Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Koczka József #29978. hozzászólására2014 ,akkoriban nem volt ekkora összeg csak legalább időben fizették.Ha olyan korrektek lennének a néppel akkor le mondanának legalább egy évre a fizetésükről a miniszterek és kapnák a hétköznapi emberek fizetését.A sok miniszter havi sok száz milliót tesz zsebre,azokat a pénzeket fordíthatnák akár az ilyen jellegű kifizetésekre.Én Naív.
Válasz kovi9191 #29969. hozzászólásáraA fene tudja,eddig én is szinte az elsők között megkaptam,most meg semmi.Bár ellenőrzésre ki vagyok jelölve/szálastakarmány téma/de van aki szintén ellenőrzés alatt van és már kapott.Az ellenőrzés amúgy sehol.
Válasz meza #29971. hozzászólásáraÉn ezért nem adtam be,ez az aljas banda csak szorongatja a népet és még amellé a pénzt ami jár vissza tartják.Mikor kezdtem a juh tartást október végén LEGKÉSŐBB a számlán volt az előleg,most meg örülhetsz ha megkapod.Termeléshez kötött anyajuh támogatást kaptatok már?
Válasz kapusi1122 #29970. hozzászólásáraLeltár megvolt. Pontosan nem tudjuk még,H mikor jönnek.
A naplót kitöltöttük, számlák, ENAR listák, vizsgálatok mellékelve vannak.
Nem tudjuk mire számíthatunk.
Sziasztok. Nekem 07.03 óta rá se néztek. Eddig minden évben ősszel megkaptam szinte mindent most semmit. Családban és környezetemben mindneki kapott elég sok jogcímen. Kivancsi lennék mi alapján osztogatják.
Mi sem kaptunk semmit (Győr-Moson-Sopron VÁRMEGYE )...A Páromnak azt mondták a Kormányhivatal munkatársai, hogy ne aggódjunk, június 30-a a fizetési határidő, addig meg kell érkeznie az összegnek.....Szóval, várunk, mást nagyon nem tudunk tenni. Vagyis, példát vehetnénk Németországról, mi szívesen csatlakoznánk!
Válasz tinca12311 #29962. hozzászólásáraHát mi még múlt évben kaptunk pénzt,de még a múlt évből vissza van pár százezer tartva! Az AÖP meg valamikor tavassza utalják...Szóval azért itt más,mint a többieknél,nem értem,hogy ez miért van így! Minden gazda számítana a pénzére,főleg ilyen évek után,és árak után..Jász Nagykun vármegyéből írtam...Kitartás mindenkinek,Balázs...
Sziasztok! Nagyon elvagyunk keseredve semmi nem kaptunk eddig , a Nagy István egyfolytába vigyorog így segít úgy a gazdáknak és egy huncut forint nem jött dátum 2023.12.02. Semmi nem változik.
Értem sokan nem háborognak de ez már eszméletlen aki egy forintot se kapott.
December hívtuk a falugazdászt mondta nincs ellenőrzés……. Másnál mi a helyzet
Vigaszként írom, hogy én sem kaptam semmit, viszont tegnap (vasárnap) BISS és CRISS határozat is érkezett, a teljes összegről, a folyószámla adatoknál pedig mai dátum szerepel utalási adatként. Remélhetőleg meg is érkezik... :-)
Válasz bojoba #29952. hozzászólásáraNovember végén kaptam előleget, azóta semmit! Az is valami 12800 ft hektáronként! Mikor indulnak a kifizetések? Vagy várni kell júniusig?
Válasz tinca12311 #29944. hozzászólásáraAKG felméréseket eröltetett menetben ( hétvégéken is ) végezték ősszel , erről semmi nem jött eddig róla , csak ismerőstől tudtam meg, mert odament megkérdezni mit keresnek a földemen, eddig nekem is csak a piaci biztosítás %-a jött !
Sziasztok nálunk eddig semmi nem jött csak a biztosítás díj.
Nincs ellenőrzés , dátummak 12.01. van írva .
Ez komoly hogy nyárig kapjuk meg van aki Biss 2 részét meg a Criss is a 2 részét rég megkapták decemberbe mi meg egy forintot se …..
33530 hozzászólás
Válasz Pisti09 #29972. hozzászólásáraAnyósomnak lesz ellenőrzése, ő már szinte mindent megkapott a többi jogcímen.
Nekünk csak a biztosítási díjtámogatás jött eddig. Ellenőrzésünk nem volt, csak adategyeztetés még ősszel.
Válasz Koczka József #29978. hozzászólására2014 ,akkoriban nem volt ekkora összeg csak legalább időben fizették.Ha olyan korrektek lennének a néppel akkor le mondanának legalább egy évre a fizetésükről a miniszterek és kapnák a hétköznapi emberek fizetését.A sok miniszter havi sok száz milliót tesz zsebre,azokat a pénzeket fordíthatnák akár az ilyen jellegű kifizetésekre.Én Naív.
Válasz Pisti09 #29972. hozzászólásáraMikor volt az?
Válasz kovi9191 #29969. hozzászólásáraA fene tudja,eddig én is szinte az elsők között megkaptam,most meg semmi.Bár ellenőrzésre ki vagyok jelölve/szálastakarmány téma/de van aki szintén ellenőrzés alatt van és már kapott.Az ellenőrzés amúgy sehol.
Válasz trencsenyi.zoli #29968. hozzászólásáraCsongrád-Csanád megye itt is sajnos 0 forint. És ellenőrzést nem látnak.
Válasz sarkozimajus15 #29963. hozzászólásáraKöszönjük viszont....
Válasz Pisti09 #29972. hozzászólásáraEddig egy fillért sem sehonnan....
Válasz trencsenyi.zoli #29968. hozzászólásáraNálam is ugyan ez
Válasz meza #29971. hozzászólásáraÉn ezért nem adtam be,ez az aljas banda csak szorongatja a népet és még amellé a pénzt ami jár vissza tartják.Mikor kezdtem a juh tartást október végén LEGKÉSŐBB a számlán volt az előleg,most meg örülhetsz ha megkapod.Termeléshez kötött anyajuh támogatást kaptatok már?
Válasz kapusi1122 #29970. hozzászólásáraLeltár megvolt. Pontosan nem tudjuk még,H mikor jönnek.
A naplót kitöltöttük, számlák, ENAR listák, vizsgálatok mellékelve vannak.
Nem tudjuk mire számíthatunk.
Válasz meza #29959. hozzászólásáraLehet tudni bármi infót ,többet?
Sziasztok. Nekem 07.03 óta rá se néztek. Eddig minden évben ősszel megkaptam szinte mindent most semmit. Családban és környezetemben mindneki kapott elég sok jogcímen. Kivancsi lennék mi alapján osztogatják.
Válasz tinca12311 #29962. hozzászólásáraDecember 01 státuszváltás..Azóta megállt minden se pénz egy Ft se.Se semmi...
Sziasztok. Hétvégén határozatok BISS+CRISS tegnap/ma utalások
Nekem is csak a biztosítási díj támogatást küldték eddig .Hajdú-B. Vmegye.
Mi sem kaptunk semmit (Győr-Moson-Sopron VÁRMEGYE )...A Páromnak azt mondták a Kormányhivatal munkatársai, hogy ne aggódjunk, június 30-a a fizetési határidő, addig meg kell érkeznie az összegnek.....Szóval, várunk, mást nagyon nem tudunk tenni. Vagyis, példát vehetnénk Németországról, mi szívesen csatlakoznánk!
Válasz sarkozimajus15 #29963. hozzászólásáraKöszönöm! Pontosan ilyen év után ….
Válasz tinca12311 #29962. hozzászólásáraHát mi még múlt évben kaptunk pénzt,de még a múlt évből vissza van pár százezer tartva! Az AÖP meg valamikor tavassza utalják...Szóval azért itt más,mint a többieknél,nem értem,hogy ez miért van így! Minden gazda számítana a pénzére,főleg ilyen évek után,és árak után..Jász Nagykun vármegyéből írtam...Kitartás mindenkinek,Balázs...
Sziasztok! Nagyon elvagyunk keseredve semmi nem kaptunk eddig , a Nagy István egyfolytába vigyorog így segít úgy a gazdáknak és egy huncut forint nem jött dátum 2023.12.02. Semmi nem változik.
Értem sokan nem háborognak de ez már eszméletlen aki egy forintot se kapott.
December hívtuk a falugazdászt mondta nincs ellenőrzés……. Másnál mi a helyzet
Válasz bojoba #29957. hozzászólásáraFrissítés gomb felül.
Válasz meza #29958. hozzászólásáraSzia!
Vigaszként írom, hogy én sem kaptam semmit, viszont tegnap (vasárnap) BISS és CRISS határozat is érkezett, a teljes összegről, a folyószámla adatoknál pedig mai dátum szerepel utalási adatként. Remélhetőleg meg is érkezik... :-)
Juh-állatjóléti: most januárban jönnek ellenőrizni.
Kifizetés februárban várható majd.
Azt mondta a falugazdász, hogy aki eddig nem kapott semmi támogatástaz már nem is fog majd csak februárban. (Hajdú-Bihar)
Válasz Gazdász35 #29906. hozzászólásáraHogy lehet ezt az oldalt frissíteni? Nekem a legutolsó feljövő dátum december 14!
Válasz ritter78 #29955. hozzászólásáraItt sem
Válasz bojoba #29953. hozzászólásáraItt meg még semmit sem fizettek!
Válasz gyorfy10 #29950. hozzászólásáraNálam 78500 ft idáig hektárra.
Válasz bojoba #29952. hozzászólásáraNovember végén kaptam előleget, azóta semmit! Az is valami 12800 ft hektáronként! Mikor indulnak a kifizetések? Vagy várni kell júniusig?
Sziasztok! Mit jelent a BISS kifejezés?
Válasz Laller bakker #29942. hozzászólásáranekünk is csütörtökön...
Válasz csabahegeszt #29949. hozzászólásáraNekünk is jött e-mail. 83.000/ha ra jön ki a kettő összege.
Most jött email criss támogatás vagy mi kb 10000ft /ha
Már este átszámolom hogy hol tartok-tunk pénzügyileg.
Válasz szantoneszj #29947. hozzászólásárahttps://www.nak.hu/kap2023#
Jó reggelt!
A BISS es a CRISS összegét meg tudná valaki mondani?
Válasz tinca12311 #29944. hozzászólásáraAKG felméréseket eröltetett menetben ( hétvégéken is ) végezték ősszel , erről semmi nem jött eddig róla , csak ismerőstől tudtam meg, mert odament megkérdezni mit keresnek a földemen, eddig nekem is csak a piaci biztosítás %-a jött !
Válasz tinca12311 #29944. hozzászólásáraNyugalom, nekem is ez volt. A 12.01 átváltott 01.04-re, kb 1 órája jött határozat az alaptámogatás részfizetésről.
Sziasztok nálunk eddig semmi nem jött csak a biztosítás díj.
Nincs ellenőrzés , dátummak 12.01. van írva .
Ez komoly hogy nyárig kapjuk meg van aki Biss 2 részét meg a Criss is a 2 részét rég megkapták decemberbe mi meg egy forintot se …..
Ma mondták az mvh nál hogy 20% nem kapott támogatást.
Nyárig kifizetés lesz semmi gond.
Azt nem értem most miért nincs tüntetés e miatt???????????
Válasz e856161 #29939. hozzászólására01.02. biztos, mert szóltak akg ellenőrzésről.
Válasz e856161 #29939. hozzászólásáraFrancokat Akinek gyereke van otthon maradt Kevesen mentek be ma melózni most
Válasz e856161 #29939. hozzászólásáraMa!
Jó napot mikor kezdenek dolgozni a mvh-nál tudja valaki
Válasz ritter78 #29913. hozzászólásáraUgyan ez Baz megye...Borzasztó
Válasz Ildikok531 #29936 hozzászólásár
Nekem egyből ellenőrzést is küldtek az AÓP-re. Most kezdik az átnézését ennek a jogcímnek,
Válasz fontolo08 #29935. hozzászólásáraIgen,nekünk is ugyan ez van, de mit jelent mi se tudjuk.
AÖP státuszváltás 12.20-án "létrehozott" mi az ördögöt jelent? Valakinek van hasonló? Köszönöm előre is.
Válasz rongyos #29930. hozzászólásáraHát igen...jó a hasonlat
Így most alakíthatom át a költségvetésemet...beeuházás elnapolva????
Válasz medikus #29929. hozzászólásáraPl. AKG nyertesek 150 és 500eFt/ha nyárelején
Válasz medikus #29929. hozzászólásáraSimonka Györgyék tuti megkapták már
Na nincs pénz?
Mi a f…… van itt?
Itt van olyan szervezet Magyarországon aki a gazdákat képviseli?