Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szgyuri82 #29500. hozzászólásáraMinden évben ezt nyafogjátok, közben azt sem tudod, hogy melyik támogatási jogcímből kaptál előleget. Az okosnak jól áll a hülyéskedés, fordítva nem.
úgy látom, hogy hétvégén is dolgoznak a srácok. Ma volt státusváltás az anyajuhnál, tegnap még az AKG-nál, mondjuk azt mindennap nézegetik. De lové az mindig nincs.
Válasz krisz19 #29503. hozzászólásáraSoha sem fizettek még egyformán előleget. Mivel a törvény alsó határt nem csak felső határt szab azon belül bár mennyi lehet.
Válasz gyorfy10 #29499. hozzászólásáraÉrthetetlen, de nekem is alig több, mint 20.000 Ft/ha, soha nem volt még olyan, hogy kevesebbet fizessenek egyiknek, mint a másiknak. Családon belül mindenki másnak a maximálisan fizethető cca. 50.000 Ft/ha előleget fizettek, persze van akinek semmit, de ilyet még nem tapasztaltam sosem…, azt hittem a kérelmemmel van valami probléma, de annyiban megnyugodtam, hogy másnál is ez a helyzet.
Válasz KrSzilvia #29418. hozzászólásáraKiderült az oka. Erdőtervezés során megváltoztatták egy számmal az erdő azonosítóját, csak elfelejtettek róla külön határozatot küldeni. Csak a szemle mellékletben szerepelt 1 mm-es betűvel. Az EK-ben a 2022-es adatot hozta fel és nem a frisset. Át kellett volna írnom.Támogatás ugrott:-(
Tavaly novemberben beadott kisüzemi támogatásra tegnap érkezett a támogatói okirat és a pénz kiutalás jóváhagyása. Még utalás nem történt. Utoljára februárban volt státuszváltás és már le is mondtam róla. Vannak még csodák..
Én kaptam előleget a héten....kb 50.000 /hektár ami jött......AÖP vállalás van pluszban, annak a kifizetését szerintem a naplóbeadás utánra teszik, az meg január után lesz....
Válasz colizoli #29484. hozzászólásáraNincs pénz az állam kasszában és valamiből gazdálkodni kell,tényleg jobb lenne ha az EU közvetlen utalna mindenkinek.Nem volna előleg meg végkifizetés,mindenkinek el utalnák novemberbe a teljes összeget és pont.
Látom nem nagyon ontják a támogatásokat. Pár éve még megbízhatóbban csipogott a telefon. Persze ezt a legtöbben tapasztaljuk.
Mindjárt 2 éve, hogy özvegyen maradtam. Azóta tartoznak a 2021-es maradékkal. Meg is mondták a telefonban, hogy 3 évük van kifizetni. Csupán a férjem nevét kellene a bázisról levenni. Természetesen én eddig azóta sem kaptam, se a 2022-es, se a 2023-as pénzekből. Mindent szabályosan átvettem. Minden papírt le- , és beadtam..
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraJó lenne,de ha a terület alapú ilyen nehézkes akkor egyhamar az se fogjuk megkapni.Reménykedjünk,hogy nem később mint tavaly,nekem december végén utaltak.
Úgy néz ki kezdenek beindulni a malmok valamennyire, pedig nekem jött amúgy kötözködő levél is még anno, hogy picivel több az igényelt, mint a valós, és igazoljuk a földhasználat.
Mondjuk pénz az még nyilván nincs belőle azért, de ha határozat van az már jónak a jele. Ilyenkor szerintem rövid időn belül küldik majd a pénzt, legalábbis bízom benne, hogy a héten megjön
33764 hozzászólás
Válasz viljosusil #29513. hozzászólásáraEz így van, teljesen random.
Válasz holovacssandor #29512. hozzászólásáraMagyarul, akkor fene se tudja mikor lesz belőle pénz
Válasz viljosusil #29510. hozzászólásáraIgen. De december 1-től folytatódik, csak annak már részfizetés a neve.
Válasz szgyuri82 #29500. hozzászólásáraMinden évben ezt nyafogjátok, közben azt sem tudod, hogy melyik támogatási jogcímből kaptál előleget. Az okosnak jól áll a hülyéskedés, fordítva nem.
Sziasztok
Most a támogatás előleg fizetést november végéig kéne, hogy megkapjuk?
Válasz vizilola #29508. hozzászólásáraÚgylegyen !!! 11.30-ig jönni kéne jó sokmindennek...már ha jófejek :)
Válasz barnatanya2019 #29504. hozzászólásáraKöszönöm!
Igen, itt is váltott, de csak a mai dátumot. A státusz ugyanúgy feldolgozás alatt.
Hátha a jövő héten lenne vmi..
úgy látom, hogy hétvégén is dolgoznak a srácok. Ma volt státusváltás az anyajuhnál, tegnap még az AKG-nál, mondjuk azt mindennap nézegetik. De lové az mindig nincs.
Válasz hochmajerkati #29496. hozzászólásáraNekem is… 11.20. Jóváhagyott, 11.25 feldolgozás alatt….
Válasz krisz19 #29503. hozzászólásáraSoha sem fizettek még egyformán előleget. Mivel a törvény alsó határt nem csak felső határt szab azon belül bár mennyi lehet.
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraMa váltott "Státuszba sorolás alatt"-ra, ez új nekem :D. Szokásos december 10-20. közötti fizetést ígérnek.
Válasz gyorfy10 #29499. hozzászólásáraÉrthetetlen, de nekem is alig több, mint 20.000 Ft/ha, soha nem volt még olyan, hogy kevesebbet fizessenek egyiknek, mint a másiknak. Családon belül mindenki másnak a maximálisan fizethető cca. 50.000 Ft/ha előleget fizettek, persze van akinek semmit, de ilyet még nem tapasztaltam sosem…, azt hittem a kérelmemmel van valami probléma, de annyiban megnyugodtam, hogy másnál is ez a helyzet.
Válasz kulakman #29501. hozzászólásáraén meg soha nem kaptam ennyire keveset, magyarán semennyit.
Válasz szgyuri82 #29500. hozzászólásáraÜres nem lehet, én ősszel még soha nem kaptam ennyi lóvét!
Válasz gyorfy10 #29499. hozzászólásáraNekem kb a kettő 25000/Ha. Marhára üres lehet az államkassza.
Válasz csabahegeszt #29497. hozzászólásáranekem a kettő együtt kb 20.000/ha...
Válasz hochmajerkati #29496. hozzászólásáraItt is ugyanaz...
Éjjel jött email criss meg biss előlegről vagy mi a fenéről .
Pénzt még nem néztem a számlán.
Kb együtt a 2tő 43000ft/ha
????Biztosítási díjtámogatás 20.án jóváhagyva, 24.én újra feldolgozás
alatt.Ki érti ezt????????
Válasz KrSzilvia #29418. hozzászólásáraKiderült az oka. Erdőtervezés során megváltoztatták egy számmal az erdő azonosítóját, csak elfelejtettek róla külön határozatot küldeni. Csak a szemle mellékletben szerepelt 1 mm-es betűvel. Az EK-ben a 2022-es adatot hozta fel és nem a frisset. Át kellett volna írnom.Támogatás ugrott:-(
Tavaly novemberben beadott kisüzemi támogatásra tegnap érkezett a támogatói okirat és a pénz kiutalás jóváhagyása. Még utalás nem történt. Utoljára februárban volt státuszváltás és már le is mondtam róla. Vannak még csodák..
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraMèg semmi!![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
AKG horizontális ültetvény megérkezett a bankszámlára.
Válasz Aslan #29488. hozzászólásáraMost megjött az utalás is. AKG horizontális szántó előleg.![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz Koczka József #29487. hozzászólásáraMeg találnák a módját,hogy fosnák össze magukat.![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraMég mi is várjuk!![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Válasz glajos1990 #29462. hozzászólásáraStátuszváltás 11.17. Utalás még nem jött, de számításom szerint 80% feletti lenne az AKG előleg.
Válasz Pisti09 #29485. hozzászólásáraAkkor miből lopna ez a tolvaj banda?
Én kaptam előleget a héten....kb 50.000 /hektár ami jött......AÖP vállalás van pluszban, annak a kifizetését szerintem a naplóbeadás utánra teszik, az meg január után lesz....
Válasz colizoli #29484. hozzászólásáraNincs pénz az állam kasszában és valamiből gazdálkodni kell,tényleg jobb lenne ha az EU közvetlen utalna mindenkinek.Nem volna előleg meg végkifizetés,mindenkinek el utalnák novemberbe a teljes összeget és pont.
Válasz Pisti09 #29477. hozzászólásáranekem meg március végén, ideén még semmi, se földalap, se tehén, se akg, se semmi
Válasz lovaszlajos1900 #29481. hozzászólásáraNekem csak területalapú van, én nem vállaltam semmi extrát, már 2x utaltak.
Október 16.-a és 27.-ei dátummal.
Válasz özvegy #29480. hozzászólására![smile ohmy](/oldforum/images/smiles/ohmy.gif)
Üdv!Tolna megyében kapott már valaki előleget?
Látom nem nagyon ontják a támogatásokat. Pár éve még megbízhatóbban csipogott a telefon. Persze ezt a legtöbben tapasztaljuk.
Mindjárt 2 éve, hogy özvegyen maradtam. Azóta tartoznak a 2021-es maradékkal. Meg is mondták a telefonban, hogy 3 évük van kifizetni. Csupán a férjem nevét kellene a bázisról levenni. Természetesen én eddig azóta sem kaptam, se a 2022-es, se a 2023-as pénzekből. Mindent szabályosan átvettem. Minden papírt le- , és beadtam..
Válasz Öcsi75 #29478. hozzászólásáraBács megye
Válasz rezeda054 #29475. hozzászólásáraTavaly határozat tavaly pénz idén ellenőrzés és semmi se akg se fold gyumulcs semmi![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
0
Válasz vizilola #29476. hozzászólásáraJó lenne,de ha a terület alapú ilyen nehézkes akkor egyhamar az se fogjuk megkapni.Reménykedjünk,hogy nem később mint tavaly,nekem december végén utaltak.
Anyajuh valakinek?
Tegnap hajnalban határozat, délután pénz Hajdu- bab
Válasz mariangergo860803 #29470. hozzászólásáraMég nem.
Kb. 1 hete jelent meg a 2023-as év az ügyfélkapumon, de azóta semmi státuszváltás, semmi előleg, semmi pénz még nem jött!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz erik18 #29468. hozzászólásáraNovember 17
De közben megjött a pénz is délután .
Reggel jött a határozat délután pénz!
Válasz Kiss007 #29469. hozzászólásáraNekem is!
Válasz mjj #29459. hozzászólásáraSzia. Utalas is megjött? Köszi
Tegnap biss +criss határozat ma a pénz is jött![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Keksz007 #29467. hozzászólásáraÜdv. Mikor volt a státuszváltozás a tájékoztatásibrendszerben?
itt is Jött Biss+Criss határozat mai napon!
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Úgy néz ki kezdenek beindulni a malmok valamennyire, pedig nekem jött amúgy kötözködő levél is még anno, hogy picivel több az igényelt, mint a valós, és igazoljuk a földhasználat.
Mondjuk pénz az még nyilván nincs belőle azért, de ha határozat van az már jónak a jele. Ilyenkor szerintem rövid időn belül küldik majd a pénzt, legalábbis bízom benne, hogy a héten megjön
Válasz Manfil 75 #29458. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm!????????
Válasz Manfil 75 #29460. hozzászólásáraSzia, az még sajnos nem jelent semmit. Következő év március a fizetés határ idelye.