Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma kaptam pénzt először két részletben. Ha a kettőt összeadom is csak 65000 ft.Van KAT és NATURA is. Hogy ez mi csak az Isten tudja mert a státusom még mindig ellenőrzés alatt van, és a számított összegnél sincs semmi összeg.
Hát nem a próféta beszélt belőled, mert hiába jelent meg vasárnap a számított összeg sajnos kedden sem kaptam meg, ahogy írtad.Ó bár igazad lett volna!!!
Vajon mikor ér ide a számított összeg?
Szerinted aki reggel 5kor mĺr egyenleget nčz,mert ezer kiadŕsa van,mennyire van kedve hülyülni? Mičrt tennčm. A 2.rčszletet küldte,itt helyben sokan most kaptŕk meg.Egyszer csak ki kellett fizetni. Mičrt hihetetlen,ezt vĺrja mindenki. Ŕllatjolčtit,szerkezetŕtalakitŕsost gondolom majd jun 30an mint tavaly..A fejedre ne essen a bŕlŕzň,mert aztŕn te fogsz hülyesčgeket beszčlni,Ki van pöckölve?
Válasz #8150. hozzászólásra
Előre is bocs ha megbántanálak,de neked ez örömet okoz,hogy megpróbálsz nyugtatgatni embereket akik még előleget sem kaptak,pedig teljesen jogszerűen használják a területeiket???Szerinted ez az ügyintézés teljesen rendben van???
Lehet ,hogy nem fejetlenség az hanem a kettős ellenőrzési rendszer , voltam hasonló cipőben , medárdkor jött pénz ,.
Ha meg egy ilyen ellenőrzés nélküli rendszerben jogtalanul kapnák a gőgös haverjai a pénzt akkor azért visítana mindenki ,hogy tudott átmenni az ellenőrzésen a jogtalan igénylés , úgyhogy várni kell , ha meg más pl szomszéd miatt nem kapod meg , akkor majd köszönd meg neki !!
Válasz #8142. hozzászólásra
A pár száz forintos eltéréseket nekem azzal magyarázták, hogy esetemben volt olyan blokk, melynek csökkent a támogatható területe, ezért nem az igénylésemnek megfelelő nagyságú területre kaptam támogatást. Ha egyedül vagyok a blokkban, akkor az egész csökkentést velem nyeletik le, ha mások is benne vannak, akkor arányosan csökkentik mindenki igényét.
Ma sikerült beszélnem az MVH-val, annak egyik telefonos ügyintézőjével...
Az ügyfélkapu szerint a státuszom jóváhagyott 2013.12.11 óta, az előleget novemberben kaptam meg 25%-ot. Akkor kérdésemre tájékoztattak hogy mivel késve, és nem 50% előleget kaptam, így a tavaszi kifizetésnél előre kerülök a sorrendben majd....
A mai napig csak 25 % előleget kaptam, voltam annak idején adategyeztetésen a falugazdásznál, volt helyszíni mvh-s ellenőrzésem, jegyzőkönyvek tömkelegét írtam alá, minden papírom rendben, minden területemre megvannak a földhivataltól kapott földhasználati lapjaim...stb. ennek ellenére az ügyfélszolgálat szerint hamarosan kapni fogok egy levelet tőlük, amelyben meg kell erősítenem a már benyújtott igényem...ezután utalnak szerinte
EZT A FEJETLENSÉGET!!!!!!
Netán idén április 10-ig nem nyújtsam be még 9-szer az igényem a támogatásra???
vagy április 6-ig? vagy 6-án? !
Tudom sokan még előleget sem kaptak, és az idei év igénylésének kezdetéig történik a tavalyi kiutalás, az hogy van előleg és előbb kapható az csak lehetőség, de úgy gondolom ez akkor is irgalmatlan fejetlenség.
Ha tisztességes árak lennének nem is foglalkoznának sokan a támogatással, no de akkor is ez a bürokrácia és ez a fajta kommunikáció ami ez körül zajlik ....ez már lassan bicskanyitogató...
Ettől a rendszertől a malacaimnak több eszük van Tudják hogy kitől kapnak enni, ki termeli meg a takarmányt nekik.. és várnak.. megyek is hozzájuk:-)
Sziasztok!
Mi már megkaptuk a földalapú támogatásokat. A Vateré 68.698 Ft/ha, az ényém 67.633 Ft/ha. Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért vannak ekkora külömbségek az összegek körül? Azért ez az ezer forintos külömbség már elég durva...
Válasz #8135. hozzászólásra Legyen igazad! DE ez helyzet nagyban hasonlít, arra mint a honvédségnél volt az eltávozás .Ott is akkor voltam biztosan otthon,ha már vissza értem . Ebben az esetben meg ha már költhetem a pénzt.
33530 hozzászólás
Válasz #8182. hozzászólásra
1-hétre rá kaptam meg a pénzt.
Válasz #8184. hozzászólásra
Megnyugodhatsz, még most is ugyan az van a neved mellett.
Azoknak akiknek vasárnap "késő" este jelent meg összeg mikor várható az utalás?
Tegnap még az volt a nevemnél, hogy "ellenőrzés alatt". Ma délelőtt meg megjött.
Válasz #8178. hozzászólásra
dettó
Válasz #8179. hozzászólásra
Egy hete van már számított összeged, vagy egy hétre rá kaptad a pénzt?
Én is megkaptam ma.
ma csipogott a földalapú 2/2
Válasz #8177. hozzászólásra
1-hét
Válasz #8177. hozzászólásra
Számított összeg vasárnaptól,pénz nincs.
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek van számított összeg mindenki megkapta már? Vagy milyen régóta van számított összege és még nem kapott?
Ma kaptam pénzt először két részletben. Ha a kettőt összeadom is csak 65000 ft.Van KAT és NATURA is. Hogy ez mi csak az Isten tudja mert a státusom még mindig ellenőrzés alatt van, és a számított összegnél sincs semmi összeg.
Vasárnap utalványozott / területalapú / ma délelőtt csipogott
Válasz #8173. hozzászólásra
Feleségemnek a területalapú (66830 Ft/ha)+KAT
Nekem területalapú (59710Ft/ha) + Naturagyep +NaturaErdő
De a lóvé még nincs itt...
Válasz #8162. hozzászólásra
Milyen 3 utalvanyozott összeged van? Kat v. Natura?
Válasz #8115. hozzászólásra
Hát nem a próféta beszélt belőled, mert hiába jelent meg vasárnap a számított összeg sajnos kedden sem kaptam meg, ahogy írtad.Ó bár igazad lett volna!!!
Vajon mikor ér ide a számított összeg?
jolvan nehuzdfel magad elnézést. Csak hihetetlenek tünt legaláb te megkaptad hála isten . nemakartam rosszat . Csakmár kezdek mérgeslenni.
Válasz #8156. hozzászólásra
Szerinted aki reggel 5kor mĺr egyenleget nčz,mert ezer kiadŕsa van,mennyire van kedve hülyülni? Mičrt tennčm. A 2.rčszletet küldte,itt helyben sokan most kaptŕk meg.Egyszer csak ki kellett fizetni. Mičrt hihetetlen,ezt vĺrja mindenki. Ŕllatjolčtit,szerkezetŕtalakitŕsost gondolom majd jun 30an mint tavaly..A fejedre ne essen a bŕlŕzň,mert aztŕn te fogsz hülyesčgeket beszčlni,Ki van pöckölve?
reggel 6.30-kor csip csip szabolcs megye
Számított összeg van már szombat óta de lóvé sehol.
Szervusztok! Ma 7:30-kor megjött a pénz Két részlet egyben. GYMS megye
Válasz #8163. hozzászólásra
beindult a gazdák hátráltatása,leszivatása program.
Sehol semmi. Szabolcs megye.
Utalványozott összeg már van három is, de a lóvé sehol
Az utalvanyozott összeg megjelent de utalás meg nem!
Nálam sehol semmi, de még az utalványozott összeg sem jelent meg.
Megjött
Válasz #8154. hozzászólásra
Itt a teljes egyszerre.
Válasz #8154. hozzászólásra
Itt is.
vagy csak hülyitesz minket
kaptál?
MEGÉRKEZETT AZ ČJJEL a 2. Részlet! Hajdu
Válasz #8150. hozzászólásra
Előre is bocs ha megbántanálak,de neked ez örömet okoz,hogy megpróbálsz nyugtatgatni embereket akik még előleget sem kaptak,pedig teljesen jogszerűen használják a területeiket???Szerinted ez az ügyintézés teljesen rendben van???
EMVA-mgte kifizetésről valakinek infó????
Válasz #8149. hozzászólásra
Az erdő NATURÁT kb 2 hete megkaptuk.
Válasz #8145. hozzászólásra
Lehet ,hogy nem fejetlenség az hanem a kettős ellenőrzési rendszer , voltam hasonló cipőben , medárdkor jött pénz ,.
Ha meg egy ilyen ellenőrzés nélküli rendszerben jogtalanul kapnák a gőgös haverjai a pénzt akkor azért visítana mindenki ,hogy tudott átmenni az ellenőrzésen a jogtalan igénylés , úgyhogy várni kell , ha meg más pl szomszéd miatt nem kapod meg , akkor majd köszönd meg neki !!
EMVA- ErdőNatura jóváhagyott státusz lett a hétvégén. Csak nem megkezdik az erdős jogcímek kifizetését? Kapott már valaki ilyen pénzt?
A pár száz forintos eltéréseket nekem azzal magyarázták, hogy esetemben volt olyan blokk, melynek csökkent a támogatható területe, ezért nem az igénylésemnek megfelelő nagyságú területre kaptam támogatást. Ha egyedül vagyok a blokkban, akkor az egész csökkentést velem nyeletik le, ha mások is benne vannak, akkor arányosan csökkentik mindenki igényét.
Natura összegem megjelent kedden, ma jött meg. Teljes saps-om megjelent ma.................Megyek szavazni !!!!!
Ma vajon kapott valaki egyáltalán pénzt?
Ma sikerült beszélnem az MVH-val, annak egyik telefonos ügyintézőjével...
Az ügyfélkapu szerint a státuszom jóváhagyott 2013.12.11 óta, az előleget novemberben kaptam meg 25%-ot. Akkor kérdésemre tájékoztattak hogy mivel késve, és nem 50% előleget kaptam, így a tavaszi kifizetésnél előre kerülök a sorrendben majd....
A mai napig csak 25 % előleget kaptam, voltam annak idején adategyeztetésen a falugazdásznál, volt helyszíni mvh-s ellenőrzésem, jegyzőkönyvek tömkelegét írtam alá, minden papírom rendben, minden területemre megvannak a földhivataltól kapott földhasználati lapjaim...stb. ennek ellenére az ügyfélszolgálat szerint hamarosan kapni fogok egy levelet tőlük, amelyben meg kell erősítenem a már benyújtott igényem...ezután utalnak szerinte
EZT A FEJETLENSÉGET!!!!!!
Netán idén április 10-ig nem nyújtsam be még 9-szer az igényem a támogatásra???
vagy április 6-ig? vagy 6-án? !
Tudom sokan még előleget sem kaptak, és az idei év igénylésének kezdetéig történik a tavalyi kiutalás, az hogy van előleg és előbb kapható az csak lehetőség, de úgy gondolom ez akkor is irgalmatlan fejetlenség.
Ha tisztességes árak lennének nem is foglalkoznának sokan a támogatással, no de akkor is ez a bürokrácia és ez a fajta kommunikáció ami ez körül zajlik ....ez már lassan bicskanyitogató...
Ettől a rendszertől a malacaimnak több eszük van Tudják hogy kitől kapnak enni, ki termeli meg a takarmányt nekik.. és várnak.. megyek is hozzájuk:-)
Válasz #8143. hozzászólásra
Értem.
Akkor ezek szerint még fognak utalni egy kisebb összeget?
Amíg nincs meg a tényleges visszaosztás, addig mindenki kevesebbet kap. Ha lezajlanak az ellenőrzések, lesz végleges összeg.
Sziasztok!
Mi már megkaptuk a földalapú támogatásokat. A Vateré 68.698 Ft/ha, az ényém 67.633 Ft/ha. Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért vannak ekkora külömbségek az összegek körül? Azért ez az ezer forintos külömbség már elég durva...
Míg nem küldik a papírt honnan láttok összeget? jóváírt összeget? vagy esetleg azt hogy vizsgálat alatt van?
Érdeklődnék, hagytak jóvá valakinél mostanában AKG kifizetést ?
i
Válasz #8138. hozzászólásra
Ez igaz......
Válasz #8135. hozzászólásra Legyen igazad! DE ez helyzet nagyban hasonlít, arra mint a honvédségnél volt az eltávozás .Ott is akkor voltam biztosan otthon,ha már vissza értem . Ebben az esetben meg ha már költhetem a pénzt.
Válasz #8135. hozzászólásra
Ezt honét veszed?????????
De ha így lessz mondok egy imát én is!