Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem mindegy,hogy kezdő,fejlődő,vagy haladó gazdaságról van szó.És nem mindegy,hogy a földek hány %-a bérelt,vagy saját tulajdon.És az se mellékes,hogy a haladó gazdaság,már a rendszerváltáskor lenyúlta a földek javát,ahol általában 2x annyi termést lehet produkálni,mint a határ másik oldalán,a rossz belvizes gyenge részeken.Szóval,ha ezekkel tisztába vagy,akkor ítélkezz.
Nem arra van alapozva, de ha már jár, és időpontot adnak a kifizetésre, a hülye paraszt bekalkulálja a költségvetésbe. Ha át.asznak és nem adják a beigért időre, sok kassza borulhat.
A szájba-ba...tt tetves jó a...ukat, húzzák ezt az egészet!!!
Magyarország így a mezőgazdaságra épül, meg úgy a mezőgazdaságra épül.. Mondják....
Itt minden tényleg csak a nagy több ezer hektáros gazdaságoknak kedvez.
Még csak most kezdtük de a fa..om már tele van....
Ebből a ki.....tt, földalapúból segítettek volna minket az indulásban anyósomék, de még semmi... Szántani meg ugye kellene!!!!
Bocs hogy nyomdafestéket nem tűrő módon írok , de ez már tényleg sok...
Aki erre jogosult cenzúrázza nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!
Nem érdekel!!!!
Az elkeseredettség ezt hozza ki az emberből...
Viktor Viktor! Ebbe beletörik a lábad ha héten nem kapjuk meg.Szomorú hogy stadionokra meg mit tudom én mire jut ezt meg nem képesek kifizetni.
"A vidék pártja vagyunk!"
Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni de utóbb 3 napban dőlnek az emilesládámba a mindenféle bankos hitelajánlatok, olyanoktól akikkel sosem álltam kapcsolatba... Meg se fordult a fejembe hogy hitelt vegyek fel de lehet ezek kiszagolták, hogy nem jön a lóvé és próbálnak ránk tukmálni minél több adósságot.
Válasz #5612. hozzászólásra
A pénzt megkapták...De szerintem átcsoportosították más célokra....
Pár évvel ezelőtt,amikor a libás volt min.elnök,az azt akarta,hogy a földalapú támogatásokat megvonja tőlünk.
Üdv!
Nekem is azt mondták,hogy türelem,a feldolgozás folyamatban van,majd sorra kerülök...A közvélemény meg azt hiszi-mivel ezt hitették el az emberekkel-,hogy mennyire emelt összegű támogatást kapunk.Közben a sajtó segitségével lenyomják az eladási árakat,az önköltségi költségek az egekbe...Azt a szerencsétlen támogatásból tudnánk a költségeinket fedezni.
A kissebségi testvéreink-bocsánat,MAGYARORSZÁG rejtett erőtartalékai- ha nem kapják meg időben a segélyt,márt rasszizmust emlegetnek.....
le van az zsírozva mindenkivel hallgatni kell mert csak és kész
elvitte a cica a pénzt igen lehet hogy éppen egy újabb stadionért dolgoztunk egész évben a földeken
Persze, hogy gebax van.................az a gyökér nem az Enter-t nyomta meg, hanem a Delet-et..........................Jó ez így is, kell ez még nekünk úgy 1-2-3 ciklusokon át...................
Azon azért csodálkozom ,hogy nem kezdte ki a sajtó .vagy az ellenzék a témát.
Ma mondta a bankos csaj ,hogy Nem értik a dolgot alig pár embernek utaltak ,már ilyenkor a java ki volt fizetve.
még ők is értetlenül szemlélik az eseményt a nagy beharangozott előleg fizetés ,amit egy hét alatt kifizetni akartak.
azt az utolsó litert hígísd fel étolajjal mert még egy hónapig kamatozik náluk a pénz majd november 29 24:00- kor elküldi addig én kézzel fogom húzni az ekét
Szintén zenész...
Most majd magyarázkodhatok a banknak, hogy miért késik a törlesztés. Persze, most adok el egy kis kukit, de az is idő mire KP lesz belőle. Szóval rendesen összeborult a CashFlow-m (csak ne ígérték volna meg, hogy a hónap végéig mindenki megkapja)
Múlthéten érdeklődtem telefonon, azt monta az ügyintéző, hogy részemről minden rendben, feldolgozásra várok. Nyugodtan legyek, nov 30ig biztosan megkapom. Csak nekem most kell adagolót vennem a rakodóra, hogy eltudjam még idén szórni a trágyát.
De azt se bántam volna ha nem fizetnek előleget csak akkor ne hitegettek volna, akkor másképp csoportosítom a pénzeket és képezek egy kis tartalékot, de mivel bíztam benne, hogy jön a lé október második felébe ezért kinulláztam magam teljesen.
Mi felénk egy gazda kapott pénzt, mert mindenhol találtak valami kivetni valót, pedig előző években nem volt semmi gond a blokkok terén. Most mindenbe bele kötöttek amibe lehetett.
adná az isten, hogy nekem kellene egyszer előleget utalni az mvh- nak és csak azon múlna a létezése nekem elromolna az utaló rendszerem egy fél évre bezzeg ha én tartozok 5-napon belül fizetni vagy( felakasztás, kivégzés, utcárarakás, behajtás, agyonverés, 6milliárdos büntetés, de ha ő tartozik
Eddig mi is megkaptuk mindig Októberben,héten remélem küldik.Mondjon le az ilyen miniszter aki nem képviseli az érdekeinket. Az a baj nincs egy Torgyán aki verné az asztalt még ha néha hülyeséget is csinált de azért verte az asztalt.
ezt csak azért csinálják, nehogy elvessek még egy-két ha gabonát a pénzből, mert akkor mi lenne az izgalom benne máskor októberben mindig megkapom a támogatást megvárják még minden jól befagy és abban a pillanatban fogják küldeni
Válasz #5583. hozzászólásra
Szerintem fölösleges nézni az MVH ,mert én most néztem meg az enyémet és még a státuszom " ellenőrzés alatt " van,peddig az összeget már átutalták 19-én.Itt valami másról lehet szó!
33530 hozzászólás
Válasz #5627. hozzászólásra
Nem mindegy,hogy kezdő,fejlődő,vagy haladó gazdaságról van szó.És nem mindegy,hogy a földek hány %-a bérelt,vagy saját tulajdon.És az se mellékes,hogy a haladó gazdaság,már a rendszerváltáskor lenyúlta a földek javát,ahol általában 2x annyi termést lehet produkálni,mint a határ másik oldalán,a rossz belvizes gyenge részeken.Szóval,ha ezekkel tisztába vagy,akkor ítélkezz.
Válasz #5628. hozzászólásra
Nem arra van alapozva, de ha már jár, és időpontot adnak a kifizetésre, a hülye paraszt bekalkulálja a költségvetésbe. Ha át.asznak és nem adják a beigért időre, sok kassza borulhat.
Válasz #5628. hozzászólásra
Életképtelen vagy!
Válasz #5627. hozzászólásra
Ja! Le vagy hurrogva!!!
Válasz #5626. hozzászólásra
Gyanítom le leszek hurrogva, de szerintem egy olyan gazdaságban, ahol csak a támogatásra alapozva tudnak gazdálkodni ott igen nagy baj van!
A szájba-ba...tt tetves jó a...ukat, húzzák ezt az egészet!!!
Magyarország így a mezőgazdaságra épül, meg úgy a mezőgazdaságra épül.. Mondják....
Itt minden tényleg csak a nagy több ezer hektáros gazdaságoknak kedvez.
Még csak most kezdtük de a fa..om már tele van....
Ebből a ki.....tt, földalapúból segítettek volna minket az indulásban anyósomék, de még semmi... Szántani meg ugye kellene!!!!
Bocs hogy nyomdafestéket nem tűrő módon írok , de ez már tényleg sok...
Aki erre jogosult cenzúrázza nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!
Nem érdekel!!!!
Az elkeseredettség ezt hozza ki az emberből...
Szega mindenkinek-és szép napot......
Válasz #5619. hozzászólásra
Nálunk valaki már két hete megkapta. Nekem jóváhagyva, már egy hónapja és még semit nem kaptam.
A héten kapott már valaki?
Válasz #5622. hozzászólásra
gumihevederessel keresztül a (segg)fejeken
szerintem megint traktoros felvonulást kellene rendezni Pesten csak megmutatni milyen fajták vannak
- 8374... ennyi van a számlámon... hát ezt is megértük
Válasz #5619. hozzászólásra
Ez kettős mérce,rasszisták fasíiták meg minden
Státusz : feldolgozás alatt.
Szomszédom meg csak vigyorog örömében már két hete megkapta.
Viktor Viktor! Ebbe beletörik a lábad ha héten nem kapjuk meg.Szomorú hogy stadionokra meg mit tudom én mire jut ezt meg nem képesek kifizetni.
"A vidék pártja vagyunk!"
Válasz #5608. hozzászólásra
Szerintem ez kifog hatni a jövő évi előfinanszírozásra.Majd nem lesz pénz tavasszal.
Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni de utóbb 3 napban dőlnek az emilesládámba a mindenféle bankos hitelajánlatok, olyanoktól akikkel sosem álltam kapcsolatba... Meg se fordult a fejembe hogy hitelt vegyek fel de lehet ezek kiszagolták, hogy nem jön a lóvé és próbálnak ránk tukmálni minél több adósságot.
Válasz #5614. hozzászólásra
ezt ki mondta neked? van fogalmad arról, hogy milyen jogszabály alapján kapod a kifizetést, és arra kinek, milyen ráhatása van?
Válasz #5612. hozzászólásra
A pénzt megkapták...De szerintem átcsoportosították más célokra....
Pár évvel ezelőtt,amikor a libás volt min.elnök,az azt akarta,hogy a földalapú támogatásokat megvonja tőlünk.
Nem elég hogy terményeinknek ára sincs még a Támogatással is szívóznak velünk..... !!! ??
De ez kamu ezt mindenki tudja, másfél , két hete nem volt kifizetés. Mért nem lehet őszintén kiállni és megmondani a frankót
Üdv!
Nekem is azt mondták,hogy türelem,a feldolgozás folyamatban van,majd sorra kerülök...A közvélemény meg azt hiszi-mivel ezt hitették el az emberekkel-,hogy mennyire emelt összegű támogatást kapunk.Közben a sajtó segitségével lenyomják az eladási árakat,az önköltségi költségek az egekbe...Azt a szerencsétlen támogatásból tudnánk a költségeinket fedezni.
A kissebségi testvéreink-bocsánat,MAGYARORSZÁG rejtett erőtartalékai- ha nem kapják meg időben a segélyt,márt rasszizmust emlegetnek.....
le van az zsírozva mindenkivel hallgatni kell mert csak és kész
elvitte a cica a pénzt igen lehet hogy éppen egy újabb stadionért dolgoztunk egész évben a földeken
Válasz #5597. hozzászólásra
Persze, hogy gebax van.................az a gyökér nem az Enter-t nyomta meg, hanem a Delet-et..........................Jó ez így is, kell ez még nekünk úgy 1-2-3 ciklusokon át...................
Azon azért csodálkozom ,hogy nem kezdte ki a sajtó .vagy az ellenzék a témát.
Ma mondta a bankos csaj ,hogy Nem értik a dolgot alig pár embernek utaltak ,már ilyenkor a java ki volt fizetve.
még ők is értetlenül szemlélik az eseményt a nagy beharangozott előleg fizetés ,amit egy hét alatt kifizetni akartak.
azt az utolsó litert hígísd fel étolajjal mert még egy hónapig kamatozik náluk a pénz majd november 29 24:00- kor elküldi addig én kézzel fogom húzni az ekét
Válasz #5600. hozzászólásra
Szintén zenész...
Most majd magyarázkodhatok a banknak, hogy miért késik a törlesztés. Persze, most adok el egy kis kukit, de az is idő mire KP lesz belőle. Szóval rendesen összeborult a CashFlow-m (csak ne ígérték volna meg, hogy a hónap végéig mindenki megkapja)
Lassan elfogy az utolsó liter gázolajam..........
Ezzel nem vagy egyedül.
Így várhatják a szavazatokat.
Milyen nagy hasznát vennék most Sapsinak...
hogy fogjon a jókivánságom a bemószerolóján!
Válasz #5597. hozzászólásra
az anyjukba húzták volna bele amit gondolok, meg a stadionokat, stb
támtámszájú bemondta a semmit idejekorán......had szidják a ketreclakó kommunisták a zsíros parasztokat
Válasz #5599. hozzászólásra
Múlthéten érdeklődtem telefonon, azt monta az ügyintéző, hogy részemről minden rendben, feldolgozásra várok. Nyugodtan legyek, nov 30ig biztosan megkapom. Csak nekem most kell adagolót vennem a rakodóra, hogy eltudjam még idén szórni a trágyát.
De azt se bántam volna ha nem fizetnek előleget csak akkor ne hitegettek volna, akkor másképp csoportosítom a pénzeket és képezek egy kis tartalékot, de mivel bíztam benne, hogy jön a lé október második felébe ezért kinulláztam magam teljesen.
Mi felénk egy gazda kapott pénzt, mert mindenhol találtak valami kivetni valót, pedig előző években nem volt semmi gond a blokkok terén. Most mindenbe bele kötöttek amibe lehetett.
adná az isten, hogy nekem kellene egyszer előleget utalni az mvh- nak és csak azon múlna a létezése nekem elromolna az utaló rendszerem egy fél évre bezzeg ha én tartozok 5-napon belül fizetni vagy( felakasztás, kivégzés, utcárarakás, behajtás, agyonverés, 6milliárdos büntetés, de ha ő tartozik
Sziasztok mindenki !
Most hallottam, hogy behuzták a féket a kifizetésekkel kapcsolatban, megállitották valami miatt.Ha tudok valamit irok üdv.
Sehol semmi Kellőképp kiváratják az embereket
Válasz #5594. hozzászólásra
Úgy tűnik nincs.
van olyan akinek jött ma a támogatás
Eddig mi is megkaptuk mindig Októberben,héten remélem küldik.Mondjon le az ilyen miniszter aki nem képviseli az érdekeinket. Az a baj nincs egy Torgyán aki verné az asztalt még ha néha hülyeséget is csinált de azért verte az asztalt.
ezt csak azért csinálják, nehogy elvessek még egy-két ha gabonát a pénzből, mert akkor mi lenne az izgalom benne máskor októberben mindig megkapom a támogatást megvárják még minden jól befagy és abban a pillanatban fogják küldeni
Ez csak értünk csinálták... http://www.vg.hu/vallalatok/mezogazdasag/ket-ev-alatt-35-milliard-eu-penz-az-agrarkamara-elodjenek-414972
Válasz #5589. hozzászólásra
Igen van és azt az összeget kaptam meg.
Válasz #5584. hozzászólásra
és utalványozott összeged van?
Semmi
Válasz #5586. hozzászólásra
Eddig nem jött semmi úgy látszok 4.-én kezdik újból utalni.
Valakinek jött ma?
Es ezt hol lehet megnézni?
Válasz #5583. hozzászólásra
Szerintem fölösleges nézni az MVH ,mert én most néztem meg az enyémet és még a státuszom " ellenőrzés alatt " van,peddig az összeget már átutalták 19-én.Itt valami másról lehet szó!
Válasz #5582. hozzászólásra
Nekem is ezt írja, de rákattintok akkor ellenőrzés alatt. Csak mit ellenőriz, mert erről semmit nem lehet tudni.
Státusz:10.02 jóváhagyott,de mani semmi!!!