Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tedd be Fecóék dolgait is. Van bőven amit betehetnél tőlük is. Vagy netán azok valamiféle szeplőtelen szűz csapat lett volna?
Kisgazdapártiság? Azt már Torgyán elintézte.
Azzal értek egyet, hogy végre magyarnak érezhetem magamat, Magyarországon. Ezt a Gyurcsány alatt nem éreztem, az a 8 év egy nyomorúság volt mindenkinek ezt be kell látni. Ha az még tartott volna 5 évig, megszűnt volna létezni az ország. Bekebelezték volna a szomszédok, vagy mittudomén ki.
A külpolitika nem érdekel. Az sem, hogy az Unióban szeretnek-e vagy sem. Jobban érzem magam és kész. Engem a politikából ennyi érdekel, meg hogy boldoguljak. Rengeteget dolgozom érte, nem csak várok és átkozódom, vagy irigykedek.
És mi lenne az alapvető politikai irányvonal,amivel egyetértesz?
Mert szerintem csak anyagi haszonszerzésre használják a hatalmukat. Közben a vidék teljesen elszegényedik.
A külpolitikára meg szót sem érdemes vesztegetni.
Szóban európaellenesek,de a markukat azért odatartják. Egyszóval totál katasztrófa ez az orbáni politikai irányvonal
Eddig is kilopták, csak nem vettétek észre. Nálunk minden volt TSZ sok ezer ha.-t művel. A privatizációnál ugyan mit csináltak az egész országgal, kérdem én?? Intézményesítve volt az egyetemes szabadrablás. Most miért ájuldoztok?
Még mielőtt valaki megvádolna, egy talpalatnyi földem sem lett pluszban kb. 5 éve.
Nem vagy méltó rá, hogy a te útszéli stílusodban itt vitázzak veled. Azt meg, hogy sértegetsz, majd a moderátorok elintézik. Remélem kivágnak egy-két hónapra.
elég sokat de nehogy azt mond hogy te is fideszes vagy
amugy azt irok erről a diktatúráról amit akarok szerintem
és attól még hogy ilyeneket irok igenis inteligens vagyok nem egy paraszt
Válasz #6992. hozzászólásra
Üdv. Mi van, kóstolgatsz ?
Sajnálom ha nem láttad az idézőjelet.
Mellesleg ,megsúgom csak Neked hogy nem tartoztam és nem tartozom sehová,senkihez sem.
Amikor ezt irtad , akkor te is az voltál ?
" Ugrás a témához papszi06 küldte be 2013-02-17 09:01:33-kor
meg most sincs semmi.Szegeny szomszedekat sajnalom felvettek a banktol az akg -ra az előleget,most sepenz seposzto a kamat meg ketyeg.hat ez a fazekas is ugy hazudik mint gyurcsany.legalab ne a nyilvanossag előttenne, hogy tud a csaladja szemebe nezni.Sajnalatos. "
Válasz #6989. hozzászólásra
Jó a szöveg,és igaz is csak az a baj,hogy a nagyképű arogáns csapat ezzel nem foglalkozik.FAZEKS MONDJON LE!!!Na mégegyszer leírom:SENKI NINCS EBBEN AZ ORSZÁGBAN AKI POLITIKAMENTESEN CSAK A GAZDÁK ÉRDEKEIT KÉPVISELNÉ.
"Fazekas Sándor becsapta a gazdákat
2013.12.05.
Az elmúlt nyolc évben nem fordult elő, hogy decemberig se utalja ki a kormány a gazdáknak az uniós támogatási előlegeket. Idén október 16-án az Orbán-kormány agrárminisztere bejelentette, hogy megkezdték az uniós támogatási előlegek kifizetését. Maga Fazekas Sándor indította el az átutalásokat, majd közölte: a jogosulatlan visszaigénylések kiszűrésére ellenőrzést építettek a rendszerbe, ám ez nem befolyásolja az idei átutalásokat, mert mindent megtettek, hogy a kifizetések rendben megtörténjenek.
Amikor az MVH-ban működő maffia leleplezése kapcsán rákérdeztünk, hogy miért nem intézkedtek korábban, miért vártak a mi októberi bejelentésünkig, az agrártárca reakciója az volt, hogy mindenki legyen nyugodt, november 30-ig mindenki megkapja az előleget. Azt már nem tették hozzá, hogy az idei előleg 50% helyett csak 30% lesz.
Miért rendelt el a miniszter a támogatásokra vonatkozó teljes körű jogosultságellenőrzést október közepén 180 ezer termelőnél? Fazekas Sándor miért nem tudta, hogy ezt november 30-ig lehetetlen lezavarni? Miért nem volt a minisztériumában senki, aki ezt jelezte volna neki?
Mára kiderült, hogy Fazekas Sándor hazudott. A MOSZ szerint több ezren egyáltalán nem kaptak támogatást, több tízezren pedig csak a lehetséges összeg töredékéhez jutottak hozzá. Az MVH kirendeltségein azt közölték a reklamáló gazdákkal, hogy ne számítsanak gyors kifizetésre.
A gazdák korábban hittek Fazekas Sándornak, aki viszont csúnyán becsapta őket. A tételes jogosultságellenőrzés értelmetlen és teljesen felesleges azoknál, akiknél évek óta minimális változás van, és korábban már többször ellenőrizték őket. Fazekas Sándor pár csaló miatt óriási bajba sodorta őket.
2005-ben hasonló okok miatt távozott az agrárminiszter. A döntés most Orbán Viktor kezében van. Követeljük, hogy haladéktalanul intézkedjen a kifizetésekről, és ha Fazekas Sándor magától nem hajlandó felállni, váltsa le a gazdák bizalmát elvesztő, szakmailag alkalmatlan miniszterét!
Gőgös Zoltán,
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke"
Igazad van itt semmi nem biztos még az sem ami már elmúlt. Hátha mégis valami csoda folytán pénz kerül az állam kasszájába és akkor mi is megkaphatjuk.
33530 hozzászólás
Biztos jó topikban vagytok????????????????
Válasz #7027. hozzászólásra
aha a te narancs agyaddal biztos igy van.
Válasz #7030. hozzászólásra
vagy pont oda akarsz beinvitálni?kösz nem.
Válasz #7030. hozzászólásra
jó nagy marh. vagy ha azt hiszed jobbikos vagyok ezt honnan olvastad? pártmentes vagyok képzeld egyiksem sem szimpi sajnos egyik hülyébb mint a másik.
Válasz #7031. hozzászólásra
Tedd be Fecóék dolgait is. Van bőven amit betehetnél tőlük is. Vagy netán azok valamiféle szeplőtelen szűz csapat lett volna?
Kisgazdapártiság? Azt már Torgyán elintézte.
Beteszem újra mert itt fröcsögtök a narancs kisgazdapártiságán,egyszer a 12ÁG Másodszór
Válasz #7015. hozzászólásra
Óh uram adj nekem erőt ahhoz ,hogy elviseljem azokat ,akiket egyébként nem szeretek!Lásd dzsobbik!!!mert azok nem féleszűek !!!
Jó helyen járok?
Válasz #7010. hozzászólásra
Nem a te hibádból és nem az MVH hibája miatt nem kaptál pénzt, szerintem.
Válasz #6996. hozzászólásra
Szerintem 8 általánost, az az hat elsőt, és két másodikat!!
Válasz #7023. hozzászólásra
Válasz #7024. hozzászólásra
Ha így érzed ok,végül is kinek a pap,kinek a papné. De ne itt offoljunk,van erre külön topic
Válasz #7023. hozzászólásra
Azzal értek egyet, hogy végre magyarnak érezhetem magamat, Magyarországon. Ezt a Gyurcsány alatt nem éreztem, az a 8 év egy nyomorúság volt mindenkinek ezt be kell látni. Ha az még tartott volna 5 évig, megszűnt volna létezni az ország. Bekebelezték volna a szomszédok, vagy mittudomén ki.
A külpolitika nem érdekel. Az sem, hogy az Unióban szeretnek-e vagy sem. Jobban érzem magam és kész. Engem a politikából ennyi érdekel, meg hogy boldoguljak. Rengeteget dolgozom érte, nem csak várok és átkozódom, vagy irigykedek.
Válasz #7019. hozzászólásra
És mi lenne az alapvető politikai irányvonal,amivel egyetértesz?
Mert szerintem csak anyagi haszonszerzésre használják a hatalmukat. Közben a vidék teljesen elszegényedik.
A külpolitikára meg szót sem érdemes vesztegetni.
Szóban európaellenesek,de a markukat azért odatartják. Egyszóval totál katasztrófa ez az orbáni politikai irányvonal
Válasz #7020. hozzászólásra
Eddig is kilopták, csak nem vettétek észre. Nálunk minden volt TSZ sok ezer ha.-t művel. A privatizációnál ugyan mit csináltak az egész országgal, kérdem én?? Intézményesítve volt az egyetemes szabadrablás. Most miért ájuldoztok?
Még mielőtt valaki megvádolna, egy talpalatnyi földem sem lett pluszban kb. 5 éve.
Válasz #7019. hozzászólásra
Nekem is van ami tetszik de,rengeteg bosszantó dolgot kreáltak a mg-ban.
Válasz #7017. hozzászólásra
És az szerethető politika,ha kilopják a gazdák segge alól a földet?
Válasz #7018. hozzászólásra
Ez tény és való. Sok probléma van. De az alapvető politikai irányvonallal nagyon egyet értek.
Válasz #7017. hozzászólásra
NEM érthet mindenhez Orbán.Van,hogy elmebeteg politikustársai alkotnak "gyakorlatidegen˝ szabályokat pl:vázrajz,támogatások kifizetése
Válasz #7015. hozzászólásra
Én nem Orbánt szeretem, hanem a politikáját.
Válasz #7012. hozzászólásra
De vélemény. Az olyanok véleménye mint amilyen ő maga.
Válasz #7013. hozzászólásra
vörös vagy te nyominger . de érdekes elvetemült fideszesek vannak köztünk.
csak magsugom aki nem szereti orbánt az nem mind szegfű árus kis barátom
Válasz #7011. hozzászólásra
egy l_el mondjuk de kettővel irjuk.Tanár úr.
Válasz #7009. hozzászólásra
A diktatúra az volt, mikor lesöpörték nagyapáék padlását az olyan vörösök mint te vagy te féleszű.
Válasz #7005. hozzászólásra
"szopjatok majmok" ez nem vélemény.
Válasz #7007. hozzászólásra
Na? Melyik? Mondom, hogy hiányoztál..
na mindegy nem érdekelsz W!
Én még most sem kaptam pénzt és kész!!!!!!!!!!
Válasz #7006. hozzászólásra
ja mert szidtam a fideszt
bocsi de ez egy diktatúra akkor már látni fogja mindenki.
ki vagy te? Szijjártó csicskása ?
Válasz #6991. hozzászólásra
Nem kell félteni egyiket sem,mert most elvették az egyik csókostól( Forgács Barna),más nap oda adták a másiknak(....)
Válasz #7004. hozzászólásra
azért egy l vagy kettő ll,ú de okos vagy.
Válasz #7002. hozzászólásra
Nem vagy méltó rá, hogy a te útszéli stílusodban itt vitázzak veled. Azt meg, hogy sértegetsz, majd a moderátorok elintézik. Remélem kivágnak egy-két hónapra.
Válasz #7001. hozzászólásra
neked is bocsi már hogy véleményt irok "renitens".
Válasz #7000. hozzászólásra
Tényleg intelligens vagy..! Jól mondtad!
Na álljunk meg egy szóra!
Nehogy már ne lehessen a fideszt szidni mert akkor mindenki a torkomnak ugrik!
Válasz #6999. hozzászólásra
szánalmas vagy
de azért idézz már egyet,
meg bocsi de itt ez egy nyelvtanóra xxxxxxx
Moderálta: (575) 2013-12-09 13:04:45
Igen vannak renitens személyek itt a fórumon,bele keverik a politikájukat.
észre vehették már egy jó ideje egyik sem különb.
nem az én nevem W.
én nem vagyok ilyen anonymus fasz névvel bejelentkezve
ez egy gyávaság.
Válasz #6997. hozzászólásra
"inteligens" ?? Látom.
De azt is, hogy amikor a mondatképzést tanították nyelvtanórán, szerintem hiányoztál.
Válasz #6994. hozzászólásra
ja a végén már az ilyenekért becsuknak....mint a komcsi időben
elég sokat de nehogy azt mond hogy te is fideszes vagy
amugy azt irok erről a diktatúráról amit akarok szerintem
és attól még hogy ilyeneket irok igenis inteligens vagyok nem egy paraszt
Válasz #6995. hozzászólásra
Hány osztályt sikerült kijárnod drága barátom, hogy a hozzászólásaidban ilyen választékosan tudod kifejezni magadat?
úgy látom még a sok hülye mindig a fideszt isteniti
nem baj szopjatok még majmok
Üdv. Mi van, kóstolgatsz ?
Sajnálom ha nem láttad az idézőjelet.
Mellesleg ,megsúgom csak Neked hogy nem tartoztam és nem tartozom sehová,senkihez sem.
Amikor ezt irtad , akkor te is az voltál ?
" Ugrás a témához papszi06 küldte be 2013-02-17 09:01:33-kor
meg most sincs semmi.Szegeny szomszedekat sajnalom felvettek a banktol az akg -ra az előleget,most sepenz seposzto a kamat meg ketyeg.hat ez a fazekas is ugy hazudik mint gyurcsany.legalab ne a nyilvanossag előttenne, hogy tud a csaladja szemebe nezni.Sajnalatos. "
Úgy hallottam te vagy Gyúcsány jobb keze
A gőgös helyében ülnék csendben ,lapítva kissé!!!
Az ő idejében orozták el a városom állami földjeit egy bizonyos bódi család javára 2034-ig!!!!!( természetesen maszop támogatott)
Jó a szöveg,és igaz is csak az a baj,hogy a nagyképű arogáns csapat ezzel nem foglalkozik.FAZEKS MONDJON LE!!!Na mégegyszer leírom:SENKI NINCS EBBEN AZ ORSZÁGBAN AKI POLITIKAMENTESEN CSAK A GAZDÁK ÉRDEKEIT KÉPVISELNÉ.
"Fazekas Sándor becsapta a gazdákat
2013.12.05.
Az elmúlt nyolc évben nem fordult elő, hogy decemberig se utalja ki a kormány a gazdáknak az uniós támogatási előlegeket. Idén október 16-án az Orbán-kormány agrárminisztere bejelentette, hogy megkezdték az uniós támogatási előlegek kifizetését. Maga Fazekas Sándor indította el az átutalásokat, majd közölte: a jogosulatlan visszaigénylések kiszűrésére ellenőrzést építettek a rendszerbe, ám ez nem befolyásolja az idei átutalásokat, mert mindent megtettek, hogy a kifizetések rendben megtörténjenek.
Amikor az MVH-ban működő maffia leleplezése kapcsán rákérdeztünk, hogy miért nem intézkedtek korábban, miért vártak a mi októberi bejelentésünkig, az agrártárca reakciója az volt, hogy mindenki legyen nyugodt, november 30-ig mindenki megkapja az előleget. Azt már nem tették hozzá, hogy az idei előleg 50% helyett csak 30% lesz.
Miért rendelt el a miniszter a támogatásokra vonatkozó teljes körű jogosultságellenőrzést október közepén 180 ezer termelőnél? Fazekas Sándor miért nem tudta, hogy ezt november 30-ig lehetetlen lezavarni? Miért nem volt a minisztériumában senki, aki ezt jelezte volna neki?
Mára kiderült, hogy Fazekas Sándor hazudott. A MOSZ szerint több ezren egyáltalán nem kaptak támogatást, több tízezren pedig csak a lehetséges összeg töredékéhez jutottak hozzá. Az MVH kirendeltségein azt közölték a reklamáló gazdákkal, hogy ne számítsanak gyors kifizetésre.
A gazdák korábban hittek Fazekas Sándornak, aki viszont csúnyán becsapta őket. A tételes jogosultságellenőrzés értelmetlen és teljesen felesleges azoknál, akiknél évek óta minimális változás van, és korábban már többször ellenőrizték őket. Fazekas Sándor pár csaló miatt óriási bajba sodorta őket.
2005-ben hasonló okok miatt távozott az agrárminiszter. A döntés most Orbán Viktor kezében van. Követeljük, hogy haladéktalanul intézkedjen a kifizetésekről, és ha Fazekas Sándor magától nem hajlandó felállni, váltsa le a gazdák bizalmát elvesztő, szakmailag alkalmatlan miniszterét!
Gőgös Zoltán,
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke"
Forrás:
http://www.madosz.hu/index.php?mod=2&akc=olvas&hid=7188
Válasz #6987. hozzászólásra
Igazad van itt semmi nem biztos még az sem ami már elmúlt. Hátha mégis valami csoda folytán pénz kerül az állam kasszájába és akkor mi is megkaphatjuk.
Értem, akkor ezek szerint lehet reménykedni annak aki még nem kapta meg az előleget. Bár, nyilván itt már semmi sem biztos.