Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most beszéltem egy olyan mvh dolgozóval, aki a visszaosztási rátán dolgozik. Ha ma készen lesznek vele, akkor csütörtökön indul. Ha ma már nem végeznek vele, akkor nem. Délután hív, akkor tudok közelebbi információkat.
Válasz #9487. hozzászólásra
Nem tudom,miért kell mások szexuális életét kiteregetni,én is mondtam már csütörtököt,nem csak ez a bizonyos kisasszony,mégsem adtam a fórum tudtára,csak az asszony,meg én tudunk róla.
Na de...valaki írta,hogy miért nem lehet előre tudni,mikor és mennyit utalnak??
Nos,mert még nem volt olyan tökös gyerek,aki vagy 10 kocsi trágyát odaborított volna a minisztérium elé...retteg a többség,hogy egyáltalán megkapja a jogos jussát,- amit nevezhetnénk nyugodtan kis alamizsnának is ,az uniós átlag támogatási összeg fényében,- s egy árva mukkot nem mer szólni.A zavarosban a lejobb halászni,mint tudjuk,meg amúgy is...mi a gazda??..miniszter,hogy mindent meg kell neki magyarázni??Csak gürcöljön és fogja be!! Örüljön,hogy egyáltalán kap valami kis "potyapénzt",nem még tájékoztatást is,hogyne már.
Meg kell őszintén vallani,gyengék vagyunk az érdekeink képviseletében,mint a harmat...
Jövő hét elején kamarai gyűlés, ahol a programban első helyen szerepel a terület alapú, ebből következtetek, hogy előtte történik valami. Tegnap a telefonos kisasszony csütörtököt mondott. De én akkor hiszem, ha látom :-) Szép napot mindenkinek
Válasz #9479. hozzászólásra
létezik az a 2.5%-os előfinanszírozás,
nekem önként ajánlották,
az mondjuk érthető hogy kisebb összeget nem akarnak finanszírozni mert egyszerűbb kiadni egy 20 millás hitelt mint 40 fél millást, Minek dolgozzon 40x annyit mikor a végeredmény ugyanaz?
Ápr jun, szept, nov , ezekben a hónapokban nincs 31, de mindegy , akinek nagyon kell a lóvé az nagyon várja, csak az vált ki nemtetszést belőlem ,hogy egyesek útszéli hangot ütnek meg akkor is amikor jobb lenne disztingválni!!
Tavaly pl az otp csak akkor elölegezte meg a terület alaput ha az eléri vagy meghaladja az 1.5 milliot. De volt amelyik bank nem emlékszem pontosan, 5 millió körül kezdett foglalkozni saps megelölegezésével, az alatt semmi.
Szerintem még havernak se adnak 2fél százalékra...persze nem tartom kizártnak de ott valami hátulütője van a dolognak....valami kezelési költség vagy figalmam sincs h mi de tuti h 2.5 %-nál többet kérnek a végén.....
Az már szerencsétlenség...persze attól függ h mekkora összeget...
Úgy értem h a támogatásának hány %-át vette fel előre a banktól...bár gondolom ilyen esetekben amikor előre kiszámolt biztos péz jut vissza a bankhoz...kedvező kamatra adják...ha meg nem..akkor ki kell várni...nem a bankal kóperálni..én undorodom a bankoktól ha lehet messziről kerülöm....
Kérdeznék olyat h az mvh meddig köteles ki utalni a gazdáknak a támogatást?
Valakitől azt hallottam h még májusig is várhatnak teljesen hivatalosan!!! Senki se szólhat egy szótsem ha csücsülnek még a pénzen egy-két hónapot?
Előre is kösz a jóindulatú válaszokat....sajnos e topikban sok felesleges kritika van...ugyhogy kíméljetek...köszi!
Igazad van,én is nyugodtabb lennék ha a számlán lenne,de aki ennyire ki van hegyezve anyagilag hogy így várja azzal mi lesz aratásig mert a következő bevétel akkor esedékes addig pedig csak kifele szökik a forint.
A státusszal vagytok meg akadva.Többször írták,hogy teljesen mindegy milyen a státusz meg milyen dátummal változik lényegtelen
A lényeg,ha van utalványozott összeg akkor napok kérdése és számlán a pénz.
amúgy teljesen igaz,venni kel a fáradságot és időt vissza kell olvasni és mindenre választ kapsz
Válasz #9450. hozzászólásra
ugyan az maradt a státuszuk mint írták valószínűleg a dátum változott a státusz mellett amely csak arra utal hogy valamiért hozzányúltak a kérelemhez amely lehet utólagos ellenőrzés,adat egyeztetés,számfejtés vagy határozat meghozatala.
Azt,hogy az első kifizetés előtt is ellenőrzött volt a státuszuk /nekem 10.08/,most pedig 01 22-én váltott megint ellenőrzöttre.
Köszönöm szépen válaszod!! Akkor akik lentébb írták, hogy ellenőrzöttről ellenőrzöttre változott a státuszuk, az mire vonatkozhat? Sajnálom a sok kérdést, még nem vagyok teljesen otthon a dolgokban..
a kifizetési kérelem ellenőrzés alatti státuszban marad még az után is hogy van számított összeged.
jóváhagyottra csak a végleges kifizetési határozat után változik a státuszod.
33532 hozzászólás
Köszönjük az infót hátha sikerül végeznijük
Most beszéltem egy olyan mvh dolgozóval, aki a visszaosztási rátán dolgozik. Ha ma készen lesznek vele, akkor csütörtökön indul. Ha ma már nem végeznek vele, akkor nem. Délután hív, akkor tudok közelebbi információkat.
Válasz #9488. hozzászólásra
És az agrárkamara,a mi pénzünkön,az mvh,és a minisztérium érdekeit védi?
Válasz #9487. hozzászólásra
Nem tudom,miért kell mások szexuális életét kiteregetni,én is mondtam már csütörtököt,nem csak ez a bizonyos kisasszony,mégsem adtam a fórum tudtára,csak az asszony,meg én tudunk róla.
Na de...valaki írta,hogy miért nem lehet előre tudni,mikor és mennyit utalnak??
Nos,mert még nem volt olyan tökös gyerek,aki vagy 10 kocsi trágyát odaborított volna a minisztérium elé...retteg a többség,hogy egyáltalán megkapja a jogos jussát,- amit nevezhetnénk nyugodtan kis alamizsnának is ,az uniós átlag támogatási összeg fényében,- s egy árva mukkot nem mer szólni.A zavarosban a lejobb halászni,mint tudjuk,meg amúgy is...mi a gazda??..miniszter,hogy mindent meg kell neki magyarázni??Csak gürcöljön és fogja be!! Örüljön,hogy egyáltalán kap valami kis "potyapénzt",nem még tájékoztatást is,hogyne már.
Meg kell őszintén vallani,gyengék vagyunk az érdekeink képviseletében,mint a harmat...
Jövő hét elején kamarai gyűlés, ahol a programban első helyen szerepel a terület alapú, ebből következtetek, hogy előtte történik valami. Tegnap a telefonos kisasszony csütörtököt mondott. De én akkor hiszem, ha látom :-) Szép napot mindenkinek
Válasz #9484. hozzászólásra
ÁNem semmi hátsó szándék....én nagyon kedves okos ügyes és.........sorolhatnám...csak mostmár nem értek semmit...de sebaj
NEM!!!!
Válasz #9478. hozzászólásra
Te nagyon kedves sokkkkk nulla, és csak tanácsoltam hogy azzal jobban járna mindenki! Magadból indultál ki minden hátsó gondolattal??????
létezik az a 2.5%-os előfinanszírozás,
nekem önként ajánlották,
az mondjuk érthető hogy kisebb összeget nem akarnak finanszírozni mert egyszerűbb kiadni egy 20 millás hitelt mint 40 fél millást, Minek dolgozzon 40x annyit mikor a végeredmény ugyanaz?
Válasz #9477. hozzászólásra
Nekem semmilyen hitel nem kell, csak tájékozódtam.
Válasz #9478. hozzászólásra
Ápr jun, szept, nov , ezekben a hónapokban nincs 31, de mindegy , akinek nagyon kell a lóvé az nagyon várja, csak az vált ki nemtetszést belőlem ,hogy egyesek útszéli hangot ütnek meg akkor is amikor jobb lenne disztingválni!!
Válasz #9474. hozzászólásra
Tavaly pl az otp csak akkor elölegezte meg a terület alaput ha az eléri vagy meghaladja az 1.5 milliot. De volt amelyik bank nem emlékszem pontosan, 5 millió körül kezdett foglalkozni saps megelölegezésével, az alatt semmi.
Válasz #9477. hozzászólásra
Vagy miért nem 0.025%-os hitelt...nem?
Szerintem még havernak se adnak 2fél százalékra...persze nem tartom kizártnak de ott valami hátulütője van a dolognak....valami kezelési költség vagy figalmam sincs h mi de tuti h 2.5 %-nál többet kérnek a végén.....
Válasz #9475. hozzászólásra
Akkor lehet h jól fog jöni az őszi munkákhoz 6.-hó 31.-én
Köszi a válaszod..belegondova milyen aranyosak hogy tavaj oda adták a már hiányzó felét;)
Válasz #9475. hozzászólásra
Miért nem 2,5% hitelt vesztek fel az előfinanszírozásra??? Az a havi 1,1-1,5 % az nagyon sok!!
Válasz #9468. hozzászólásra
Szerintem ez le van zsírozva a bankokkal..
Válasz #9474. hozzászólásra
A bankok elég kedvezötlenül adják oda a támogatást elöre. 2015.06.31. a határidö a kifizetésre.
Válasz #9470. hozzászólásra
Az már szerencsétlenség...persze attól függ h mekkora összeget...
Úgy értem h a támogatásának hány %-át vette fel előre a banktól...bár gondolom ilyen esetekben amikor előre kiszámolt biztos péz jut vissza a bankhoz...kedvező kamatra adják...ha meg nem..akkor ki kell várni...nem a bankal kóperálni..én undorodom a bankoktól ha lehet messziről kerülöm....
Kérdeznék olyat h az mvh meddig köteles ki utalni a gazdáknak a támogatást?
Valakitől azt hallottam h még májusig is várhatnak teljesen hivatalosan!!! Senki se szólhat egy szótsem ha csücsülnek még a pénzen egy-két hónapot?
Előre is kösz a jóindulatú válaszokat....sajnos e topikban sok felesleges kritika van...ugyhogy kíméljetek...köszi!
nekem 2014-ben a 2013-as 2. részlet 2014.02.11.-én érkezett a számlámra...
Úgy hogy még nyugiban vagyok .....egy ideig....
Válasz #9471. hozzászólásra
Ja-ja meg novemberben segíti az őszi vetést.
Válasz #9470. hozzászólásra
Idegesít,mikor a miniszter bezengi,mekkora segítség a tavaszi munkákhoz.
Válasz #9469. hozzászólásra
Sokan előfinanszíroztatják,és míg nem jön meg,addig kamatol.
Válasz #9468. hozzászólásra
Te miről beszélszee
Válasz #9463. hozzászólásra
Nem mindegy,hogy a bank,meddig vonja utána a kamatot.Erről senki se szól.
Sajna ez a szomorú igazság.
Válasz #9462. hozzászólásra
Ez már bennem is megfogalmazódott.
Ott a pont
Mire gondolsz pontosan? Csak próbálják tartani egymásban a lelket, persze mindig van kivétel
Igazad van,én is nyugodtabb lennék ha a számlán lenne,de aki ennyire ki van hegyezve anyagilag hogy így várja azzal mi lesz aratásig mert a következő bevétel akkor esedékes addig pedig csak kifele szökik a forint.
Nekem is kellene már a pénz szó sem róla, de amit itt műveltek az már fájdalmas
Válasz #9456. hozzászólásra
Lennél kedves...elárulni honnan szedted az infót...
Válasz #9459. hozzászólásra
Nekem tavaly,utalványozott összeg,kifizetés után lett valamikor.Szóval az sem irány adó.
A tapasztalat az ha szerdától-csütörtök reggelig van utalványozott összeg akkor 7 alatt meg kapod ha nincs akkor várod a következő csütörtököt.
Válasz #9456. hozzászólásra
Honnan van az infó?
A státusszal vagytok meg akadva.Többször írták,hogy teljesen mindegy milyen a státusz meg milyen dátummal változik lényegtelen
A lényeg,ha van utalványozott összeg akkor napok kérdése és számlán a pénz.
amúgy teljesen igaz,venni kel a fáradságot és időt vissza kell olvasni és mindenre választ kapsz
megtudtam mikkor utalják a hét második felébe vagy a jövőhét eleje
Válasz #9453. hozzászólásra
Olvass vissza.
ugyan az maradt a státuszuk mint írták valószínűleg a dátum változott a státusz mellett amely csak arra utal hogy valamiért hozzányúltak a kérelemhez amely lehet utólagos ellenőrzés,adat egyeztetés,számfejtés vagy határozat meghozatala.
Segítsetek már hol lehet megnézni hogy utaltak már vagy még vagy ellenőzés alatt van kezdő vagyok majd belejövök
Válasz #9451. hozzászólásra
Szuperek vagytok, köszi, így most már értem :)
Szerintem ez jót jelenthet, mert mikor 10.08-án átváltott ellnőrzöttre rá következő héten elkezdték a kifizetést..:) Jaj de jó lenne!
Azt,hogy az első kifizetés előtt is ellenőrzött volt a státuszuk /nekem 10.08/,most pedig 01 22-én váltott megint ellenőrzöttre.
Válasz #9449. hozzászólásra
Köszönöm szépen válaszod!! Akkor akik lentébb írták, hogy ellenőrzöttről ellenőrzöttre változott a státuszuk, az mire vonatkozhat? Sajnálom a sok kérdést, még nem vagyok teljesen otthon a dolgokban..
Válasz #9447. hozzászólásra
a kifizetési kérelem ellenőrzés alatti státuszban marad még az után is hogy van számított összeged.
jóváhagyottra csak a végleges kifizetési határozat után változik a státuszod.
Ellenőrzés alatt
Válasz #9445. hozzászólásra
Köszönöm a helyesbítést!! Kifizetési...
Válasz #9444. hozzászólásra
valaki komolyan megírná az igazat
Válasz #9441. hozzászólásra
ellenőrzött nincs csak jóváhagyott!
a támogatási vagy a kifizetési kérelmed van ellenőrzés alatt?
én már abba se hiszem az 2 nap és még nem lehet halani se olvasni semmit
Válasz #9442. hozzászólásra
28 kezdődik a Expo adigra csak el kezdik utalni