Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia!
Mi is ugyanabban a cipőben járunk, mint Te! Illetve mi még az első felét sem kaptuk meg! Siralom! Már nagyon bosszant, szívesen lépnék valamit az ügyben, de merre induljak?
még nem jött meg a területalapú. Az MVH-nál lehet érdeklődni telefonon, hogy hogy áll az ügy?
Nem én adtam be a kérelmet, hanem a falugazdász az ő ügyfélkapuja alatt, így elektronikusn nem tudom megnézni (állítólag ő meg nem tudja, hogyan kell).
sziasztok,
Kérek szépen segítséget,tudja valaki,hogy az MVH ügyfél tájékoztatási rendszerben a kifizetési adatoknál a teljes összeget tüntetik fel ,vagy külön megjelenik az előleg és a második rész is?
köszönöm
Válasz #7666. hozzászólásra
Szerintem csak te csinálsz oda ahol eszel.Jobb lenne ha csak olvasgatnál itt a fórumon.A magyar nyelv sem könnyű ahogy látom.
kar fenyegetőzni a tüntetest mar elfelejtitek, sokan vagytok akik sokszor oda kakkintotok ahol esztek.kivancsi lettem volna ha a szocik maradnad es be következik az államcsőd az agrartamogatas menne az államadosagba,akkor mit csinalnatok?
Válasz #7660. hozzászólásra
AKG nekünk megjött tavaly decemberben, a SAPS előleg dec. 2-án, a 2. részlet esetében hétfő óta teljes összeg van az utalványozottnál, de a szlánkon még nem jelent meg.
Tegnap beszéltem az MVH-val még két hét, azt mondták. A saját tulajdonú belterületeket még le ellenőrzik ( valami végzést említettek) mivel ezekhez nincs földhasználati lap.
Ezt már rég megcsinálhatták volna?
Nálunk Én már pénteken megkaptam, viszont ma utalták a legnagyobbat, de még egy kisebb összeget nem kaptunk meg.
Szóval szerintem semmi köze sincs az összegnek, ahhoz, hogy mikor utalnak.
Én ma megkaptam (sötét Somogy). A státusz még mindig ellenőrzés alatt, 2013. október 1-es dátummal. A számított összeg viszont duplájára változott az előleghez képest. De a többiek a familiából még nem kapták meg a 2. felét. Lehet, h nem ABC szerint megy, hanem a kicsiket fizetik előbb, mert akkor de jó lesz, ha a gazdák 70 %-a megkapja? Kell a jó sajtó! :)
Válasz #7651. hozzászólásra
Biztos nem ABC sorrendben történik a kifizetés! Az ABC sorrend harmadik helyét foglaljuk, vagyis akkor már megkaptuk volna a támogatást és még semmi, sőt a jelenlegi státusz ellenőrzés alatt. Tehát még csak a közelében sem járunk a pénznek, vagy inkább, az hozzánk. Csongrád megye
Hajdú-Bihar semmi. Státusz 10.02 -e
Első részletnek kb a fele jött meg november 30. -án
Engem nem is az bosszant, hogy nem jött még meg a pénz, hanem hogy nem lehet tudni hogy pontosan mikor és mennyi jön.Mert legalább odaírhatnák az e-kérelemnél hogy jun.30. án érkezik ennyi meg ennyi forint, és akkor lehetne tervezni.
Egyébként azt sem értem, hogy ebben az utalásdiban mi kerül ennyi időbe.A családi pótlékot legalább 10x ennyi ember kapja, és azt sikerül 1 nap alatt kiutalni mindenkinek?
Válasz #7637. hozzászólásra
Tudod az a szomorú,hogy gazdatársaink közül sokan erre azt mondják,be kell fejezni a gazdálkodást ha valakinek ennyire számít a támogatás+június 30-ig van határidő fizetni+örüljünk hogy egyáltalán kapunk.Úgy néz ki az egész mint valami könyöradomány.Lehet ,hogy annak aki beleszületett a fullos gazdaságba annak egyszerű az élet.
33533 hozzászólás
Válasz #7687. hozzászólásra
Szia!
Mi is ugyanabban a cipőben járunk, mint Te! Illetve mi még az első felét sem kaptuk meg! Siralom! Már nagyon bosszant, szívesen lépnék valamit az ügyben, de merre induljak?
Nekem is megjött a második fele. Dél-Tolna.
Sziasztok,
még nem jött meg a területalapú. Az MVH-nál lehet érdeklődni telefonon, hogy hogy áll az ügy?
Nem én adtam be a kérelmet, hanem a falugazdász az ő ügyfélkapuja alatt, így elektronikusn nem tudom megnézni (állítólag ő meg nem tudja, hogyan kell).
Köszi
Válasz #7681. hozzászólásra
én is az EMVA-mgte támogatást várom. nekem azt mondták, hogy 02.15.-ig kifizetik mindenkinek.
AKG érkezett ma reggel. SAPS még nem jött.
Csipogott reggel a második részlet a nagyobbik!És kivánom akik még nem kapták meg azoknak mielőbb a számlájukon legyen!
itt is megjött
Válasz #7680. hozzászólásra
Megjött a lóvé
EMVA-mgte??????
Sziasztok!
AKG megérkezet most reggel. Somogy
Ma megérkezett a szlára a 2. részlet is. Hétfőn jelent meg az utalványozott összeg.
Egyetlen erdős jogcímre sem küldtek még semmit! Területalapú és annak előlege sem futott még be. Így aztán tervezhet az ember...
Válasz #7674. hozzászólásra
A csalŕdba ma érkezett tŕmogatŕs,de én mčg nem kaptam meg a 2. Részletet. Hajduban
Válasz #7674. hozzászólásra
A csalŕdba ma érkezett tŕmogatŕs,de én mčg nem kaptam meg a 2. Részletet. Hajduban
Válasz #7673. hozzászólásra
Nekem a teljes összeget tüntették fel. Vasárnap jelent meg és tegnap reggel kaptam meg.
Hajdú-Biharban megkapta már valaki?
sziasztok,
Kérek szépen segítséget,tudja valaki,hogy az MVH ügyfél tájékoztatási rendszerben a kifizetési adatoknál a teljes összeget tüntetik fel ,vagy külön megjelenik az előleg és a második rész is?
köszönöm
Ma reggel jött a második részlet!
Sziasztok !
Akkor mi van ha én még nem kaptam előleget sem de a státuszom jóváhagyott ?
Nem arról volt szó hogy első körben azok kapnak akik nem kaptak semmit vagy csak keveset ?
Volt problémám arról meg is jött a jegyző könyv !
Válasz #7668. hozzászólásra
Tévedsz megint,mert ezt sem tudtad leírni helyesen hiába figyeltél oda erősen!
Válasz #7668. hozzászólásra
Gratulálok szép teljesítmény!
Válasz #7667. hozzászólásra
Jólehet neked álandóan vered a nyálad ezt már helyesen irtam.
Válasz #7666. hozzászólásra
Szerintem csak te csinálsz oda ahol eszel.Jobb lenne ha csak olvasgatnál itt a fórumon.A magyar nyelv sem könnyű ahogy látom.
Válasz #7662. hozzászólásra
kar fenyegetőzni a tüntetest mar elfelejtitek, sokan vagytok akik sokszor oda kakkintotok ahol esztek.kivancsi lettem volna ha a szocik maradnad es be következik az államcsőd az agrartamogatas menne az államadosagba,akkor mit csinalnatok?
A kisebb összeg megjött a multhéten a nagyobb még sehol!Lehet azért mert a nagyobbikat december 2 -án utalták?
Ma reggel megérkezett ,rendben a 2. részlet.:))
mennyi lesz idén Hízottbikára a támogatás valaki hallott valamit és hogy mikor várható?
Az előleg is utolsó nap jött...most sincs még semmi...de hamarosan eljön a mi időnk!:)
Válasz #7660. hozzászólásra
AKG nekünk megjött tavaly decemberben, a SAPS előleg dec. 2-án, a 2. részlet esetében hétfő óta teljes összeg van az utalványozottnál, de a szlánkon még nem jelent meg.
AKG támogatást kapott esetleg valaki? Egy hete lett jóváhagyott számított összeg is látható, de pénz még sehol. A SAPS az változatlanul ell. alatt.
Tegnap beszéltem az MVH-val még két hét, azt mondták. A saját tulajdonú belterületeket még le ellenőrzik ( valami végzést említettek) mivel ezekhez nincs földhasználati lap.
Ezt már rég megcsinálhatták volna?
A múlt héten a feleségem ma pedig én is meg kaptam!!!
Békés megye!
Válasz #7654. hozzászólásra
Nálunk Én már pénteken megkaptam, viszont ma utalták a legnagyobbat, de még egy kisebb összeget nem kaptunk meg.
Szóval szerintem semmi köze sincs az összegnek, ahhoz, hogy mikor utalnak.
Válasz #7654. hozzászólásra
Még csak nagy ok se vagyunk.....
Majd kompenzáljuk a késést......Odavágunk a dinnye árának
Én ma megkaptam (sötét Somogy). A státusz még mindig ellenőrzés alatt, 2013. október 1-es dátummal. A számított összeg viszont duplájára változott az előleghez képest. De a többiek a familiából még nem kapták meg a 2. felét. Lehet, h nem ABC szerint megy, hanem a kicsiket fizetik előbb, mert akkor de jó lesz, ha a gazdák 70 %-a megkapja? Kell a jó sajtó! :)
Biztos nem ABC sorrendben történik a kifizetés! Az ABC sorrend harmadik helyét foglaljuk, vagyis akkor már megkaptuk volna a támogatást és még semmi, sőt a jelenlegi státusz ellenőrzés alatt. Tehát még csak a közelében sem járunk a pénznek, vagy inkább, az hozzánk. Csongrád megye
kizárt
Arra nem gondoltatok, hogy a kifizetés esetleg A-B-C sorrendben történik?!
Nálunk is csipogott a családban mégegy embernek.
Én még viszont várom a Kat-ot, de nem akar megérkezni.
borsodban jött a második is, bár az ellenőrzött cég még nem kapott egy fillért sem pedig minden rendben legalább is az gondolom!
Hajdú-Bihar semmi. Státusz 10.02 -e
Első részletnek kb a fele jött meg november 30. -án
Engem nem is az bosszant, hogy nem jött még meg a pénz, hanem hogy nem lehet tudni hogy pontosan mikor és mennyi jön.Mert legalább odaírhatnák az e-kérelemnél hogy jun.30. án érkezik ennyi meg ennyi forint, és akkor lehetne tervezni.
Egyébként azt sem értem, hogy ebben az utalásdiban mi kerül ennyi időbe.A családi pótlékot legalább 10x ennyi ember kapja, és azt sikerül 1 nap alatt kiutalni mindenkinek?
Válasz #7644. hozzászólásra
Nekünk 67659 Ft/Ha, és már a múlt héten megjött...
2. részelet,csongrád megye megérkezett.
Borsod NÉMA a telefon.
Bács. Státusz ell. alatt... 67 632/ha ez viszont kevesebb a vártnál.Ja és vasárnap jelent meg az összeg. Remélem hamarosan mindenki örülhet.
Látta valaki az Éhezők viadala c. filmet??? Na....mi pont azt műveljük itt..egyesek meg jókat szórakoznak ezen..
Válasz #7641. hozzászólásra
Ott a pont!!! Ki a fene nem szeretne 30-40 AK-s földeken termelni....???
Válasz #7637. hozzászólásra
Tudod az a szomorú,hogy gazdatársaink közül sokan erre azt mondják,be kell fejezni a gazdálkodást ha valakinek ennyire számít a támogatás+június 30-ig van határidő fizetni+örüljünk hogy egyáltalán kapunk.Úgy néz ki az egész mint valami könyöradomány.Lehet ,hogy annak aki beleszületett a fullos gazdaságba annak egyszerű az élet.
Válasz #7639. hozzászólásra
Ez sajnos így igaz!