Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az MVH január 30-án megkezdi a területalapú támogatások végkifizetését
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) január 30-án elindítja a 2014-es területalapú támogatás (SAPS) második részletének utalását. Ennek során az elkövetkező hetekben több mint 100 ezer mezőgazdasági termelő jut mintegy 60 milliárd forinthoz. A további jogosult kérelmezőknek, a fennmaradó támogatási összegeket folyamatosan, legkésőbb június 30-ig utalja át az MVH.
A második ütemben a hektáronként járó nagyságrendileg 35 ezer forint, az éves SAPS támogatás 50%-át jelenti.
A teljes 2014-es kérelmezési évre több mint 170 ezer ügyfélnek hektáronként 70 ezer forintot meghaladó összeg fizethető,ki területalapú támogatásra az összesen 341 milliárd forintos keretből. Ebből a tavaly október közepén indult első ütemben mintegy 161 milliárd forintot juttatott az MVH a gazdáknak. Az előleg biztosításával a termelőknek kevesebb hitelt kellett felvenniük, ami jelentősen segítette az őszi mezőgazdasági munkák elvégzését.
Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatás fajlagos hektáronkénti összege az elmúlt hét évben a duplájára nőtt.
Igen,pontosan.Emlékszem,hiszen én írtam,de te összemostad a 120-150E ft-os fizetéssel,meg hogy hogy örülnek neki.
Tehát ha minden dolog a helyére kerül,nem fikáztam le talán senkit...
És igen,távol a családtól meg kell gondolni,mennyi is az annyi.
Páromnak jóváhagyottra változott és összeg is van rá Nekem jóváhagyott de az összeg még nem jelent meg. És ma kezdik utalni 30-án azt írják az újságok.
Ismét tévedés.
Az államkincstár nincsen benne a GIRO2 rendszerben.
Rá nem érvényes a 4 órás átutalás.
Amit az államkincstár indít el, az csak a következő banki munkanap reggelén érkezik meg az ügyfelek számlájára.
Válasz #9672. hozzászólásraNa, mustár,neked is, okulásképpen:a lóvét magyarállam papa kiutalja nekem,fődalapú stb.,majd lehívja a zúnijós keretből a következő naptári negyedév elején,tehát ha 1 napra is,de meghitelezi.Ha Feb.01.-én kapom meg az AKG,Földalapú,Állatjóléti seggélyemet,állam bá csak bolondok napja után kapja + BRUXELLEStől.
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerre kiutalni mindenkinek a támogatást?
Ja bocs elfelejtettem a fiatalgazdáknak is kell lóvét előteremteni valahonnan.
Köszi az infót.....így már világos elkerülte a figyelmem.....de nem értem mértnem lehet legalább hetekkel előtte leszíroni h mikor kezdik a második részletet....
Válasz #9678. hozzászólásra
Igen,még 180 milliárdot kellene utalni és ebből holnap meg a következő hetekben 60 lesz kiutalva a többi pedig junius 30-ig
Kedden és csütörtökön utal az mvh....szóval abból holnap pénz van. Ha jól olvasom akkor sokan nem kapnak mivel 170 milliárd a fele és ebből csak 60 lesz kiutalva....
A fidesznyikek ellopják a pénzünket ,...mint a parlagfűirtásra összedobott 1 milliárdot!
Szegények,..kell nekik a luxusvillák,de hol van ilyenkor az agrárkamara,..minek fizetem őket?
Ja,..hogy azok is fideszesek,..értem.
Válasz #9660. hozzászólásra
Tisztelt Ares 826
Sikerült egy jókora csúsztatást csinálnod a hozzászólásomból.
Egyrészt nem a te általad említett órabérre írtam az alamizsnát,másrészt még eddig minden tevékenységemért vállaltam a felelősséget,bárkinél,bármikor.
Természetesen én sem vagyok tévedhetetlen,soha nem is állítottam,de szándékosan vagy tudatlanságból még soha semmilyen meghibásodást nem okoztam.
Ha kell kérdezek,ha valamiben még úgy sem vagyoök biztos,akkor inkább maradjon úgy a dolog,mintsem kárt okozzak valamiben.
Az én férjem 750ért dolgozik óránként és soha egy szava sincsen a reggeli korán kelés miatt hiszen örül, hogy van munkahelye igaz hogy napi 70 kmt utazik de ő nem panaszkodik és másnak a 900 ft kevés :)
És kéthetente egy hétvégéje szabad .....
A mai világban örüljön az ember ha van munkahelye.
valaki tud biztos és pontos időpontot a támogatás kifizetésével kapcsolatban? Azt mondták ma indítják ezek szerint időzavarban vannak lázítják a parasztot.
Válasz #9634. hozzászólásraNekem 11-ben AKG-s területet rossz kóddal vett fel az ellenőr nnyáron,télen jött az elutasítás,postafordultával fellebbeztem,egy év múlva voltam a pénzemnél.
-mvh.gov.hu
-jobb oldalt elektronikus ügyintézés
-katt rá
-egységes kérelem
-ügyfélkapus bejelentkezés
majd ha bent vagy, akkor
-ügyek állása
-ügyféltájékoztatási rendszer
s kiválasztod az ezévit.
De nagy arcod van koma!! Sok ember dolgozna szívesen 900-1000 ft órabérért neked meg az alamizsna, azt meg nem hiszem el hogy te soha nem csinálsz valami baromságot!! Mindenki tévedhet és téved is, csak akkor nem te fizeted a javíttatást!!
33749 hozzászólás
Válasz #9707. hozzászólásra:
Egy sort nem tudsz visszaolvasni ? :D :D
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-01-31 14:40:17
Az MVH január 30-án megkezdi a területalapú támogatások végkifizetését
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) január 30-án elindítja a 2014-es területalapú támogatás (SAPS) második részletének utalását. Ennek során az elkövetkező hetekben több mint 100 ezer mezőgazdasági termelő jut mintegy 60 milliárd forinthoz. A további jogosult kérelmezőknek, a fennmaradó támogatási összegeket folyamatosan, legkésőbb június 30-ig utalja át az MVH.
A második ütemben a hektáronként járó nagyságrendileg 35 ezer forint, az éves SAPS támogatás 50%-át jelenti.
A teljes 2014-es kérelmezési évre több mint 170 ezer ügyfélnek hektáronként 70 ezer forintot meghaladó összeg fizethető,ki területalapú támogatásra az összesen 341 milliárd forintos keretből. Ebből a tavaly október közepén indult első ütemben mintegy 161 milliárd forintot juttatott az MVH a gazdáknak. Az előleg biztosításával a termelőknek kevesebb hitelt kellett felvenniük, ami jelentősen segítette az őszi mezőgazdasági munkák elvégzését.
Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatás fajlagos hektáronkénti összege az elmúlt hét évben a duplájára nőtt.
Nekem összeg van de nem jóváhagyott de a dátum változott. 01.23. ez akkor mit jent?
Válasz #9702. hozzászólásra
Igen,pontosan.Emlékszem,hiszen én írtam,de te összemostad a 120-150E ft-os fizetéssel,meg hogy hogy örülnek neki.
Tehát ha minden dolog a helyére kerül,nem fikáztam le talán senkit...
És igen,távol a családtól meg kell gondolni,mennyi is az annyi.
Páromnak jóváhagyottra változott és összeg is van rá Nekem jóváhagyott de az összeg még nem jelent meg. És ma kezdik utalni 30-án azt írják az újságok.
Válasz #9671. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Azt írtad "900 ft órabérért nem leszel távolt a családodtól" ! Akkor mi van ki beszél mellé?????
Tegnap nálaim is áltozott jováhagyottra, utalványozott öszeg is van. Pénz még nincs.![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Válasz #9699. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Az okosabbra hallgatni kell !
Válasz #9698. hozzászólásra:
Ismét tévedés.
Az államkincstár nincsen benne a GIRO2 rendszerben.
Rá nem érvényes a 4 órás átutalás.
Amit az államkincstár indít el, az csak a következő banki munkanap reggelén érkezik meg az ügyfelek számlájára.
Válasz #9685. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
.
Józsikám, akinek pénteken utalnak,..annak aznap csipog a telója, ez az átutalás lényege.
Utána már bármikor levehet róla a kártyájával
Válasz #9695. hozzászólásraNasszerű
Válasz #9693. hozzászólásra
0.0000000000000000000000000000000000000001% minimum....ennyibe biztos lehetsz....
Válasz #9692. hozzászólásra
Na húzz a p....,ja Gábor vagyok én is
Válasz #9693. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
50%
Mennyi a valószinűsége annak hogy a kifizetés holnap megtörténik?
Válasz #9672. hozzászólásraNa, mustár,neked is, okulásképpen:a lóvét magyarállam papa kiutalja nekem,fődalapú stb.,majd lehívja a zúnijós keretből a következő naptári negyedév elején,tehát ha 1 napra is,de meghitelezi.Ha Feb.01.-én kapom meg az AKG,Földalapú,Állatjóléti seggélyemet,állam bá csak bolondok napja után kapja + BRUXELLEStől.
Válasz #9690. hozzászólásra
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Mvh....
Válasz #9689. hozzászólásra
Értem...nos akkor honnan szedted?hogy kedd csüt...
Válasz #9684. hozzászólásra ez nem vicc....![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #9686. hozzászólásra
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerre kiutalni mindenkinek a támogatást?
Ja bocs elfelejtettem a fiatalgazdáknak is kell lóvét előteremteni valahonnan.
Válasz #9685. hozzászólásra
Tudok olyanról h hétfőn csippant a teló....az mvh üzivel....
Válasz #9684. hozzászólásra erre még válasz várok.....
Köszi az infót.....így már világos elkerülte a figyelmem.....de nem értem mértnem lehet legalább hetekkel előtte leszíroni h mikor kezdik a második részletet....
Válasz #9684. hozzászólásra
Lehet,hogy eddig ez volt a gyakorlat,de most pénteken fogják megnyomni a gombot és hétfőn fognak érkezni a pénzek a szerencsésebbekhez
Mi az hogy kedden és csütörtökön utal az mvh....??????ez vicc
Válasz #9681. hozzászólásra
Felmész az MVH honlapjára és ott le van írva minden
Válasz #9681. hozzászólásra
http://mvh.gov.hu
Válasz #9679. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Te honnat szeded hogy csak 60 milliárdot?!??!
Szerintem meg tök hülyeségeket írtak ki,vagy rosszul tudok számolni.
Igen,még 180 milliárdot kellene utalni és ebből holnap meg a következő hetekben 60 lesz kiutalva a többi pedig junius 30-ig
Kedden és csütörtökön utal az mvh....szóval abból holnap pénz van. Ha jól olvasom akkor sokan nem kapnak mivel 170 milliárd a fele és ebből csak 60 lesz kiutalva....![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz #9676. hozzászólásra
Akkor te más honlapot néztél.
Válasz #9674. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Keveri a méhész támogatással
Ennyit kellett volna nekik mondani 2 héttel ezelőtt.
most van fent az mvh n hogy 30 án kezdik a végkifizetéseket akkor még ma nem kaphatot semmilyen bank földalapu pénzt
Válasz #9667. hozzászólásra
Akkor már valaki jelezte volna.Szerintem kamu.
A fidesznyikek ellopják a pénzünket ,...mint a parlagfűirtásra összedobott 1 milliárdot!
Szegények,..kell nekik a luxusvillák,de hol van ilyenkor az agrárkamara,..minek fizetem őket?
Ja,..hogy azok is fideszesek,..értem.
Tisztelt Ares 826
Sikerült egy jókora csúsztatást csinálnod a hozzászólásomból.
Egyrészt nem a te általad említett órabérre írtam az alamizsnát,másrészt még eddig minden tevékenységemért vállaltam a felelősséget,bárkinél,bármikor.
Természetesen én sem vagyok tévedhetetlen,soha nem is állítottam,de szándékosan vagy tudatlanságból még soha semmilyen meghibásodást nem okoztam.
Ha kell kérdezek,ha valamiben még úgy sem vagyoök biztos,akkor inkább maradjon úgy a dolog,mintsem kárt okozzak valamiben.
Válasz #9667. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Persze akik közel vannak a tűzhöz...kamara...meg szövetkezet elnökök....
Válasz #9665. hozzászólásra
Ha így gondolkozol....hosszútávon zsákutsza...persze ha nincs igényed csak minimális és persze 40fölött elbirom képzelni....
Köszönöm szépen a segítséget!
Hívtam a bankot....ma már volt aki kapott támogatást....![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #9665. hozzászólásra
Ez így igaz!
Az én férjem 750ért dolgozik óránként és soha egy szava sincsen a reggeli korán kelés miatt hiszen örül, hogy van munkahelye igaz hogy napi 70 kmt utazik de ő nem panaszkodik és másnak a 900 ft kevés :)
És kéthetente egy hétvégéje szabad .....
A mai világban örüljön az ember ha van munkahelye.
valaki tud biztos és pontos időpontot a támogatás kifizetésével kapcsolatban? Azt mondták ma indítják ezek szerint időzavarban vannak lázítják a parasztot.![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Aki 900-1000ft-ot ad oránként...az előtt én le veszem a kalapomat....de sajnos ez nagyon ritka....úgy értem kb 50 ből egy szerencsés....
Válasz #9634. hozzászólásraNekem 11-ben AKG-s területet rossz kóddal vett fel az ellenőr nnyáron,télen jött az elutasítás,postafordultával fellebbeztem,egy év múlva voltam a pénzemnél.
Válasz #9655. hozzászólásra
-mvh.gov.hu
-jobb oldalt elektronikus ügyintézés
-katt rá
-egységes kérelem
-ügyfélkapus bejelentkezés
majd ha bent vagy, akkor
-ügyek állása
-ügyféltájékoztatási rendszer
s kiválasztod az ezévit.
Remélem segítettem :-)
Válasz #9642. hozzászólásra
De nagy arcod van koma!! Sok ember dolgozna szívesen 900-1000 ft órabérért neked meg az alamizsna, azt meg nem hiszem el hogy te soha nem csinálsz valami baromságot!! Mindenki tévedhet és téved is, csak akkor nem te fizeted a javíttatást!!
Válasz #9658. hozzászólásra
Miből gondolod?