi állás szerint az újraelosztó támogatás keretei között az első 10 hektár után és 45,5 euró/hektár a 10 és 150 hektár közötti területekhez kapcsolódva.
- a FIG 82 euro/ha körül lesz várhatóan.
Üdv.: PG
Válasz tamas.aszodi81 #31167. hozzászólásáraButaságot mondtak neki, hagyjátok.
Válasz Juliska887 #31162. hozzászólásáraNem értem! A 2024 területalaput még fel sem töltötték a ügyintézési felületre! A 23 kérelemre egy lapos forintot sem kaptam.
Válasz Juliska887 #31162. hozzászólásáraMajdnem jó volt a kifejezés.!
Csak a be meg a kapod
Nem sértésnek szánom
Sosem adtak előre
Válasz s.adamkam #31163. hozzászólásáraMa már határozat is van,akkor a héten remélhetőleg pénz is lesz
Hopp! AKG nálam tegnapi dátummal jóváhagyott, határozat és összeg még nincs.
Nekem is jóváhagyott az anyajuh!
Válasz mihaszna #31160. hozzászólásáraVissza kérdeztem én is biztos a 2024est? Igen amit most adtunk be kapod is :D
Köszönöm a válaszokat. Én a 2023as vegkifizetest is megkaptam mindenre. Igaz 2 hektárról beszélünk:D
Agro ökot fizettek már?
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraAz ilyen falugazdászt ki kell rúgni.
Válasz vizilola #31135. hozzászólására12000 Ft körül/egyed
Sziasztok!
Mennyi lesz 2024-ben a földalapú támogatás?
Illetve aki vállalt Aöpöt 2pontot?
Mennyi pluszt adnak aki fiatal gazda? Falugazdász azt mondta ezt hektáronként adják 5 évig. Összegekről nem beszéltünk.
Köszönöm!
Válasz nils holgerson #31155. hozzászólásáraSzia ezt írtuk és mondjuk már egy ideje. Jó reggelt. És ez nem megbántás csak figyelem felhívás arra hogy hogy x - elj.
Válasz nils holgerson #31155. hozzászólásárameg termeléshez kötöttekből, meg állatosokból se.
totál üres lehet a kassza, mondom, áfát se fizettek, múlt péntek volt a határidő, még ma sem. picsa pár tízmilliárdokkal baszakodnak. emlékeztek 2006ra? akkor is eu-s választás volt nyár elején, és ugye ekkor hangzott el az a híres hazudtunk éjjel meg nappal, hogy titokban tartsuk, hogy mi a valóság. nincs új a nap alatt...
Mint egy isteni szikra én csak most jöttem rá az állam nagy húzására....hogy én mennyire naív és hülye vagyok... Bejelentés egy hónapja hogy rendkívüli átszervezés, némi csepegtetés és mindenki ki lesz fizetve május31ig. Hát persze, május20 áfa május21 szja.... fizet majd a sok marha az államnak, lesz pénz, lesz miből kifizetni, aki meg nem tudja majd az szja-t kifizetni azt majd levonják az utalandóból 31ig Ördögi egy terv, de működik nekik. Ide a rozsdás bökőt hogy 21ig senki nem fog kapni nagyobb összeget akból és aöpből!
Összesen : 10.500/ juh
Jóváhagyott itt is!
Kitartást mindenkinek!
Hajdú-bihar
Válasz K__K #31151. hozzászólásáraNem tudom hogyan jött ki ennyire valószínűleg a többi része már elöbb megjött ez csak a végkifizetés.
Javaslom a kifizetéseknél összeadni tavaly október óta ezen a jogcímen mennyit utaltak.
Válasz mjj #31131. hozzászólásáraIgen kaptunk.
Ma megjött a BISS végkifizetés. 245HUF/Ha. Kettőszáz negyvenöt magyar királyi forint. Szívesen odaadtam volna az anyukájuknak koszorúra.
Az AÖP az cakli-pakk mennyi pénz lesz? Vagy az is egy meglepetés téma, hogy a 21.000ft/ha az összes, vagy adnak még alamizsnát?
A CRISS is hasonlóan 250Ft/ha?
Lájkolom! Brüsszel bekaphassa, és csak a fideSS 9-én!
Válasz apuci #31140. hozzászólásáraEzt úgy értette hogy ami bent van még pénz, azt fizetik ki. De majd 06.01 meglátjuk :D.
Válasz trikolor5 #31143. hozzászólásáraJa én 23-ról beszélek!
Válasz trikolor5 #31143. hozzászólásáraEzt mondta,az alapokat már megkaptam a többit meg várom.
Válasz nils holgerson #31145. hozzászólásáraNálunk úgyan ez pénteken váltott státusz, Akg ma úgy szint! De még mindig feldolgozás alatt! Pénteken kaptunk terület alapura utalást! 2337ft????????
Válasz kulakman #31142. hozzászólásáraÍgy bizony.
Válasz Zozo198454 #31128. hozzászólásáranálunk is egy családtagnál a mai nappal, de még mindíg csak feldolgozás alatti..... fizetésnek még nyoma sincs...
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraBe se adtuk még a kifizetési kérelmet akkor mi alapján fizetnék a 24-est?
Válasz apuci #31140. hozzászólásáraAlapból június 10 a beadási határidő. Még ha a választások miatt utalni akarnának se tudnának. Örüljünk, ha decemberig kapunk valamennyit.
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraNem ellenzéki szavazóként mondom , előbb tán a 23-ast kellene rendezni!
Aztán ráérünk álmodozni!
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraViccnek nem lenne rossz. Még a 2023as kifizetés is kérdéses május 31ig ezzel a tempóval....
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraA mi falugazdászunk is ezt mondta.
Válasz Juliska887 #31138. hozzászólásáraTuti nem igaz
Sziasztok. Segítségeteket kérném. A falugazdász azt mondta hogy a 2024es támogatást is kifizetik most május 31.ig. Igaz ez? Mindig utólag október környékén szoktuk kapni.
Köszönöm a válaszokat
Orbán, utalj!
Válasz Zozo198454 #31128. hozzászólásáraNekünk sincs változás október óta!
Válasz andreajezoviczky #31133. hozzászólásáraHa összeged is van, megírnád hogy hány ft./ egyed?
Köszönöm szépen!
Helló,
Olyan személy vagyok, aki nemzetközi kölcsönöket kínál.
A magánszemélyek közötti 2000-5000000 eurós rövid és hosszú távú kölcsönök tőkéjének birtokában minden komoly rászoruló személy részére a kamat mértéke évi 3%. "pénzügyi kölcsönök, ingatlanhitelek, beruházási kölcsönök, autóhitelek, személyi kölcsönök nyújtása. A kérdőív kézhezvételétől számított maximum 1 napon belül készséggel állok rendelkezésére ügyfeleim kielégítésére.
Nincs komoly ember, aki visszatarthatná
Gyors válasz: bienczykdaniel1@gmail.com
Anyajuh ma státusz váltás és végre jóváhagyott.
Válasz kiscsillag05 #31126. hozzászólására Köszönöm
Válasz én 11 #31130. hozzászólásáraElőleget kaptál?