Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #7666. hozzászólásra
Szerintem csak te csinálsz oda ahol eszel.Jobb lenne ha csak olvasgatnál itt a fórumon.A magyar nyelv sem könnyű ahogy látom.
kar fenyegetőzni a tüntetest mar elfelejtitek, sokan vagytok akik sokszor oda kakkintotok ahol esztek.kivancsi lettem volna ha a szocik maradnad es be következik az államcsőd az agrartamogatas menne az államadosagba,akkor mit csinalnatok?
Válasz #7660. hozzászólásra
AKG nekünk megjött tavaly decemberben, a SAPS előleg dec. 2-án, a 2. részlet esetében hétfő óta teljes összeg van az utalványozottnál, de a szlánkon még nem jelent meg.
Tegnap beszéltem az MVH-val még két hét, azt mondták. A saját tulajdonú belterületeket még le ellenőrzik ( valami végzést említettek) mivel ezekhez nincs földhasználati lap.
Ezt már rég megcsinálhatták volna?
Nálunk Én már pénteken megkaptam, viszont ma utalták a legnagyobbat, de még egy kisebb összeget nem kaptunk meg.
Szóval szerintem semmi köze sincs az összegnek, ahhoz, hogy mikor utalnak.
Én ma megkaptam (sötét Somogy). A státusz még mindig ellenőrzés alatt, 2013. október 1-es dátummal. A számított összeg viszont duplájára változott az előleghez képest. De a többiek a familiából még nem kapták meg a 2. felét. Lehet, h nem ABC szerint megy, hanem a kicsiket fizetik előbb, mert akkor de jó lesz, ha a gazdák 70 %-a megkapja? Kell a jó sajtó! :)
Válasz #7651. hozzászólásra
Biztos nem ABC sorrendben történik a kifizetés! Az ABC sorrend harmadik helyét foglaljuk, vagyis akkor már megkaptuk volna a támogatást és még semmi, sőt a jelenlegi státusz ellenőrzés alatt. Tehát még csak a közelében sem járunk a pénznek, vagy inkább, az hozzánk. Csongrád megye
Hajdú-Bihar semmi. Státusz 10.02 -e
Első részletnek kb a fele jött meg november 30. -án
Engem nem is az bosszant, hogy nem jött még meg a pénz, hanem hogy nem lehet tudni hogy pontosan mikor és mennyi jön.Mert legalább odaírhatnák az e-kérelemnél hogy jun.30. án érkezik ennyi meg ennyi forint, és akkor lehetne tervezni.
Egyébként azt sem értem, hogy ebben az utalásdiban mi kerül ennyi időbe.A családi pótlékot legalább 10x ennyi ember kapja, és azt sikerül 1 nap alatt kiutalni mindenkinek?
Válasz #7637. hozzászólásra
Tudod az a szomorú,hogy gazdatársaink közül sokan erre azt mondják,be kell fejezni a gazdálkodást ha valakinek ennyire számít a támogatás+június 30-ig van határidő fizetni+örüljünk hogy egyáltalán kapunk.Úgy néz ki az egész mint valami könyöradomány.Lehet ,hogy annak aki beleszületett a fullos gazdaságba annak egyszerű az élet.
Már jó ideje nálam jóváhagyott a státusz. Első részlet semmi. Decemberben 5 X beszéltem a helyi MVH Osztályvezetőjével személyesen szépen-és kicsit határozottabban. Vittem a friss földhasználati lapot ami egyezik a beadottal. Ők sem értették miért nem jön az előleg. Telefonon beszéltem Fazekas miniszter ÚR egyik jobb kezével a minisztériumba, azt mondta hogy pár nap... Beszéltem a kamarával felsőbb szinten... ott is semmi. Nem értik...Hiánypótlás nincs, túligénylés nincs, PÉNZ EDDIG NINCS AZAZ NULLA = 0. Jah.. és a gazdaságunk 1974 óta működik. Meg vagyunk ám becsülve nagyon.
Én sem kaptam még egy fillért sem! ...pedig azt mondták,hogy akiknek nem utaltak előleget ,azokkal kezdik és egyben ,egy összegben folyósítják ! Erről ennyit!
33764 hozzászólás
Válasz #7668. hozzászólásra
Tévedsz megint,mert ezt sem tudtad leírni helyesen hiába figyeltél oda erősen!
Válasz #7668. hozzászólásra
Gratulálok szép teljesítmény!
Válasz #7667. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Jólehet neked álandóan vered a nyálad ezt már helyesen irtam.
Válasz #7666. hozzászólásra![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Szerintem csak te csinálsz oda ahol eszel.Jobb lenne ha csak olvasgatnál itt a fórumon.A magyar nyelv sem könnyű ahogy látom.
Válasz #7662. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
kar fenyegetőzni a tüntetest mar elfelejtitek, sokan vagytok akik sokszor oda kakkintotok ahol esztek.kivancsi lettem volna ha a szocik maradnad es be következik az államcsőd az agrartamogatas menne az államadosagba,akkor mit csinalnatok?
A kisebb összeg megjött a multhéten a nagyobb még sehol!Lehet azért mert a nagyobbikat december 2 -án utalták?
Ma reggel megérkezett ,rendben a 2. részlet.:))
mennyi lesz idén Hízottbikára a támogatás valaki hallott valamit és hogy mikor várható?![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Az előleg is utolsó nap jött...most sincs még semmi...de hamarosan eljön a mi időnk!:)
Válasz #7660. hozzászólásra
AKG nekünk megjött tavaly decemberben, a SAPS előleg dec. 2-án, a 2. részlet esetében hétfő óta teljes összeg van az utalványozottnál, de a szlánkon még nem jelent meg.
AKG támogatást kapott esetleg valaki? Egy hete lett jóváhagyott számított összeg is látható, de pénz még sehol. A SAPS az változatlanul ell. alatt.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Tegnap beszéltem az MVH-val még két hét,
azt mondták. A saját tulajdonú belterületeket még le ellenőrzik ( valami végzést említettek) mivel ezekhez nincs földhasználati lap.
Ezt már rég megcsinálhatták volna?
A múlt héten a feleségem ma pedig én is meg kaptam!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Békés megye!
Válasz #7654. hozzászólásra
Nálunk Én már pénteken megkaptam, viszont ma utalták a legnagyobbat, de még egy kisebb összeget nem kaptunk meg.
Szóval szerintem semmi köze sincs az összegnek, ahhoz, hogy mikor utalnak.
Válasz #7654. hozzászólásra
Még csak nagy ok se vagyunk.....
Majd kompenzáljuk a késést......Odavágunk a dinnye árának![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Én ma megkaptam (sötét Somogy). A státusz még mindig ellenőrzés alatt, 2013. október 1-es dátummal. A számított összeg viszont duplájára változott az előleghez képest. De a többiek a familiából még nem kapták meg a 2. felét. Lehet, h nem ABC szerint megy, hanem a kicsiket fizetik előbb, mert akkor de jó lesz, ha a gazdák 70 %-a megkapja? Kell a jó sajtó! :)
Biztos nem ABC sorrendben történik a kifizetés! Az ABC sorrend harmadik helyét foglaljuk, vagyis akkor már megkaptuk volna a támogatást és még semmi, sőt a jelenlegi státusz ellenőrzés alatt. Tehát még csak a közelében sem járunk a pénznek, vagy inkább, az hozzánk. Csongrád megye
kizárt
Arra nem gondoltatok, hogy a kifizetés esetleg A-B-C sorrendben történik?!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Nálunk is csipogott a családban mégegy embernek.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Én még viszont várom a Kat-ot, de nem akar megérkezni.
borsodban jött a második is, bár az ellenőrzött cég még nem kapott egy fillért sem pedig minden rendben legalább is az gondolom!
Hajdú-Bihar semmi. Státusz 10.02 -e
Első részletnek kb a fele jött meg november 30. -án
Engem nem is az bosszant, hogy nem jött még meg a pénz, hanem hogy nem lehet tudni hogy pontosan mikor és mennyi jön.Mert legalább odaírhatnák az e-kérelemnél hogy jun.30. án érkezik ennyi meg ennyi forint, és akkor lehetne tervezni.
Egyébként azt sem értem, hogy ebben az utalásdiban mi kerül ennyi időbe.A családi pótlékot legalább 10x ennyi ember kapja, és azt sikerül 1 nap alatt kiutalni mindenkinek?
Válasz #7644. hozzászólásra
Nekünk 67659 Ft/Ha, és már a múlt héten megjött...
2. részelet,csongrád megye megérkezett.
Borsod NÉMA a telefon.![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
Látta valaki az Éhezők viadala c. filmet??? Na....mi pont azt műveljük itt..egyesek meg jókat szórakoznak ezen..![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Válasz #7641. hozzászólásra
Ott a pont!!! Ki a fene nem szeretne 30-40 AK-s földeken termelni....???
Válasz #7637. hozzászólásra![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Tudod az a szomorú,hogy gazdatársaink közül sokan erre azt mondják,be kell fejezni a gazdálkodást ha valakinek ennyire számít a támogatás+június 30-ig van határidő fizetni+örüljünk hogy egyáltalán kapunk.Úgy néz ki az egész mint valami könyöradomány.Lehet ,hogy annak aki beleszületett a fullos gazdaságba annak egyszerű az élet.
Válasz #7639. hozzászólásra
Ez sajnos így igaz!
Válasz #7637. hozzászólásra
Ők nem értik,de mi parasztok igen.Lenyúlták a pénzt,most vakarják valahonnan össze.
Tolna semmi![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Már jó ideje nálam jóváhagyott a státusz. Első részlet semmi. Decemberben 5 X beszéltem a helyi MVH Osztályvezetőjével személyesen szépen-és kicsit határozottabban. Vittem a friss földhasználati lapot ami egyezik a beadottal. Ők sem értették miért nem jön az előleg. Telefonon beszéltem Fazekas miniszter ÚR egyik jobb kezével a minisztériumba, azt mondta hogy pár nap... Beszéltem a kamarával felsőbb szinten... ott is semmi. Nem értik...Hiánypótlás nincs, túligénylés nincs, PÉNZ EDDIG NINCS AZAZ NULLA = 0. Jah.. és a gazdaságunk 1974 óta működik. Meg vagyunk ám becsülve nagyon.
Kellemes ébresztés volt kora reggel. Bács Kiskun
Válasz #7614. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Miért nyugodjak meg attól,hogy neked megérkezett a 2.részlet is,nekem pedig még az első sem??
Nekem múlt hét pénteken érkezett meg (Veszprém megye).
Sajnos semmi Hajdů Talŕn majd holnap....Igy most ůjrajŕtszik....![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Nálam semmi!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Reggel meg jött a másik fele is Fejér megye ki tartás![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Válasz #7624. hozzászólásraMég egy fabatka sem!!!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz #7627. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Bocs nem neked szántam
Válasz #7627. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Én sem kaptam még egy fillért sem! ...pedig azt mondták,hogy akiknek nem utaltak előleget ,azokkal kezdik és egyben ,egy összegben folyósítják ! Erről ennyit!
Csipogott! Borsod![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Nem jött első se még.
Valakinek jött már akinek még az elsőt nem küték meg?
Csip-Csip GYMS megye
cip-cirip![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Akkor a "kedden és csütörtökön utalnak" infó ezennel megdőlt.