Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.66 FtUSD389.41 FtCHF432.15 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv csak vissza kellett volna olvasni egy kicsit.:)
Így kell megnézni.
"válasz erre >> | #3955. hozzászólás, TM-es küldte be 2013-01-04 19:27:05-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Válasz #3954. hozzászólásra
Mvh honlap > elektr.ügyint.> ügyfél táj. rendszer.> ügyfélkapus bejelentkezés > ügyek állása > ügyféltáj. rendszer > egységes kérelem 2012. > katt. > kifizetési kérelem > kifizetési adatok > "
Nekem mindíg azon a napon fordúl "jóváhagyottba" státusz amikor a pénz is jön. Most még nem is jött, és ellenőrzés alatt van a kifizetési kérelem. Az igénylés jóváhagyott már sok hónapja. Utalványt nem is látok, a kifizetési kérelem alatt szerepel a kifizetett előleg. Szerintem nem túl egyértelmű az MVH rendszere, de mióta van nekem így működik.
A kamarának így is úgy is fizetni kell. Másrészt mi köze a kamarának az MVH-hoz. Ha te tartozol a Pistának egy fröccsel, akkor már én meg sem hívhatlak egy körre?
Ez eddig is így volt, csak nem ellenőrizték, legfeljebb szúrópróba szerűen.
De nekem úgy rémlik, hogy valami FM-s nagykutya még decemberben azt nyilatkozta, hogy lezajlottak az ellenőrzések, akinél nem találtak hibát az január elején megkapja a lét. Erre most azt mondják, hogy még mindig ellenőriznek... kamuznak össze vissza.
Harmadrészt pedig valószínű ha ma felhívod megint az mvh-t egy másik ügyintéző teljesen mást fog mondani. Nálam legalább is ez az elmúltévek tapasztalata.
Itt csak Sapsi szavára lehetett adni. De sajnos Ő már nem elérhető.
Válasz #4049. hozzászólásra
na de honnan tudja az mvh hogy ki használja a földet? én halottam olyanról hogy a tulaj ki adta a földjét szóba, a támogatást meg a tulaj veszi föl tehát olyan mintha a tulaj művelné
Az ellenőrzés alatt állóknak egy kis segítség. Én is hasonló cipőben járok, így felhívtam az illetékeseket. Válaszuk a következő: Az idei évben a területalapú támogatást csak a ténylegesen (földhivatalba) bejegyezett földhasználatokra lehetett beadni, így a kiutalás előtt ezeket ellenőrzi az MVH.
Ha a földhasználattal minden rendben, akkor 20. után indul a kifizetés.
Ha nincs rendben a földhasználat = olyan földre igényelsz amit használsz, de a földhivatalba nem jelentetted be a használatodat, akkor ki tudja mikor kapsz pénzt.
Remélem segít valamit.
Válasz #4040. hozzászólásra
Ma felhívott a falubakanője és még ma 1600-ig rendezni kell valamit. Mi van, ha az ország másik végében vagyok? Azt kellett csinálni, hogy a referenciaidőszak+ a 2012-es év értékesítési bizonylatait 1x le kellett másolni. Utána ráírni, hogy az eredetivel megegyező , utána ezeket így lemásolni 2x.
Ezt bevinni és azt, amit már az ősszel aláírtunk újra kinyomtatva aláírni. Ezért basztam el egy egész napot,miközben 3 napra való vágott fám van és ma azt akartam kuglizni. Az már csak poén, hogy krumplit 30 forint/kiló áron számolják és sütőtöknek 45 mázsa/hektáros megyei referencia termésátlaggal számolják. Nagyon sok embert el tudtak ijeszteni és mindenki megszivatása a 2012-es kárenyhítési rendszer.
Mindenesetre most jól jött az a kis pénz amit a bank felajánlott folyószámlahotelt, mert anélkül szarban lettem volna. Decemberben nagyon számítottam a Natura 2000 és KAT kifizetésére, de nem jött meg. Ráadásul lehet hogy a SAPS 2. fele is késik.
33687 hozzászólás
Válasz #4086. hozzászólásra
Azért van a fórum hogy segítsünk,ha tudunk.
köszönöm
Válasz #4083. hozzászólásra
Üdv csak vissza kellett volna olvasni egy kicsit.:)
Így kell megnézni.
"válasz erre >> | #3955. hozzászólás, TM-es küldte be 2013-01-04 19:27:05-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Válasz #3954. hozzászólásra
Mvh honlap > elektr.ügyint.> ügyfél táj. rendszer.> ügyfélkapus bejelentkezés > ügyek állása > ügyféltáj. rendszer > egységes kérelem 2012. > katt. > kifizetési kérelem > kifizetési adatok > "
Válasz #4083. hozzászólásra
ügyfélkapun is megtudod nézni nekem nincs én azt nem tudom hogy kell
elméletileg az mvh portálon valahogy meglehet nézni hogy történt-e kifizetés csak azt nem tudom hogy nézzem meg
Válasz #4081. hozzászólásra
netbankod van azon vagy be mégy a bankba és meg kérdezed
tudja valaki?
hogy kell megnézni hogy történt-e utalás?
Válasz #4078. hozzászólásra
vágom ......a borsót
Válasz #4075. hozzászólásra
A kutyafülű apucijára gondoltam !
Válasz #4074. hozzászólásra
leesett köszi.
Válasz #4071. hozzászólásra
én nem rendelek műtrágyát mert már meg jött
Válasz #4066. hozzászólásra
ERRŐL VAN SZÓ.
Az osztatlan közösöket földmérővel ki kell méretni,az elkésziti a vázrajzot és az alapján adod le a földhasználatot.
Nekem mindíg azon a napon fordúl "jóváhagyottba" státusz amikor a pénz is jön. Most még nem is jött, és ellenőrzés alatt van a kifizetési kérelem. Az igénylés jóváhagyott már sok hónapja. Utalványt nem is látok, a kifizetési kérelem alatt szerepel a kifizetett előleg. Szerintem nem túl egyértelmű az MVH rendszere, de mióta van nekem így működik.
Válasz #4054. hozzászólásra
Óvatosan a felajánlással, mert apuci gyorsan rendel 1 kamion műtrágyát, ha már úgyis te fizetsz a mai napon.
Itt is csipogtak reggel.
Válasz #4063. hozzászólásra
A kamarának így is úgy is fizetni kell. Másrészt mi köze a kamarának az MVH-hoz. Ha te tartozol a Pistának egy fröccsel, akkor már én meg sem hívhatlak egy körre?
Nincs összefüggés mert én tegnap fizettem be az ötezret,a támogatás második felét ma megkaptam.
Ide is megérkezett (tak.szöv).
Válasz #4060. hozzászólásra
ki az a Vincent?
nem
Támogatás még nem jött meg. de tegnap emlent az utolsó törlesztőrészlet is.Már hitelmentesek vagyunk.Legalábbis egyenlőre...
Ha nem fizettem be az Agrárkamarának a regisztrációs díjat, akkor a támogatás másik felét majd csak márciusban kapom meg?
Nekem tegnap küldték, de sms nem jött.
Szerintem nézzétek meg neten ti is!
Válasz #4060. hozzászólásra
?????????????
Válasz #4059. hozzászólásra
Örülünk, Vincent!!!
itt is csipogott végre
Válasz #4043. hozzászólásra
Ez lehet valami szívatás,hiszen hiánypótlásra nincs lehetőség.
Sz-Sz-B, ma reggel itt is csip-csip.
Borsod. Ma reggel.
Válasz #4042. hozzászólásra
Nem még mindig nem érkezett meg!
Mindenkinek olyan jó reggelt kívánok,mint nekem van!!!
Nálunk ma én fizetek...
Válasz #4048. hozzászólásra
Ez eddig is így volt, csak nem ellenőrizték, legfeljebb szúrópróba szerűen.
De nekem úgy rémlik, hogy valami FM-s nagykutya még decemberben azt nyilatkozta, hogy lezajlottak az ellenőrzések, akinél nem találtak hibát az január elején megkapja a lét. Erre most azt mondják, hogy még mindig ellenőriznek... kamuznak össze vissza.
Harmadrészt pedig valószínű ha ma felhívod megint az mvh-t egy másik ügyintéző teljesen mást fog mondani. Nálam legalább is ez az elmúltévek tapasztalata.
Itt csak Sapsi szavára lehetett adni. De sajnos Ő már nem elérhető.
Kiváncsi vagyok mit kezdenek az osztatlan közösökkel, ahol szokáselv alapján többen is művelnek egy hrsz-on lévő táblát.
Nem tesz jót ez az izgalom évente több alkalommal is. Minden évben új szokások, új szabályok...
Válasz #4049. hozzászólásra
na de honnan tudja az mvh hogy ki használja a földet? én halottam olyanról hogy a tulaj ki adta a földjét szóba, a támogatást meg a tulaj veszi föl tehát olyan mintha a tulaj művelné
Ez aztán az örömteli hír, ezt nem nagyon értem, hisz eddig is csak azokra lehetett, és ezt az mvh-nál mondták Neked? Akkor az nem lesz 20.-ára.
Ki mit gondol erről?
Az ellenőrzés alatt állóknak egy kis segítség. Én is hasonló cipőben járok, így felhívtam az illetékeseket. Válaszuk a következő: Az idei évben a területalapú támogatást csak a ténylegesen (földhivatalba) bejegyezett földhasználatokra lehetett beadni, így a kiutalás előtt ezeket ellenőrzi az MVH.
Ha a földhasználattal minden rendben, akkor 20. után indul a kifizetés.
Ha nincs rendben a földhasználat = olyan földre igényelsz amit használsz, de a földhivatalba nem jelentetted be a használatodat, akkor ki tudja mikor kapsz pénzt.
Remélem segít valamit.
Válasz #4046. hozzászólásra
nem vagytok egyedül
Válasz #4045. hozzászólásra
Máma már nem hasad tovább... Én is kimaradtam a szórásból.
kapott valaki estefelé sms-t?
Olvasom, hogy van aki várja a Naturát. Én a két ünnep között megkaptam!
Válasz #4040. hozzászólásra
Ma felhívott a falubakanője és még ma 1600-ig rendezni kell valamit. Mi van, ha az ország másik végében vagyok? Azt kellett csinálni, hogy a referenciaidőszak+ a 2012-es év értékesítési bizonylatait 1x le kellett másolni. Utána ráírni, hogy az eredetivel megegyező , utána ezeket így lemásolni 2x.
Ezt bevinni és azt, amit már az ősszel aláírtunk újra kinyomtatva aláírni. Ezért basztam el egy egész napot,miközben 3 napra való vágott fám van és ma azt akartam kuglizni. Az már csak poén, hogy krumplit 30 forint/kiló áron számolják és sütőtöknek 45 mázsa/hektáros megyei referencia termésátlaggal számolják. Nagyon sok embert el tudtak ijeszteni és mindenki megszivatása a 2012-es kárenyhítési rendszer.
Válasz #4041. hozzászólásra
és most már megjött? mármint a Kat és a natura, mert itt még nem.
Mindenesetre most jól jött az a kis pénz amit a bank felajánlott folyószámlahotelt, mert anélkül szarban lettem volna. Decemberben nagyon számítottam a Natura 2000 és KAT kifizetésére, de nem jött meg. Ráadásul lehet hogy a SAPS 2. fele is késik.
Válasz #4039. hozzászólásra
Aszálykárokban van valaki érintett?
Válasz #4035. hozzászólásra
fene se tudja, hogy intézik ezek a dolgokat. de bizony örülnék neki ha már jönne....