Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az miért van, hogy tegnap is már jóváhagyott volt a kérelem és az utalványozott összeg is meg volt adva, ma meg már nincs összeg megadva, de a pénz sincs a számlán?
És a kifizetési adatokra ha rákattintasz, mit ír ki? Mert a kifiz. kérelemnél nekem is ellenőrzés alatt szöveg van. Viszont a kifizetési adatoknál van utalványozott összeg, de pénz még nincs a számlámon.
Az mvh honlapján lehet megnézni ügyfélkapun keresztül, és amikor beazonosítanak, legördülnek a folyamatban lévő dolgok, támogatások, és ott van olyan , hogy kifizetési adatok. Abban van bent.
Ma jött ellenőrzési jegyzőkönyv,natura gyepgazdálkodást ellenőríztek és ezt minden parcellában,szántóban is...de nem volt még egyszersem ilyen igénylésünk és nem is engetem egyik területett ilyenek nyilvánítani...A kérdés az hogy ez befolyásolhatja a területalapú kifizetését?Nem volt fészek rombolás a jegyzőkőnyv szerint meg stb és a kérdések 90százalékára a válasz "Nem releváns"...lényegtelen?Ilenkor csak natura követelményeket vizsgálnak,sapst nem?Ill volt egy pár embernél Hmk ellenőrzés két hete,ott nem akarmit ellenőriztek mint a vegyszerezési naplót,mást nem...ennyire egy témával foglalkoznak mostanában?Ez miért jó?Jaj tényleg is 2014-től már nem is ellenőrizhetnek majd területeket a támogatâs vonatkozásában mivel akkor már bázis alpon jár minden jogosultnak?
Az én státuszom is ellenőrzés alatt, viszont van utalványozott összeg, ami megvan 50 %. Akkor ez most mit jelent? Ja és nem volt még ma rajt a számlán a pénz.
Tudsz valamit mondani erről az ellenőrzésről? Mit ellenőriznek, és mikor? A státuszom "elfogadva" volt aztán 2012.10.09. napon átváltott "ellenőrzés alatt"-ra. Ugyan így járt egy másik ismerősöm is.
Ha az én "státuszom" is ellenőrzés alatt van akkor én sem kapom holnap? Pedig nem kaptam esetleges túligénylésről semmit. Tavaly igen, de helyreigazítás után akkor is jött időben.
Szerintem ,mivel a területalapú ellenőrzésről nem értesítenek ki , azt elvégzik a tudtod nélkül,( így vagyok én is, csak egy jóbaráttól tudom ,hogy ellenőrzés alatt vagyunk)a várható bünti , meg ha nagyobb mint a kiutalandó összeg akkor azt visszatartják, volt benne részem!!!
Sziasztok! Princz Robitól kérdezném, hogy hol kell keresni az elektronikus ügyek állását az MVH. orldalán, mert én is szeretném tudni, hogy mikor jön a támogatás? Kösszke.
A 32/2012. (IV. 2.) VM rendelet 2012. évre is meghirdette a tejtámogatást, az összegét decemberben, az ún. mértékrendeletben fogják meghatározni.
Tavalyi rossz tapasztalat, hogy a termeléstől elválasztott anyatehén támogatás is meg volt hirdetve, de decemberben nem összeget rendeltek hozzá, hanem hatályon kívül helyezték (és idén már meg sem hirdették). Reméljük a tejtámogatás nem jár így.
SAPSi, arról nem tudsz esetleg, hogy történelmi bázis alapú tej támogatás lesz-e jövőre, és ha igen akkor mekkora összegre lehet kb. számítani kg-onként?
Az mvh oldalán az elektronikus ügyek állásánál ott van hogy bejegyezték az összeget utalásra de még nem ért ide :-(
Kb a támogatás fele vagy egy kicsit kevesebb ha valós a leírt 61.000 ft körüli összeg!
33532 hozzászólás
Válasz #3295. hozzászólásra
Köszönöm a választ SAPSi!
Válasz #3329. hozzászólásra
Sajnos fogalmam sincs, hogy az ügyféltájékoztató rendszerben mikor mi miért történik, az számomra egy fekete doboz.
Pénz viszont még holnap reggel is érkezhet.
sziasztok segitség kéne nem értem miért van elenörzés alat a státuszom
Válasz #3328. hozzászólásra
SAPSI
Az miért van, hogy tegnap is már jóváhagyott volt a kérelem és az utalványozott összeg is meg volt adva, ma meg már nincs összeg megadva, de a pénz sincs a számlán?
Válasz #3326. hozzászólásra
Holnap reggel ott lesz.
Válasz #3326. hozzászólásra
És a kifizetési adatokra ha rákattintasz, mit ír ki? Mert a kifiz. kérelemnél nekem is ellenőrzés alatt szöveg van. Viszont a kifizetési adatoknál van utalványozott összeg, de pénz még nincs a számlámon.
Válasz #3324. hozzászólásra
De jó neked!
Nekem még a kifizetési kérelemnél még mindig csak az ellenőrzés alatt kiírás van.
Remélem igyekeznek
Az mvh honlapján lehet megnézni ügyfélkapun keresztül, és amikor beazonosítanak, legördülnek a folyamatban lévő dolgok, támogatások, és ott van olyan , hogy kifizetési adatok. Abban van bent.
ma érkezett ,29381/ha
sapis vagy?
Válasz #3321. hozzászólásra
válaszoltam
Válasz #3314. hozzászólásra
Köszönöm.Küldtem emilt.
Ma jött ellenőrzési jegyzőkönyv,natura gyepgazdálkodást ellenőríztek és ezt minden parcellában,szántóban is...de nem volt még egyszersem ilyen igénylésünk és nem is engetem egyik területett ilyenek nyilvánítani...A kérdés az hogy ez befolyásolhatja a területalapú kifizetését?Nem volt fészek rombolás a jegyzőkőnyv szerint meg stb és a kérdések 90százalékára a válasz "Nem releváns"...lényegtelen?Ilenkor csak natura követelményeket vizsgálnak,sapst nem?Ill volt egy pár embernél Hmk ellenőrzés két hete,ott nem akarmit ellenőriztek mint a vegyszerezési naplót,mást nem...ennyire egy témával foglalkoznak mostanában?Ez miért jó?Jaj tényleg is 2014-től már nem is ellenőrizhetnek majd területeket a támogatâs vonatkozásában mivel akkor már bázis alpon jár minden jogosultnak?
Azt én is kérdezném azt hol?
Válasz #3317. hozzászólásra
Az utalványozott összeget hol látod ??
Az én státuszom is ellenőrzés alatt, viszont van utalványozott összeg, ami megvan 50 %. Akkor ez most mit jelent? Ja és nem volt még ma rajt a számlán a pénz.
Válasz #3314. hozzászólásra
Küldtem egy emailt.
Válasz #3312. hozzászólásra
Tudsz valamit mondani erről az ellenőrzésről? Mit ellenőriznek, és mikor? A státuszom "elfogadva" volt aztán 2012.10.09. napon átváltott "ellenőrzés alatt"-ra. Ugyan így járt egy másik ismerősöm is.
Válasz #3311. hozzászólásra
A kérelmedben két blokkban, három tábla túligényléssel érintett. Az adategyeztetésre felszólító végzést hamarosan megkapod.
Részletek e-mailben, ha küldesz az e-mailemre elérhetőséget.
Ha az én "státuszom" is ellenőrzés alatt van akkor én sem kapom holnap? Pedig nem kaptam esetleges túligénylésről semmit. Tavaly igen, de helyreigazítás után akkor is jött időben.
Válasz #3304. hozzászólásra
Szerintem ,mivel a területalapú ellenőrzésről nem értesítenek ki , azt elvégzik a tudtod nélkül,( így vagyok én is, csak egy jóbaráttól tudom ,hogy ellenőrzés alatt vagyunk)a várható bünti , meg ha nagyobb mint a kiutalandó összeg akkor azt visszatartják, volt benne részem!!!
Válasz #3309. hozzászólásra
MVH0901532291623 MVH0901532291623
Válasz #3309. hozzászólásra
Utánanézek.pill..
Válasz #3308. hozzászólásra
Megadod az utalás közleményét?
Válasz #3307. hozzászólásra
Kíváncsi leszek a fejleményekre,mindenképp megírom mi lett a vége.
Válasz #3298. hozzászólásra
Az is lehet amit sapsi írt, de lehet még nem tisztázódott a jogos igénylés valamely blokban és azért tartják vissza egy részét még a felének is.
Sziasztok! Princz Robitól kérdezném, hogy hol kell keresni az elektronikus ügyek állását az MVH. orldalán, mert én is szeretném tudni, hogy mikor jön a támogatás? Kösszke.
Válasz #3276. hozzászólásra
Nekem azt mondták, hogy az utolsónak jön, majd jövőre május, június körül...
Ma beszéltem egy agrárkamarában lévő taggal, aki a naturás tanfolyamokat kezeli, és tőle kérdeztem meg, mert én sem voltam ezzel tisztában!
Egyébként a területalapú fele nekem is megjött, reggel 7-kor
Válasz #3303. hozzászólásra
Hello. Nekem meg jött a várt összeg, és nekem is azt írja az ügyek állásánál, hogy "ellenőrzés alatt". Nem értem én sem, de legalább a pénz megjött.
Válasz #3301. hozzászólásra
Valaki túligényelhetett?
Válasz #3301. hozzászólásra
Minden évben ezek voltak beadva,eddig nem volt semmi gond.És ilyenkor mi várható?Mire számíthatok?
Válasz #3300. hozzászólásra
Akkor nem fogadták el a teljes igényelt területet ...
Válasz #3299. hozzászólásra
Semmi saram nincs sehova.De az ügyfélnyilv rendszerbe megnéztem ott az van írva :ellenőrzés alatt 2012.10.06.
Válasz #3298. hozzászólásra
Nem, maradékot biztosan nem küldenek.
MVH felé (pl. kárenyhítési hozzájárulás) vagy NAV felé nincs tartozás, amit visszatarthattak?
Hi.Nemtudja vki ,hogy miért csak 19500/ha-t küldtek ma?Akárhogy számolom ez nem a fele!Küldhetik még holnap a maradékot?
Válasz #3285. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #3293. hozzászólásra
Az ügyintézési határidő 3 hónap. Előbb nem valószínű.
Válasz #3294. hozzászólásra
A 32/2012. (IV. 2.) VM rendelet 2012. évre is meghirdette a tejtámogatást, az összegét decemberben, az ún. mértékrendeletben fogják meghatározni.
Tavalyi rossz tapasztalat, hogy a termeléstől elválasztott anyatehén támogatás is meg volt hirdetve, de decemberben nem összeget rendeltek hozzá, hanem hatályon kívül helyezték (és idén már meg sem hirdették). Reméljük a tejtámogatás nem jár így.
Válasz #3291. hozzászólásra
SAPSi, arról nem tudsz esetleg, hogy történelmi bázis alapú tej támogatás lesz-e jövőre, és ha igen akkor mekkora összegre lehet kb. számítani kg-onként?
Oktatási költség támogatására beadási határidő okt. 31. mikor várható belőle pénz?
Köszönöm
Válasz #3291. hozzászólásra
Csak a határidő,dec.31.
Válasz #3290. hozzászólásra
Szokjanak hozzá a januárhoz , úgy tűnik ez lesz a bevett módszer.
Válasz #3288. hozzászólásra
Kár,hogy a másik fele,nem jön decemberbe.Várják a bérbe adóim.
Válasz #3287. hozzászólásra
Egy kis türelem, pénteken oda is érkezik.
Válasz #3286. hozzászólásra
Ezt most ugyan csak becsülni lehet, de nagy valószínűséggel több lesz, 30 ezer Ft/ha fölött.
A korábbi évek visszaosztási rátáját alapul véve:
60.963,98 × 0,98 = 59.744,70 Ft/ha.
Ebből most kifizettek 29.381,59 Ft/ha-t.
Sziasztok!
Az mvh oldalán az elektronikus ügyek állásánál ott van hogy bejegyezték az összeget utalásra de még nem ért ide :-(
Kb a támogatás fele vagy egy kicsit kevesebb ha valós a leírt 61.000 ft körüli összeg!
Válasz #3285. hozzászólásra
Szia!
Az összeg második fele is ennyi lesz vagy az kicsit több?
Válasz #3280. hozzászólásra
Holnap ott lesz.
Reggel csipogott
Az lenne a kérdésem hogy megtudnáe valaki mondani hogy a különleges tejtámogatás körülbelől mennyi lessz?