Válasz mogyorosimarika60 #33633. hozzászólásáraAzért a nyugdíjas a hibás, mert megszavazzák ezt a pofátlan kormányt. A kifizetett nyugdíj nem pörgeti a gazdaságot, ellenben ha a gazdák kapnák meg a pénzüket, akkor lenne mit fordítani műtrágya vagy vetőmag vásárlásra. Nem véletlen, hogy az AKG és Öko pályázatokat ilyen mértékben túligényelték, mert nincs pénz rövid és közép távú befektetésekre a gazdáknál. De a nyugdíjasok mellett lehetne a csádi missziót, a kirgíz krumplinemesítőt vagy az afrikai templomokat is említeni.
Jó reggelt mindenkinek. Én még most szeretném beadni a permetezési naplót. Nekem falugazdász csinálta mindig. Most ezzel a kód mizériával,nem tudom,hogy csináljam,mert az email cim az itthoni számitógépre jön. A falugazdász,hogy tudjon belépni a kóddal, ha előbb nekem kell megnyitni az ügyfélkaput,hogy kód érkezzen? Akinek van ötlete,irjon, sűrgős lenne,mivel31-ig kell beadni. köszönöm.
Válasz Timea9582 #33626. hozzászólásáraKedves Tímea! Abban egyetértek, hogy felháborító!! Már én is várnám, de semmit sem kaptam még!
Dehogy ehhez mi köze a nyugdijjasoknak, azt nem értem! Mindenhol a nyugdijjas a hibás? Szegények ledolgozták az életüket, befizették a sok járulékot, van aki 40-50 év munkaviszony után elment nyugdíjba, kapja amiért megdolgozott! Miért hibás abban, hogy nem küldik a támogatásokat?
2024-es előleg semmi eddig. Biss, Cris, Natura, Aöp gyep vállalás. Státuszváltás a héten volt csak az AÖPnél, többinél nem. Viszont bejelentkeztek Natura gyep ellenőrzésre. Állítólag a helyszínen már mértek, most dokumentumokat kérnek be elektronikus beküldéssel vagy vigyem be személyesen(gazdálkodási napló papír alapon, igazolás kaszálásról stb...)
Válasz Timea9582 #33626. hozzászólásáraOff
Üres az államkassza. Ide oda pakolgatják azt a kevés pénzecskét. De nyugi jön egy újabb keleti hitel a választás előtt, az árát majd nyögjük mi a gyerekeink meg az unokáink..
On
Válasz mogyorosimarika60 #33625. hozzászólásáraNincs pénz semmire, majd most a nyugdíjasok kapják a dupla pénzt, a gazdák meg kit érdekelnek.... Csak van az a mondás a gazda nem sz..ik az Úr nem eszik...Felháborító amúgy.
Válasz erik18 #33620. hozzászólásáraAz enyém is november 29., eddig se pénz, se határozat! Nem tudom miért! Mondjuk azért közölhetnék, hogy miért nem fizetnek ki semmit! Mindenki várja a pénzét! Ők pedig tesznek rá, ülnek rajta!
Válasz erik18 #33620. hozzászólásáraNekem is ugyanez, gondolom ez így nem jelent semmit, hogy státuszt váltott az AÖP. Addig úgysem fizetik ki amíg az alap nem jött.
Most már igazán köszönet jár annak aki megnézi , hogy áll a támogatása, és ezt közzé is teszi , hisz akkor ö már használja a többlépsócső azonosítást , ami azért nem annyi hogy itt a jelszóm mutasd, naponta 5x ,hogy ne kívánja többször!
Válasz jneerzso #33607. hozzászólásáraA hírek szerint az erdős kifizetéseket (Natura, szerkezet-átalalkítás, erdősítés) nem kell március előtt várni. Illetve lehet, de felesleges.
Válasz jneerzso #33603. hozzászólásáraSajnos, de én sem semmit! Erdő telepítés, ápolás, méhekre az állajóléti támogatás, földalapú támogatás! Egy fillért sem! November 29-én volt státusz váltás! Azóta semmi! De legalább tudnánk miért! Esetleg nem gondolják, hogy mindenkinek kellene a pénz?
Valamit lehet már tudni az új erdőtelepítési pályázatról? Mikor indul? Mik a lehetőségek? stb.. Elvileg tavaly az jött volna ki legelőször, ahhoz képest még csend!
Válasz fattyú #33598. hozzászólásáraIgen, azt olvastam, köszi. Csak mástól nem nagyon jöttek hasonló hozzászólások, azért is kérdeztem.
Te előtte már kaptál előleget is?
Én ahogy néztem 2024 januárban nem volt utalás. Februárban utaltak szálas fehérje takarmányt és tejhasznú tehenet.
2023 januárban utaltak zöldítést, Területalaput és szálas fehérje takarmányt.
Fiatal gazdát mi is várjuk de semmi infó róla ahogy az állatjólétiről se.
33936 hozzászólás
Válasz mogyorosimarika60 #33633. hozzászólásáraAzért a nyugdíjas a hibás, mert megszavazzák ezt a pofátlan kormányt. A kifizetett nyugdíj nem pörgeti a gazdaságot, ellenben ha a gazdák kapnák meg a pénzüket, akkor lenne mit fordítani műtrágya vagy vetőmag vásárlásra. Nem véletlen, hogy az AKG és Öko pályázatokat ilyen mértékben túligényelték, mert nincs pénz rövid és közép távú befektetésekre a gazdáknál. De a nyugdíjasok mellett lehetne a csádi missziót, a kirgíz krumplinemesítőt vagy az afrikai templomokat is említeni.
Válasz speterszegi1 #33634. hozzászólásáraA falugazdászodnak csinálj meghatalmazást a Nebih oldalán és akkor bármikor be tud lépni .
Jó reggelt mindenkinek. Én még most szeretném beadni a permetezési naplót. Nekem falugazdász csinálta mindig. Most ezzel a kód mizériával,nem tudom,hogy csináljam,mert az email cim az itthoni számitógépre jön. A falugazdász,hogy tudjon belépni a kóddal, ha előbb nekem kell megnyitni az ügyfélkaput,hogy kód érkezzen? Akinek van ötlete,irjon, sűrgős lenne,mivel31-ig kell beadni. köszönöm.
Válasz Timea9582 #33626. hozzászólásáraKedves Tímea! Abban egyetértek, hogy felháborító!! Már én is várnám, de semmit sem kaptam még!
Dehogy ehhez mi köze a nyugdijjasoknak, azt nem értem! Mindenhol a nyugdijjas a hibás? Szegények ledolgozták az életüket, befizették a sok járulékot, van aki 40-50 év munkaviszony után elment nyugdíjba, kapja amiért megdolgozott! Miért hibás abban, hogy nem küldik a támogatásokat?
Válasz Igazi Földönfutó #33630. hozzászólásáraVicces vagy!
2024-es előleg semmi eddig. Biss, Cris, Natura, Aöp gyep vállalás. Státuszváltás a héten volt csak az AÖPnél, többinél nem. Viszont bejelentkeztek Natura gyep ellenőrzésre. Állítólag a helyszínen már mértek, most dokumentumokat kérnek be elektronikus beküldéssel vagy vigyem be személyesen(gazdálkodási napló papír alapon, igazolás kaszálásról stb...)
Válasz trikolor5 #33629. hozzászólásáraMegszólalt a szakértő.Ősszel ugyanezt mondtad,aztán sorban fizettek ki mindenkit.
Válasz Timea9582 #33626. hozzászólásáraOff
Üres az államkassza. Ide oda pakolgatják azt a kevés pénzecskét. De nyugi jön egy újabb keleti hitel a választás előtt, az árát majd nyögjük mi a gyerekeink meg az unokáink..
On
Válasz Timea9582 #33626. hozzászólásáraEz a "nincs pénz "duma már nagyon unalmas.A nyugdíjnak meg ehhez végképp semmi köze.
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-20 08:11:32
Válasz mogyorosimarika60 #33625. hozzászólásáraNincs pénz semmire, majd most a nyugdíjasok kapják a dupla pénzt, a gazdák meg kit érdekelnek.... Csak van az a mondás a gazda nem sz..ik az Úr nem eszik...Felháborító amúgy.
Válasz erik18 #33620. hozzászólásáraAz enyém is november 29., eddig se pénz, se határozat! Nem tudom miért! Mondjuk azért közölhetnék, hogy miért nem fizetnek ki semmit! Mindenki várja a pénzét! Ők pedig tesznek rá, ülnek rajta!
Válasz barnatanya2019 #33616. hozzászólásáraKöszi, nekünk az nincs.

Őshonost várnánk már, vicc ez az egész!
De szajkózza Nagy István hogy hányszáz milliárdot kaptak már meg a gazdák...
Válasz erik18 #33620. hozzászólásáraNekem is ugyanez, gondolom ez így nem jelent semmit, hogy státuszt váltott az AÖP. Addig úgysem fizetik ki amíg az alap nem jött.
Válasz Mézga #33621. hozzászólásáraIgazad van , nem egy bonyolult valami, működik!
Válasz kulakman #33618. hozzászólásáranem olyan bonyolult beírni azt a +6 számot
Válasz barnatanya2019 #33616. hozzászólásáraNekem is 18 al váltott az AÖP státusza, de a területalapú maradt 11.29
még előleget sem kaptunk.
Válasz imre.kosa #33610. hozzászólásáraKiskérődző támogatását fizették most 9.-ikén.
Most már igazán köszönet jár annak aki megnézi , hogy áll a támogatása, és ezt közzé is teszi , hisz akkor ö már használja a többlépsócső azonosítást , ami azért nem annyi hogy itt a jelszóm mutasd, naponta 5x ,hogy ne kívánja többször!
Válasz barnatanya2019 #33616. hozzászólásáraNekem is mai nappal váltott a statusza!
Válasz vizilola #33611. hozzászólásáraAÖP most váltott
Válasz Balazs8811 #33614. hozzászólásáraSzintén..
Válasz vizilola #33611. hozzászólásáraŐshonost én is várom,a három évből eggyet kaptam eddig .Lassan az új pályázatra kell beadni.
Válasz imre.kosa #33610. hozzászólásáraNem, se határozat, se pénz
Válasz imre.kosa #33610. hozzászólásáraNem, se határozat, se pénz
Válasz imre.kosa #33610. hozzászólásáraJó estét!
Állatjóléti jött 1 hete, juhra.
Őshonos valakinek?
Valakinek idén januárban jött valami?
Válasz jneerzso #33607. hozzászólásáraA hírek szerint az erdős kifizetéseket (Natura, szerkezet-átalalkítás, erdősítés) nem kell március előtt várni. Illetve lehet, de felesleges.
Válasz geniusfifa10 #33599. hozzászólásáraIgen, jött előleg mindhármunknak, de részfizetés most csak nekem.
Válasz mogyorosimarika60 #33606. hozzászólásáraÁpolásira kaptam előleget Novemberben, de az erdőtelepítési támogatásra semmit. Október 22 én volt státuszváltás, azóta nem mozdult.
Válasz jneerzso #33603. hozzászólásáraSajnos, de én sem semmit! Erdő telepítés, ápolás, méhekre az állajóléti támogatás, földalapú támogatás! Egy fillért sem! November 29-én volt státusz váltás! Azóta semmi! De legalább tudnánk miért! Esetleg nem gondolják, hogy mindenkinek kellene a pénz?
Válasz geniusfifa10 #33597. hozzászólásáraEgyiket sem, idén még egy határozat se jött.
Válasz Agrofarm #33602. hozzászólásáraMiért akarsz te magadnak rosszat?
Válasz Agrofarm #33602. hozzászólására1 ft ot sem kaptam még erdőtelepítési támogatásból.
Hello!
Valamit lehet már tudni az új erdőtelepítési pályázatról? Mikor indul? Mik a lehetőségek? stb.. Elvileg tavaly az jött volna ki legelőször, ahhoz képest még csend!
Válasz geniusfifa10 #33597. hozzászólásáraÜdv!
December elején kaptam!
Azóta semmit,se szálasfehérje,se aöp,se fiatal gazda.
Hello!
Valamit lehet már tudni az új erdőtelepítési pályázatról? Elvileg tavaly az jött volna ki legelőször, ennek ellenére még mindig semmi.
Válasz fattyú #33598. hozzászólásáraIgen, azt olvastam, köszi. Csak mástól nem nagyon jöttek hasonló hozzászólások, azért is kérdeztem.
Te előtte már kaptál előleget is?
Válasz geniusfifa10 #33597. hozzászólásáraMúlt héten jött mindkettő.
Sziasztok!
Decemberben, vagy azóta kaptatok Criss/Biss részfizetésről határozatot?
Én ahogy néztem 2024 januárban nem volt utalás. Februárban utaltak szálas fehérje takarmányt és tejhasznú tehenet.
2023 januárban utaltak zöldítést, Területalaput és szálas fehérje takarmányt.
Fiatal gazdát mi is várjuk de semmi infó róla ahogy az állatjólétiről se.
Aöp-öt tudni lehet már, hogy mennyivel számolják?
Válasz erzsii408 #33592. hozzászólásáraSemmi baj
Válasz Balu86 #33585. hozzászólásáraSajnálom,tavaly előtt nekünk is 2022 juniusátol 2023 junius lett mire vége lett az ellenőrzésnek!
Válasz erzsii408 #33591. hozzászólásáraBocsi a ? Jelekért
Benyomdotak és csak most lattam
Válasz monorinvest #33590. hozzászólásáraKöszönöm szepen ????
Válasz erzsii408 #33589. hozzászólásáraSzia január vége a határidő a beadásra
Sziasztok!
A gazdálkodási naplónak mi a leadási határideje ?
Válaszokat előre köszönöm
Válasz bubu13 #33581. hozzászólásáranekem elfogadták és ki is fizették.
Válasz Füle #33586. hozzászólásáraIgen