Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9521. hozzászólásra
Szerintem te a felét már megkaptad.De mi van azokkal akik önhibájukon KÍVÜL nem kaptak semmit? Netán tán kint van a kukoricájuk,nem tudtak őszi szántást végezni?
Szerintem alapból úgy kellene "számolni vele", hogy ha minden rendben június 30-ig megkapod.Nem? Minden év októbertől decemberig és januártól ez a szánalmas siránkozás...
Én ezt már lassan undorítónak mondanám.Persze ne legyen kiszámolva minden centire, hogy mire mennyi pénz kell, de lassan már annak is örüljünk, ha fizetést kapunk a munkahelyen? Bevételi forrásnak számít, kinek kevésbé befolyásolja a tavaszi megindulást, kinek nagyon. Miért nem közölték ezt ősszel? Takarékoskodjatok, mert januius 30-ig nem less kifizetés. Az NHP területalapú megelőlegezéséhez is az szükségeltetik, hogy megkapjuk a második felét... Én most olyat hallottam, hogy hét vége jhét eleje..elég biztos forrásnak mondanám..Reménykedjünk, hogy igaza less:-)
Én szép csendben megkérdeztem volna tőle:Te,nem féltek,hogy megindulunk???...mert a parasztnak elég egy kis szikra,úgy is már lőporos hordón ülnek....persze egy beosztottnál mindig kicsi a rizikó,a válasz nem lett volna,de akkor is...olyan "jól esett volna" érzés lenne.
Akkor adnám ki, ha ide is írnám a nevét, plusz hogy milyen területen foglalkozik a visszaosztásival, így nehezen jönnek rá, hogy ki az. Elméletileg a héten befejezik az adminisztrációs feladatokat és utána indul, de egyre zavarosabb az egész.
Csak röhögni tudok :-D természetesen nincs kész a visszaosztási ráta és a reggeli információkkal ellentétben kis csúszás várható, de megnyugtatott a fap*na, hogy június 30-ig megérkezik. Kackacmuhaha szánalmas, ami ebben az országban folyik :-) még Romániában is előbb kapnak, mint itt :-)
Hát nagyon remélem, hogy csak az adminisztráció hiányzik már :-) délután 4 körül írom, amit megosztanak velem. (Egyébként nekik az a jó, ha tovább ülnek a pénzen, mert addig az szépen kamatozik...nekik.)
Most beszéltem egy olyan mvh dolgozóval, aki a visszaosztási rátán dolgozik. Ha ma készen lesznek vele, akkor csütörtökön indul. Ha ma már nem végeznek vele, akkor nem. Délután hív, akkor tudok közelebbi információkat.
Válasz #9487. hozzászólásra
Nem tudom,miért kell mások szexuális életét kiteregetni,én is mondtam már csütörtököt,nem csak ez a bizonyos kisasszony,mégsem adtam a fórum tudtára,csak az asszony,meg én tudunk róla.
Na de...valaki írta,hogy miért nem lehet előre tudni,mikor és mennyit utalnak??
Nos,mert még nem volt olyan tökös gyerek,aki vagy 10 kocsi trágyát odaborított volna a minisztérium elé...retteg a többség,hogy egyáltalán megkapja a jogos jussát,- amit nevezhetnénk nyugodtan kis alamizsnának is ,az uniós átlag támogatási összeg fényében,- s egy árva mukkot nem mer szólni.A zavarosban a lejobb halászni,mint tudjuk,meg amúgy is...mi a gazda??..miniszter,hogy mindent meg kell neki magyarázni??Csak gürcöljön és fogja be!! Örüljön,hogy egyáltalán kap valami kis "potyapénzt",nem még tájékoztatást is,hogyne már.
Meg kell őszintén vallani,gyengék vagyunk az érdekeink képviseletében,mint a harmat...
Jövő hét elején kamarai gyűlés, ahol a programban első helyen szerepel a terület alapú, ebből következtetek, hogy előtte történik valami. Tegnap a telefonos kisasszony csütörtököt mondott. De én akkor hiszem, ha látom :-) Szép napot mindenkinek
Válasz #9479. hozzászólásra
létezik az a 2.5%-os előfinanszírozás,
nekem önként ajánlották,
az mondjuk érthető hogy kisebb összeget nem akarnak finanszírozni mert egyszerűbb kiadni egy 20 millás hitelt mint 40 fél millást, Minek dolgozzon 40x annyit mikor a végeredmény ugyanaz?
Ápr jun, szept, nov , ezekben a hónapokban nincs 31, de mindegy , akinek nagyon kell a lóvé az nagyon várja, csak az vált ki nemtetszést belőlem ,hogy egyesek útszéli hangot ütnek meg akkor is amikor jobb lenne disztingválni!!
Tavaly pl az otp csak akkor elölegezte meg a terület alaput ha az eléri vagy meghaladja az 1.5 milliot. De volt amelyik bank nem emlékszem pontosan, 5 millió körül kezdett foglalkozni saps megelölegezésével, az alatt semmi.
Szerintem még havernak se adnak 2fél százalékra...persze nem tartom kizártnak de ott valami hátulütője van a dolognak....valami kezelési költség vagy figalmam sincs h mi de tuti h 2.5 %-nál többet kérnek a végén.....
Az már szerencsétlenség...persze attól függ h mekkora összeget...
Úgy értem h a támogatásának hány %-át vette fel előre a banktól...bár gondolom ilyen esetekben amikor előre kiszámolt biztos péz jut vissza a bankhoz...kedvező kamatra adják...ha meg nem..akkor ki kell várni...nem a bankal kóperálni..én undorodom a bankoktól ha lehet messziről kerülöm....
Kérdeznék olyat h az mvh meddig köteles ki utalni a gazdáknak a támogatást?
Valakitől azt hallottam h még májusig is várhatnak teljesen hivatalosan!!! Senki se szólhat egy szótsem ha csücsülnek még a pénzen egy-két hónapot?
Előre is kösz a jóindulatú válaszokat....sajnos e topikban sok felesleges kritika van...ugyhogy kíméljetek...köszi!
33764 hozzászólás
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Szerintem te a felét már megkaptad.De mi van azokkal akik önhibájukon KÍVÜL nem kaptak semmit? Netán tán kint van a kukoricájuk,nem tudtak őszi szántást végezni?
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Mint a fürdősök.
Válasz #9515. hozzászólásra
Szerintem alapból úgy kellene "számolni vele", hogy ha minden rendben június 30-ig megkapod.Nem? Minden év októbertől decemberig és januártól ez a szánalmas siránkozás...
Válasz #9506. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Hát lehet kavingtont szedni, az faszikám 10 éve volt! Na pont akkor nemvolt demokrácia!! Akkor mennyi előleget kaptál decemberben??????????
Válasz #9512. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
ugye ugye lentebb már leírták,nem olyan egyszerű az az infó!sajnos
Válasz #9509. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Öcsi semmi,de infó az nem lesz.
Válasz #9508. hozzászólásra
Mégis mire számítottál?
Válasz #9512. hozzászólásra
Én ezt már lassan undorítónak mondanám.Persze ne legyen kiszámolva minden centire, hogy mire mennyi pénz kell, de lassan már annak is örüljünk, ha fizetést kapunk a munkahelyen? Bevételi forrásnak számít, kinek kevésbé befolyásolja a tavaszi megindulást, kinek nagyon. Miért nem közölték ezt ősszel? Takarékoskodjatok, mert januius 30-ig nem less kifizetés. Az NHP területalapú megelőlegezéséhez is az szükségeltetik, hogy megkapjuk a második felét... Én most olyat hallottam, hogy hét vége jhét eleje..elég biztos forrásnak mondanám..Reménykedjünk, hogy igaza less:-)
Válasz #9513. hozzászólásra
Egyedül okoskodhatsz..garantáltan alul maradsz....főleg fenyegetőzéssel....
Válasz #9508. hozzászólásra
Én szép csendben megkérdeztem volna tőle:Te,nem féltek,hogy megindulunk???...mert a parasztnak elég egy kis szikra,úgy is már lőporos hordón ülnek....persze egy beosztottnál mindig kicsi a rizikó,a válasz nem lett volna,de akkor is...olyan "jól esett volna" érzés lenne.
Válasz #9510. hozzászólásra
#9508 ennyi a hír :-) mókás, nem?
Válasz #9507. hozzászólásra
Akkor adnám ki, ha ide is írnám a nevét, plusz hogy milyen területen foglalkozik a visszaosztásival, így nehezen jönnek rá, hogy ki az. Elméletileg a héten befejezik az adminisztrációs feladatokat és utána indul, de egyre zavarosabb az egész.
Válasz #9503. hozzászólásra
Várjuk majd akkor a beszámolód, hogy mi hír a kifizetéssel :-)
Válasz #9507. hozzászólásra
Mi a probléma bácsi?....ez nem szerelem meg ovi h titkolózzunk....
Csak röhögni tudok :-D természetesen nincs kész a visszaosztási ráta és a reggeli információkkal ellentétben kis csúszás várható, de megnyugtatott a fap*na, hogy június 30-ig megérkezik. Kackacmuhaha szánalmas, ami ebben az országban folyik :-) még Romániában is előbb kapnak, mint itt :-)
Válasz #9490. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Informátort nem adunk ki,semmilyen formában!!
Csak röhögök ,7-8 éve már dübörögtek a traktorok a felvonulási térre(mert akkor volt demokrácia)
Pedig küldhetnék a pénzt nektek, legalább a kiállításon el is tudnátok költeni! Növekedne az állam bevétele!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #9499. hozzászólásra
Neeeem :-)
Meg kell kèrdezni a kiállítás ünnepélyes megnyitóján.Lesz ott aki tud rà válaszolni.![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Ideje lenne már fizetni szegény parasztot csak cumiztatják,hogy majd ekkor akkor!
Válasz #9496. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Valamit elfelejtettem, a másik annyira figyelik őket hogy az állásukat kockáztassák,úgy hogy a válasz az lesz nem tudom.
Válasz #9496. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Az előző szebb kép volt....
Válasz #9495. hozzászólásra
Hörömpölő ül a pénzünkön,most próbálják felállítani.
Válasz #9494. hozzászólásra
Lehet, hogy sokba került a Kecskemétre költözés. De ez csak az én összeesküvés elméletem :-)
Válasz #9491. hozzászólásra
Hát nagyon remélem, hogy csak az adminisztráció hiányzik már :-) délután 4 körül írom, amit megosztanak velem. (Egyébként nekik az a jó, ha tovább ülnek a pénzen, mert addig az szépen kamatozik...nekik.)
Válasz #9490. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Szerintem mese habbal, már rég készen vannak csak gombot kellene nyomni,ha lenne miből.
Válasz #9489. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150127100207_nem_birja_ki....jpg)
Kérlek Mfes,ne légy naiv...
Kb. ilyen lehet a helyzet...
Válasz #9488. hozzászólásra
Azért nem lehet trágyát borogatni a minisztérium elé, mert ott minden utcában traktorral behajtani tilos tábla van kirakva! :-)
Egyébként igazad van!
Köszönjük az infót
hátha sikerül végeznijük![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Most beszéltem egy olyan mvh dolgozóval, aki a visszaosztási rátán dolgozik. Ha ma készen lesznek vele, akkor csütörtökön indul. Ha ma már nem végeznek vele, akkor nem. Délután hív, akkor tudok közelebbi információkat.
Válasz #9488. hozzászólásra
És az agrárkamara,a mi pénzünkön,az mvh,és a minisztérium érdekeit védi?
Válasz #9487. hozzászólásra
Nem tudom,miért kell mások szexuális életét kiteregetni,én is mondtam már csütörtököt,nem csak ez a bizonyos kisasszony,mégsem adtam a fórum tudtára,csak az asszony,meg én tudunk róla.
Na de...valaki írta,hogy miért nem lehet előre tudni,mikor és mennyit utalnak??
Nos,mert még nem volt olyan tökös gyerek,aki vagy 10 kocsi trágyát odaborított volna a minisztérium elé...retteg a többség,hogy egyáltalán megkapja a jogos jussát,- amit nevezhetnénk nyugodtan kis alamizsnának is ,az uniós átlag támogatási összeg fényében,- s egy árva mukkot nem mer szólni.A zavarosban a lejobb halászni,mint tudjuk,meg amúgy is...mi a gazda??..miniszter,hogy mindent meg kell neki magyarázni??Csak gürcöljön és fogja be!! Örüljön,hogy egyáltalán kap valami kis "potyapénzt",nem még tájékoztatást is,hogyne már.
Meg kell őszintén vallani,gyengék vagyunk az érdekeink képviseletében,mint a harmat...
Jövő hét elején kamarai gyűlés, ahol a programban első helyen szerepel a terület alapú, ebből következtetek, hogy előtte történik valami. Tegnap a telefonos kisasszony csütörtököt mondott. De én akkor hiszem, ha látom :-) Szép napot mindenkinek
Válasz #9484. hozzászólásra
...de sebaj![smile pinch](/oldforum/images/smiles/pinch.gif)
ÁNem semmi hátsó szándék....én nagyon kedves okos ügyes és.........sorolhatnám...csak mostmár nem értek semmit
NEM!!!!
Válasz #9478. hozzászólásra
Te nagyon kedves sokkkkk nulla, és csak tanácsoltam hogy azzal jobban járna mindenki! Magadból indultál ki minden hátsó gondolattal??????
létezik az a 2.5%-os előfinanszírozás,
nekem önként ajánlották,
az mondjuk érthető hogy kisebb összeget nem akarnak finanszírozni mert egyszerűbb kiadni egy 20 millás hitelt mint 40 fél millást, Minek dolgozzon 40x annyit mikor a végeredmény ugyanaz?
Válasz #9477. hozzászólásra
Nekem semmilyen hitel nem kell, csak tájékozódtam.
Válasz #9478. hozzászólásra
Ápr jun, szept, nov , ezekben a hónapokban nincs 31, de mindegy , akinek nagyon kell a lóvé az nagyon várja, csak az vált ki nemtetszést belőlem ,hogy egyesek útszéli hangot ütnek meg akkor is amikor jobb lenne disztingválni!!
Válasz #9474. hozzászólásra
Tavaly pl az otp csak akkor elölegezte meg a terület alaput ha az eléri vagy meghaladja az 1.5 milliot. De volt amelyik bank nem emlékszem pontosan, 5 millió körül kezdett foglalkozni saps megelölegezésével, az alatt semmi.
Válasz #9477. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Vagy miért nem 0.025%-os hitelt...nem?
Szerintem még havernak se adnak 2fél százalékra...persze nem tartom kizártnak de ott valami hátulütője van a dolognak....valami kezelési költség vagy figalmam sincs h mi de tuti h 2.5 %-nál többet kérnek a végén.....
Válasz #9475. hozzászólásra
Akkor lehet h jól fog jöni az őszi munkákhoz 6.-hó 31.-én
Köszi a válaszod..belegondova milyen aranyosak hogy tavaj oda adták a már hiányzó felét;)
Válasz #9475. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Miért nem 2,5% hitelt vesztek fel az előfinanszírozásra??? Az a havi 1,1-1,5 % az nagyon sok!!
Válasz #9468. hozzászólásra
Szerintem ez le van zsírozva a bankokkal..
Válasz #9474. hozzászólásra
A bankok elég kedvezötlenül adják oda a támogatást elöre. 2015.06.31. a határidö a kifizetésre.
Válasz #9470. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Az már szerencsétlenség...persze attól függ h mekkora összeget...
Úgy értem h a támogatásának hány %-át vette fel előre a banktól...bár gondolom ilyen esetekben amikor előre kiszámolt biztos péz jut vissza a bankhoz...kedvező kamatra adják...ha meg nem..akkor ki kell várni...nem a bankal kóperálni..én undorodom a bankoktól ha lehet messziről kerülöm....
Kérdeznék olyat h az mvh meddig köteles ki utalni a gazdáknak a támogatást?
Valakitől azt hallottam h még májusig is várhatnak teljesen hivatalosan!!! Senki se szólhat egy szótsem ha csücsülnek még a pénzen egy-két hónapot?
Előre is kösz a jóindulatú válaszokat....sajnos e topikban sok felesleges kritika van...ugyhogy kíméljetek...köszi!