Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha ilyen emberekből állna a közszféra mint Sapsi ez az ország a világ első országa volna, mi 25 órát dolgoznánk a 24 -ből ha nem a falakba ütköznénk mindenhol. A magyar ilyen nép volt mindig is csak sajnos meguntatták velünk, lassan az életet is. Ezúton kívánok neked Sapsi nagyon jó pihenést és síelést!
Kezdek tartani a dolgoktól!
Ugyanis nemlátni kiútat semerre nézünk se.
Lehet itt a különböző kormányokkal baxakodni szerintem tökmindegy nem azon múlik már...
Egyre inkább érződik, hogy nehéz megélni. Szerintem ígyvan ezzel mindenki. Itt akik vagyunk közösség hajtunk dolgozunk ki mekkora méretben de csinálja és becsülettel megél. Viszont egyre inkább érezni a nehézséget. Elmész bevásárolni, megtankoli autót gázszámla, elromlik otthon valami, tavasszal betonozni kell, kerítést csinálni akármi... okés hogy még meggyőzzük, de mi a faxt csinál akinek semmije nincsen!!!
Nem az ingyenélő segélyrevárókra gondolok azok vessenek magukra, de ahol mondjuk egyik fél dolgozik 3-4ezrekért naponta és abból kell megélni gyerekkel mi lesz velük!
jó okés ha volt kocsijuk eladják persze ha nem hitelbebukottak... autó nélkül lehet. Majd nem teleonálnak inkább feladnak levelet a családnak rendben. De fűteni enni iskolába járni kell és van amiből nemlehet lejjebbadni, a napi kilos kenyérből félkilosra leadni micsoda???? azmár régen nyomor és kilátástalan minden.
Plusz ha nem is ennyire rossz a helyzet veszünk mondjuk egy általános családot aki megél tisztességesen de kirívóságokra nem maradt régen sem, mostmár mégjobban nemfog. Visszafelé fejlődés van lesz a 21.században...
Nemértem ezt felül miért nem bírják JÓZAN PARASZTI ésszel felfogni. Beszélnek minden faxságról meg ilyen olyan amolyan lépésekről amitől az ország majd hatékonyabb lesz meg jobb heyzetbe kerül. kicsoda?
a kampósorrúak...
Mindent tönkretettek, mert nem éri meg állatot tartani, nem éri meg a régen bevállt és működő komplex gazdaságokat csinálni ahol földtől állatig fejésen keresztül minden volt és dolgozott sok ember.
Külföldön megéri mindez? onnan behozni a selejtárút is teliárba???
naneeeee
Nemlesz kifizetve a támogatás, szankcionálják az országot, eljárás indul ellenünk, majd az euro bebukik vele együtt az unió is előbbutóbb és nemlesz semmi.
Azért tartogatják még a pénzeket, hogy nehogy kikelljen fizetni eztse már...
amúgy csak marhúlok de bakker ha belegondolunk még akármi is lehet...
Mint írtam kár ,hogy megszólaltam!
Sapsié a tisztelet,és nem is bánom ha neki lesz igaza!
Azt tudom biztosra a határozatom kész van,és postázásra vár!Ha meg jön, a pénzem is megjön!
A MVH nál van egy új szolgáltatás be lehet regisztrálni és akkor 5 percenként kapsz egy megerősítő SMS-t : Igen 19 utalják a SAPS 2. részét szöveggel. Fél perc késés előfordulhat UH a 20. másodpercben még ne hívjátok az ügyfélszolgálatot !
Én tavaly úgy kaptam meg hogy egyik nap odaadtam a falugazdásznak másnap délelőtt rám csörgött hogy nála az igazolás diktálja az iktatószámát. Írjam be és küldhetem. Igaz akkor még csak nyolcadika körül volt. És már készen állt minden a beadásra. Most meg szívózik, szerintem nem önszántából hanem felsőbb utasításra.
Jan. 19-én sajtótájékoztató keretében indítja el Fazekas miniszter úr a kifizetéseket. A kérelmezők 95 %-a egy "enter"-re fogja megkapni másnap a pénzét (hasonlóan, mint októberben).
Talált süllyed!!!!!! És persze még nem is hazudnak a médiának, hiszen valóban "folynak a kifizetések" A paraszti és (ez rám is vonatkozik) meg ne sértődj, átlát ezen a szitán, csak ők hiszik hogy mi teljesen hülyék vagyunk. Bár ettől nekünk nem lesz jobb sajnos
Istan őrizz hogy valakit is bántsak, köszönet mindenkinek aki hiteles infot hoz, főles SAPSI-nak,DEEEEE eddig volt konkrét dátum ha jól emlékszem jan 19 ??? Most igen nagy a hallgatás, nem tetszik ez nekem, nagyon nem
33705 hozzászólás
Válasz #2396. hozzászólásra
Jó Neked, Sapsi.
Imádok sielni. Deaz idén kihagyom. Sajnos.
Válasz #2392. hozzászólásra
Nem megy át az csak úgy...
Már levert a víz, hogy az enyém miért nem.
De így megnyugodtam.
Vigyázzatok lehet azért lép le mert elmarad a kifizetés és nehogy megtaláljuk!!!!!!
Viccet félre téve jó utat, pihend ki magad, és jó síelést
Jó pihenést.
Jó utat és jó pihenést SAPSifüles ,minden fórumozó társunk nevében kívánom!
Válasz #2398. hozzászólásra
Ha ilyen emberekből állna a közszféra mint Sapsi ez az ország a világ első országa volna, mi 25 órát dolgoznánk a 24 -ből ha nem a falakba ütköznénk mindenhol. A magyar ilyen nép volt mindig is csak sajnos meguntatták velünk, lassan az életet is. Ezúton kívánok neked Sapsi nagyon jó pihenést és síelést!
azt az utat cseréltük tegnap el !!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Micsoda véletlen lett volna !!!!
Válasz #2397. hozzászólásra
Szerintem mindenki!
Nagyon sok bizonytalanságtól és gondtól megkímél minket Kedves Sapsi! Ezer hála és köszönet érte!
Válasz #2395. hozzászólásra
Én is benne lennék a klt-g be!
Válasz #2395. hozzászólásra
Köszönöm a lehetőséget, de én január 19-28. között évi rendes síelésemet fogom tölteni Ausztriában és Németországban.
Azt hiszem erre mondják, hogy special-guest.
Én bennevagyok, összedobjuk a rávalót, nemde?
Válasz #2393. hozzászólásra
Talán egy meghívó a fórumtalira?Teljes ingyenes ellátással?
Válasz #2390. hozzászólásra
Nem tudom, én is próbáltam közelebb kerülni hozzá...
Válasz #2391. hozzászólásra
ja nem.... félrenéztem
nekem átment "jóváhagyott" státuszba a kérelmem!
Válasz #2388. hozzászólásra
Miért??????
Válasz #2388. hozzászólásra
Nyugodj meg, nem fog válaszolni. Én már lassan 2 éve kérdezem. Untouchable
Válasz #2385. hozzászólásra
Nem válaszoltál mi a kedvenced?????
Most látom, nekem a tavalyi saps is ell. alatt van. Azt már megkaptam anno.
Ezek szerint erre a rendszerre sem lehet hagyatkozni.
nekem is ellenőrzés alatt van a saps!
Válasz #2384. hozzászólásra
Előbb-utóbb ...
Ezen a héten "kivégzik" a SAPS kérelmeket, utána nekiállnak az AKG-nak. Január végén, február elején azt is kifizetik.
Válasz #2382. hozzászólásra
Bocs! Mégegy kérdés, szerintetm sokakat érdekel: AKG is gyün??
Válasz #2382. hozzászólásra
Thnx! Gyors vagy, mint mindig!
Válasz #2381. hozzászólásra
Nem tudom, hogy az ügyfél-tájékoztatási rendszert milyen gyakorisággal frissítik, de a helyzet most óráról órára változhat.
Válasz #2362. hozzászólásra
Szia Sapsi,
Ha nekem még mindig " ellenörzés alatt" a státuszom az elektronikus rendszerben, attól még én is megkaphatom 20-21-é körül???
Válasz #2376. hozzászólásra
Mi köze van a mostani, ha lesz is vizsgálatnak a 2011-es évhez?????????????????
Ne legyél már te is depis!!!!!!!!!!!!!!
Kezdek tartani a dolgoktól!
Ugyanis nemlátni kiútat semerre nézünk se.
Lehet itt a különböző kormányokkal baxakodni szerintem tökmindegy nem azon múlik már...
Egyre inkább érződik, hogy nehéz megélni. Szerintem ígyvan ezzel mindenki. Itt akik vagyunk közösség hajtunk dolgozunk ki mekkora méretben de csinálja és becsülettel megél. Viszont egyre inkább érezni a nehézséget. Elmész bevásárolni, megtankoli autót gázszámla, elromlik otthon valami, tavasszal betonozni kell, kerítést csinálni akármi... okés hogy még meggyőzzük, de mi a faxt csinál akinek semmije nincsen!!!
Nem az ingyenélő segélyrevárókra gondolok azok vessenek magukra, de ahol mondjuk egyik fél dolgozik 3-4ezrekért naponta és abból kell megélni gyerekkel mi lesz velük!
jó okés ha volt kocsijuk eladják persze ha nem hitelbebukottak... autó nélkül lehet. Majd nem teleonálnak inkább feladnak levelet a családnak rendben. De fűteni enni iskolába járni kell és van amiből nemlehet lejjebbadni, a napi kilos kenyérből félkilosra leadni micsoda???? azmár régen nyomor és kilátástalan minden.
Plusz ha nem is ennyire rossz a helyzet veszünk mondjuk egy általános családot aki megél tisztességesen de kirívóságokra nem maradt régen sem, mostmár mégjobban nemfog. Visszafelé fejlődés van lesz a 21.században...
Nemértem ezt felül miért nem bírják JÓZAN PARASZTI ésszel felfogni. Beszélnek minden faxságról meg ilyen olyan amolyan lépésekről amitől az ország majd hatékonyabb lesz meg jobb heyzetbe kerül. kicsoda?
a kampósorrúak...
Mindent tönkretettek, mert nem éri meg állatot tartani, nem éri meg a régen bevállt és működő komplex gazdaságokat csinálni ahol földtől állatig fejésen keresztül minden volt és dolgozott sok ember.
Külföldön megéri mindez? onnan behozni a selejtárút is teliárba???
naneeeee
ne adogass nekik tanácsot,rájönnek arra maguk is
nah, már télleg ekkora baj, hogy te is elkezdtél politizálni? :)
Nemlesz kifizetve a támogatás, szankcionálják az országot, eljárás indul ellenünk, majd az euro bebukik vele együtt az unió is előbbutóbb és nemlesz semmi.
Azért tartogatják még a pénzeket, hogy nehogy kikelljen fizetni eztse már...
amúgy csak marhúlok de bakker ha belegondolunk még akármi is lehet...
Válasz #2371. hozzászólásra
Nálam tavaly kijöttek a központból ellenőrzésre egy stemplivel. (VPOP)
Helló!kapott már vki naturás támogatást?vagy arra még várni kell?most először igényeltem nem tudom mikorra számítsak!
Moderálta: (575) 2012-01-17 09:30:22
Mint írtam kár ,hogy megszólaltam!
Sapsié a tisztelet,és nem is bánom ha neki lesz igaza!
Azt tudom biztosra a határozatom kész van,és postázásra vár!Ha meg jön, a pénzem is megjön!
Válasz #2367. hozzászólásra
nálunk tavaly be kellett vinni a központba ellőrzésre és mégegy stempliért
Válasz #2369. hozzászólásra
19.-ig 5 percenként jön az SMS????
A MVH nál van egy új szolgáltatás be lehet regisztrálni és akkor 5 percenként kapsz egy megerősítő SMS-t : Igen 19 utalják a SAPS 2. részét szöveggel. Fél perc késés előfordulhat UH a 20. másodpercben még ne hívjátok az ügyfélszolgálatot !
Válasz #2367. hozzászólásra
Nekem az a tapasznyalatom, hogy az adósok kevesebbet ülnek a dolgokon mint a falugazdász.
Válasz #2365. hozzászólásra
Én tavaly úgy kaptam meg hogy egyik nap odaadtam a falugazdásznak másnap délelőtt rám csörgött hogy nála az igazolás diktálja az iktatószámát. Írjam be és küldhetem. Igaz akkor még csak nyolcadika körül volt. És már készen állt minden a beadásra. Most meg szívózik, szerintem nem önszántából hanem felsőbb utasításra.
Válasz #2364. hozzászólásra
És pezsgő is, vagy mit szerethet nem tudod???? Sapsi mit szeretsz?????????
Válasz #2344. hozzászólásra
már írtam. én tavaly 2 hónap után kaptam meg az igazolást a falugazdásztól
Jogos SAPSINAK a taps és a sikoly!!!
Válasz #2362. hozzászólásra
Kösz!!! hogy is mondja Boros-Bockor páros??? Küldünk egy interkontinentális csókot neked ezért az infoért. A maradék 5%-nál valami probléma adódott?
Válasz #2361. hozzászólásra
Jan. 19-én sajtótájékoztató keretében indítja el Fazekas miniszter úr a kifizetéseket. A kérelmezők 95 %-a egy "enter"-re fogja megkapni másnap a pénzét (hasonlóan, mint októberben).
Válasz #2360. hozzászólásra
Talált süllyed!!!!!! És persze még nem is hazudnak a médiának, hiszen valóban "folynak a kifizetések" A paraszti és (ez rám is vonatkozik) meg ne sértődj, átlát ezen a szitán, csak ők hiszik hogy mi teljesen hülyék vagyunk. Bár ettől nekünk nem lesz jobb sajnos
Válasz #2359. hozzászólásra
Én úgy gondolom hogy mielőtt pénzt látnánk még 3x befogja harangozni a média olyan stílusokban hogy a laikusok azthigyjék 3x kaptunk már lóvét.
Válasz #2358. hozzászólásra
El tudom képzelni hogy csepegtetik eláruljam miért?????? Na miért????? Kitaláljátok????
Válasz #2353. hozzászólásra
nem volt hiba ,bár csak úgy lenne
Válasz #2354. hozzászólásra
Én is pont erre gondoltam. Reméljük csal a megérzésünk.
Istan őrizz hogy valakit is bántsak, köszönet mindenkinek aki hiteles infot hoz, főles SAPSI-nak,DEEEEE eddig volt konkrét dátum ha jól emlékszem jan 19 ??? Most igen nagy a hallgatás, nem tetszik ez nekem, nagyon nem