Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Intézkedés Kérelem típus Jogcím Beadási időszak kezdete Beadási időszak vége Benyújtás dátuma további információkhoz tartsa az egérmutatót az adott sor Státusz mezőjén Státusz ⇓ Státuszváltás dátuma Vonalkód Iktatószám
Egységes kérelem Támogatási kérelem Egységes kérelem 2013 2013.04.10 2013.05.15 2013.05.14 Ellenőrzés alatt 2013.10.03 8523161459 283/1101/2 301/1/2013
csak enyitt látok nem találok olyan ablakot hogy kifizetés
Semmit nem jelent.. ha ellenörzés alatt állsz. Tavaly már régen elköltöttem a pénzt, még mindig ell. alatt volt a státusz. Ha a számított összeg megjelenik, az 1-2 napon belüli utalást jelent viszont.
MVH oldal, jobb oldalon lent "Ügyfél-tájékoztatási rendszer", majd apró betűvel látod: "Ügyfélkapus bejelentkezés", bejelentkezel, "Ügyek állása" fül, itt meg "Ügyfél-tájékoztatási rendszer". Itt legörgeted és látod az általad beadott dokumentumokat, És a státusznál látod amit nem szeretnél, hogy ellenőrzés alatt.
Aki kapott mindenkinél rendben van a földhasználati lap? Le lehet ezt papírozni? Zártkertnél ez lehetetlen művelet!!!!!!
az ellenőrzés alatt semmit nem jelent, attól meg kiutalhatják az első részletet, a jóváhagyott státusz akkor lesz, hogy ha megkapod a második részletet is.
Hidd el, hogy ezt a topicot csak azok látogatják, akik várnak valamilyen lét, ami nem jött meg. Saját magam is így vagyok ezzel. Ha megjön az utalás erre se nézek..
Szia! Leírták itt már párszor, de hiába nézegeted, nem derül ki szar se. :D
Ha felhívod őket, majd hazudnak vmit.
De ma lett új hír:
http://agronaplo.hu/hirek/2013-ban-a-mezogazdasag-egyertelmuen-jobban-teljesit-videoval/
"Az államtitkár a területalapú támogatások előlegének kifizetésével kapcsolatban elmondta: a regisztrált termelők mintegy 95 százaléka november 30-ig hozzájut az előleghez."
Lehet, h mi leszünk a fórumon puffogó, rosszabbul teljesítő 5 százalék?
Ha van ügyfélkapud az MVH oldaláról lépj be, _elektronikus ügyintézés_ügyféltájékoztatási rendszer_Egységes kérelem 2013_ katt rá_Kifizetési adatok stb..
Neked nem az a problémád, hogy TE nem kaptad meg a ( hozzáteszem jogosan járó) pénzedet, hanem téged az zavar, hogy MÁS gazdatársaid megkapták.
Nem szép dolog az irigység, de akárhogyan is nézem ez pedig annak látszik.
Hozzáteszem, még mielőtt elharapnád a torkomat, én sem kaptam még egy kanyit sem.
Válasz #6575. hozzászólásra
Sajnos úgy látom,hogy a támogatás kivárása megháborította az elmédet.
Szerintem nem tehetünk róla,hogy ki mikor kapja a támogatást.Én örülnék neki,hogyha mindenki időben megkapná.Egyébként még én sem kaptam meg.
Ha lehet,akkor legalább mink-gazdák ne bántsuk egymást......
Ha ilyet írsz akkor te sem vagy különb...már ne haragudj...nem hülye inkább csak kétségbe van esve...abban van igazság, hogy senki nem tehet róla, hogy kapott e vagy sem...csak aki még nem kapta meg és számított rá persze hogy rossz neki....sajnos sok ilyen ember van....senkinek nem lesz jobb szerintem ha a másikat szidja...
Minek egymást hülyézni, ugyanabban a sz@rban vagyunk. Nálunk, sötét Somogyban nem idegesít senki azzal, hogy "ti még nem kaptátok meeeg?". Mindenki az anyjukat szidja...
Na, de majd holnap tuti megkapjuk, mert ma azt mondta az ügyfélszolga-csóka, hogy elutalták. Erre kíváncsi vagyok.
Az ügyfél-tájékoztatásukkal is kitörölhetem. Október 1 óta van a kifizetés ellenőrzés alatt, 2 hete volt utalványozott összeg, most már számított összeg van, de erre nem kell számítani, az tuti.
Szerintem kicsit elment már ez a fórum, mert kezd egymás hergelésébe átmenni a beszélgetés!
Akár, hogy is van, de másnak ne kívánjunk rosszat, csak mert hamarabb kapott pénzt. Ha megüdvözültök sem fog hamarabb jönni, én tanultam belőle annyit, hogy valóban kell egy tartalékkal rendelkezni, hogy az ember ne ettől függjön.
Igaz a mondás amit Nagyapám mondott és a fülembe cseng: "több nap, mint kolbász"
Válasz #6582. hozzászólásraNo megfogatad a tanácsomat??????Tüntettél és kitüntettek?????? Mi nagyon összeillenénk csak elválaszt egy pár évtized!Sok sikert kivánok és BOLDOG UJ ÉVET!!!!!!!!!!!
Enyire érdekli a gazdák problémája az ("érdekképviseleteket"):nak,magosz,mvh,vidékfejlesztés,stb.Az a lényeg hogy hungarikum e a karcagi birkapörkölt.CSak fesztiválokra járnak a pénzünkön oszt jó napot!
Válasz #6577. hozzászólásra
Csak mikor vigyorognak a szemedbe,ti még nem kaptátok meg??? Már feláll a hátamon a szőr-gondolják magukban nincs szebb öröm mint a káröröm!
lilla! ne azok tehene dögöljön meg, akik megkapták októberben, hanem azon mvh-s és minisztériumi vezetők tehene dögöljön meg, akik felelősek ezért a sportszerűtlen tettért, amit velünk művelnek.
Válasz #6571. hozzászólásra
Nálunk Veszprém megyében is nagyon kevesen kapták meg a pénzt, nekünk se érkezett utalás.Visszatartják a pénzeket biztosan kamatozni,kamatokat is kifizetésekre fordítják.A tartalékokat az őszi munkára mindenki felhasználta, de azt hogy az emberek hogy fognak megélni azzal senki nem foglalkozik.
Hét kerek hét telt el mióta elkezdték az utalást!Teszek rá magasról (ha megdöglik a tehenem dögöljön meg inkább a szomszédé is!!!!!!!)Akkor is tiszta szivemből kivánom azt hogy a második körös kifizetésben az októberiek várjanak reménytelenül ennyi napot!Még ők alapjában véve jobban jártak mint 40.000 ember!!!!!!!!
Válasz #6572. hozzászólásra
Csak tesztelnek minket.Pofátlanok.A médiából meg azn folyik,hogy 50!!!! %-al több termés lett a tavajihoz képest.IGEN ÁM DE A TAVAJI EGY NAGY 0000 VOLT.
nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy holnap mindannyiunknak teljesíteni fogják-e az ígért utalást. ha nem teljesítik, ennyire szavahihető az egész vezérkarunk. kicsit már így is meglepett, hogy így a választások előtt ezt merik tenni velünk gazdálkodókkal!!!
Ha a multhéten küldte volna már akkor is elkésett volna az a pénz!
Sok ember erre alapozta volna az őszi vetést és erre tessék a határok erre mifelénk tök üresek még isteni szerencsénk van hogy szeptember végén eltudtunk vetni utánna learattuk a kukoricát de hát ennyi pénzért inkább tényleg tüzre vele!Be van fejezve a szántás!De mi lett volna tartalékok nélkül?Kiváncsi vagyok jövőre mennyi lessz egy kg kenyér?Nem sok buza van vetve imit amot.
33764 hozzászólás
Válasz #6615. hozzászólásra
rákattintasz arra hogy egységes területalapú támogatás ami mellett kifizetési kérelem,majd a kifizetési adatokra és ott lesz a számított összeg
megvan :-) megtaláltam köszi a segítséget de nincs még számított adat se :-(
Válasz #6612. hozzászólásra
Dehogy, nincs Nav tartozás. Legalábbis nekünk a NAV tartozik... :)
Intézkedés Kérelem típus Jogcím Beadási időszak kezdete Beadási időszak vége Benyújtás dátuma további információkhoz tartsa az egérmutatót az adott sor Státusz mezőjén Státusz ⇓ Státuszváltás dátuma Vonalkód Iktatószám
Egységes kérelem Támogatási kérelem Egységes kérelem 2013 2013.04.10 2013.05.15 2013.05.14 Ellenőrzés alatt 2013.10.03 8523161459 283/1101/2 301/1/2013
csak enyitt látok nem találok olyan ablakot hogy kifizetés
Válasz #6611. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ezt mondom én is...
Válasz #6612. hozzászólásra
Semmiféle tartozás nincsen, akarom mondani nekem tartoznak páran!:DDD
Válasz #6611. hozzászólásra
Akkor van ilyen, ha valamiért levonják és utalni már nem jut. Mondjuk NAV tartozás , ilyesmi.
egyik sem jelent semmit, nekem 10ho 0.1 óta ott a számított összeg és ellenörzés alatt, pénz nincs:DD
Válasz #6609. hozzászólásra
Nem. Ott van a kifizetési adatok, jobbról mellette. Katt rá.
ugyanabba a sorba lesz egy új ablak számított összeg címen?
szinte mindenkinek ellenőrzés Ellenőrzés alatt van feltüntetve, olyanoknak is, akik már rég megkapták.
Válasz #6603. hozzászólásra
Semmit nem jelent.. ha ellenörzés alatt állsz. Tavaly már régen elköltöttem a pénzt, még mindig ell. alatt volt a státusz. Ha a számított összeg megjelenik, az 1-2 napon belüli utalást jelent viszont.
Válasz #6599. hozzászólásra
MVH oldal, jobb oldalon lent "Ügyfél-tájékoztatási rendszer", majd apró betűvel látod: "Ügyfélkapus bejelentkezés", bejelentkezel, "Ügyek állása" fül, itt meg "Ügyfél-tájékoztatási rendszer". Itt legörgeted és látod az általad beadott dokumentumokat, És a státusznál látod amit nem szeretnél, hogy ellenőrzés alatt.
Aki kapott mindenkinél rendben van a földhasználati lap? Le lehet ezt papírozni? Zártkertnél ez lehetetlen művelet!!!!!!
Válasz #6603. hozzászólásra
az ellenőrzés alatt semmit nem jelent, attól meg kiutalhatják az első részletet, a jóváhagyott státusz akkor lesz, hogy ha megkapod a második részletet is.
Válasz #6602. hozzászólásra
Hidd el, hogy ezt a topicot csak azok látogatják, akik várnak valamilyen lét, ami nem jött meg. Saját magam is így vagyok ezzel. Ha megjön az utalás erre se nézek..
köszönöm sikerült. ha az van feltüntetve hogy ellenőrzés alatt akkor ne is reménykedjek ugye?
Szia! Leírták itt már párszor, de hiába nézegeted, nem derül ki szar se. :D
Ha felhívod őket, majd hazudnak vmit.
De ma lett új hír:
http://agronaplo.hu/hirek/2013-ban-a-mezogazdasag-egyertelmuen-jobban-teljesit-videoval/
"Az államtitkár a területalapú támogatások előlegének kifizetésével kapcsolatban elmondta: a regisztrált termelők mintegy 95 százaléka november 30-ig hozzájut az előleghez."
Lehet, h mi leszünk a fórumon puffogó, rosszabbul teljesítő 5 százalék?
Ha van ügyfélkapud az MVH oldaláról lépj be, _elektronikus ügyintézés_ügyféltájékoztatási rendszer_Egységes kérelem 2013_ katt rá_Kifizetési adatok stb..
Válasz #6596. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
sziasztok én még nagyon kezdő vagyok légyszi írjátok meg hogyan tudom megnézni a támogatásom jelenlegi helyzetét. elörre is köszönöm.
Neked nem az a problémád, hogy TE nem kaptad meg a ( hozzáteszem jogosan járó) pénzedet, hanem téged az zavar, hogy MÁS gazdatársaid megkapták.
Nem szép dolog az irigység, de akárhogyan is nézem ez pedig annak látszik.
Hozzáteszem, még mielőtt elharapnád a torkomat, én sem kaptam még egy kanyit sem.
Válasz #6595. hozzászólásra
moderálva
Válasz #6573. hozzászólásra
Be kéne vezetni ezen a fórumon is ,hogy aki ilyen hangnemben ír azt ki lehessen törölni!!
Vagy ha ki lehet akkor valaki töröljön ki!!!
Válasz #6593. hozzászólásra
http://neptanc.blog.hu/2008/01/30/somogy_kanasz_tanc
Válasz #6592. hozzászólásra
Hidd el,hogy én is igy vagyok vele.
Válasz #6588. hozzászólásra
Miért sötét Somogy??,
Válasz #6589. hozzászólásra
én se kaptam meg, de nekem nem fáj, hogy más megkapta
Sajnos úgy látom,hogy a támogatás kivárása megháborította az elmédet.
Szerintem nem tehetünk róla,hogy ki mikor kapja a támogatást.Én örülnék neki,hogyha mindenki időben megkapná.Egyébként még én sem kaptam meg.
Ha lehet,akkor legalább mink-gazdák ne bántsuk egymást......
Válasz #6587. hozzászólásra
Ha ilyet írsz akkor te sem vagy különb...már ne haragudj...nem hülye inkább csak kétségbe van esve...abban van igazság, hogy senki nem tehet róla, hogy kapott e vagy sem...csak aki még nem kapta meg és számított rá persze hogy rossz neki....sajnos sok ilyen ember van....senkinek nem lesz jobb szerintem ha a másikat szidja...
Válasz #6587. hozzászólásraNézd az érem másik oldalát nem vagyok egy suli kétszinü ember!
Minek egymást hülyézni, ugyanabban a sz@rban vagyunk. Nálunk, sötét Somogyban nem idegesít senki azzal, hogy "ti még nem kaptátok meeeg?". Mindenki az anyjukat szidja...
Na, de majd holnap tuti megkapjuk, mert ma azt mondta az ügyfélszolga-csóka, hogy elutalták. Erre kíváncsi vagyok.
Az ügyfél-tájékoztatásukkal is kitörölhetem. Október 1 óta van a kifizetés ellenőrzés alatt, 2 hete volt utalványozott összeg, most már számított összeg van, de erre nem kell számítani, az tuti.
te nagyon hülye vagy
Válasz #6582. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Szerintem kicsit elment már ez a fórum, mert kezd egymás hergelésébe átmenni a beszélgetés!
Akár, hogy is van, de másnak ne kívánjunk rosszat, csak mert hamarabb kapott pénzt. Ha megüdvözültök sem fog hamarabb jönni, én tanultam belőle annyit, hogy valóban kell egy tartalékkal rendelkezni, hogy az ember ne ettől függjön.
Igaz a mondás amit Nagyapám mondott és a fülembe cseng: "több nap, mint kolbász"
Megérkezett a hó!!!!!!!!!!
Válasz #6582. hozzászólásraNo megfogatad a tanácsomat??????Tüntettél és kitüntettek?????? Mi nagyon összeillenénk csak elválaszt egy pár évtized!Sok sikert kivánok és BOLDOG UJ ÉVET!!!!!!!!!!!
Válasz #6579. hozzászólásra
szánalmas vagy
Tudod betettem a bankba és hozott 3milliót
Enyire érdekli a gazdák problémája az ("érdekképviseleteket"):nak,magosz,mvh,vidékfejlesztés,stb.Az a lényeg hogy hungarikum e a karcagi birkapörkölt.CSak fesztiválokra járnak a pénzünkön oszt jó napot!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
A miniszterek a kamatból mennek síelni, úgyhogy nyugodjatok bele, hogy nem lesz pénz a héten se.![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Válasz #6577. hozzászólásra
Csak mikor vigyorognak a szemedbe,ti még nem kaptátok meg??? Már feláll a hátamon a szőr-gondolják magukban nincs szebb öröm mint a káröröm!
Érdekes hogy napi 9 e-mail jön hogy vegyen fel ilyen hitelt meg olyan személyi kölcsönt....meg gyors segítségre van szüksége?
biztosan nem játszanak össze a bankokkal áááh dehogyis!:D
érdekes hogy pont azok nem kapják meg akiknek kimondottan szükség van rá!:(
lilla! ne azok tehene dögöljön meg, akik megkapták októberben, hanem azon mvh-s és minisztériumi vezetők tehene dögöljön meg, akik felelősek ezért a sportszerűtlen tettért, amit velünk művelnek.
Válasz #6571. hozzászólásra
Nálunk Veszprém megyében is nagyon kevesen kapták meg a pénzt, nekünk se érkezett utalás.Visszatartják a pénzeket biztosan kamatozni,kamatokat is kifizetésekre fordítják.A tartalékokat az őszi munkára mindenki felhasználta, de azt hogy az emberek hogy fognak megélni azzal senki nem foglalkozik.
Hét kerek hét telt el mióta elkezdték az utalást!Teszek rá magasról (ha megdöglik a tehenem dögöljön meg inkább a szomszédé is!!!!!!!)Akkor is tiszta szivemből kivánom azt hogy a második körös kifizetésben az októberiek várjanak reménytelenül ennyi napot!Még ők alapjában véve jobban jártak mint 40.000 ember!!!!!!!!
Válasz #6572. hozzászólásra
Csak tesztelnek minket.Pofátlanok.A médiából meg azn folyik,hogy 50!!!! %-al több termés lett a tavajihoz képest.IGEN ÁM DE A TAVAJI EGY NAGY 0000 VOLT.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-11-28 19:07:50
nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy holnap mindannyiunknak teljesíteni fogják-e az ígért utalást. ha nem teljesítik, ennyire szavahihető az egész vezérkarunk. kicsit már így is meglepett, hogy így a választások előtt ezt merik tenni velünk gazdálkodókkal!!!
Ha a multhéten küldte volna már akkor is elkésett volna az a pénz!
Sok ember erre alapozta volna az őszi vetést és erre tessék a határok erre mifelénk tök üresek még isteni szerencsénk van hogy szeptember végén eltudtunk vetni utánna learattuk a kukoricát de hát ennyi pénzért inkább tényleg tüzre vele!Be van fejezve a szántás!De mi lett volna tartalékok nélkül?Kiváncsi vagyok jövőre mennyi lessz egy kg kenyér?Nem sok buza van vetve imit amot.
Holnap péntek vége a hétnek!
Ahány megyei MVH, annyiféle magyarázat! De egy központi sincs!![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)