Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem meg ha kiderül, hogy más berajzolása miatt nem kapják meg a jogos pénz, akkor egy magánvádas eljárasban kell perelni a bíróságon azt az embert vagy céget aki miatt maradt el a kifizetés!! Szerintem a "nagy " lenyúlási dolog lehet a háttérben!!
Sajnos "gumijogszabályt" hoztak. A végső kifizetési határidő június 30. Az előleg pedig adható, de nem kötelezően előírt. Szerintem semmilyen kamatot nem fizetnének.
Bezzeg, ha mi tartoznánk nekik...
na idézzél már valami okosságot amit nem helyesen irtam esetleg,ami van esetleg nagy betű kihagyás stb.azt csak lustaságból hagyom ki.
de neked annyi eszed lehet mint a 2.-os fiadnak.
hülye fideszes
én meg nem tudom kit választok de nem fidesz lesz az biztos
az egész ország tele van focipályával,meg nemzeti dohánnyal.
Én legalább vállalom a hovatartozásomat Okos Tóni! Tanulj meg helyesen írni előbb, mielőtt nagy arccal osztod itt az észt. A fiam 2.-os korában különben fogalmazott és helyesebben írt mint te.
Válasz #7051. hozzászólásra
itt már minden állami lesz te vak légy!
a szociban volt ilyen ugy hogy egy fideszes se szocizzon itt nekem mert most van csak szocializmus.illetve diktatúra.
ugy látom csak kóstolgatsz te fidesz zseni,annyi agyad mint egy légynek.
de mond meg a pártodnak ne a focira bassza el a lóvét ha nem fizesse ki a támogatásokat.
Pártmentes, olyan kategória nincs. Ha ilyen k.va nagy szájjal osztod itt az észt a politikáról, hogy ez is sz.r, meg az is sz.r, akkor kell hogy legyen véleményed, csak nem mered vállalni. Ismered azt a kifejezést, hogy populista? Nem? nézd meg a neten.... .... na az vagy te.
Csak azért, hogy lássuk, más államok kifizetőügynökségei hogyan is működnek. Ehhez, amennyiben valós hír, nem igazán lehet mit hozzáfűzni
Játéktehenek után kaptak százmilliós támogatást
NAK - 2013. december 08. vasárnap
1860 tehén után három év alatt 145 millió forintnyi támogatást vett fel nyolc ember Romániában. Az állatok csak a FarmVille-ben léteztek.
A nagy-britanniai Metro számolt be róla, hogy Romániában egy csapat FarmVille-rajongó több mint 145 millió forintnak megfelelő támogatást hívott le szarvasmarháikra. Körülbelül 36 ezer forintnyi támogatást kaptak minden egyes tehén után évente.
Miután az állam leállította az 1860 tehén után három éven át folyósított támogatást, a FarmVille-tehenészek arra készülnek, hogy perre viszik a dolgot. Azt mondják, nem tudták, hogy valódiaknak kell lenniük a farmoknak.
Szerintem itt most olyan forró a talaj,hogy ne akarj "táncra perdülni".Nagyon sokan még az első utaláson sincsenek túl,nem igen fognak foglalkozni a második utalással...
December 2-án kaptam meg a pénzt. Most akkor ezek szerint a következőre március végén lehet számítani, ha jan. 20-án kezdik el utalni
(a közelieknek biztosan előbb)....
Szerintetek?
Válasz #6740. hozzászólásra
Bajnai a libásokat tette tönkre, ezek pedig az összes többi termelőt.
Sosem szavaztam ráju és nem is fogok. Nem vagyok balos sem, de
akkor legalább okt. 20.-án és dec.20.-án számlánkon volt a pénz.
De ez biztosan azért volt így, mert akkor nem épült stadion...
Talán nem kellene az uniós pénzeket másra költeni!!!!!
Nálunk egyszerűen nem írják ki a pályázatot. a miénk lejárt, utána megbízásival megkaptuk egy évre, tavaly megint beadtuk a megbízásira a területigényt, láss csodát nem kaptunk megbízásit, a válasz az volt, hogy jelentkezett más is, ő kapta meg. Csakhogy én úgy tudtam, hogy a megbízásival akkor adhatják másnak - hogy milyen felhívással, azt nem tudom -, ha az előző gazda nem kívánja megbízásival műveli. Mi akartuk, mégsem kaptuk egyetlen ha-t sem. Az új megbízott nem is a településen lakik, van máshol földje, viszont ismer valakit, aki nagy ember. Undorító ez az egész.
Ez azért nem magyarázza azt, hogy sokan miért jelentősen csökkentett előleget kaptak. Ha van pénz, és csak elhúzódik az ellenőrzés, akkor aki megkapta, annak a teljes előleget kellett volna megkapnia. De mivel farigcsáltak belőle, ezért szinte biztos, hogy a nagy lét elnyomták máshova. Majd pár hónap múlva talán visszateszik, ha teszik.
Na ja,azzal nincs gondon hogy csak a narancsosok kapnak földet "szaré-hugyé",de hogy 5-6-700hekiket,netán ezret,na az felháborító,olyan helyzeti előnybe részesülnek,hogy majd őksem tudnak versenyezni velük(idupla bérletidíjat ígér )de már késő,lehet tapsolni a nagypolitikának,ha elolvasod a pályázati kiírást ,csodálatos,ha mindez normális módon zajlott volna le, a kisseb termelők,családi gazdaságok helyzetbe hozásárol szól,de azok is kaptak akiknek eddig semmi közük nem volt a mezőgazdasághoz,jó persze sokan kaptak akik megérdemlik nem vitatom,de valaki(k) lefölözték a dolgokat
Ha valaki ebben a politikában hosszabb távon felszínen tud maradni, az garancia arra hogy tisztességtelen meg korrupt, továbbá mást mond mint amit csinál.
Ezt az idő bebizonyította.
Szavazni ettől függetlenül lehet, remélem nem lesz kötelező mert már arról is szó volt. Választani viszont nem mi választunk hanem azok akiknél a nagy pénzek vannak. Akiket ők kiválasztanak azok közül szavazhatunk mi valamelyikre.
Ennyire egyszerű ez.
Bár megnyugodhatunk hogy ez nem magyar jelenség hanem mindenhol ez van/lesz.
Tedd be Fecóék dolgait is. Van bőven amit betehetnél tőlük is. Vagy netán azok valamiféle szeplőtelen szűz csapat lett volna?
Kisgazdapártiság? Azt már Torgyán elintézte.
Azzal értek egyet, hogy végre magyarnak érezhetem magamat, Magyarországon. Ezt a Gyurcsány alatt nem éreztem, az a 8 év egy nyomorúság volt mindenkinek ezt be kell látni. Ha az még tartott volna 5 évig, megszűnt volna létezni az ország. Bekebelezték volna a szomszédok, vagy mittudomén ki.
A külpolitika nem érdekel. Az sem, hogy az Unióban szeretnek-e vagy sem. Jobban érzem magam és kész. Engem a politikából ennyi érdekel, meg hogy boldoguljak. Rengeteget dolgozom érte, nem csak várok és átkozódom, vagy irigykedek.
És mi lenne az alapvető politikai irányvonal,amivel egyetértesz?
Mert szerintem csak anyagi haszonszerzésre használják a hatalmukat. Közben a vidék teljesen elszegényedik.
A külpolitikára meg szót sem érdemes vesztegetni.
Szóban európaellenesek,de a markukat azért odatartják. Egyszóval totál katasztrófa ez az orbáni politikai irányvonal
Eddig is kilopták, csak nem vettétek észre. Nálunk minden volt TSZ sok ezer ha.-t művel. A privatizációnál ugyan mit csináltak az egész országgal, kérdem én?? Intézményesítve volt az egyetemes szabadrablás. Most miért ájuldoztok?
Még mielőtt valaki megvádolna, egy talpalatnyi földem sem lett pluszban kb. 5 éve.
33764 hozzászólás
Válasz #7069. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
igazad van.
Válasz #7064. hozzászólásra
szerintem te menj be egy kertészeti boltba és vegyél egy ásót.
aztán ásd el magad
Válasz #7066. hozzászólásra
már igy is kibasztak minket párszor
még jó hogy itt a választás a nyakukon![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Kiváncsi lennék mit szólna az unió ha tudomására jutna hogy az elkért pénzt nem adták oda mindenkinek , biztos dícséretet kapnának.
Válasz #7063. hozzászólásra
Szerintem előleggel kapcsolatosan így sem állná meg a helyét. Esetleg ha már mindent kifizettek januárban majd akkor.
Válasz #7061. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Szerintem meg az a "zőőőőőőd kombányos", egy nagy szarkeverő libás!
Válasz #7060. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Szerintem meg ha kiderül, hogy más berajzolása miatt nem kapják meg a jogos pénz, akkor egy magánvádas eljárasban kell perelni a bíróságon azt az embert vagy céget aki miatt maradt el a kifizetés!! Szerintem a "nagy " lenyúlási dolog lehet a háttérben!!
igaz azt kellene de az ilyen w féléknek biztos természetes dolog ez,mellesleg remélem megvan még a pénzünk.
Sajnos "gumijogszabályt" hoztak. A végső kifizetési határidő június 30. Az előleg pedig adható, de nem kötelezően előírt. Szerintem semmilyen kamatot nem fizetnének.
Bezzeg, ha mi tartoznánk nekik...
Azonn gondolkodok jogos lenne e a késedelmi kamat kérése?
Válasz #7058. hozzászólásra
Ok, igazad van! Részemről lezártam!
Bocsi!
Gyerekek ezt privátban intézzétek már vagy menjetek át az aktuális agrár politikára.
Válasz #7056. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Együgyű.
Csak röhögni tudok rajtad.
Válasz #7055. hozzászólásra
na idézzél már valami okosságot amit nem helyesen irtam esetleg,ami van esetleg nagy betű kihagyás stb.azt csak lustaságból hagyom ki.
de neked annyi eszed lehet mint a 2.-os fiadnak.
hülye fideszes
én meg nem tudom kit választok de nem fidesz lesz az biztos
az egész ország tele van focipályával,meg nemzeti dohánnyal.
Válasz #7052. hozzászólásra
Én legalább vállalom a hovatartozásomat Okos Tóni! Tanulj meg helyesen írni előbb, mielőtt nagy arccal osztod itt az észt. A fiam 2.-os korában különben fogalmazott és helyesebben írt mint te.
itt már minden állami lesz te vak légy!
a szociban volt ilyen ugy hogy egy fideszes se szocizzon itt nekem mert most van csak szocializmus.illetve diktatúra.
ugy látom csak kóstolgatsz te fidesz zseni,annyi agyad mint egy légynek.
de mond meg a pártodnak ne a focira bassza el a lóvét ha nem fizesse ki a támogatásokat.
Válasz #7033. hozzászólásra
Pártmentes, olyan kategória nincs. Ha ilyen k.va nagy szájjal osztod itt az észt a politikáról, hogy ez is sz.r, meg az is sz.r, akkor kell hogy legyen véleményed, csak nem mered vállalni. Ismered azt a kifejezést, hogy populista? Nem? nézd meg a neten.... .... na az vagy te.
Agrárszektor.hu Katt:Érdekes.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
nagyon király hogy jan 16 előtt már nem kapok semmi területalapú pénzt...
jól megszervezték ezt
Csak azért, hogy lássuk, más államok kifizetőügynökségei hogyan is működnek. Ehhez, amennyiben valós hír, nem igazán lehet mit hozzáfűzni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Játéktehenek után kaptak százmilliós támogatást
NAK - 2013. december 08. vasárnap
1860 tehén után három év alatt 145 millió forintnyi támogatást vett fel nyolc ember Romániában. Az állatok csak a FarmVille-ben léteztek.
A nagy-britanniai Metro számolt be róla, hogy Romániában egy csapat FarmVille-rajongó több mint 145 millió forintnak megfelelő támogatást hívott le szarvasmarháikra. Körülbelül 36 ezer forintnyi támogatást kaptak minden egyes tehén után évente.
Miután az állam leállította az 1860 tehén után három éven át folyósított támogatást, a FarmVille-tehenészek arra készülnek, hogy perre viszik a dolgot. Azt mondják, nem tudták, hogy valódiaknak kell lenniük a farmoknak.
(mandiner.hu; agrarunio.hu)
Válasz #7046. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Szerintem itt most olyan forró a talaj,hogy ne akarj "táncra perdülni".Nagyon sokan még az első utaláson sincsenek túl,nem igen fognak foglalkozni a második utalással...
December 2-án kaptam meg a pénzt. Most akkor ezek szerint a következőre március végén lehet számítani, ha jan. 20-án kezdik el utalni
(a közelieknek biztosan előbb)....
Szerintetek?
Bajnai a libásokat tette tönkre, ezek pedig az összes többi termelőt.
Sosem szavaztam ráju és nem is fogok. Nem vagyok balos sem, de
akkor legalább okt. 20.-án és dec.20.-án számlánkon volt a pénz.
De ez biztosan azért volt így, mert akkor nem épült stadion...
Talán nem kellene az uniós pénzeket másra költeni!!!!!
Nálunk egyszerűen nem írják ki a pályázatot. a miénk lejárt, utána megbízásival megkaptuk egy évre, tavaly megint beadtuk a megbízásira a területigényt, láss csodát nem kaptunk megbízásit, a válasz az volt, hogy jelentkezett más is, ő kapta meg. Csakhogy én úgy tudtam, hogy a megbízásival akkor adhatják másnak - hogy milyen felhívással, azt nem tudom -, ha az előző gazda nem kívánja megbízásival műveli. Mi akartuk, mégsem kaptuk egyetlen ha-t sem. Az új megbízott nem is a településen lakik, van máshol földje, viszont ismer valakit, aki nagy ember. Undorító ez az egész.
link
Ez azért nem magyarázza azt, hogy sokan miért jelentősen csökkentett előleget kaptak. Ha van pénz, és csak elhúzódik az ellenőrzés, akkor aki megkapta, annak a teljes előleget kellett volna megkapnia. De mivel farigcsáltak belőle, ezért szinte biztos, hogy a nagy lét elnyomták máshova. Majd pár hónap múlva talán visszateszik, ha teszik.
Válasz #7039. hozzászólásra
Na ja,azzal nincs gondon hogy csak a narancsosok kapnak földet "szaré-hugyé",de hogy 5-6-700hekiket,netán ezret,na az felháborító,olyan helyzeti előnybe részesülnek,hogy majd őksem tudnak versenyezni velük(idupla bérletidíjat ígér )de már késő,lehet tapsolni a nagypolitikának,ha elolvasod a pályázati kiírást ,csodálatos,ha mindez normális módon zajlott volna le, a kisseb termelők,családi gazdaságok helyzetbe hozásárol szól,de azok is kaptak akiknek eddig semmi közük nem volt a mezőgazdasághoz,jó persze sokan kaptak akik megérdemlik nem vitatom,de valaki(k) lefölözték a dolgokat
Válasz #7038. hozzászólásra
ezeknek sosem bűn semmi,lehet lopni orba szájba.
annyi pénzt elherdáltak már ,hogy még maguk sem tudják.
Válasz #7038. hozzászólásra
nézőpont kérdése. más szemével biztos másként látnám a dolgokat
Válasz #7032. hozzászólásra
Hogy is van, az bűn hogy azok lopnak-csalnak,az nem ,hogy ezek
Ha valaki ebben a politikában hosszabb távon felszínen tud maradni, az garancia arra hogy tisztességtelen meg korrupt, továbbá mást mond mint amit csinál.
Ezt az idő bebizonyította.
Szavazni ettől függetlenül lehet, remélem nem lesz kötelező mert már arról is szó volt. Választani viszont nem mi választunk hanem azok akiknél a nagy pénzek vannak. Akiket ők kiválasztanak azok közül szavazhatunk mi valamelyikre.
Ennyire egyszerű ez.
Bár megnyugodhatunk hogy ez nem magyar jelenség hanem mindenhol ez van/lesz.
Biztos jó topikban vagytok????????????????![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #7027. hozzászólásra
aha a te narancs agyaddal biztos igy van.
Válasz #7030. hozzászólásra
vagy pont oda akarsz beinvitálni?kösz nem.
Válasz #7030. hozzászólásra
jó nagy marh. vagy ha azt hiszed jobbikos vagyok ezt honnan olvastad? pártmentes vagyok képzeld egyiksem sem szimpi sajnos egyik hülyébb mint a másik.
Válasz #7031. hozzászólásra
Tedd be Fecóék dolgait is. Van bőven amit betehetnél tőlük is. Vagy netán azok valamiféle szeplőtelen szűz csapat lett volna?
Kisgazdapártiság? Azt már Torgyán elintézte.
Beteszem újra mert itt fröcsögtök a narancs kisgazdapártiságán,egyszer a 12ÁG Másodszór![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #7015. hozzászólásra
Óh uram adj nekem erőt ahhoz ,hogy elviseljem azokat ,akiket egyébként nem szeretek!Lásd dzsobbik!!!mert azok nem féleszűek !!!
Jó helyen járok?![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz #7010. hozzászólásra
Nem a te hibádból és nem az MVH hibája miatt nem kaptál pénzt, szerintem.
Válasz #6996. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Szerintem 8 általánost, az az hat elsőt, és két másodikat!!
Válasz #7024. hozzászólásra
Ha így érzed ok,végül is kinek a pap,kinek a papné. De ne itt offoljunk,van erre külön topic
Válasz #7023. hozzászólásra
Azzal értek egyet, hogy végre magyarnak érezhetem magamat, Magyarországon. Ezt a Gyurcsány alatt nem éreztem, az a 8 év egy nyomorúság volt mindenkinek ezt be kell látni. Ha az még tartott volna 5 évig, megszűnt volna létezni az ország. Bekebelezték volna a szomszédok, vagy mittudomén ki.
A külpolitika nem érdekel. Az sem, hogy az Unióban szeretnek-e vagy sem. Jobban érzem magam és kész. Engem a politikából ennyi érdekel, meg hogy boldoguljak. Rengeteget dolgozom érte, nem csak várok és átkozódom, vagy irigykedek.
Válasz #7019. hozzászólásra
És mi lenne az alapvető politikai irányvonal,amivel egyetértesz?
Mert szerintem csak anyagi haszonszerzésre használják a hatalmukat. Közben a vidék teljesen elszegényedik.
A külpolitikára meg szót sem érdemes vesztegetni.
Szóban európaellenesek,de a markukat azért odatartják. Egyszóval totál katasztrófa ez az orbáni politikai irányvonal
Válasz #7020. hozzászólásra
Eddig is kilopták, csak nem vettétek észre. Nálunk minden volt TSZ sok ezer ha.-t művel. A privatizációnál ugyan mit csináltak az egész országgal, kérdem én?? Intézményesítve volt az egyetemes szabadrablás. Most miért ájuldoztok?
Még mielőtt valaki megvádolna, egy talpalatnyi földem sem lett pluszban kb. 5 éve.
Válasz #7019. hozzászólásra
Nekem is van ami tetszik de,rengeteg bosszantó dolgot kreáltak a mg-ban.