Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tomi1451 #33437. hozzászólásáraJól ráijesztettél a bennfentesekre , akik állandóan megelégedésüket reklámozzák, hogy elsők között időben megkapják a pénzeket , te meg rájuk előzöl a 25-ös évivel , már kezdték fogalmazni a központba küldendő reklamációjukat, mert hátrébb sorolódtak a hűséglistán !
Válasz Tomi1451 #33437. hozzászólásáraEl vagy csúszva 1 évvel!Most a 2024-es támogatások jönnek,de van akinek még a 2023-as sincs minden kifizetve!A 2025-öst majd júniusig fogod megigényelni!
Válasz Rabó001 #33440. hozzászólásáraSzerintem az előlegfizetés okt.15-nov30-ig tart ilyenkor 70%-ot fizetnek.A következő a részkifizetés,most nem tudom miért írnak részlet kifizetést,ilyenkor aki kapott előleget,akkor most kapja a maradékot.Ha nem kapott előleget akkor akár egyben is megkaphatja az adott jogcímet,vagy részletekben.Bármilyen variáció előfordulhat.
Válasz barnatanya2019 #33432. hozzászólásáraSzintén. Októberben előleg kifizetés volt, most meg jött a határozat első részletfizetésről.
Mondjuk logikailag nem értem az elnevezéseket, de mindegy. Ha már egy részletet fizettek, akkor az az első részlet lenne.
Válasz Füle #33434. hozzászólásáraMost a 2025 évi előleg fizetik,
Én se a.mostani kifizetésre gondoltam, most a szerencsések között vagyok mert jött előleg, de még maradt a 2024 évből is
És arról semmi hír
Válasz colizoli #33416. hozzászólásáraEnis méh kímélőt vállaltam, megtörtént a fellebezés, hátha nekünk is elfogadják és jön a határozat, de ezek szerint van remény ????????
Válasz atixon #33414. hozzászólásáraMéhkímélő szer hasznàlatot ,de el utasították tiltott szer használatàra hivatkozva. Őszintén szólva nem sok reményt fűztem hozzá hogy, pozitív kimenete lesz .Erre ma jött a nem várt jóváhagyó határozat
Válasz Dávid06 #33410. hozzászólásáraMit vállaltál? Mire történt a fellebezés? Mástól még nem halottam hogy határozat jött colna aöp fellebezésre, akkor van remény
Válasz Marhajani #33356. hozzászólására. Bocsi hogy ilyet kérdezek.
A történelmit azt külön igényelni kell? Meg örököltük. Én már nem gazdálkodok tovább. A tej, hízotbika, és az extenzifikációs szarvasmarha támogatást örököltem. Azt ugyanúgy igényelni kell, vagy automatikusan jár? Köszi a választ.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd én ezt olvastam ????♀️
Válasz jneerzso #33332. hozzászólásáraÉn sem kaptam még semmit! Az egyik azt írta, hogy 2025. márciusban fogjuk kapni, van aki azt írta, hogy a részfizetéskor decemberben! Nem tudom, hogy miért! 2021. évben az évi telepítést már októberben fizették! Most semmi! De akkor miért nem adnak semmit! Legalább annyit fizetnének amit ráforfítottunk!
Válasz barnatanya2019 #33399. hozzászólásáraSzokás szerint? Sosem sikerült nekik a június 30-at tartani. Nekem még a 2022-ből és 2023-ból is tartoznak. De amit kifizettek a 2023-ból, annak is a legutóbbi tétele augusztus végén jött.
33748 hozzászólás
Válasz Tomi1451 #33437. hozzászólásáraJól ráijesztettél a bennfentesekre , akik állandóan megelégedésüket reklámozzák, hogy elsők között időben megkapják a pénzeket , te meg rájuk előzöl a 25-ös évivel , már kezdték fogalmazni a központba küldendő reklamációjukat, mert hátrébb sorolódtak a hűséglistán !
Válasz Tom250 #33445. hozzászólásáraDecember 1-től jöhetnek a részfizetések minden évben. Hol jöttek hol nem, most szsrencsére jönnek.
Válasz Tomi1451 #33437. hozzászólásáraEl vagy csúszva 1 évvel!Most a 2024-es támogatások jönnek,de van akinek még a 2023-as sincs minden kifizetve!A 2025-öst majd júniusig fogod megigényelni!
Októberben jött BISS-CRISS előleg, most meg részfizetés.
Van valami oka hogy most ilyen hamar megjött a második részelt? Mert a második részletet általában inkább tavasszal szokták küldeni.
Nem mint ha zavarna, csak érdekel.
Válasz Tomi1451 #33442. hozzászólásáraÉn is várok még egy fellebbezett jogcímet.
Válasz Rabó001 #33440. hozzászólásáraSzerintem az előlegfizetés okt.15-nov30-ig tart ilyenkor 70%-ot fizetnek.A következő a részkifizetés,most nem tudom miért írnak részlet kifizetést,ilyenkor aki kapott előleget,akkor most kapja a maradékot.Ha nem kapott előleget akkor akár egyben is megkaphatja az adott jogcímet,vagy részletekben.Bármilyen variáció előfordulhat.
Válasz Igazi Földönfutó #33441. hozzászólásáraIgazad van!
A 2023bol várok még , arról valakinek infó?
Válasz Tomi1451 #33439. hozzászólásáraIgen, ami a 2024 évi támogatásra vonatkozik.
Válasz barnatanya2019 #33432. hozzászólásáraSzintén. Októberben előleg kifizetés volt, most meg jött a határozat első részletfizetésről.
Mondjuk logikailag nem értem az elnevezéseket, de mindegy. Ha már egy részletet fizettek, akkor az az első részlet lenne.
Válasz Igazi Földönfutó #33438. hozzászólásáraEz a jövő évi júliusig fizetendő összeg előlege, nem?
Válasz Tomi1451 #33437. hozzászólására2025 évi előleg????????
Válasz Füle #33434. hozzászólásáraMost a 2025 évi előleg fizetik,
Én se a.mostani kifizetésre gondoltam, most a szerencsések között vagyok mert jött előleg, de még maradt a 2024 évből is
És arról semmi hír
Válasz szakalneirenke83 #33422. hozzászólásáraNekem is, de ez már az előleg utáni részlet fizetés. A bátyámnak még előleget sem fizettek.
Biss részkifizetés határozat érkezett.
Válasz Tomi1451 #33429. hozzászólásáraMeg is válaszoltad saját magadnak hogy július 31.Még a 2023-as sincs soknak kifizetve és már régen elmúlt július!
Sziasztok! Esetleg valaki kapott még aöp fellebbezésre határozatot?
Válasz p.szandika092 #33431. hozzászólásáraBISS-CRISS részfizetés októberi előleg után ma jött.
Válasz Füle #33428. hozzászólásáraAz nagyon jó,szinte mindenből kimarad az ember! Egy kis alaptámogatást is segítséggel tudtunk belőlük kivakarni...
Válasz Tomi1451 #33429. hozzászólásáraNem is az hogy maradt, eddig nem fizettek semmit. Annyit mondtak, legyünk türelemmel....
Sziasztok
Akinek még maradt a 2024 es támogatásból, amit elvileg július 31ig fizetnek arról van valami infó hogy mikor fizetik?
Válasz p.szandika092 #33426. hozzászólásáraAki nem kapott előleget AKG-ÖKO az csak márciustól számíthat már csak pénzre!
Válasz p.szandika092 #33426. hozzászólásáraOnnan semmi.
Válasz jneerzso #33421. hozzászólásáraAkg-ról? Előleg?
Sziasztok!
Sajnos "csak" a fellebezés jött meg az őshonosból
Hamar örültünk, de ez még nem a 2024es kifizetés volt.
Örülünk ennek is, mert 1 évet vártunk rá....
Valakinek volt változás, 09.04 óta?
Válasz szakalneirenke83 #33422. hozzászólásáraHektáronként mennyi?
Válasz Vietnámi #33405. hozzászólásáraTámogatási kérelem beadásnál tudod be ixelni! 2023 év! Mert a régiek már lejártak!
Ma hajnalban határozat BISS/CRISS előlegfizetés
Válasz p.szandika092 #33420
Ma reggel jött értesítés róla.
Mai nap alapszintü támogatásról határozat! Akg előleget kapott valaki?
Válasz Mézga #33418. hozzászólásáraMospilan
Válasz Dávid06 #33415. hozzászólásárami volt a tiltott szer?
Válasz colizoli #33416. hozzászólásáraEnis méh kímélőt vállaltam, megtörtént a fellebezés, hátha nekünk is elfogadják és jön a határozat, de ezek szerint van remény ????????
Válasz atixon #33414. hozzászólásáranekem is ma jött, hogy elfogadták a fellebezésemet.
Válasz atixon #33414. hozzászólásáraMéhkímélő szer hasznàlatot ,de el utasították tiltott szer használatàra hivatkozva. Őszintén szólva nem sok reményt fűztem hozzá hogy, pozitív kimenete lesz .Erre ma jött a nem várt jóváhagyó határozat
Válasz Dávid06 #33410. hozzászólásáraMit vállaltál? Mire történt a fellebezés? Mástól még nem halottam hogy határozat jött colna aöp fellebezésre, akkor van remény
Válasz szantoneszj #33411. hozzászólásáraMaximum 2 nap és mindíg csippan a telefon!
Válasz L.L. #33409. hozzászólásáraHello! Nem szoktam nézni a státuszt de szinte már 2. Éve mindig meg jön decemberig
Válasz májki #33408. hozzászólásáraHatározat utàn tapasztalatod szerint mikor várható utalás?
Aöp fellebbezésre érkezett jóváhagyó hatàrozat!
Válasz májki #33408. hozzászólásáraÜdv!Mikor volt státuszváltás?
Nekem 5 én,de nem kaptam még határozatot.
Megjött a végkifizetés utolsó criss,biss határozatai.Hektáronkénti összeg 88 000ft
Most jött a határozat az alapszintű jövedelem támogatásról.
Válasz szakalneirenke83 #33404. hozzászólásáraEz pontosabban úgy van,hogy decembertől jun.30-g teljesít rész és végkifizetést.
Válasz Marhajani #33356. hozzászólására. Bocsi hogy ilyet kérdezek.
A történelmit azt külön igényelni kell? Meg örököltük. Én már nem gazdálkodok tovább. A tej, hízotbika, és az extenzifikációs szarvasmarha támogatást örököltem. Azt ugyanúgy igényelni kell, vagy automatikusan jár? Köszi a választ.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd én ezt olvastam.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd én ezt olvastam ????♀️
Válasz jneerzso #33332. hozzászólásáraÉn sem kaptam még semmit! Az egyik azt írta, hogy 2025. márciusban fogjuk kapni, van aki azt írta, hogy a részfizetéskor decemberben! Nem tudom, hogy miért! 2021. évben az évi telepítést már októberben fizették! Most semmi! De akkor miért nem adnak semmit! Legalább annyit fizetnének amit ráforfítottunk!
Válasz fattyú #33400. hozzászólásáraIgen. 2009 óta nálam mindig tartva van. Igaz nincs is nagy hiba a beadott anyagokban.
Válasz barnatanya2019 #33399. hozzászólásáraSzokás szerint? Sosem sikerült nekik a június 30-at tartani. Nekem még a 2022-ből és 2023-ból is tartoznak. De amit kifizettek a 2023-ból, annak is a legutóbbi tétele augusztus végén jött.
Válasz ficzere.szabolcs #33394. hozzászólására06.30-ig megjön szokás szerint.