Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bojoba #30131. hozzászólásáraApu még egy forintot nem kapott,pedig októberben már kB.felét meg szokta kapni. Nem is tud róla semmit. Sokan kaptak már a városunkba,de vannak olyanok is akik szint úgy semmit. Érthetetlen
Édesanyámnak most jött ki az ellenőrzési jegyzőkönyv(2024.02.01-én ellenőrizték) Az előzmény: Tavaly szeptember végén kapott egy monitoring vizsgálatot ! Nem az a kultúrát látta a műhold amivel el volt vetve! Megcsináltuk, a falugazdászunkkal fényképfelvétellel "leigazoltuk" Kapott előleget Ciss, Bisz-t is erre most megint megvizsgálták és 2 csillaggal jelölték az eltérést megint.... hogy mi van itt ?Mikor fog végtámogatást kapni?
Válasz Pisti09 #30115. hozzászólásáraHelyesbítek, az inszeminálásokra. Nálunk is bent van a tenyészbika az állományban, decemberben kell lejelenteni adott évre visszamenőleg, h milyen fülszámú tenyészállat meddig volt az anyákkal. Nem hiszem h ez változna (max félévente kell jelenteni)
Válasz subikiss #30125. hozzászólásáraNem izgulok.
Már kerestek akkor sem izgultam.
Minden le van könyvelve most már.
Talán több is mint kellene.
Az első randimon izgultam igaz az már vagy 35 éve volt.
Válasz korrektuzlet11 #30123. hozzászólásáraMás is van így ne idegeskedj. Nekem meg a havernak 2020 ban július 3-án. utaltak de a rendszerben június 28 van írva szóval még vissza is dátumozták.
Nem kaptam még egy fillért sem.
Érdeklődtem illetékes elvtársnál, válaszolt is: folyamatban van az ellenőrzés.
Május óta. Eddig nem találtak semmit hibát, legalább is velem nem tudatták. Tehát keresnek 06.30.-ig .Csak hogy segítsenek.
Azért nem kaptam előleget, nehogy jogosulatlanul kapjak pénzt. Mindenki megbízható aki pénzt kapott, én nem. Szeretném tudni az okát, soha nem fogom. Mert az ügyintéző így döntött.
Ha még ellenőrzik a kérelmemet, akkor esélyes, hogy még a Kormányhivatalnál rohad, ezt használják poháralátétnek.
Válasz imremajor #30117. hozzászólásáraA tenyészbika háremes pároztatással mi a gond , bejelented hogy a bika ettől eddig ezen egyedekkel hált , amikor megellik a tehén bejelented a borjú születését, mi ezen olyan nehéz , évek óta így csinálom soha nem volt gond, az inszeminálással annál több , bár nekem jóravaló emberem volt nem késett a bejelentéssel , ugyanez van ha az állatorvos lusta trehány akkor szívás!
Válasz Pisti09 #30115. hozzászólásáraSokaknak van bent a tehenek között is a tenyészbika. Itt akkor tényleg figyelni kell a folyatásokat, gondolom pár napos eltérés fér bele az elléshez képest. Meggondolandó lesz áttérni az inszeminálásra, amelyik anyagilag kifizetődőbb, mert ugye egy pedigrés bika az nem olcsó jószág
Válasz csabahegeszt #30110. hozzászólásáraAzért az se árt ha megtanultuk annak idején az értő olvasást. Az a levél amit mindenkinek kiküldtek (legalábbis juh-kecskéseknek) azt jelenti, hogy figyeljünk oda az ENAR nyilvántartás pontos vezetésere. Tehát szállítólevelek, kiesések jelentése, beérkezések jelentése, zöld könyv naprakész vezetése. Magyarán semmiféle ENAR ellenőrzés nem lessz azon felül amit eddig is nyilván csináltak.
Válasz csabahegeszt #30108. hozzászólásáraKüldtek nekem is,de a termékenyítési adatok csak a marhásokra vonatkozik.Aki állandóan bent tartja a kost az úgy se tudja mikortól meddig meg hány anya űződött be.
Helyesbítek, már idén jan 1-től kell az online fedeztetési jegy, amit az inszem. Intéz. Persze jó pénzért. Ahol tenyészállat van bent az állományban, ott nem tudom hogy lehet ezt kivitelezni. Hát tényleg üljön be oszt figyelje, aki ezt kitalálta ????
Helyesbítek, már idén jan 1-től kell az online fedeztetési jegy, amit az inszem. Intéz. Persze jó pénzért. Ahol tenyészállat van bent az állományban, ott nem tudom hogy lehet ezt kivitelezni. Hát tényleg üljön be oszt figyelje, aki ezt kitalálta ????
Válasz csabahegeszt #30108. hozzászólásáraIgen. Jövőre kell fedeztetési jegy azonnal a nébih-nek online. Én úgy értelmezem, már a 2024-es támogatáshoz egyeztetik az adatokat. Vagyis még ki se fizették a 23-ast, már kezdik a köv. előkészítését. Vagyis sztem ez nem a 23-as támogatásokra vonatkozik
Válasz nsetelka #30099. hozzászólásáraNem, csak státuszváltás volt nálam pl 01 25-re de tavaly március , előző évben április volt a kifizetés , nagy reményeket nem fűznék hozzá, hogy februárban lesz!
Válasz nsetelka #30097. hozzászólásáraHát...nekem is váltott a Szálas fehérjével együtt, de nekem 9 jogcímből még egy sem jött eddig, csak 9 ellenőrzés.
Válasz sarkozimajus15 #30090. hozzászólásáraA terület alapú az nekem is megjött de az anyajuh hozza a nagyobb pénzt.Annak kellett volna már megjönni,de úgy tűnik,hogy csak márciusba lesz végkifizetés.
Válasz andreajezoviczky #30066. hozzászólásáraItt kedden volt ellenőrzés. Mi voltunk az elsők.
Nem jóindulattal jöttek. Mindent néztek a 2022-es évre vonatkozóan.
Megnézték az összes birkát fülszám szerint.
33532 hozzászólás
Válasz bojoba #30131. hozzászólásáraApu még egy forintot nem kapott,pedig októberben már kB.felét meg szokta kapni. Nem is tud róla semmit. Sokan kaptak már a városunkba,de vannak olyanok is akik szint úgy semmit. Érthetetlen
Édesanyámnak most jött ki az ellenőrzési jegyzőkönyv(2024.02.01-én ellenőrizték) Az előzmény: Tavaly szeptember végén kapott egy monitoring vizsgálatot ! Nem az a kultúrát látta a műhold amivel el volt vetve! Megcsináltuk, a falugazdászunkkal fényképfelvétellel "leigazoltuk" Kapott előleget Ciss, Bisz-t is erre most megint megvizsgálták és 2 csillaggal jelölték az eltérést megint.... hogy mi van itt ?Mikor fog végtámogatást kapni?
.
Fiatal gazdát kapott már valaki?
Válasz Pisti09 #30115. hozzászólásáraHelyesbítek, az inszeminálásokra. Nálunk is bent van a tenyészbika az állományban, decemberben kell lejelenteni adott évre visszamenőleg, h milyen fülszámú tenyészállat meddig volt az anyákkal. Nem hiszem h ez változna (max félévente kell jelenteni)
Válasz korrektuzlet11 #30123. hozzászólásáraSokan nem kaptak.
Csak bégetnek.
Válasz subikiss #30125. hozzászólásáraNem izgulok.
Már kerestek akkor sem izgultam.
Minden le van könyvelve most már.
Talán több is mint kellene.
Az első randimon izgultam igaz az már vagy 35 éve volt.
Válasz csabahegeszt #30121. hozzászólásáraNincs mit. Ne izgulj feleslegesen, majd ha keresnek akkor izgulj.
Válasz korrektuzlet11 #30123. hozzászólásáraMás is van így ne idegeskedj. Nekem meg a havernak 2020 ban július 3-án. utaltak de a rendszerben június 28 van írva szóval még vissza is dátumozták.
Nem kaptam még egy fillért sem.
Érdeklődtem illetékes elvtársnál, válaszolt is: folyamatban van az ellenőrzés.
Május óta. Eddig nem találtak semmit hibát, legalább is velem nem tudatták. Tehát keresnek 06.30.-ig .Csak hogy segítsenek.
Azért nem kaptam előleget, nehogy jogosulatlanul kapjak pénzt. Mindenki megbízható aki pénzt kapott, én nem. Szeretném tudni az okát, soha nem fogom. Mert az ügyintéző így döntött.
Ha még ellenőrzik a kérelmemet, akkor esélyes, hogy még a Kormányhivatalnál rohad, ezt használják poháralátétnek.
Válasz imremajor #30117. hozzászólásáraA tenyészbika háremes pároztatással mi a gond , bejelented hogy a bika ettől eddig ezen egyedekkel hált , amikor megellik a tehén bejelented a borjú születését, mi ezen olyan nehéz , évek óta így csinálom soha nem volt gond, az inszeminálással annál több , bár nekem jóravaló emberem volt nem késett a bejelentéssel , ugyanez van ha az állatorvos lusta trehány akkor szívás!
Válasz subikiss #30116. hozzászólásáraJól van ,te nagyokos!
Köszi a választ.
Válasz subikiss #30119. hozzászólásáraKöszi. Ez rám nem vonatkozik, nem juhozok.
Válasz csontii #30118. hozzászólásáraJuh létszámnyilvántartó
Válasz subikiss #30116. hozzászólásáraMilyen zöld könyvre gondolsz?
Válasz Pisti09 #30115. hozzászólásáraSokaknak van bent a tehenek között is a tenyészbika. Itt akkor tényleg figyelni kell a folyatásokat, gondolom pár napos eltérés fér bele az elléshez képest. Meggondolandó lesz áttérni az inszeminálásra, amelyik anyagilag kifizetődőbb, mert ugye egy pedigrés bika az nem olcsó jószág
Válasz csabahegeszt #30110. hozzászólásáraAzért az se árt ha megtanultuk annak idején az értő olvasást. Az a levél amit mindenkinek kiküldtek (legalábbis juh-kecskéseknek) azt jelenti, hogy figyeljünk oda az ENAR nyilvántartás pontos vezetésere. Tehát szállítólevelek, kiesések jelentése, beérkezések jelentése, zöld könyv naprakész vezetése. Magyarán semmiféle ENAR ellenőrzés nem lessz azon felül amit eddig is nyilván csináltak.
Válasz csabahegeszt #30108. hozzászólásáraKüldtek nekem is,de a termékenyítési adatok csak a marhásokra vonatkozik.Aki állandóan bent tartja a kost az úgy se tudja mikortól meddig meg hány anya űződött be.
Nálam 07.13 óta semmi változás. Kezdjek aggódni ?
Válasz csabahegeszt #30108. hozzászólásáraIgen. Jövőre kell fedeztetési jegy azonnal a nébih-nek online. Én úgy értelmezem, már a 2024-es támogatáshoz egyeztetik az adatokat. Vagyis még ki se fizették a 23-ast, már kezdik a köv. előkészítését. Vagyis sztem ez nem a 23-as támogatásokra vonatkozik
Válasz andreajezoviczky #30109. hozzászólásáraEz pontosan mit jelent?
Pl a juhoknál termékenyítés?
Hát üljön oda oszt figyelje .
Most akkor kijönnek átszámolni ?
Válasz csabahegeszt #30108. hozzászólásáraIgen én tegnap kaptam ilyen gmail-t
Az állatosokat kérdezném,hogy kaptatok e emailt a nébihtől hogy enár ellenőrzés lesz.
Adategyeztetés .
Válasz mogyorosfony #30105. hozzászólásáraSemmi semmi…..
Válasz tinca12311 #30101. hozzászólásáraSemmi sem sehol????
Mi a k. Rva any. Tokat nem fizetitek a földalapuakat sem!??
Egy fillért sem kaptunk s 50 éve ugyanazt csináljuk...
Persze az inflációs számokban nem lett volna szép az eddigi bevett szetember környéki kifizetés ugye-ugye!?
Most meg mikor mindenki fillér nélkül maradt és terményük meg a raktárba raggaadt ezért minden ilyen gadának joga lenne ahhoz ha kaszát ragad"!
Válasz tinca12311 #30101. hozzászólására
Nem semmi változás dec 01 óta..Még sem mozdul
Válasz tinca12311 #30101. hozzászólására12.01 óta semmi sem,előleg semmi.
Sziasztok! Aki eddig semmi Criss Biss nem kapott annál volt most bármi változás?
Válasz nsetelka #30099. hozzászólásáraNem, csak státuszváltás volt nálam pl 01 25-re de tavaly március , előző évben április volt a kifizetés , nagy reményeket nem fűznék hozzá, hogy februárban lesz!
Sziasztok kapott már valaki Natura gyepet ebben az évben?
Válasz nsetelka #30097. hozzászólásáraHát...nekem is váltott a Szálas fehérjével együtt, de nekem 9 jogcímből még egy sem jött eddig, csak 9 ellenőrzés.
Nekem 25-én váltott a natura.Lehetséges hogy,hamarosan fizetnek?
Válasz hochmajerkati #30093. hozzászólásáraToltsd le, lepj be oda, ahol a kerelmeket szoktad beadni, ott van h. KR dojumentum nyomtatatsa, ott.tudod atalakitani pdf-be.
Válasz sarkozimajus15 #30090. hozzászólásáraA terület alapú az nekem is megjött de az anyajuh hozza a nagyobb pénzt.Annak kellett volna már megjönni,de úgy tűnik,hogy csak márciusba lesz végkifizetés.
Válasz imremajor #30088. hozzászólásáraNálam 2023 Oktober.
Valami jött az ügyfékapura az Állam Kincstártól de kódolt
Nemzeti tejtámogatás van aki még nem kapott ?Itt olvastam hogy decemberben már volt aki kapott .
Válasz imremajor #30088. hozzászólására Nekem volt ellenőrzésem novemberben, minden ok!
Válasz Pisti09 #30079. hozzászólásáraA rendes Terület alapú támogatást,mi is megkaptuk már mindet,de az AÖP-még nem,arra várunk....
Válasz imremajor #30088. hozzászólásáraMég tavaly novemberben több ismerősnél , azóta nem hallottam!
ENAR szarvasmarha ell. volt -e vaöakinél?
Válasz imremajor #30069. hozzászólásáraa birka állatjólétinél
Válasz andreajezoviczky #30062. hozzászólásáraNem, egy fillért sem. Semmilyen jogcímen.
Válasz andreajezoviczky #30066. hozzászólásáraItt kedden volt ellenőrzés. Mi voltunk az elsők.
Nem jóindulattal jöttek. Mindent néztek a 2022-es évre vonatkozóan.
Megnézték az összes birkát fülszám szerint.
Válasz subikiss #30080. hozzászólásáraIgen,az is jobb lenne mint a semmi.
Válasz kovacsviktoraggtelek #30081. hozzászólásáraItt is nálunk Békés megye jön a választás most júniusban így tuti meg indulnak a kifizetések mostmár