Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó napot érdeklődni szeretnék hogy csak a bissről jött határozat a címről külön küldenek mert még most kapok elsőnek támogatást köszönöm szépen és elnézést az értetlenkedésért
Válasz kulakman #31121. hozzászólásáraÉn is itt tájékozodom általában.
Pláne hogy nekem 2023 november ben volt vagy mikor státusz váltás.
Még is kaptam pénzt.
Igazából a juh és az aöpből nem kaptam semmit sem.
A többi az már szinte kifizetett
Válasz jana070new #31117. hozzászólásáraNe nézegesd!
Attól nem lesz hamarabb pénzed.
Max az idegrendszer hamarabb kifutó lesz.
A csip csip azt kell hallani.
A többi az csak ámitás.
Igaz ha neked ez nyugtató akkor nézegesd.
Semmi haszna szerintem
De ez szerény véleményem
Válasz jana070new #31117. hozzászólásáraMutatják, hogy nagy melóban vannak a hétvégén is :D Ennyit még sohasem vártam anyajuhra....Március végére megvolt mindig.
Válasz Pont #31109. hozzászólásáraEddig is ellenörizték az AKG, ökot, mert gn-t be kellett adni, a bejelentéseket az ek felületen be kellett adni, tehát igazaból semmi új, max az aöp volt. És az állatos kérelmek nagy részét se fizeték ki, pedig az csak kattingatás az enárban, ill néhány helyszíní ellenörzés.
Válasz Pont #31109. hozzászólásáraAttól függ milyen ellenőrzésre gondolsz. Eddig is nagy vonalakban mindenkit ellenőriztek, megfelelsz-e a vetési előírásoknak, van-e olyan hosszú és széles méhlegelőd a műholdképek alapján...
Ha viszont a teljes, részletes ellenőrzésre gondolsz, azt kizártnak tartom. Nincs erre kapacitásuk.
Válasz Pont #31109 hozzászólásár
Arra azért kíváncsi leszek, hogy idén mindenkit leellenőriznek. Most kb 10%-át ellenőrizték és még így is alig végeznek. Rengetegen nem kaptak még akg ellenőrzés lezárasi jegyzőkönyvet.
Jó napot érdeklődni szeretnék hogy zöldités azaz criss a földalatti pedig a biss mert tavaly igényeltem először és csak biss kifizetési határozat jött köszönöm a segítséget előre is
Válasz colizoli #31104. hozzászólásáraÁllítólag idéntől, AKG, ÖKO nem szúrópróbaszerűen, hanem mindenkit ellenőrizni kell, AÖP-ösök közül is sokkal többet választana ki véletlenszerűen, ez új Eu-s követelmény. Ezt egyszerűsítette volna le az Egn, hogy végezzenek időre, de mint tudjuk az beszart. Mondjuk ettől függetlenül azoknak sem fizetnek akiket nem ellenőriznek, szóval pénz is csak vékonyan van, de hát hol van még a június, csak már megszoktuk, hogy decemberben megvan minden pénz....
Válasz tinca12311 #31103. hozzászólásáraA határozatot múlt pénteken megkaptam, tegnap utaltak, de csak 279 ft ot. Munkatársamnak is ezer pár százat. A többi pénz elpárolgott?
Válasz colizoli #31104. hozzászólásáranem is értem mit ellenőriznek, mert azt mondja a mvh, hogy ők a gn-t nem is látják, nem kapják meg, ellenőrzéskor ezért kérik tőlünk. namost hány embertől kérték, és hánytl nem? akitől nem, aki nem volt kijelölve ellenőrzésre, az miért nem kapta meg? és igen, állatos jogcímeken mit ellenőriz? tavaly novemberben azok lejártak, amikor eljárt a fél éves birtokon tartási kötelezettség, és ott az enár. ez csak duma, hogy az ellenőrzések miatt, azért ellenőrizgettek, hogy ne kelljen fizetni. ezt kapták utasításba, hogy húzzák az időt. 2006-ban, mikor mág talán se webes fellet nem volt, se enár, se ilyen rendezett füdhazsnálati nyilvántartás, se térinformatika, se semmi, mikor még előre papíron kellett kérni a bloökkról a kinyomtatott ortofotót, és azon rajzolgattunk, nah akkor ebből lett a balhé, hogy nem fizettek tavaszra sem. most meg azok sértődnek meg a legjobban, hogy mindenszarozunk, akik akkor az első sorba voltak felháborodva, hogy a urcsányi nem fizet, mert ellopta.
Válasz p.szandika092 #31091. hozzászólásáraMiért? Másik évben nem kellett ellenőrizni? Eddig is kellett gn-t beadni, azt akkor nem ellenörizték? Miért kellett így hirtelen mindent is ellenőrzi? Állatos támogatáson mit ellenöriz? Megnézi az enárt, ha passzol, akkor mehet a kifizetés, amúgy meg csak a helyszínen tud ellenörizni.
Válasz p.szandika092 #31091. hozzászólásáraNincs ebben semmi meglepő csak figyeljenek rá aki először kapott tavaly az idén utóljára kapjon aki meg még semmit az kapjon legközelebb legelőször és akkor majd meglátjuk ő mennyire lesz ideges
Sziasztok Biss végösszeg határozat jött tegnap, de nem mindenkinek a családba. Csak határozat!, pénz nem , Criss végösszeg, Aöp végösszeg határozat nem jött.
És van nálunk is aki semmi Aöp-t nem kapott eddig.
Válasz vizilola #31084. hozzászólására05.09. után ma 05.10 újabb státuszváltás, de még mindig feldolgozás alatt! Meg lesz az sztem hamarosan! Előleget mi nem kaptunk
Válasz envagyok2 #31085. hozzászólásáraMinden éven megkaptuk 1fillérig! Most is megfogja mindenki! Rácz Imre privát telefonba mondta el! A rengeteg ellenőrzés miatt csúszott el ennyire!
egy fillér nincs a ktgvetésben, ma már áfát se tudnak kiutalni, nem utaltak azt sem, teljes csőd... teljesen fölösleges lesegetni a státuszváltásokat meg a jóváhagyásokat, meg mindent...
33530 hozzászólás
Válasz Zozo198454 #31128. hozzászólásáraAz jó .Nekünk 03.28-án volt státuszváltás de azóta sajnos semmi nem történt!
Aki kapott korábban CRISS előleget, hektáronként mennyit fizettek?
AKG stàtuszvàltàs ma????????
Válasz kulakman #31121. hozzászólásáraFőleg a státusz váltásokat
Válasz ella19851002 #31124. hozzászólásáraIgen, a Criss-ről külön megy határozat :)
Válasz ella19851002 #31124. hozzászólásáraCrissről
Jó napot érdeklődni szeretnék hogy csak a bissről jött határozat a címről külön küldenek mert még most kapok elsőnek támogatást köszönöm szépen és elnézést az értetlenkedésért
Válasz kulakman #31121. hozzászólásáraÉn is itt tájékozodom általában.
Pláne hogy nekem 2023 november ben volt vagy mikor státusz váltás.
Még is kaptam pénzt.
Igazából a juh és az aöpből nem kaptam semmit sem.
A többi az már szinte kifizetett
Válasz andreajezoviczky #31120. hozzászólásáraIgen
Válasz csabahegeszt #31119. hozzászólásáraTényleg felesleges nézegetni , elég ha ide minden nap kétszer bekukkant az ember , mindent tud, nem vicc!
Sziasztok!
Valaki kapott már kiskérődző állatjóléti támogatást?
Válasz jana070new #31117. hozzászólásáraNe nézegesd!
Attól nem lesz hamarabb pénzed.
Max az idegrendszer hamarabb kifutó lesz.
A csip csip azt kell hallani.
A többi az csak ámitás.
Igaz ha neked ez nyugtató akkor nézegesd.
Semmi haszna szerintem
De ez szerény véleményem
Válasz jana070new #31117. hozzászólásáraMutatják, hogy nagy melóban vannak a hétvégén is :D Ennyit még sohasem vártam anyajuhra....Március végére megvolt mindig.
Válasz barnatanya2019 #31115. hozzászólásáraNálam is volt ma is! Az elmúlt 3 hétben 4 státuszváltás! Plusz 1 novemberben! Csak tudnám mit sakkoznak rajta ennyit!
Válasz Pont #31109. hozzászólásáraEddig is ellenörizték az AKG, ökot, mert gn-t be kellett adni, a bejelentéseket az ek felületen be kellett adni, tehát igazaból semmi új, max az aöp volt. És az állatos kérelmek nagy részét se fizeték ki, pedig az csak kattingatás az enárban, ill néhány helyszíní ellenörzés.
Válasz jana070new #31093. hozzászólásáraMa is váltott...nagyon piszkálják.
Válasz Pont #31109. hozzászólásáraAttól függ milyen ellenőrzésre gondolsz. Eddig is nagy vonalakban mindenkit ellenőriztek, megfelelsz-e a vetési előírásoknak, van-e olyan hosszú és széles méhlegelőd a műholdképek alapján...
Ha viszont a teljes, részletes ellenőrzésre gondolsz, azt kizártnak tartom. Nincs erre kapacitásuk.
Válasz Pont #31109 hozzászólásár
Arra azért kíváncsi leszek, hogy idén mindenkit leellenőriznek. Most kb 10%-át ellenőrizték és még így is alig végeznek. Rengetegen nem kaptak még akg ellenőrzés lezárasi jegyzőkönyvet.
Válasz Pont #31111. hozzászólására Köszönöm szépen
Válasz ella19851002 #31110. hozzászólásárahttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.nak.hu/images/2023/Tajekoztato-a-BISS-CRISS-ANT-tamogatasokrol.pdf&ved=2ahUKEwjruOT_qIWGAxXTg_0HHdPKCwwQFnoECAYQAQ&usg=AOvVaw3DdHPnSdT0It_k_8-lGTyx
Jó napot érdeklődni szeretnék hogy zöldités azaz criss a földalatti pedig a biss mert tavaly igényeltem először és csak biss kifizetési határozat jött köszönöm a segítséget előre is
Válasz colizoli #31104. hozzászólásáraÁllítólag idéntől, AKG, ÖKO nem szúrópróbaszerűen, hanem mindenkit ellenőrizni kell, AÖP-ösök közül is sokkal többet választana ki véletlenszerűen, ez új Eu-s követelmény. Ezt egyszerűsítette volna le az Egn, hogy végezzenek időre, de mint tudjuk az beszart. Mondjuk ettől függetlenül azoknak sem fizetnek akiket nem ellenőriznek, szóval pénz is csak vékonyan van, de hát hol van még a június, csak már megszoktuk, hogy decemberben megvan minden pénz....
Válasz juhaszne #31107. hozzászólásáraValószínűleg kaptál előleg és részkifizetést és ennyi a maradék.
Válasz tinca12311 #31103. hozzászólásáraA határozatot múlt pénteken megkaptam, tegnap utaltak, de csak 279 ft ot. Munkatársamnak is ezer pár százat. A többi pénz elpárolgott?
Válasz colizoli #31104. hozzászólásáranem is értem mit ellenőriznek, mert azt mondja a mvh, hogy ők a gn-t nem is látják, nem kapják meg, ellenőrzéskor ezért kérik tőlünk. namost hány embertől kérték, és hánytl nem? akitől nem, aki nem volt kijelölve ellenőrzésre, az miért nem kapta meg? és igen, állatos jogcímeken mit ellenőriz? tavaly novemberben azok lejártak, amikor eljárt a fél éves birtokon tartási kötelezettség, és ott az enár. ez csak duma, hogy az ellenőrzések miatt, azért ellenőrizgettek, hogy ne kelljen fizetni. ezt kapták utasításba, hogy húzzák az időt. 2006-ban, mikor mág talán se webes fellet nem volt, se enár, se ilyen rendezett füdhazsnálati nyilvántartás, se térinformatika, se semmi, mikor még előre papíron kellett kérni a bloökkról a kinyomtatott ortofotót, és azon rajzolgattunk, nah akkor ebből lett a balhé, hogy nem fizettek tavaszra sem. most meg azok sértődnek meg a legjobban, hogy mindenszarozunk, akik akkor az első sorba voltak felháborodva, hogy a urcsányi nem fizet, mert ellopta.
Nekem alap támogatás ma váltott... Aöp semmi még
Válasz p.szandika092 #31091. hozzászólásáraMiért? Másik évben nem kellett ellenőrizni? Eddig is kellett gn-t beadni, azt akkor nem ellenörizték? Miért kellett így hirtelen mindent is ellenőrzi? Állatos támogatáson mit ellenöriz? Megnézi az enárt, ha passzol, akkor mehet a kifizetés, amúgy meg csak a helyszínen tud ellenörizni.
Biss határozat tegnap ma utalás az egész Biss rendezve…
AÖP... SEMMI 2024.05.10. napját írunk ! ! !
Mára az utalás is befutott. Szóval nálam a BISS teljesen kifizetve.
Válasz Bakonyalja #31099. hozzászólásáraTegnap jött határozat, ma pedig az utalás.
Válasz Tom250 #31097. hozzászólásáraAz utalás is megvan vagy csak a határozat?
Van egy 120000 forintos banki tartozásom ami átkerült a végrehajtóhoz. Azt le fogják vonni a támogatásaimból ha utalják már végre?
Most érkezett Biss végkifizetés.
Válasz p.szandika092 #31091. hozzászólására:
Ki a bánatos xxxxxxx-t érdekli mi miatt csúszott el.
Amennyire az MVH-t szokta érdekelni az én nyűgöm.(És a nyűgöt általában ők szokták okozni)
Az ő nyűgjüket pedig nem én.
Válasz p.szandika092 #31091. hozzászólásáraNincs ebben semmi meglepő csak figyeljenek rá aki először kapott tavaly az idén utóljára kapjon aki meg még semmit az kapjon legközelebb legelőször és akkor majd meglátjuk ő mennyire lesz ideges
Sziasztok Biss végösszeg határozat jött tegnap, de nem mindenkinek a családba. Csak határozat!, pénz nem , Criss végösszeg, Aöp végösszeg határozat nem jött.
És van nálunk is aki semmi Aöp-t nem kapott eddig.
Válasz vizilola #31084. hozzászólására05.09. után ma 05.10 újabb státuszváltás, de még mindig feldolgozás alatt! Meg lesz az sztem hamarosan! Előleget mi nem kaptunk
Ma határozat jött a jövő héten biztos fizetnek!
Válasz envagyok2 #31085. hozzászólásáraMinden éven megkaptuk 1fillérig! Most is megfogja mindenki! Rácz Imre privát telefonba mondta el! A rengeteg ellenőrzés miatt csúszott el ennyire!
Sziasztok! Nem tudja valaki hány napon belül kell határozatot hozniuk, ha dokumentumokat bekérnek ellenőrzésre? Köszi!
Válasz nsetelka #31086. hozzászólásárahttps://nak.hu/kap2023
Válasz andreajezoviczky #31087. hozzászólására04.25, szintén előleg nélkül a családban mindenkinek, hajrá, jó irányba halad az ország....
Válasz vizilola #31084. hozzászólásáraNekünk is státusz váltás 04.29.,de mi még előleget sem kaptunk
Segítséget szeretnék kérni. Mennyi egy ha földre most a biss és a criss egyben ?Köszönöm előre is.
egy fillér nincs a ktgvetésben, ma már áfát se tudnak kiutalni, nem utaltak azt sem, teljes csőd... teljesen fölösleges lesegetni a státuszváltásokat meg a jóváhagyásokat, meg mindent...
Válasz jana070new #31083. hozzászólására
Nekünk még mindig 04.29..
Kaptak előlelget ősszel az anyajuhból?
Mi igen, lehet amiatt hátrébb sorolnak..
Válasz barnatanya2019 #31061. hozzászólásáraAnyajuh újabb státuszváltás 05.09.
--->feldolgozás alatt....
Válasz Manfanatics1 #31081. hozzászólásáraMi is most kaptuk meg este fel9kor a jegyzőkönyvet!
Nálam sincs mozgás, sőt még most kapok jegyzőkönyvet....