Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most jött végzés BISS ről. Kb a 30%-át utalják majd. Viszont jó hír, hogy a légifotós kavarásuk miatt nem csúszik a kifizetés. Ilyen hamar még sosem kaptam előleget.
Válasz husos20 #29053. hozzászólásáraSzia,a biss én úgy tudom,a területalapú támogatás,és van 1 olyan hogy újraelosztó támogatás,ami 10/ ha alatt 22.400ft, és a felett,12.300ft ha jól tudom,és ez jár mindenkinek,de hogy mikor kapjuk meg,az más kérdés.????
Válasz Jules75 #29052. hozzászólásáraKöszönöm szépen a válaszát,nem vagyunk kijelölve ellenőrzésre,legalábbis nem tudunk róla,hát sajnos a hívatalok malmai tényleg lassan őrölnek!
Sziasztok!Mi eddig a Kistermelői támogatást kaptuk,ami úgye megszűnt!Most néztem a beadványu kat amire az van írva,hogy biss (criss)!Ez mifèle támogatás???Saját célra gazdálkodunk,így ezért vagyok kicsit tudatlan!Erre jön előlegkifizetés?Megtiszelő válaszokat előre is köszönöm!!
Válasz Ildikok531 #29040. hozzászólásáraÜdv!
Nálunk is volt túligénylés, amit javítottak, de engem akg ellenőrzésre jelöltek ki. Minden táblámat felmértek...ezután fognak bekérni dokumentumokat...lassan őrölnek a malmok...szerintem, ha javítottak, és nincsenek kijelölve ellenőrzésre, fognak előleget kapni
Válasz szantoneszj #29042. hozzászólásáraElvileg hátra raknak ilyenkor mert pont így járt egy ismerős ès ők leges legg utojára kapták meg de utánna kell èrdeklődni szemèlyesen
Mi egy táblán belül 10-en vagyunk tulajdonosok. Közülünk egy valaki túligényléssel elrontotta a beadványt, elvileg javították, de pénzt nem kaptunk még, senki. De ha korrigálták, akkor mi lehet a gond?
Válasz Jules75 #29022. hozzászólására14 én szárzúzóztam egy parlagot, az isten hátamegett, lent az Ónodi vár alatt a Sajó parton, és ott rohangásztak fel alá a fehér vitarájukkal. Még sosem találkoztam velük azon a környéken, lefotózta a munkám, de velem nem akart beszélni, fotózta még a szomszédokat is, tarlókat, szántásokat is.
Elmentek, vusszajöttek, ezt kb 3x. Bevannak pörögve... a lóvét meg jegelik!
En is ideges vagyok , mert 3 hektár földem van nőként (tudom nem számít ) ????, de nagyon jó lenne ha megkapnám mert ebbol szeretném a vetőmagot megvenni és elvetni:/
Válasz Jules75 #29022. hozzászólásáraEz is milyen már. 2 táblát ellenőriznek a 12 ből. És csak 1 jogcímet. És semmire se fizet... nincs lóvé. Majd kapunk ha lesz
Válasz Aslan #29019. hozzászólásáraBAZ. Bőcs semmi, de Szomszédoknál Sajólád, Tiszalúc már néhányan megkapták.
De az ügyfél tájék.ban sincs semmi. Már nem is idegelem magam! Ez úgy is csak adható.....
Válasz Gofri #29021. hozzászólásáraÉn találkoztam az ellenőrökkel mikor mérték a területeimet. Megnyugtattak, hogy a nyár előtt ne nagyon várjak utalást.????
Szaktanácsadó: "ellenőrzés alatt vagy, a helyszini lement, beszéltem az osztályvezetővel, az adminisztratív részét januárban ellenőrzik, hamarabb nem jutnak oda. De amíg tart az ellenőrzés nem utalnak. Február-március leghamarabb." 12 táblából 2 ellenőríznek. És egyikre se fizetnek. Ez van. Türelem rózsát terem
Itt csak a 10 ha alattiak kaptak előleget és határozatot is.
Akinek 11 ha van, már az sem kapott semmit, nemhogy a nagyobbak.
Az ügyféltájékoztatási rendszerben senkinek nem jelenik meg a 2023 évi EK.
BAZ megye.
Szabolcsban élünk. Mi sem kaptunk még ma se semmit! Tavaly ilyenkor már 2részletbe megkaptuk! Remélem mihamarabb utalják! Az őszi betakarításhoz jól jönne!
33764 hozzászólás
Válasz szantoneszj #29042. hozzászólásáramajd júni 30-án kapod.
Most jött végzés BISS ről. Kb a 30%-át utalják majd. Viszont jó hír, hogy a légifotós kavarásuk miatt nem csúszik a kifizetés. Ilyen hamar még sosem kaptam előleget.
Válasz Gatti #29059. hozzászólásáraPár napja mindha 389 forintot mondtak volna és amit az ildikó mond az meg a 70%-a annak.
Válasz Gatti #29059. hozzászólásáraIgen,igazad van! Köszi.
Válasz husos20 #29058. hozzászólásáraSzívesen!
Válasz Ildikok531 #29056. hozzászólására80 euró az első 10 hektárra, az 380as euróval 30 ezer/ha.
Válasz Ildikok531 #29056. hozzászólásáraSzia!Nagyon szépen köszönöm a választ!
Válasz Koczka József #29054. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm a választ!
Válasz husos20 #29053. hozzászólásáraSzia,a biss én úgy tudom,a területalapú támogatás,és van 1 olyan hogy újraelosztó támogatás,ami 10/ ha alatt 22.400ft, és a felett,12.300ft ha jól tudom,és ez jár mindenkinek,de hogy mikor kapjuk meg,az más kérdés.????
Válasz Jules75 #29052. hozzászólásáraKöszönöm szépen a válaszát,nem vagyunk kijelölve ellenőrzésre,legalábbis nem tudunk róla,hát sajnos a hívatalok malmai tényleg lassan őrölnek!
Válasz husos20 #29053. hozzászólásáraIgen kb 40 ezer forint hektáronként
Sziasztok!Mi eddig a Kistermelői támogatást kaptuk,ami úgye megszűnt!Most néztem a beadványu kat amire az van írva,hogy biss (criss)!Ez mifèle támogatás???Saját célra gazdálkodunk,így ezért vagyok kicsit tudatlan!Erre jön előlegkifizetés?Megtiszelő válaszokat előre is köszönöm!!
Válasz Ildikok531 #29040. hozzászólásáraÜdv!
Nálunk is volt túligénylés, amit javítottak, de engem akg ellenőrzésre jelöltek ki. Minden táblámat felmértek...ezután fognak bekérni dokumentumokat...lassan őrölnek a malmok...szerintem, ha javítottak, és nincsenek kijelölve ellenőrzésre, fognak előleget kapni
Válasz Koczka József #29045. hozzászólásáraKöszönöm!
Ne is utaljanak ebben az évben.
Válasz Gofri #29021. hozzászólásáraMilyen jogcímen ellenőriznek? Hogyhogy csak 2táblát? Vagy mert a műhold valamit benézett?
Válasz szantoneszj #29042. hozzászólásáraElvileg hátra raknak ilyenkor mert pont így járt egy ismerős ès ők leges legg utojára kapták meg de utánna kell èrdeklődni szemèlyesen
Válasz szantoneszj #29042. hozzászólásáraHa elfogadták amit javított, akor semmi gond, de hátrébb kerültetek a sorban.11.30-ig majd jön.
Válasz vizilola #29043. hozzászólására
2024-ben lesz a kifizetése.
Válasz vizilola #29043. hozzászólásáraNem
Válasz Aslan #29019. hozzászólásáraMi is 10 alatt vagyunk, de még semmi.
Tavaly 18.-án volt utalás.
Sziasztok!
Várható Kiskérődző állatjóléti kifizetés?
Köszönöm a választ!
Válasz Ildikok531 #29040. hozzászólásáraSzia!
Mi egy táblán belül 10-en vagyunk tulajdonosok. Közülünk egy valaki túligényléssel elrontotta a beadványt, elvileg javították, de pénzt nem kaptunk még, senki. De ha korrigálták, akkor mi lehet a gond?
Válasz Kiss007 #29038. hozzászólásáraA miènk is be volt!!!
Válasz Jules75 #29022. hozzászólásáraJó napot kívánok,akkor mi se várjunk adig pénzt?Nekünk túligénylés volt,de a falugazdász ki javította.
Válasz Ildikó 1111 #29037. hozzászólására![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz Ildikó 1111 #29037. hozzászólásáraAzért remélem nálunk nem lesz ilyen, a falugazdász megnézte be van adva.
Válasz Kiss007 #29031. hozzászólásáraTavaly mi sem láttunk semmit a be adót kèrelemről mikor hívtam az MVH ők sem látták nem is kaptunk tavaly 1ft sem![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Válasz Kiss007 #29031. hozzászólásáraSenkinek sincs adat ott egyenlőre.
Válasz tomi0783 #29033. hozzászólásáraVárható idén akkor Akg kifizetés?
Válasz Kiss007 #29031. hozzászólásáraSzia,
Nekünk sincsen.
Válasz mjj #29024. hozzászólásáraAKG -ban nincs előleg kififizetés,AÖP-ben lehetséges.
Válasz Selymes #29030. hozzászólásáraMi is eddig elsők közt voltunk,sajnos most semmi :(
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy csak nekem nincs az ügyfélnyilvantartási rendszerben semmi a 2023 as kérelmekről?
Mi minden évben az elsők között megkapjuk.Most semmi.Tartok tőle,hogy valamibe nagy hibát találtak,és megy az elutasítás.Nagyszerű!
Tehát a gazdák fele nem kap....köszönjük szépen!mindig tudtam hogy számíthatunk rájuk....
Válasz Jules75 #29022. hozzászólására14 én szárzúzóztam egy parlagot, az isten hátamegett, lent az Ónodi vár alatt a Sajó parton, és ott rohangásztak fel alá a fehér vitarájukkal. Még sosem találkoztam velük azon a környéken, lefotózta a munkám, de velem nem akart beszélni, fotózta még a szomszédokat is, tarlókat, szántásokat is.
Elmentek, vusszajöttek, ezt kb 3x. Bevannak pörögve... a lóvét meg jegelik!
En is ideges vagyok , mert 3 hektár földem van nőként (tudom nem számít ) ????, de nagyon jó lenne ha megkapnám mert ebbol szeretném a vetőmagot megvenni és elvetni:/
Válasz Jules75 #29022. hozzászólásáraEz is milyen már. 2 táblát ellenőriznek a 12 ből. És csak 1 jogcímet. És semmire se fizet... nincs lóvé. Majd kapunk ha lesz
Válasz Aslan #29019. hozzászólásáraBAZ. Bőcs semmi, de Szomszédoknál Sajólád, Tiszalúc már néhányan megkapták.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
De az ügyfél tájék.ban sincs semmi. Már nem is idegelem magam! Ez úgy is csak adható.....
Akg-előleg mikor várható, esetleg kapott-e már valaki?
Nagy István nyilatkozta, hogy 155 ezer kérelem érkezett be, ebből 74.000 termelő kap előleget.
Válasz Gofri #29021. hozzászólásáraÉn találkoztam az ellenőrökkel mikor mérték a területeimet. Megnyugtattak, hogy a nyár előtt ne nagyon várjak utalást.????
Szaktanácsadó: "ellenőrzés alatt vagy, a helyszini lement, beszéltem az osztályvezetővel, az adminisztratív részét januárban ellenőrzik, hamarabb nem jutnak oda. De amíg tart az ellenőrzés nem utalnak. Február-március leghamarabb." 12 táblából 2 ellenőríznek. És egyikre se fizetnek. Ez van. Türelem rózsát terem
Válasz Aslan #29019. hozzászólására
Én 10 ha alatti "vagyok", de nem kaptam semmit.
Itt csak a 10 ha alattiak kaptak előleget és határozatot is.
Akinek 11 ha van, már az sem kapott semmit, nemhogy a nagyobbak.
Az ügyféltájékoztatási rendszerben senkinek nem jelenik meg a 2023 évi EK.
BAZ megye.
Szabolcsban élünk. Mi sem kaptunk még ma se semmit! Tavaly ilyenkor már 2részletbe megkaptuk! Remélem mihamarabb utalják! Az őszi betakarításhoz jól jönne!
Se határozat se pénz. Egyelőre....
No van még idő juni 30 ig
Hiszen ebben a rossz környezetben a gazdág segítése a legfontosabb....nem?????????????
Borsod-megye semmi.
Még a beadási kérelem sem jelent meg az Mvh oldalán.