Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma beszéltem a falugazdásszal.Azt mondta hogy aki szerk.átalakításban vesz részt még ne várja a kifizetéseket .Adat feldolgozás folyik.Ellenőrzik hogy teljesített
e -e a gazda amit a programban választott.Pl.beruházás,képzés,foglalkoztatás.Egyébként jun.30-ig kell fizetniük.
Válasz #4722. hozzászólásra
Én is várom a zöldség-gyüm. szerk. pénzt, de szerintem azért nem utalnak még mert az új belépők miatt újra kell kalkulálni a normát! Az erre a programra járó zsé nem emelkedett,csak most többen leszünk rá.
Ezaz hogy mindkettöben és a bázis alapút már kapni kellett volna de még nem jött semmi. Azzal tisztában voltam hogy a szerkezet átalakitásost csak késöbb kapjuk. A bázis alaput már múlt héten utalták annak akiket kérdeztünk de mi még nem kaptunk belöle semmit.
A bázis alapú meg a szerkezet átalakítás nem ugyanaz, a bázis alapút elvileg már fizették, a szerkezetest meg elvileg áprilisban kifizetik, de szerintem nem. Kérdés hogy melyikben vagy benne, vagy mindkettőben?
Válasz #4716. hozzászólásra
Hali! A zöldség-gyümölcs szerk. át. témogatásra azt mondták, hogy 2013.01.09.-től elkezdik kifizetni de a mai napig nem kapott senki se az ismeretségi körömből pedig várjuk egy páran
sokat kamuznak az MVH-s "urak"
Engem a hízómarha támogatás bázis alapú kifizetése érdekelne. Benne vagyunk a szerkezetátalakításban is, de nem kaptunk bázis alapon sem 19500-at még. Állítólag múlt héten utalták, van itt olyan már a környének ismerős aki meg is kapta, de mi még nem. Akad még valaki így?
Más sem kapott még anyajuh támogatás, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés hogy sehol semmi?????
Pedig április 8-ától!!! De melyik április 8-ától??? Talán a jövő évre gondoltak????
NEVETSÉGES ÉS SZÁNALMAS!!!
Válasz #4711. hozzászólásra
Nálam is kiverte a biztosítékot, hogy akitől 2011.októberében vettünk egy nagyobb állományt, az kapja rájuk a kérődzőt, mi meg 0 Ft-ot. (ok:2011.jún.30-án nem volt a nevünkön ez az állomány, így szoppantyú.)Neki viszont miért jár, ha én etetem mind a 40 darabot???? Aláírom, hogy kell valami időpont, azt is aláírom, hogy nekem nem fizetnek, de hogy annak, akinek már nincs is meg a marhája, az miért kap, hát ezt nem tudom a túlkvalifikált agyammal felfogni.
Érdeklödtünk a hivatalnál anyatehén támogatás iránt,MÉG HATÁROZAT ELÖKÉSZÍTÉS SINCS!Mondaná meg,hogy öreg lenyultuk a pénzeteket,nem kaptok semmit,minek hitegeti,cukkolják a jo népet nemlétezó dátumokkal.Budai meg a többi Csányik meg dözsölnek,mi meg azt a párszŕz e se kapjuk esetleg 77darabba sohanapján a majd a felét.Ráadásúl az is kap húsmarhát pl aki már rég nem is tart.Aki meg eteti a 6e tengerit meg hányja aganét-jobb híján oda meg nem ér el egy peták se.Kapott egyáltalán itt már valaki egy lyukas garast is?
Közel 1400 állattartó kapja meg április 8-tól az anyajuhtartás és az anyajuh de minimis támogatás összegeit. Előbbire összesen 40 millió, utóbbira pedig 147 millió forintot utal a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal.
/állat_jólét.anyajuhok után ebben az évben egyedenként legfeljebb 560 forinttámogatást vehettek igénybe az állattartók. Amennyiben juhtejet vagy juhtejterméket értékesítettek, a támogatás mértéke anyajuh egyedenként legfeljebb 440 forint lehet. Az anyajuh de minimis támogatásnál a gazdák 1 900 forintot kaphatnak állatonként.
Ezek a támogatási formák azoknak az állattartóknak nyújtanak segítséget, akik gazdaságukban juhhús előállítás céljából tartanak juhokat.
Tudja valaki mikortól lehet beadni a 2013as területalapú kérelmet? Falugazdász azt mondta, hogy április egytől nyílik meg a felület az MVH honlapján de ott még csak a 2012es jelenik meg.
Ennél nincs közös alapba visszatartás belőle ?? , mert régen nekem is ajánlották a minőségi sertéshizlalásra való regisztrálást, adtak volna kb 2,6eft/db , de kb harmadát levették kockázati alap félébe, /vagyis akik papirozták az egész támogatást, szerintem azokat tartották el belőle, volt nekik munkahely a parasztok segítése címszóval / !!
Igen ez a legszebb hogy a szocik utolsó évében magasabb volt sokkal mint ami most várható...
De magyar közlönyben meg az szerepel hogy a szerkezetátalakítással elérhető támogatás darabonként összesen 209 Euró, ami 280 forinttal számolva is 58000 HUF. Valami sunyi van ebben.
33530 hozzászólás
Válasz #4729. hozzászólásra
Végre egy jó hír. Utalványozott összeg van neked a honlapon?
az anyajuhot elkezdték utalni ,én ma megkaptam ,gondolom ,ahogy megy be az áfa ,ugy fizetgetnek ,mert egyébként üres a kamra
Válasz #4727. hozzászólásra
Nem is várjuk, ha az anyajuhhal ennyit küszködnek akkor gondolom azzal mennyit.
Ma beszéltem a falugazdásszal.Azt mondta hogy aki szerk.átalakításban vesz részt még ne várja a kifizetéseket .Adat feldolgozás folyik.Ellenőrzik hogy teljesített
e -e a gazda amit a programban választott.Pl.beruházás,képzés,foglalkoztatás.Egyébként jun.30-ig kell fizetniük.
Válasz #4722. hozzászólásra
Én is várom a zöldség-gyüm. szerk. pénzt, de szerintem azért nem utalnak még mert az új belépők miatt újra kell kalkulálni a normát! Az erre a programra járó zsé nem emelkedett,csak most többen leszünk rá.
Válasz #4723. hozzászólásra
Ezaz hogy mindkettöben és a bázis alapút már kapni kellett volna de még nem jött semmi. Azzal tisztában voltam hogy a szerkezet átalakitásost csak késöbb kapjuk. A bázis alaput már múlt héten utalták annak akiket kérdeztünk de mi még nem kaptunk belöle semmit.
Válasz #4720. hozzászólásra
Bocs, látom mindkettőben benne vagytok.
Válasz #4720. hozzászólásra
A bázis alapú meg a szerkezet átalakítás nem ugyanaz, a bázis alapút elvileg már fizették, a szerkezetest meg elvileg áprilisban kifizetik, de szerintem nem. Kérdés hogy melyikben vagy benne, vagy mindkettőben?
Válasz #4716. hozzászólásra
Hali! A zöldség-gyümölcs szerk. át. témogatásra azt mondták, hogy 2013.01.09.-től elkezdik kifizetni de a mai napig nem kapott senki se az ismeretségi körömből pedig várjuk egy páran
sokat kamuznak az MVH-s "urak"
Szintén mi is a Hizómarha támogatást várjuk de nincs róla semmi hír még:( Remélem aki valamit tud az ír a fórumba, legalább egymáson segítsünk.
Engem a hízómarha támogatás bázis alapú kifizetése érdekelne. Benne vagyunk a szerkezetátalakításban is, de nem kaptunk bázis alapon sem 19500-at még. Állítólag múlt héten utalták, van itt olyan már a környének ismerős aki meg is kapta, de mi még nem. Akad még valaki így?
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-04-11 09:50:09
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-04-11 09:49:21
Sziasztok szerintem a Héten meg lesz
Más sem kapott még anyajuh támogatás, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés hogy sehol semmi?????
Pedig április 8-ától!!! De melyik április 8-ától??? Talán a jövő évre gondoltak????
NEVETSÉGES ÉS SZÁNALMAS!!!
Még nekem sem jött semmi!Hát ez van!
Hizottbika támogatásról tudtok-e valamit? nekem még nem jött pedig a multhétre ígérték.
Válasz #4711. hozzászólásra
Nálam is kiverte a biztosítékot, hogy akitől 2011.októberében vettünk egy nagyobb állományt, az kapja rájuk a kérődzőt, mi meg 0 Ft-ot. (ok:2011.jún.30-án nem volt a nevünkön ez az állomány, így szoppantyú.)Neki viszont miért jár, ha én etetem mind a 40 darabot???? Aláírom, hogy kell valami időpont, azt is aláírom, hogy nekem nem fizetnek, de hogy annak, akinek már nincs is meg a marhája, az miért kap, hát ezt nem tudom a túlkvalifikált agyammal felfogni.
Sziasztok! Valaki érdeklődött a SAPS2013. iránt. Fent van a felületen az idei évre szóló nyomtatvány, meg is lehet nyitni:)
Érdeklödtünk a hivatalnál anyatehén támogatás iránt,MÉG HATÁROZAT ELÖKÉSZÍTÉS SINCS!Mondaná meg,hogy öreg lenyultuk a pénzeteket,nem kaptok semmit,minek hitegeti,cukkolják a jo népet nemlétezó dátumokkal.Budai meg a többi Csányik meg dözsölnek,mi meg azt a párszŕz e se kapjuk esetleg 77darabba sohanapján a majd a felét.Ráadásúl az is kap húsmarhát pl aki már rég nem is tart.Aki meg eteti a 6e tengerit meg hányja aganét-jobb híján oda meg nem ér el egy peták se.Kapott egyáltalán itt már valaki egy lyukas garast is?
Válasz #4709. hozzászólásra
Válasz #4708. hozzászólásra
Köszönöm!
Mvh honlapja.
Válasz #4706. hozzászólásra
Forrás??
Közel 1400 állattartó kapja meg április 8-tól az anyajuhtartás és az anyajuh de minimis támogatás összegeit. Előbbire összesen 40 millió, utóbbira pedig 147 millió forintot utal a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal.
/állat_jólét.anyajuhok után ebben az évben egyedenként legfeljebb 560 forinttámogatást vehettek igénybe az állattartók. Amennyiben juhtejet vagy juhtejterméket értékesítettek, a támogatás mértéke anyajuh egyedenként legfeljebb 440 forint lehet. Az anyajuh de minimis támogatásnál a gazdák 1 900 forintot kaphatnak állatonként.
Ezek a támogatási formák azoknak az állattartóknak nyújtanak segítséget, akik gazdaságukban juhhús előállítás céljából tartanak juhokat.
Válasz #4704. hozzászólásra
Ha jól emlékszem 2010 volt a bázis év,és mult évben kellett a területalapúval beadni!
A hízott bikatámogatásnak melyik a bázis éve?? A szerkezet átalakításival együtt jár?? Mikor kellett igényelni ?? Valaki segítsen kérem !
Válasz #4702. hozzászólásra semmi pedig március utolsó hetére ígérték...
anyajuh támogatásról valaki tud valamit?
Válasz #4699. hozzászólásra
május 10-ig kizárt,hogy eltudunkvetni! bár papir sokatbir! ha piritottszotyisok 100 hekin monokulturábannyomatják évekóta!
Válasz #4699. hozzászólásra
Nem sürgős csak itthon ülök kehesen, lenne időm bíbelődni vele. Ne akkor kelljen pepecselni vele mikor esetleg lesz egy kis jó idő.
Miért olyan sürgős ez a területalapu?Május 10-ig van idő,egyébként meg először meg kell várni a rendeletet,figyeld a közlönyt ha nagyon fontos.
Válasz #4695. hozzászólásra
Talán hétfőtől (8.-a) a felület megnyitásának az ideje. Legalábbis én ezt hallottam a falugazdászunktól!
mennyi mennyi kérdés és 90%ban nem tudunk semmit.
magába nézhetne az a gci aki eltüntette innen segítőnket.
Válasz #4694. hozzászólásra
Pedig a bika támogatást már hétfőtől tolják , azaz utalgatják.
Tudja valaki mikortól lehet beadni a 2013as területalapú kérelmet? Falugazdász azt mondta, hogy április egytől nyílik meg a felület az MVH honlapján de ott még csak a 2012es jelenik meg.
Továbbra se semmi!Se bika,se anyatehén.Támogatjuk a kicsiket ugye!Pedig de nagyon kéne a családi gazdaságnak!Ezek meg dözsölnek a parlamentbe.
Válasz #4692. hozzászólásra
Eddig is közölték, hogy Március közepén, utánna már Március vége lett....
Válasz #4691. hozzászólásra
A hajnaltáj műsorba reggel közölték még ebben a hónapba kifizetik a támogatást,de ha ebben az órában fizetnék már az is késő lenne
Valakinek juhtámogatás???
Válasz #4681. hozzászólásra
A zöldség gyümölcsöt állitólag április közepén fizetik!
Válasz #4688. hozzászólásra
Ez mindig és mindennel így van csak ugye olyanok vagyunk mint a struccok szeretjük a homokot!!
Akkor megint a nagyok egymásra mutogatnak mi termelők pedig szivunk!!!!
Válasz #4683. hozzászólásra
Ennél nincs közös alapba visszatartás belőle ?? , mert régen nekem is ajánlották a minőségi sertéshizlalásra való regisztrálást, adtak volna kb 2,6eft/db , de kb harmadát levették kockázati alap félébe, /vagyis akik papirozták az egész támogatást, szerintem azokat tartották el belőle, volt nekik munkahely a parasztok segítése címszóval / !!
Man! A szocik egyeztek így az unióval 2003-ban, azért ennyi.
Válasz #4684. hozzászólásra
Ez a 19500 csak a bázis alapú szerintem.
Most akkor hogy is van ez?Alap 19500 és még erre tesznek?Én még nem kaptam semmit.De a tanfolyamot elvégeztem/szerk.átalak.prog./Akkor mennyi is jár?
Válasz #4679. hozzászólásra
Igen ez a legszebb hogy a szocik utolsó évében magasabb volt sokkal mint ami most várható...
De magyar közlönyben meg az szerepel hogy a szerkezetátalakítással elérhető támogatás darabonként összesen 209 Euró, ami 280 forinttal számolva is 58000 HUF. Valami sunyi van ebben.
tudjátok mikortól lehet beadni a terület-alapú támogatást a neten?Tegnep néztem a honlapon, és még nem nyílt meg a 2013-as űrlap
Jó Napot mindenkinek!
Valaki nem tud a zöldség gyümölcs szerkezetátalakításról valamit?